- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.441
Kızlar ishal ve istifraya ne yapayım cok kötüyüm muz patates pirinç yedim ama geçmedi acilede gitmek istemiyorum
Ya kızlar birkaç gündür bebeğin hareketleri çok çok azaldı. Günde 1 yada 2 kez hissetmeye başladım o da çok yavaş eskiden çok hareketli ve şiddetliydi hareketleri. Korkmaya başladım açıkçası. Karnım da sertleşmiş gibi geldi. Sizce normal mi doktora görüneyim mi
Yaa bu supermiss ne kadar batil görülse de ben tuzlamayi düşünüyordum çünkü annem bizi tuzlamis sonuctan memnunuzyengem cocuklarini tuzlamadi onlar kokuyor amaaa reyhan konusunu biraz daha acarsan cok sevinirim tuz yerine reyhana dönebilirim, cunku benim oglus cok kitmetli kiyamiyorum da tuzlamaya tam olarak nasil reyhanlicaz
Hatayda bebek reyhanlama yaz çıkıyorYaa bu supermiss ne kadar batil görülse de ben tuzlamayi düşünüyordum çünkü annem bizi tuzlamis sonuctan memnunuzyengem cocuklarini tuzlamadi onlar kokuyor amaaa reyhan konusunu biraz daha acarsan cok sevinirim tuz yerine reyhana dönebilirim, cunku benim oglus cok kitmetli kiyamiyorum da tuzlamaya tam olarak nasil reyhanlicaz canim
Bayramda basima geldi doktorum beni korkuttu hemen doktora git diye (ishal erken dogumu baslatabiliyomus) uzun suredir devam ediyosa acile gitmenizi oneririmKızlar ishal ve istifraya ne yapayım cok kötüyüm muz patates pirinç yedim ama geçmedi acilede gitmek istemiyorum
Ben de aynisini sorucaktim. 3 gundur o kadar az hissediyorum ki sanki sirtini karnima dayamis icime vuruyo gibi. Onu da gunde 2-3 kez hissediyorum. Kacinci haftanizdasiniz?Ya kızlar birkaç gündür bebeğin hareketleri çok çok azaldı. Günde 1 yada 2 kez hissetmeye başladım o da çok yavaş eskiden çok hareketli ve şiddetliydi hareketleri. Korkmaya başladım açıkçası. Karnım da sertleşmiş gibi geldi. Sizce normal mi doktora görüneyim mi
Ben de aynisini sorucaktim. 3 gundur o kadar az hissediyorum ki sanki sirtini karnima dayamis icime vuruyo gibi. Onu da gunde 2-3 kez hissediyorum. Kacinci haftanizdasiniz?Ya kızlar birkaç gündür bebeğin hareketleri çok çok azaldı. Günde 1 yada 2 kez hissetmeye başladım o da çok yavaş eskiden çok hareketli ve şiddetliydi hareketleri. Korkmaya başladım açıkçası. Karnım da sertleşmiş gibi geldi. Sizce normal mi doktora görüneyim mi
Hatayda bebek reyhanlama yaz çıkarAaa çok güzelmiş. Ben tuz yapamam, korkarım. Ama reyhanı da çok severim. Nasıl yapıyorlar
Ufak hareketleri oluyor ama her zaman hareketli olmasına alıştığım için korkuttu biraz inşallah normale döner hemencikCanım bazen canı hareket etmek istemez, bazen yüzü arkaya dönüktür hareketleri içe dönüktür. Hıçkırık kayma gibi ufak da olsa hareketleri varsa korkma. Karın sertleşmesi de düzenli aralıklarla olmuyorsa korkma. Tüm dediklerini yaşadım. Bikac güne normale döndü
Ben de aynisini sorucaktim. 3 gundur o kadar az hissediyorum ki sanki sirtini karnima dayamis icime vuruyo gibi. Onu da gunde 2-3 kez hissediyorum. Kacinci haftanizdasiniz?
Bana Travazolu kesinlikle kullanma demişti canım bir fitil yazdı ben de de kaşıntı yok ama kokulu akıntı var günde 2 3 kere çamaşırımı değiştiriyorum çok önemli değil dedi bu fitil geçirmezse çok üstüne düşmeyelim dediBen bugun kendi doktorumu arayıp bi soracağım kullanabiliyor muyuz diye bakalım ne diyecek sürmedim daha öyle çekiyorum acısını. Koku bende de var bazen normal akıntım mı acaba diyorum çünkü bende kaşıntı yok. Akıntı süt kesiği şeklinde bir de su gibi geliyor bazen. Doğru ilacı bi bulamadım kullanmadığım fitil kalmadı valla. Sorayım da dönerim size şimdi bilmeden bir sey söylemek olmaz.
Güle güle kullanın canımSelam hanımlar, küçük Başak burcu oğlum Osman la beraber beşiği kurmaya giriştikbeceremeyince kocam bey geldiler catcatcat yaptılar , anlıyorsun işte bu işlerden ne meletiyon dimi ama ben çok beğendim FRED Mayer anne yani beşik diye almıştım benimki krem rengi gibi. Yatak odama uyar diye böyle aldım yoksa açık grisini de beğenmiştim. Kolay kurduk , malzemesini de beğendim
Kokusu yok. İş görür yani
Bebitomm senin sevmedigin insan var mi ki yaaYaa boşuna sevmiyorum demek ki seni, burç çekmiş djjdjd senin ne zamandı doğum günün kığğz kaçırdık mı?
Teşekkür ederim valla sırf bu yüzden yıkamayacaktım sağol pozitifimizUzerine islak yazma koyarak utuleyebilirsin canım
Tamam o zaman ben de örtmeye devam edeyim. Belki son bir hafta açarım. Ya bizimki beyaz mobilya beşik uyku setiyle beraber geldi. Acaba yorganı dahil herşeyi yıkasam mı diyodum ben deOrtecegim canım , tabii ki toz olur korumak gerek. Size göstermek için açıkta bıraktım. Kızlar sizce cibinligi de yıkayım mi düşük ayarda misss mis kokar
Evet annesi o hıçkırıkKızlar benım oğlusum hıçkırıyor galiba ritmik bir şekilde karnımın alt kısmı atıyor bu oluyor dimiaslında atar oluyordu ama şimdi daha net döndüğü İçin mi hıçkırık aşağıda acaba tecrübeli analar şu dönme konusuna taktım ama merak ediyorum
Kuzum önce ılık ütüyle kenarından dene olmadı onu yaparsınTeşekkür ederim valla sırf bu yüzden yıkamayacaktım sağol pozitifimiz
Valla yikarsan iyi olur. Ne şekilde üretildi nerelerde saklandı... Bunlar önemliTamam o zaman ben de örtmeye devam edeyim. Belki son bir hafta açarım. Ya bizimki beyaz mobilya beşik uyku setiyle beraber geldi. Acaba yorganı dahil herşeyi yıkasam mı diyodum ben decibinliği de yıkarım herhalde ben. Atmışken heosini atıcam ama gene on güne kalmaz toz tutar ya o da var. Zaten bizim cibinlik ya ında verdikleri sette var diye ucu ucuna yetecek kadar yapmışlar o da ayrı sinir
Çok guzel kokuyorlar birde ilk 40 gun sürme çekerler bebeğe iltihaplanma kabuklanma olmasın diye çok eski gelenekAa o ne demek ilk defa duydum
Ekleme : şimdi internetten baktım o daha güzel bi yöntem bencetuzdan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?