- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.681
Canim aclik toklugun kac cikiyor? Deger olarakCicekcicek20 canım bende evde ölçüm yapıyorum ve değerlerim fazla çıkıyor sanırım bende çıkıcak. Doktorum bugün değerler yüksek gidiyor biraz daha takip edelim dedi
Benimki de bu aslinda ama bulanti yapmadi. Ama gece uyumadan hemen once atip yatiyorum.Kızlar birşey soracam doktorum bana demir hapı vermişti bende bulantı yaptı baya gyno Ferro sanol
+969685886858Özellikle lohusalık dönemini düşünmeden geçirdiğim bir günüm bile yoktur. Daha önce lohusalık tecrübe etmişliğim de yok sadece sağdan soldan duyduğum kadarıyla bilgi sahibiyim. Daha olmamış belki de olmayacak şeyleri düşünüp düşünüp kendi huzurumu kaçırıyorum. Hayatım değişecek farkındayım ama bu kadar abartmanın sonucunda da yorulduğumu hissediyorum artık. Nolur bana bunların normal olduğunu falan söyleyin teselli edin de gidip yine içerde uyuyan suçsuz günahsız adama sarmayayım. Şaka bir yana da buraya bazen soru sormak dışında bir şey yazmıyorum ama sizi okumak bile çoğu zaman iyi hissettiriyor. Şuan yazarken de keyiflendiğimi hissettim. İyi ki varsınız canım anneler.
Temmuz başı32. Haftan ne zaman oluyor hangi tarihte
Kuzum bende öyle yapım hangi saatlerde aliyorsunnBenimki de bu aslinda ama bulanti yapmadi. Ama gece uyumadan hemen once atip yatiyorum.
Valla ben dün gece attım bitane. Sağlık ocagı doktoru vermişti zorda kalırsan al demişti. İyiki aldım ejderya gibiydimRennie tablet atılabiliyor mu hamilelikte?
Canım benim sana bir şey söyleyeyim mi, o günlerin zor da olsa bir daha geri gelmeyecek.Hele ki ilk bebeğin olacak. Sana tek tavsiyem rahat olmaya çalış. Şöyle düşün dönüp baktıgında bugünleri gülerek anacaksın. Ama kendin herkesten değerlisin. Sinir hücrelerini öldürme yenisi yerine gelmiyor :) Tadını çıkar. Doktor bana demişti ki he ho deyip geçeceksin yine istersen istediğini yaparsın. Ama o anda kalp kırma ve sen yine bildiğini oku. Kendini strese sokma ki sütün etkilenmesin demişti. Tadını çıkarın hamileliğinizin de lohusalığın da... Şeytan şu an sana vesvese veriyor sık sık okumaya gayret et. İnşirah oku yüreğine ferahlık verir. Yaşadıkların normal, ama bunu sorun haline getirmek de senin elinde bunu unutma. Ayrıca bebek doğunca her şeyi yapabilirsin, sakın böyle düşünme. Ne güzel bebeğinle yaparsınKızlar hamilelik ilerledikçe beni stres basmaya başladı. Bebek doğunca şunu yapamam bunu yapamam diye diye sürekli bi şeyler yapma peşindeyim. Mesela artık rahat rahat dışarı çıkamam diye her gün dışarı çıkmaya çalışıyorum. Ki normalde ev kuşuyumdur evden çıkmayı sevmem. Ama her gün çıkasım geliyor evde durasım gelmiyor. Resmen kendimle inatlaşıyorum. Bu arada da sürekli eşime yüklendiğimi farkettim. Şunu yapalım bunu yapalım birkaç ay sonra zaten yapamayacağız diye diye sürekli bir şeyler istediğimi farkettim. E o da her istediğime ayak uyduramıyor haliyle bu sefer de tartışıyoruz yoktan yere. İnanılmaz bi gelecek kaygısı sardı beni. Sürekli kafamda bir şeyler kurup kendi kendime strese giriyorum. Eşimin ailesi ya da kendi ailem bebeğimi büyütürken bana aykırı davranışlarda bulunurlarsa şunu yaparım bunu derimlerle geçiyor bazen günüm.Özellikle lohusalık dönemini düşünmeden geçirdiğim bir günüm bile yoktur. Daha önce lohusalık tecrübe etmişliğim de yok sadece sağdan soldan duyduğum kadarıyla bilgi sahibiyim. Daha olmamış belki de olmayacak şeyleri düşünüp düşünüp kendi huzurumu kaçırıyorum. Hayatım değişecek farkındayım ama bu kadar abartmanın sonucunda da yorulduğumu hissediyorum artık. Nolur bana bunların normal olduğunu falan söyleyin teselli edin de gidip yine içerde uyuyan suçsuz günahsız adama sarmayayım. Şaka bir yana da buraya bazen soru sormak dışında bir şey yazmıyorum ama sizi okumak bile çoğu zaman iyi hissettiriyor. Şuan yazarken de keyiflendiğimi hissettim. İyi ki varsınız canım anneler.
