- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.261
Benım risk olmasına rağmen vurulmadıİsteyenin bir yüzü kara diyerekten sorucam en azından. Kortizon olduğu için hastalar bazen çok gerekli olmadıkça vurulmuyormus bu igneyi
Canım doğum gerceklesmedigi sürece mi sürekli vuruyorlar bu iğneyi
Kizzz benim de oğlum çok efendiydu bu tam zilli
İlk zamanlar ben çekine çekine yapıyordum tam delcem parmağı çekiyorumAcıdı valla ya biraz da canım tatlı sankiilk günü atlatırsam alışırım herhalde
Ay çok şekerler yaKızlar kocam beye çok şükür yapıştırttım stickerlarıbu arada bugün dışarı çıkmıştık kahvaltı için dönüşe markete uğradık sadece 2 tane şey alıcaktım sırtımın ağrısından o kadar duramadım ki koşa koşa eve geldim sanırım ağır gelmeye başlıyorlar artık kuyruk sokumum kopuyor bide benimki duymuş biri 3 kilo birini 2800 doğurcakmışım he anam he kendi doğursun daha toplamları 2.600 taşıyamıyorum
Aradığım soru hele ki yaz günü iyice kafam karışıyorDeneyimli annelere benim bi sorum daha var ya bugün çok çenem düştü kusuruma bakmayın .Şimdi benim dümdüz beyaz aldığım alttan çıtçıtlı atletler var ,şimdi onun üstüne ben ne giydircem.ayaklı tulumları mı giydircem.Peki dışarı çıkarken de sadece o ikisini giyse mesela üşür mü ? Bu çocuk dışarı çıkarken ne giyecek Allah aşkına biri bana yardım etsinben birsürü çıtçıtlı saçma şeyler almışım ,onları napcam.kot pantolon falan alsam mı biraz küçük aylarda gerek var mı sizce şeker anneler
Çok güzelll bayıldımKızlar kocam beye çok şükür yapıştırttım stickerlarıbu arada bugün dışarı çıkmıştık kahvaltı için dönüşe markete uğradık sadece 2 tane şey alıcaktım sırtımın ağrısından o kadar duramadım ki koşa koşa eve geldim sanırım ağır gelmeye başlıyorlar artık kuyruk sokumum kopuyor bide benimki duymuş biri 3 kilo birini 2800 doğurcakmışım he anam he kendi doğursun daha toplamları 2.600 taşıyamıyorum
Çok güzel olmuş ya bende alıcam hep erteliyorum sticker almayıKızlar kocam beye çok şükür yapıştırttım stickerlarıbu arada bugün dışarı çıkmıştık kahvaltı için dönüşe markete uğradık sadece 2 tane şey alıcaktım sırtımın ağrısından o kadar duramadım ki koşa koşa eve geldim sanırım ağır gelmeye başlıyorlar artık kuyruk sokumum kopuyor bide benimki duymuş biri 3 kilo birini 2800 doğurcakmışım he anam he kendi doğursun daha toplamları 2.600 taşıyamıyorum
Ay çok teşekkür ederim ya.Evdekileri gördükçe delirdim bugün bişey yokmış gibi geldiAlt üst takım ya da ayaklı tulum giydirip penye battaniyeye sariyordum portpebesinde ya da arabasında öyle duruyorlardı. Oğlum Ağustos kızım temmuz doğumlu ilk bir ay hep penye battaniye kullandık, çit citli kısa tulum varsa üzerine yine penye uzun alt giydirebilirsin, kot için çok minnaklar
Yaa çok güzellerKızlar kocam beye çok şükür yapıştırttım stickerlarıbu arada bugün dışarı çıkmıştık kahvaltı için dönüşe markete uğradık sadece 2 tane şey alıcaktım sırtımın ağrısından o kadar duramadım ki koşa koşa eve geldim sanırım ağır gelmeye başlıyorlar artık kuyruk sokumum kopuyor bide benimki duymuş biri 3 kilo birini 2800 doğurcakmışım he anam he kendi doğursun daha toplamları 2.600 taşıyamıyorum
Benimde benimdeeeeAradığım soru hele ki yaz günü iyice kafam karışıyor
Teşekkür ederizzz valla bende sürünerek geldim resmen birde güçsüz düşünce kendime kızıyorum ne hamilelik yaşıyor insanlar yapamıyosun diyeİlk zamanlar ben çekine çekine yapıyordum tam delcem parmağı çekiyoruminsan ohlu herşeye alışıyor
Ay çok şekerler yabiz de bugün hastaneye gittik çıkışta kahvaltı yapalım dedik ama bı kötü oldum dışarda durmak istemedim. . evden hiç çıkma isteğim yok birazcık yürüyorum pert oluyorum daha şimdiden..çok üzgünüm. Ben ki km lerce yürüyüş yapan insan
