- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.701
Kizlar ya eltime geldim dün. Yeni dogum yapti demistim burda da. Kirki yeni cikti. Bebek bana cok kucuk geliyor ben diyordum yenidoganlar ne kdr kucuk 0 3 mu alsam diyede. Yok anam yenidoganda lazimmis
Bide ben dünden beri cok kaygiliyim endiseliyim. Gece yatinca biraz agladimda. Bebege ben bakamicam endisesi oldu bende. Hem minik hem eltimi gozlemliyorum 10 dk bos vakti olmuyor bi anda ozgürlugum sifirlancak korkusuna girdim. Dünden beri acayip korku aldi benim icimihem bebegimi cok istiyorum hem de özgürlük hissimi kaybedecegim icin endise duyuyorum...
Sağolun kızlar bilgilendirmeler içinCanim tatli isteginle alakasi yok inanki. Sen stresli gitme ölcüme rahat ol.
Ben göbeğimi taşımıyorum onlar beni taşıyor artık
Benim göbeğim pek büyümemiş gibi.. içime doğru mu genişliyorum diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla sırt, kaburga ağrım var. Diğer taraftan karnımda minik bir çatlak oluştu bileBirde kızçeler bu göbüş olayı nolcak ya , benimkimi çok büyüdü yoksa normal mi bilmiyorum sizin göbüşler ne durumdabi ağustos anaları olarak göbüşleri atmasakmı
günaydın canım son 3 ay en çok kilo alınan dönem günde yarım kilo bile aldığımı bilirim bir 10 kilo daha alırsın, ama gözünüz korkmasın doğum sonrası az bile dikkat etseniz, sütüm bol olsun diye tatlıyı abartmazsanız gidiyor hemen kilolar haftada 1-2 kilo gidiyor emzirme dönemindeGünaydın güzel annelerşimdi tecrübeli annelere bir sorum olucak şu son 2.5-3 aylık düzlükte maksimum kaç kilo alırız şimdiden 11 kilo almışım
Canımm eskilerde derler ya için geniştir diye belki öyledirBenim göbeğim pek büyümemiş gibi.. içime doğru mu genişliyorum diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla sırt, kaburga ağrım var. Diğer taraftan karnımda minik bir çatlak oluştu bilesizler de çatlak oluştu mu
Üzme cnm kendini büyür son aylarda benim ikinci gebelik oldugundan bunda catlak oluşmadı zaten harita karnimBenim göbeğim pek büyümemiş gibi.. içime doğru mu genişliyorum diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla sırt, kaburga ağrım var. Diğer taraftan karnımda minik bir çatlak oluştu bilesizler de çatlak oluştu mu
Görmedennnn inanmayıııssssBenimde böyle kuzum ama ikiz tabi
Benim göbeğim pek büyümemiş gibi.. içime doğru mu genişliyorum diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla sırt, kaburga ağrım var. Diğer taraftan karnımda minik bir çatlak oluştu bilesizler de çatlak oluştu mu
Kişiden kişiye değişir cnm kilo zayif biriysen daha cok alirsin depoların dolması için ilk gebeligimde 68 ile hamile kaldim 75 ile dogum olmuştu , bu gebeligimde 70 ile kaldım 65 düştüm daha yeni 69 olmuşumGünaydın güzel annelerşimdi tecrübeli annelere bir sorum olucak şu son 2.5-3 aylık düzlükte maksimum kaç kilo alırız şimdiden 11 kilo almışım
Korkma cnm doğum yaptıktan sonra kedi gibi oluyorsun kedi hic yavrularını elletiyor mu onun gibi başından 1 sn ayrilamiyorsun Allahım veriyor gücünü sabrınıKizlar ya eltime geldim dün. Yeni dogum yapti demistim burda da. Kirki yeni cikti. Bebek bana cok kucuk geliyor ben diyordum yenidoganlar ne kdr kucuk 0 3 mu alsam diyede. Yok anam yenidoganda lazimmis
Bide ben dünden beri cok kaygiliyim endiseliyim. Gece yatinca biraz agladimda. Bebege ben bakamicam endisesi oldu bende. Hem minik hem eltimi gozlemliyorum 10 dk bos vakti olmuyor bi anda ozgürlugum sifirlancak korkusuna girdim. Dünden beri acayip korku aldi benim icimihem bebegimi cok istiyorum hem de özgürlük hissimi kaybedecegim icin endise duyuyorum...
Dün çekildim yemek sonrası nefesim kesiliyorBirde kızçeler bu göbüş olayı nolcak ya , benimkimi çok büyüdü yoksa normal mi bilmiyorum sizin göbüşler ne durumdabi ağustos anaları olarak göbüşleri atmasakmı
Ahh maşallah ne güzelllsiiinnnnDün çekildim yemek sonrası nefesim kesiliyor
Canımmm günaydın bende izmirliyiimKızlarım günaydınİzmirde olup doğum ücretlerini arastıran var mıdır:) ben belki hatırlarsınız doktoruma sormuştum ve 30 bin cevabı almıştım . Egepol hastanesi ile anlaşmalı doktor kendisine 17,5 alıyor 12 de hastane dün bir arkadasım ile konustum tınaztepe hastanesi takipli 15 bin fiyat vermişler. Yani hal böyle olunca ben enayi miyim diye düşünmüyor degilim önümüzdeki günlerde hastaneleri gezmeye baslıcam
Güzel bakan güzel görür hepimiz güzelizAhh maşallah ne güzelllsiiinnnn
Benımkıde çok kıpır kıpır kıpırrr çokta hoş olmuyor mu yaaaa ben pıtpıtladıkça deliriyorum resmen böyle mıncırasım falan geliyo hahahahaGünaydın kızlar benim bebeğim çok hareketli doğunca da böyle olur mu diye korkuyorum.Sizin etrafınızda böyle örnekler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?