Ben genelde 12 12.30 arasi uyurum. Yataga girmeden hemen once atiyorum ve gidip uyuyorum. Belki siz bu sekilde yapmadiysaniz yaninda yenilen sonrasinda icilen seylerde etkilesimlesiyodur. Hem cok aliskanlik oldu diger vitaminleri gun icinde unutsamda demir unutulmiyor yatma rutinimden olduKuzum bende öyle yapım hangi saatlerde aliyorsunn
Canım, Bahar söylemiş zaten ama ben okumuştum şekerin sebebini aklımda kalan halini söyleyeyim sen yine bakarsın.Hala diyete devam ediyor musun?
Ya haftaya bende yükleme yaptırcamda kesin çıkcak şekerimhamilelik başından beri aşırı tatlı yeme isteğim var durduramıyorum.
Açlık 115lerde toklukta 140 üstü çıkıyor hep ve gerçekten tatlıyla ilgisi yok bence çünkü ben hamile kaldığımdan beri hep ekşi bağımlısıyımCanim aclik toklugun kac cikiyor? Deger olarak
Kız ben geçen gün prematüre zıbın aldım parmağım kadarKizlar ya eltime geldim dün. Yeni dogum yapti demistim burda da. Kirki yeni cikti. Bebek bana cok kucuk geliyor ben diyordum yenidoganlar ne kdr kucuk 0 3 mu alsam diyede. Yok anam yenidoganda lazimmis
Bide ben dünden beri cok kaygiliyim endiseliyim. Gece yatinca biraz agladimda. Bebege ben bakamicam endisesi oldu bende. Hem minik hem eltimi gozlemliyorum 10 dk bos vakti olmuyor bi anda ozgürlugum sifirlancak korkusuna girdim. Dünden beri acayip korku aldi benim icimihem bebegimi cok istiyorum hem de özgürlük hissimi kaybedecegim icin endise duyuyorum...
Ya inşallah canım iyi gelir teşekkür ederimBen genelde 12 12.30 arasi uyurum. Yataga girmeden hemen once atiyorum ve gidip uyuyorum. Belki siz bu sekilde yapmadiysaniz yaninda yenilen sonrasinda icilen seylerde etkilesimlesiyodur. Hem cok aliskanlik oldu diger vitaminleri gun icinde unutsamda demir unutulmiyor yatma rutinimden olduumarim sizlere de bu sekilde iyi gelir.
Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ikisini birden alamazsın diye düşünüyorum. İnternettede böyle birşey buldum bunu bir araştır iyice istersen raporluyken işten ayrılmada yapamayabilirler tazminatın kaçmasın. En kötü 4 aylık rapor paran mı yoksa tazminatın mı daha önde ona karar vermelisinTemmuz başı
Canım birşey sorucam, ben kendi doktoruma gidemicem uzak olduğu için, bizim burdali devlet hastanesine gidicem kadın doğuma randevu aldım, dahiliyeye falan randevu almam gerekiyormuydu beybm?Kizlar seker yükleme testi hakkinda konusulmus kendi deneyimimi aktarayim.
Benim ailede genetk oldugu icin doktor direkt istedi yukleme yapmami. 50 grlik yukleme var 75lik var bide 100luk var. Benden 75lik olan yuklemeyi istedi. Önce ac karnina kan alindi. Sonra icecek verildi o icecegi hizli icinki mideniz bulanmasn istifra etmeyn. Yoksa yukleme bosa gider. Icecegn tadi cilekli gazoz gibiydi ictikten sonra acilde müsade altinda tutuldm ve 1. Saat sonunda bidaha kan alindi. Sonra 1 saat daha bekledm. Ucuncu kez de kan alindi ve evime gittim. Sonuclari dkktorumla sonrradan konustk. Cok şükür normal degerler cikti hep. E nabizima zaten 2 saat icinde düstü. Ac karnina gidin su bile icmeyin. Wc isinizi mutlaka oncesinde halledin. Kan alimi bitene kdr wc iside yasak:) 50 grlik yuklemede 2 kez kan aliniyomus. 75likte 3 kez.
Benimki kocamanBirde kızçeler bu göbüş olayı nolcak ya , benimkimi çok büyüdü yoksa normal mi bilmiyorum sizin göbüşler ne durumdabi ağustos anaları olarak göbüşleri atmasakmı
Kuzum ben ilk gebeliğimde son aylarda 1er kilo alarak geçmişti, esas kilo son aylarda alınır derler ama belki sen önden aldıgın için son aylarda az alırsınGünaydın güzel annelerşimdi tecrübeli annelere bir sorum olucak şu son 2.5-3 aylık düzlükte maksimum kaç kilo alırız şimdiden 11 kilo almışım
O zaman ben başlatıyımmm göbüşleri görelim birassssBenimki kocaman
Benimde böyle kuzum ama ikiz tabiO zaman ben başlatıyımmm göbüşleri görelim birassss
Ay ciddenmi , ya ben fazla kilo aldım 24. Haftadayım 9 kilo almışım doktorda alırı kilo almışsın aşırıda tatlı tüketiyomuşsun yükleme yapmamız lazım diyince tatlı çok yemek de etkili heralde die düşünmüştümCanım bende sürekli tatlı yiyorum ama çıkmadı tatlıyla ilgili değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?