2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Kuzum bilmediğin bir süreci deneyimleyip yaşayacaksın, ben kendimden örnek vereyim 20 günlük iken 5 saatlik yola bile çıkmıştım bazen çok sakin bazen gazı falan olunca yada sebepsiz çok yorucu geçmişti ama o canı eline alınca annelik modu tamamen sana yüklenecek hepsinin üstesinden de geleceksin merak etme (mesela örnek olsun diye bir arkadaşım 3.5 aylık iken işe dönmesi gerekti, annesi bakacaktı o zaman diliminde annesi düşündüğünü hemen söyler dedi ki bizimki çok sakin büyük ihtimal kızım emzirir işe gider gelinceye kadar 1 defa uyanır o zaman stoktan süt veririm böyleleri de var o nedenle hiç stres yapma bebekler her şeyi hisseder biz evrene mi dersin rabbime mi dersin iyi dileklerimizi iletiyoruz inşallah herşey güzel olacak)

Birde kızçeler bu göbüş olayı nolcak ya , benimkimi çok büyüdü yoksa normal mi bilmiyorum sizin göbüşler ne durumda bi ağustos anaları olarak göbüşleri atmasakmı
Benim göbeğim pek büyümemiş gibi.. içime doğru mu genişliyorum diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla sırt, kaburga ağrım var. Diğer taraftan karnımda minik bir çatlak oluştu bile sizler de çatlak oluştu mu

Günaydın güzel anneler şimdi tecrübeli annelere bir sorum olucak şu son 2.5-3 aylık düzlükte maksimum kaç kilo alırız şimdiden 11 kilo almışım
günaydın canım son 3 ay en çok kilo alınan dönem günde yarım kilo bile aldığımı bilirim bir 10 kilo daha alırsın, ama gözünüz korkmasın doğum sonrası az bile dikkat etseniz, sütüm bol olsun diye tatlıyı abartmazsanız gidiyor hemen kilolar haftada 1-2 kilo gidiyor emzirme döneminde

Canımm eskilerde derler ya için geniştir diye belki öyledir genetik gibi geliyor bana anneminde kardeşimde cok çıkmıştı göbeği ikiz sanıyolardı.
Benim göbeğim çatlamadı canım ama göğüslerim çok kötü çatladı kıpkırmızı

Üzme cnm kendini büyür son aylarda benim ikinci gebelik oldugundan bunda catlak oluşmadı zaten harita karnim

Ben ilk gebeliğimde de ailem çok çatladığı çatlak kremi sürümüne çok dikkat etmiştim ama yine de çatlaklarım oldu ama ailedeki diğerlerine göre az oldu
Şimdi yine forumda takip etmişsindir kızlar çatlak kremi sürmeyi ihmal etmiyoruz diye arada paylaşım yapıyordum hele bu aylardan sonra düzenli mümkünse yağlanalım
(benim göbekteki eski çatlaklar göbek büyüdükçe daha gözle seçilir hale geldi normalde böyle değildi, birde kızlar kasık yanında aşağı doğru bacak kısmını ve sırtınızı da yağlamayı unutmayın orası da çok çatlıyor) sonuç olarak genetik yatkınlık varsa yağlansanda az da olsa çatlıyorsın, bazıları da hiç kremlenmez çatlamaz bu işlerde biraz şans ama biz yine de işi şansa bırakmayalım

Günaydın güzel anneler şimdi tecrübeli annelere bir sorum olucak şu son 2.5-3 aylık düzlükte maksimum kaç kilo alırız şimdiden 11 kilo almışım
Kişiden kişiye değişir cnm kilo zayif biriysen daha cok alirsin depoların dolması için ilk gebeligimde 68 ile hamile kaldim 75 ile dogum olmuştu , bu gebeligimde 70 ile kaldım 65 düştüm daha yeni 69 olmuşum

Korkma cnm doğum yaptıktan sonra kedi gibi oluyorsun kedi hic yavrularını elletiyor mu onun gibi başından 1 sn ayrilamiyorsun Allahım veriyor gücünü sabrını

Birde kızçeler bu göbüş olayı nolcak ya , benimkimi çok büyüdü yoksa normal mi bilmiyorum sizin göbüşler ne durumda bi ağustos anaları olarak göbüşleri atmasakmı
Dün çekildim yemek sonrası nefesim kesiliyor

Eklentiler

• IMG_20230425_130007.webp
    23 KB · Görüntüleme: 150
Kızlarım günaydın İzmirde olup doğum ücretlerini arastıran var mıdır:) ben belki hatırlarsınız doktoruma sormuştum ve 30 bin cevabı almıştım . Egepol hastanesi ile anlaşmalı doktor kendisine 17,5 alıyor 12 de hastane dün bir arkadasım ile konustum tınaztepe hastanesi takipli 15 bin fiyat vermişler. Yani hal böyle olunca ben enayi miyim diye düşünmüyor degilim önümüzdeki günlerde hastaneleri gezmeye baslıcam

Canımmm günaydın bende izmirliyiim hamile kaldığımı öğrenince ikican demir sağlık sigortası yaptırmıştım, 24 bine. İçinde muayene ultrasonlr doğum herşey dahil paketti. O yüzden hiç doğum fiyatlarını bilmiyorum ama ben karataşa gidiyordum doktorla anlaşamayınca medifemada cağnumm doktorum emrah beyan’a gidiyorum cok memnunum allah nasip ederse orda doğurucam

Günaydın kızlar benim bebeğim çok hareketli doğunca da böyle olur mu diye korkuyorum.Sizin etrafınızda böyle örnekler var mı
Benımkıde çok kıpır kıpır kıpırrr çokta hoş olmuyor mu yaaaa ben pıtpıtladıkça deliriyorum resmen böyle mıncırasım falan geliyo hahahaha ama tabi doğunca çok yaramaz olurda b.ku yer miyiz onu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…