2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
+969685886858

Kizlar ya eltime geldim dün. Yeni dogum yapti demistim burda da. Kirki yeni cikti. Bebek bana cok kucuk geliyor ben diyordum yenidoganlar ne kdr kucuk 0 3 mu alsam diyede. Yok anam yenidoganda lazimmis

Bide ben dünden beri cok kaygiliyim endiseliyim. Gece yatinca biraz agladimda. Bebege ben bakamicam endisesi oldu bende. Hem minik hem eltimi gozlemliyorum 10 dk bos vakti olmuyor bi anda ozgürlugum sifirlancak korkusuna girdim. Dünden beri acayip korku aldi benim icimi hem bebegimi cok istiyorum hem de özgürlük hissimi kaybedecegim icin endise duyuyorum...

Rennie tablet atılabiliyor mu hamilelikte?
Valla ben dün gece attım bitane. Sağlık ocagı doktoru vermişti zorda kalırsan al demişti. İyiki aldım ejderya gibiydim

Canım benim sana bir şey söyleyeyim mi, o günlerin zor da olsa bir daha geri gelmeyecek.Hele ki ilk bebeğin olacak. Sana tek tavsiyem rahat olmaya çalış. Şöyle düşün dönüp baktıgında bugünleri gülerek anacaksın. Ama kendin herkesten değerlisin. Sinir hücrelerini öldürme yenisi yerine gelmiyor :) Tadını çıkar. Doktor bana demişti ki he ho deyip geçeceksin yine istersen istediğini yaparsın. Ama o anda kalp kırma ve sen yine bildiğini oku. Kendini strese sokma ki sütün etkilenmesin demişti. Tadını çıkarın hamileliğinizin de lohusalığın da... Şeytan şu an sana vesvese veriyor sık sık okumaya gayret et. İnşirah oku yüreğine ferahlık verir. Yaşadıkların normal, ama bunu sorun haline getirmek de senin elinde bunu unutma. Ayrıca bebek doğunca her şeyi yapabilirsin, sakın böyle düşünme. Ne güzel bebeğinle yaparsın

Kuzum bende öyle yapım hangi saatlerde aliyorsunn
Ben genelde 12 12.30 arasi uyurum. Yataga girmeden hemen once atiyorum ve gidip uyuyorum. Belki siz bu sekilde yapmadiysaniz yaninda yenilen sonrasinda icilen seylerde etkilesimlesiyodur. Hem cok aliskanlik oldu diger vitaminleri gun icinde unutsamda demir unutulmiyor yatma rutinimden oldu umarim sizlere de bu sekilde iyi gelir.

Hala diyete devam ediyor musun?
Ya haftaya bende yükleme yaptırcamda kesin çıkcak şekerimhamilelik başından beri aşırı tatlı yeme isteğim var durduramıyorum.
Canım, Bahar söylemiş zaten ama ben okumuştum şekerin sebebini aklımda kalan halini söyleyeyim sen yine bakarsın.

Hamilelikte artan hormonlar şekere sebebiyet verebiliyormuş. Biz normalde kilolu ve tatlı yiyen insanlarda şeker olur diye düşünüyoruz ama hamilelikte ana sebep hormonlar olduğu için hepsinden bağımsız olabiliyor. İnşallah çıkmaz ama çıkarsa da sorun değil. Önemli olan bilip önlemini almak.

Canim aclik toklugun kac cikiyor? Deger olarak
Açlık 115lerde toklukta 140 üstü çıkıyor hep ve gerçekten tatlıyla ilgisi yok bence çünkü ben hamile kaldığımdan beri hep ekşi bağımlısıyım
Kız ben geçen gün prematüre zıbın aldım parmağım kadar katlayamadım bile düşün bu endişeler bu dönemde hepimizde var sanırım kötüyüm ama eve girmek istemiyorum eşime diyorum bidaha çıkamıcam zaten nolur şuraya gidiyim buraya gidiyim her çocuğun karakteri tabiki farklı ama çevremden gözlemlediğim yetiştirmeyle de ilgili mesela geçen gün iftara gittik eşimin arkadaşı geldi 1.5 aylık bebekle ve yavrum bütün akşam yanımızda arabasında uyandı hiç mızmızlanmadı bir tarafta da bir tanıdığım ağlar eder diye 40-45 gün kapı dışarı çıkarmamış. Artık özgürlüklerimiz onlarla olucak

Ya inşallah canım iyi gelir teşekkür ederim

Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ikisini birden alamazsın diye düşünüyorum. İnternettede böyle birşey buldum bunu bir araştır iyice istersen raporluyken işten ayrılmada yapamayabilirler tazminatın kaçmasın. En kötü 4 aylık rapor paran mı yoksa tazminatın mı daha önde ona karar vermelisin

Eklentiler

• 346857FD-9D11-49FE-B27A-3FB34792F869.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 119
Canım birşey sorucam, ben kendi doktoruma gidemicem uzak olduğu için, bizim burdali devlet hastanesine gidicem kadın doğuma randevu aldım, dahiliyeye falan randevu almam gerekiyormuydu beybm? hiçbi filrim yok çünkü bişi demedi doktor

Günaydın güzel anneler şimdi tecrübeli annelere bir sorum olucak şu son 2.5-3 aylık düzlükte maksimum kaç kilo alırız şimdiden 11 kilo almışım
Kuzum ben ilk gebeliğimde son aylarda 1er kilo alarak geçmişti, esas kilo son aylarda alınır derler ama belki sen önden aldıgın için son aylarda az alırsın

Canım bende sürekli tatlı yiyorum ama çıkmadı tatlıyla ilgili değil bence
Ay ciddenmi , ya ben fazla kilo aldım 24. Haftadayım 9 kilo almışım doktorda alırı kilo almışsın aşırıda tatlı tüketiyomuşsun yükleme yapmamız lazım diyince tatlı çok yemek de etkili heralde die düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…