2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İsteyenin bir yüzü kara diyerekten sorucam en azından. Kortizon olduğu için hastalar bazen çok gerekli olmadıkça vurulmuyormus bu igneyi

Canım doğum gerceklesmedigi sürece mi sürekli vuruyorlar bu iğneyi
Benım risk olmasına rağmen vurulmadı

Acıdı valla ya biraz da canım tatlı sanki ilk günü atlatırsam alışırım herhalde
İlk zamanlar ben çekine çekine yapıyordum tam delcem parmağı çekiyorum insan ohlu herşeye alışıyor
Ay çok şekerler ya biz de bugün hastaneye gittik çıkışta kahvaltı yapalım dedik ama bı kötü oldum dışarda durmak istemedim. . evden hiç çıkma isteğim yok birazcık yürüyorum pert oluyorum daha şimdiden..çok üzgünüm. Ben ki km lerce yürüyüş yapan insan

Aradığım soru hele ki yaz günü iyice kafam karışıyor

Çok güzelll bayıldım

Çok güzel olmuş ya bende alıcam hep erteliyorum sticker almayı çok beğendim çok tatlı oy iki tane olunca da gerçekten ekstra yük valla bel mel kalmaz.güzelce dinlen evinde
Ay çok teşekkür ederim ya.Evdekileri gördükçe delirdim bugün bişey yokmış gibi geldi Ama penye alt giydireceksem tamam ondan var çok teşekkür ederim

Yaa çok güzeller

Teşekkür ederizzz valla bende sürünerek geldim resmen birde güçsüz düşünce kendime kızıyorum ne hamilelik yaşıyor insanlar yapamıyosun diye
Çok güzelll bayıldım
Teşekkür ederizzz
Teşekkür ederizz bende sticker aldım daha hastane çıkışları yok bizden geçmiş arkadaşım anca yatcaz artık

Teşekkür ederim canım, bi deneme atışı yaptım valla çekilecek bir şey değilmiş bu hem acıdı hem de kanı görünce fena oldum
Acımıyo canım deldiğin aletin derecesi vardır ben düşükte yapıyordun döndürüyosun böyle iğnenin girme derecesini ayarlıyo belki o en yüksektedir ona dikkat et yoksa bi acısı yok sürekli aynı parmak yapma . Bide ben ilk kanı falan silmiyordum doktorumda öle bişi demedi

Yata yata büyüdük arkadaşım daha da büyüyeceğimiz geride

Düşününce bizim son ay tasiyacagimiz agirligi sen simdiden tasiyorsun bence cok zor yaa masallah iyi gidiyorsunnn

3 teydi delerken acıdı ya baya bi kanadı, sen kaçta yapıyorsun? Yarın 2ye alıp denicem delerken

Ben coraspin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmışım belki doğumdan bir süre önce keser bilemedim

Geçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun

Teşekkür ederim peki açlık öncesi ne kadar yemek yememek gerek, öğlen ve akşam için soruyorum, dr diyetisyene yonlendirdi ama ben o telaşla unuttum bir sonraki randevu da bir ay sonra
ben sabah 8 oglen 12 aksam 6 yiyordum aa bu aralar bu duzeni tutamiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…