Teşekkür ederizzzÇok güzelll bayıldım
Teşekkür ederizz bende sticker aldım daha hastane çıkışları yokÇok güzel olmuş ya bende alıcam hep erteliyorum sticker almayıçok beğendim çok tatlı oy iki tane olunca da gerçekten ekstra yük valla bel mel kalmaz.güzelce dinlen evinde
Ay çok teşekkür ederim ya.Evdekileri gördükçe delirdim bugün bişey yokmış gibi geldiAma penye alt giydireceksem tamam ondan var çok teşekkür ederim
Acımıyo canım deldiğin aletin derecesi vardır ben düşükte yapıyordun döndürüyosun böyle iğnenin girme derecesini ayarlıyo belki o en yüksektedir ona dikkat et yoksa bi acısı yok sürekli aynı parmak yapma . Bide ben ilk kanı falan silmiyordum doktorumda öle bişi demediTeşekkür ederim canım, bi deneme atışı yaptım valla çekilecek bir şey değilmiş bu hem acıdı hem de kanı görünce fena oldum
Yata yata büyüdük arkadaşım daha da büyüyeceğimiz gerideTeşekkür ederizzz valla bende sürünerek geldim resmen birde güçsüz düşünce kendime kızıyorum ne hamilelik yaşıyor insanlar yapamıyosun diye
Teşekkür ederizzz
Teşekkür ederizz bende sticker aldım daha hastane çıkışları yokbizden geçmiş arkadaşım anca yatcaz artık
Düşününce bizim son ay tasiyacagimiz agirligi sen simdiden tasiyorsunKızlar kocam beye çok şükür yapıştırttım stickerlarıbu arada bugün dışarı çıkmıştık kahvaltı için dönüşe markete uğradık sadece 2 tane şey alıcaktım sırtımın ağrısından o kadar duramadım ki koşa koşa eve geldim sanırım ağır gelmeye başlıyorlar artık kuyruk sokumum kopuyor bide benimki duymuş biri 3 kilo birini 2800 doğurcakmışım he anam he kendi doğursun daha toplamları 2.600 taşıyamıyorum
3 teydi delerken acıdı ya baya bi kanadı, sen kaçta yapıyorsun? Yarın 2ye alıp denicem delerkenAcımıyo canım deldiğin aletin derecesi vardır ben düşükte yapıyordun döndürüyosun böyle iğnenin girme derecesini ayarlıyo belki o en yüksektedir ona dikkat et yoksa bi acısı yok sürekli aynı parmak yapma . Bide ben ilk kanı falan silmiyordum doktorumda öle bişi demedi
Ben coraspin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmışım belki doğumdan bir süre önce keser bilemedimDoğurana kadar vuracakmışım canım.Sürekli yattığım için pıhtı atmasını ve var olan pıhtıyı yok etmesi için kullanmam gerekiyormuş.Bende aynı şeyi sordum doğumhanedeki doktora.yani ne alaka ya doğurursam kanım cıvıkken dedimaspirin içsen ameliyatta ya da doğumda zor olur durduramayız doğumu da tetikler ama iğnenin böyle bi etkisi yok o yüzden iğne verdik yoksa aspirin verirdik dedi azarımızı da yiyerek bilgiyi almıştım
Geçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsunDoğurana kadar vuracakmışım canım.Sürekli yattığım için pıhtı atmasını ve var olan pıhtıyı yok etmesi için kullanmam gerekiyormuş.Bende aynı şeyi sordum doğumhanedeki doktora.yani ne alaka ya doğurursam kanım cıvıkken dedimaspirin içsen ameliyatta ya da doğumda zor olur durduramayız doğumu da tetikler ama iğnenin böyle bi etkisi yok o yüzden iğne verdik yoksa aspirin verirdik dedi azarımızı da yiyerek bilgiyi almıştım
Bende 2 -3 değişiyo bazen 2 de kan gelmiyo 3 e geçiyorum . Alışırsın bi kaç kere yapınca 2 de dene bide3 teydi delerken acıdı ya baya bi kanadı, sen kaçta yapıyorsun? Yarın 2ye alıp denicem delerken
Allah razı olsun dur dur daha 3leri 3 buçukları görceksiniz inşallahDüşününce bizim son ay tasiyacagimiz agirligi sen simdiden tasiyorsunbence cok zor yaa masallah iyi gidiyorsunnn
ben sabah 8 oglen 12 aksam 6 yiyordum aa bu aralar bu duzeni tutamiyorum tabiTeşekkür ederim peki açlık öncesi ne kadar yemek yememek gerek, öğlen ve akşam için soruyorum, dr diyetisyene yonlendirdi ama ben o telaşla unuttum bir sonraki randevu da bir ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?