2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Türk kahvesine limon sık biraz şurup gibi yap yut canım. İshali şıp diye keser. Bulantı ya da leblebi de iyi gelir. Sarı leblebi

Kızlar ishal ve istifraya ne yapayım cok kötüyüm muz patates pirinç yedim ama geçmedi acilede gitmek istemiyorum

Canım bazen canı hareket etmek istemez, bazen yüzü arkaya dönüktür hareketleri içe dönüktür. Hıçkırık kayma gibi ufak da olsa hareketleri varsa korkma. Karın sertleşmesi de düzenli aralıklarla olmuyorsa korkma. Tüm dediklerini yaşadım. Bikac güne normale döndü

Hatayda bebek reyhanlama yaz çıkıyor

Kızlar benım oğlusum hıçkırıyor galiba ritmik bir şekilde karnımın alt kısmı atıyor bu oluyor dimi aslında atar oluyordu ama şimdi daha net döndüğü İçin mi hıçkırık aşağıda acaba tecrübeli analar şu dönme konusuna taktım ama merak ediyorum

Ben de aynisini sorucaktim. 3 gundur o kadar az hissediyorum ki sanki sirtini karnima dayamis icime vuruyo gibi. Onu da gunde 2-3 kez hissediyorum. Kacinci haftanizdasiniz?

Ben de aynisini sorucaktim. 3 gundur o kadar az hissediyorum ki sanki sirtini karnima dayamis icime vuruyo gibi. Onu da gunde 2-3 kez hissediyorum. Kacinci haftanizdasiniz?

Ufak hareketleri oluyor ama her zaman hareketli olmasına alıştığım için korkuttu biraz inşallah normale döner hemencik

28. Haftadayım. Hem az hem de çok hafif hissediyorum

Bana Travazolu kesinlikle kullanma demişti canım bir fitil yazdı ben de de kaşıntı yok ama kokulu akıntı var günde 2 3 kere çamaşırımı değiştiriyorum çok önemli değil dedi bu fitil geçirmezse çok üstüne düşmeyelim dedi

Güle güle kullanın canım anne yanı özelliği de var

Ortecegim canım , tabii ki toz olur korumak gerek. Size göstermek için açıkta bıraktım. Kızlar sizce cibinligi de yıkayım mi düşük ayarda misss mis kokar
Tamam o zaman ben de örtmeye devam edeyim. Belki son bir hafta açarım. Ya bizimki beyaz mobilya beşik uyku setiyle beraber geldi. Acaba yorganı dahil herşeyi yıkasam mı diyodum ben de cibinliği de yıkarım herhalde ben. Atmışken heosini atıcam ama gene on güne kalmaz toz tutar ya o da var. Zaten bizim cibinlik ya ında verdikleri sette var diye ucu ucuna yetecek kadar yapmışlar o da ayrı sinir

Evet annesi o hıçkırık daha yerleri bol kuzu, dönerler. Benim bazen aşağıda bazen solumda oluyor. Yakinda donecekleri yer kalmayacak

Teşekkür ederim valla sırf bu yüzden yıkamayacaktım sağol pozitifimiz
Kuzum önce ılık ütüyle kenarından dene olmadı onu yaparsın ne demek aşkım

Valla yikarsan iyi olur. Ne şekilde üretildi nerelerde saklandı... Bunlar önemli ay benim ilk cibinlik öyleydi sadece süs olarak kaldı hiç kullanmadım kız cibinlik dediğin beyaz tül. Çarşıdan aldır 3-5m. Biraz da kenar aldır. Evdekiyle örnek götür daha sık pile daha uzun istiyorum de yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…