2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ç
Çok mantıklı bir hamle olmuş gerçektenn. Medicana demek istedin sanırım dimi beybim çok güzel hastane yaaa doktorlaro içinde çok güzel yorumlar duymuştum vallaaa orayada sorcam bakalım fiyat ne cıkacak :)

En iyisi canım ya ben yarım yamalak yaptım mı sevmiyorum iyice görüp tertemiz yapmam gerek

Ay inş bacakları upuzundu oğluşun koşucu olacak Kimmiş o kız bi bakayım
Benim belim yoruluyor banyoda ki kendimde göremiyorum artık eğilmem gerek o yüzden böyle bir çözüm bulduk

Pıtpıttan ziyade dönüyor hopluyor zıplıyor benim haftamdakiler yeni yeni hissetmeye başladı ben yaklaşık 2 aydır hissediyorum

Yok yok kıss medifema, ayrancıların girişinde biraz uzak ama araştır doktoru istersen ben cok memnun kaldom cok ilgili birisi ben te çeşmede oturuyorum kuşum ayrancılar bana baya uzak ama iyi bi doktor için değer napimm

Pıtpıttan ziyade dönüyor hopluyor zıplıyor benim haftamdakiler yeni yeni hissetmeye başladı ben yaklaşık 2 aydır hissediyorum
Sen bensiinnnn ben 17. Haftamdan beri kerem beyi baya hissediyorum cok hareketli maşallah annesinin balı asla uyutmuyor pıtpıt değil benmkiler bildiğin patpattt nası vuruyor

Ben poposuna vuruyorum yani göbeğime :) senin götünü yerim diye ben de ayrı bir manyak işte napsın çocuğun anası çatlak

Seninki ikizdi Di mi maşallah
İnan çok formda görünüyorsun maşallah
İkiz canım çok teşekkür ederizz bulantılardan aşırı kilo alamadım bir göbüşe birde ödemden yüze el ayağa gitti ama bundan sonrası nasip tabii
İç karnın geniştir canım anneminde çok az göbeği varmış bana da hep diyolar ben senin kadarken doğuma gittim diye ama ikiz olduğu için takmıyorum tek olsa da takmam herkesin vücut yapısı ayrı sonuçta
Ayy demeee günde yarım kilodan hesap etmek istemiyorum tatlıyı abartamam sanırım bugünde şekerim yüksek çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi
Benim de dün tansiyonum 10a5 çıktı bir kaç gündür saf gibiyim bulantılarım yine arttı sanki
Canım 2 gündür benimde öyle dün 8-5ti tansiyonum ve 2 gündür prilam içtiğim halde bulantım çok var dün istifra ettim bugün henüz olmadı çok şükür

Bende 17.Haftada hissetmeye baslmıştımmm dönüyor bişeyler yaşanıyor göbüşün içinde fakat bazı hareketlerini çözemiyorum hahahah

Ay duymamısım kızzzz bende karsıyakada oturuyorum yaaa o yuzden herhal hahahaah değer değerrr bende doktorum için aynı kafadayım ama doğumda istediği paralar bizi biraz üzdü

Ben poposuna vuruyorum yani göbeğime :) senin götünü yerim diye ben de ayrı bir manyak işte napsın çocuğun anası çatlak
Hahahahaah kızz bende aynı çokta normal sayılmam mıncır mıncır habire yoğuruyorum onu yicem seni bak bak sen tekme mi atıyosunnnn diye tüm gün böyleyiz hahahahahah

Ay duymamısım kızzzz bende karsıyakada oturuyorum yaaa o yuzden herhal hahahaah değer değerrr bende doktorum için aynı kafadayım ama doğumda istediği paralar bizi biraz üzdü
bende izmirdeyim can hastanesine gidiyorum ama ne çıkcak korkumdan daha hiç sormadım dogum ücretini jfjfjff

Yatınca öyle görünür annesi, sinmemiştir o kalkınca görürsün inşallah
Göbüşler çok güzel maşallah kızlar benim biraz küçüldü gibi geliyor bu ara.Sanki sindi gibi .bi ayağa kalkarsam size de atarım Allah korusun bebişleri de sizi de maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…