- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.661
Kullanamadım bebişimKullandinmi kuzum sen
Gebelik şekeri çıkan oldu mu burada kızlar?
Benimde ilk hamileliğimde vardi bu hamileliğimde d evar 50 lik önce yapiliyormyuksek cikarsa 75lik yapiliyor wc su falan yasak degil normalda size neden yasak demisler anlamadim hafif birseyler de yiyebilirisiniz demislerdi bana ki ben ac gittim zaten cok fazla deneyimli oldugum icin bu konudaKizlar seker yükleme testi hakkinda konusulmus kendi deneyimimi aktarayim.
Benim ailede genetk oldugu icin doktor direkt istedi yukleme yapmami. 50 grlik yukleme var 75lik var bide 100luk var. Benden 75lik olan yuklemeyi istedi. Önce ac karnina kan alindi. Sonra icecek verildi o icecegi hizli icinki mideniz bulanmasn istifra etmeyn. Yoksa yukleme bosa gider. Icecegn tadi cilekli gazoz gibiydi ictikten sonra acilde müsade altinda tutuldm ve 1. Saat sonunda bidaha kan alindi. Sonra 1 saat daha bekledm. Ucuncu kez de kan alindi ve evime gittim. Sonuclari dkktorumla sonrradan konustk. Cok şükür normal degerler cikti hep. E nabizima zaten 2 saat icinde düstü. Ac karnina gidin su bile icmeyin. Wc isinizi mutlaka oncesinde halledin. Kan alimi bitene kdr wc iside yasak:) 50 grlik yuklemede 2 kez kan aliniyomus. 75likte 3 kez.
Ay daha neler yaşıcaz hergün birşey öğreniyoruz resmenGünaydın kızlarr galiba ben bu gece yalanci kasilmalar diyorduk ya, onu yasadim. Uykumdan uyandirdi, şok oldum resmengazdir deyip durdum ama icim icimi yedi, ilk defa yasayinca birkac dakika surdu galiba, yattigim yerden kalkamadim siddetinden, o dereceydi. Ama solumdan sagima döndüm, sonrasinda kesildi. İnternete baktim demin, pozisyon degistirmek iyi gelir yaziyormus. Dönmek bile işe yaradı bende sonradan fark ettim.
Bu arada benim bebiş de o zamandan beri uyanık kıpır kıpır nedenseo da mi korktu annesi gibi, anlamadim ki
Haftamiz ilerliyor, hepimiz yasayabiliriz, paniklemeyelim diye yazmak istedimAllahim kimselere erken sancilar yasatmasin yalanci bile olsa
Yaa dreams sorma, böyle bir sey yasayacagim hic aklima gelmezdiAy daha neler yaşıcaz hergün birşey öğreniyoruz resmenaminn bebişlerimiz tezcanlı olmasın inşallah (anasına benzemesin kızlarım 7. Ayı zor bitirmişim )
Bende degistircem kuzum yaKullanamadım bebişimiki gün denedim prilama pantoya rağmen defalarca istifra ettim. Orefron a geçtim ama o da aşırı kabızlık yapıyo yarın kontrolde sölicem bakalm değiştirir umarım
Merhaba
Tazminat için evliliğinin 1 yılı geçmemesi gerek canım yani en geç 3 eylülde ayrılmalısınKızlar lütfen beni aydınlatınbenim doğumum evlenmemin senesi gelmeden gerçekleşecek ağıstos ayı doğum nikah tarihim 4 eylül yani iş yerinden şuan evlilik nedeni ile ayrılıp tazminat alma hakkım var. Acaba ikisini birden alma şansım varmı işten ayrılsam hem rapor parası hem tazminat nasıl oluyor bu işler yaa
Evet ama o zaman doğum param ne olucakTazminat için evliliğinin 1 yılı geçmemesi gerek canım yani en geç 3 eylülde ayrılmalısın
Valla sen yurtdisinda yasiyodun galiba anlamadm sizin doktorlar bizimkilere hep zit seyler soyluyolar demekBenimde ilk hamileliğimde vardi bu hamileliğimde d evar 50 lik önce yapiliyormyuksek cikarsa 75lik yapiliyor wc su falan yasak degil normalda size neden yasak demisler anlamadim hafif birseyler de yiyebilirisiniz demislerdi bana ki ben ac gittim zaten cok fazla deneyimli oldugum icin bu konudabilgilendirmelerini bile istemiyorum
Doktordan doktora bile fark varken ülkeler arası fark olması çok normal. Türkiyede standart uygulamadır. Açlık şekeri bakılırken su bile içmemelisin. Ağzına birşey koyduğun anda insülin için gerekli çalışmaları vücut başlatır ve doğal olarak yanıltır. Şeker yüklemesinde mide bulantısı riski olduğu için ve almanlar naz çekmediği için muhtemelen esnetmişler biraz. Kusarsa başımıza dert alırız bari hafifte olsa birşeyler yemiş olsun diye düşünüyor olabilirlerBenimde ilk hamileliğimde vardi bu hamileliğimde d evar 50 lik önce yapiliyormyuksek cikarsa 75lik yapiliyor wc su falan yasak degil normalda size neden yasak demisler anlamadim hafif birseyler de yiyebilirisiniz demislerdi bana ki ben ac gittim zaten cok fazla deneyimli oldugum icin bu konudabilgilendirmelerini bile istemiyorum
Kızlar merhaba, hayırlı kandiller, sizlerden dua istiyorum haftaya perşembe doktora gideceğiz emar raporumuz çıktı, beyin sıvısı ve böbreklerde doktorun ölçtüğü değer ile çıkan sonuçlar aynı çıkmış, doktor ile telefon ile görüştük bir hafta sonra tekrar bakacak büyüme devam etmiş mi yoksa normale dönüyor mu diye hepiniz hamişssiniz sizlerden dua istiyorum, rabbim hepimizin evladına sağlık versin. Dualarınızda beni ve evladımı unutmayın lütfen
Hala diyete devam ediyor musun?Ben maleseff 12/13h içindeyken ölçmeye başladım (makinem var evde)doktoruma söyledim
18h da 50gr lık yapıldi 150mg çıktı sonra 75gr yaptılar o da yüksek çıktı 23h kadar diyet yaptım ozamandna bu yana da sadece akşamları 8mg lık insülin iğnesi kulanıyorum
32. Haftan ne zaman oluyor hangi tarihteEvet ama o zaman doğum param ne olucak
Canım bende sürekli tatlı yiyorum ama çıkmadı tatlıyla ilgili değil benceHala diyete devam ediyor musun?
Ya haftaya bende yükleme yaptırcamda kesin çıkcak şekerimhamilelik başından beri aşırı tatlı yeme isteğim var durduramıyorum.
Canim tatli isteginle alakasi yok inanki. Sen stresli gitme ölcüme rahat ol.Hala diyete devam ediyor musun?
Ya haftaya bende yükleme yaptırcamda kesin çıkcak şekerimhamilelik başından beri aşırı tatlı yeme isteğim var durduramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?