2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gebelik şekeri çıkan oldu mu burada kızlar?
Ben maleseff 12/13h içindeyken ölçmeye başladım (makinem var evde)doktoruma söyledim
18h da 50gr lık yapıldi 150mg çıktı sonra 75gr yaptılar o da yüksek çıktı 23h kadar diyet yaptım ozamandna bu yana da sadece akşamları 8mg lık insülin iğnesi kulanıyorum

Benimde ilk hamileliğimde vardi bu hamileliğimde d evar 50 lik önce yapiliyormyuksek cikarsa 75lik yapiliyor wc su falan yasak degil normalda size neden yasak demisler anlamadim hafif birseyler de yiyebilirisiniz demislerdi bana ki ben ac gittim zaten cok fazla deneyimli oldugum icin bu konuda bilgilendirmelerini bile istemiyorum

Günaydın kızlarr galiba ben bu gece yalanci kasilmalar diyorduk ya, onu yasadim. Uykumdan uyandirdi, şok oldum resmen gazdir deyip durdum ama icim icimi yedi, ilk defa yasayinca birkac dakika surdu galiba, yattigim yerden kalkamadim siddetinden, o dereceydi. Ama solumdan sagima döndüm, sonrasinda kesildi. İnternete baktim demin, pozisyon degistirmek iyi gelir yaziyormus. Dönmek bile işe yaradı bende sonradan fark ettim.
Bu arada benim bebiş de o zamandan beri uyanık kıpır kıpır nedense o da mi korktu annesi gibi, anlamadim ki
Haftamiz ilerliyor, hepimiz yasayabiliriz, paniklemeyelim diye yazmak istedim Allahim kimselere erken sancilar yasatmasin yalanci bile olsa

Ay daha neler yaşıcaz hergün birşey öğreniyoruz resmen aminn bebişlerimiz tezcanlı olmasın inşallah (anasına benzemesin kızlarım 7. Ayı zor bitirmişim)

Ay daha neler yaşıcaz hergün birşey öğreniyoruz resmen aminn bebişlerimiz tezcanlı olmasın inşallah (anasına benzemesin kızlarım 7. Ayı zor bitirmişim)
Yaa dreams sorma, böyle bir sey yasayacagim hic aklima gelmezdi gece gece uyurken bide iyi ki burda bahsedilmis onceden
7 mii senin ikiz minnoslar duymasin nasil sabredip 9 ayı dolduracaklar anaları böyleyken

C Cerito canim nasil oldun? Var mi yeni gelişmeler?
Merhaba canım durum çok stabil şu an için.Sancım yok ama uzunluk çoğalmıyor .öyle olunca eve göndermiyorlar.Sabah akşam sancı ölçüyoruz ,fitile devam seruma devam ..kan sulandırıcıya devam.Doktorlar daha bi süre daha hastanedesin diyor .Bizde bekliyoruz öylece

Kızlar lütfen beni aydınlatın benim doğumum evlenmemin senesi gelmeden gerçekleşecek ağıstos ayı doğum nikah tarihim 4 eylül yani iş yerinden şuan evlilik nedeni ile ayrılıp tazminat alma hakkım var. Acaba ikisini birden alma şansım varmı işten ayrılsam hem rapor parası hem tazminat nasıl oluyor bu işler yaa

Tazminat için evliliğinin 1 yılı geçmemesi gerek canım yani en geç 3 eylülde ayrılmalısın

Valla sen yurtdisinda yasiyodun galiba anlamadm sizin doktorlar bizimkilere hep zit seyler soyluyolar demek önce bebegin kilo almasinin yedigimzle alakali olmamasi (buna bende katilmiyorum. C Cerito dedigi dogru bende son kontrolumde bebegim 1 kilo 57 gr gecmisti doktor bunun gayet guzel bisi oldugunu bu haftada söyledi. Artı 50 kiloyla dogum yapan arkadasimin tosun gibi bebegi oldu yedigi bebege yaradi vb cok ornek var. cevremde kaldiki doktorlarda ayni seyi diyor) sonra seker olcümundeki kisitlamalar vs ilginc. Ama ben 2 dr takipli gidiyorum. Biri kendi kuzenim kendisi ben dogarken daha yeni meslege girmis yasim 30:) digeri kendi sehrimdeki doktorum. Ve ikiside seker yukleme icin bana bu uyarilarda bulundular ayni sekilde. Her bölgenin olayi farkli demek kaldiki kendi ablam vs hamilelikte ayni sureclerden gecti sürec böyle isliyor anlayacagn. İdrar yasagi Konusuna gelince mantikli cunku vucuttan atilmasini engelliuosun o an icecegin ve dogru ölcüm yapiyor. Yani mantikli

Son düzenleme:
Doktordan doktora bile fark varken ülkeler arası fark olması çok normal. Türkiyede standart uygulamadır. Açlık şekeri bakılırken su bile içmemelisin. Ağzına birşey koyduğun anda insülin için gerekli çalışmaları vücut başlatır ve doğal olarak yanıltır. Şeker yüklemesinde mide bulantısı riski olduğu için ve almanlar naz çekmediği için muhtemelen esnetmişler biraz. Kusarsa başımıza dert alırız bari hafifte olsa birşeyler yemiş olsun diye düşünüyor olabilirler

Sen zaten aç gittiğine göre doğrusunun bu olduğunu biliyormuşsun.

Merhaba durumunuz ne oldu ? Bizim de böyle çıkmıştı ben çok korkmuştum. Fetal MR çekilmişti. Hidrosefali olursa diye çok korkuyordum ama elhamdülillah ilerlemedi bebeğim de sağlıkla doğdu. Doğumdan sonra onu bebek beyin doktoruna bile götürdüm bir sorun yok şimdi 5 aylık şükür. Bu bilgiler güncellenmeli bence. Çünkü 12 mm’lere kadar normalmiş

Hala diyete devam ediyor musun?
Ya haftaya bende yükleme yaptırcamda kesin çıkcak şekerimhamilelik başından beri aşırı tatlı yeme isteğim var durduramıyorum.

Ya haftaya bende yükleme yaptırcamda kesin çıkcak şekerimhamilelik başından beri aşırı tatlı yeme isteğim var durduramıyorum.
Canım bende sürekli tatlı yiyorum ama çıkmadı tatlıyla ilgili değil bence

Canim tatli isteginle alakasi yok inanki. Sen stresli gitme ölcüme rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…