- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.721
Çok mantıklı bir hamle olmuş gerçektenn. Medicana demek istedin sanırım dimi beybim çok güzel hastane yaaa doktorlaro içinde çok güzel yorumlar duymuştum vallaaa orayada sorcam bakalım fiyat ne cıkacak :)Canımmm günaydın bende izmirliyiimhamile kaldığımı öğrenince ikican demir sağlık sigortası yaptırmıştım, 24 bine. İçinde muayene ultrasonlr doğum herşey dahil paketti. O yüzden hiç doğum fiyatlarını bilmiyorum ama ben karataşa gidiyordum doktorla anlaşamayınca medifemada cağnumm doktorum emrah beyan’a gidiyorum cok memnunum allah nasip ederse orda doğurucam
Benim de dün tansiyonum 10a5 çıktı bir kaç gündür saf gibiyim bulantılarım yine arttı sankiEvet doktora gittiğimde de olmuştu tansiyonuma baktılar 9a 6 çıktı nabzın hızlanması normal dedi
Benim belim yoruluyor banyoda ki kendimde göremiyorum artık eğilmem gerek o yüzden böyle bir çözüm buldukEn iyisi canım ya ben yarım yamalak yaptım mı sevmiyorum iyice görüp tertemiz yapmam gerek
Ay inşbacakları upuzundu oğluşun koşucu olacak Kimmiş o kız bi bakayım
Pıtpıttan ziyade dönüyor hopluyor zıplıyor benim haftamdakiler yeni yeni hissetmeye başladı ben yaklaşık 2 aydır hissediyorumBenımkıde çok kıpır kıpır kıpırrr çokta hoş olmuyor mu yaaaa ben pıtpıtladıkça deliriyorum resmen böyle mıncırasım falan geliyo hahahahaama tabi doğunca çok yaramaz olurda b.ku yer miyiz onu bilemedim
Yok yok kıss medifema, ayrancıların girişinde biraz uzak ama araştır doktoru istersen ben cok memnun kaldom cok ilgili birisiÇ
Çok mantıklı bir hamle olmuş gerçektenn. Medicana demek istedin sanırım dimi beybim çok güzel hastane yaaa doktorlaro içinde çok güzel yorumlar duymuştum vallaaa orayada sorcam bakalım fiyat ne cıkacak :)
Sen bensiinnnnPıtpıttan ziyade dönüyor hopluyor zıplıyor benim haftamdakiler yeni yeni hissetmeye başladı ben yaklaşık 2 aydır hissediyorum
Ben poposuna vuruyorum yani göbeğime :) senin götünü yerim diyeBenımkıde çok kıpır kıpır kıpırrr çokta hoş olmuyor mu yaaaa ben pıtpıtladıkça deliriyorum resmen böyle mıncırasım falan geliyo hahahahaama tabi doğunca çok yaramaz olurda b.ku yer miyiz onu bilemedim
İkiz canım çok teşekkür ederizz bulantılardan aşırı kilo alamadım bir göbüşe birde ödemden yüze el ayağa gitti ama bundan sonrası nasip tabiiSeninki ikizdi Di mi maşallah
İnan çok formda görünüyorsun maşallah
İç karnın geniştir canım anneminde çok az göbeği varmış bana da hep diyolar ben senin kadarken doğuma gittim diye ama ikiz olduğu için takmıyorum tek olsa da takmam herkesin vücut yapısı ayrı sonuçtaBenim göbeğim pek büyümemiş gibi.. içime doğru mu genişliyorum diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla sırt, kaburga ağrım var. Diğer taraftan karnımda minik bir çatlak oluştu bilesizler de çatlak oluştu mu
Ayy demeee günde yarım kilodan hesap etmek istemiyorumgünaydın canım son 3 ay en çok kilo alınan dönem günde yarım kilo bile aldığımı bilirim bir 10 kilo daha alırsın, ama gözünüz korkmasın doğum sonrası az bile dikkat etseniz, sütüm bol olsun diye tatlıyı abartmazsanız gidiyor hemen kilolar haftada 1-2 kilo gidiyor emzirme döneminde
Canım 2 gündür benimde öyle dün 8-5ti tansiyonum ve 2 gündür prilam içtiğim halde bulantım çok var dün istifra ettim bugün henüz olmadı çok şükürBenim de dün tansiyonum 10a5 çıktı bir kaç gündür saf gibiyim bulantılarım yine arttı sanki
Bende 17.Haftada hissetmeye baslmıştımmm dönüyor bişeyler yaşanıyor göbüşün içinde fakat bazı hareketlerini çözemiyorum hahahahPıtpıttan ziyade dönüyor hopluyor zıplıyor benim haftamdakiler yeni yeni hissetmeye başladı ben yaklaşık 2 aydır hissediyorum
Ay duymamısım kızzzz bende karsıyakada oturuyorum yaaa o yuzden herhal hahahaah değer değerrr bende doktorum için aynı kafadayım ama doğumda istediği paralar bizi biraz üzdüYok yok kıss medifema, ayrancıların girişinde biraz uzak ama araştır doktoru istersen ben cok memnun kaldom cok ilgili birisiben te çeşmede oturuyorum kuşum ayrancılar bana baya uzak ama iyi bi doktor için değer napimm
Hahahahaah kızz bende aynı çokta normal sayılmam mıncır mıncır habire yoğuruyorum onu yicem seni bak bak sen tekme mi atıyosunnnn diye tüm gün böyleyiz hahahahahahBen poposuna vuruyorum yani göbeğime :) senin götünü yerim diyeben de ayrı bir manyak işte napsın çocuğun anası çatlak
Benım adam diyordur kafayı sıyırdı diyeHahahahaah kızz bende aynı çokta normal sayılmam mıncır mıncır habire yoğuruyorum onu yicem seni bak bak sen tekme mi atıyosunnnn diye tüm gün böyleyiz hahahahahah
bende izmirdeyim can hastanesine gidiyorum ama ne çıkcak korkumdan daha hiç sormadım dogum ücretini jfjfjffAy duymamısım kızzzz bende karsıyakada oturuyorum yaaa o yuzden herhal hahahaah değer değerrr bende doktorum için aynı kafadayım ama doğumda istediği paralar bizi biraz üzdü
Göbüşler çok güzel maşallah kızlarbenim biraz küçüldü gibi geliyor bu ara.Sanki sindi gibi .bi ayağa kalkarsam size de atarım Allah korusun bebişleri de sizi de maşallah
Evet dikat etmezsem şeker tavan yapıyorHala diyete devam ediyor musun?
Ya haftaya bende yükleme yaptırcamda kesin çıkcak şekerimhamilelik başından beri aşırı tatlı yeme isteğim var durduramıyorum.
Zayıflığına bir nilüferBu da benim aylık fotoğraf rutinimdenbu ay gercekten cok büyüdük karsidan yok gibi ama yandan koca bi karpuz oldu simdiden
Eki Görüntüle 3238812 Eki Görüntüle 3238813
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?