2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
3. trimester bize vurdu ve gol oldu bence

Kızlar ben hastane için bu tarz bi takım istiyorum gerçek saten yakmaz diye biliyorum ama uzun kollu diye emin olamadım acaba acele etmeyip kısa kollusunu mu arasam yoksa bulmuşken bunu mu alsam? Yoksa bunu doğum sonrası evde giyip hastane için başka bişey mi baksam

Eklentiler

• 305E5D8B-2206-4A94-B862-2088DDF31844.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 6E941A52-9571-46D4-B584-C66A772D6798.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 74
Bende yıkıldım hemde midem öyle kötü kiiii

Bence 1 numara çok alma canım 300 adete yakın olsun yeter günde 10 tane harcanirsa,bir ay idare eder bir aya kilo alır zaten 2 ve 3 numaraya geçersin.
Canım 1 hiç almadım geri 2 numara aldım, üzerinde 3-6 kg yazıyor zaten göbek bağı oyuntusu da varmış yeni doğana da olur diye düşündüm, 130 tane ondan aldım 120 tane de 3 numara aldım şimdilik. Bebek iri olursa diye çok depolamayım dedim, artık duruma göre alırım doğumdan sonra
Bu arada babymall de 2. Pakete %30 indirim var bebek bezlerinde almak isteyen varsa

Ben şimdi migrostan 2 ve 3 numara aldım. 2.si yüzde 50 indirimli..yeni doğan da evde vardı komşum verdi

Oww cokiyi canm bende alabilirim demekki izin

Sancı gibi değilse korkma canım normal dinlen, bendede oluyor çünkü dr normal diyip duruyor başınız sağolsun kötü olmuş bide bu zamana denk gelmesi

Ne iş yapıyorsum canım benim gözüm kesmiyor çalışmaya valla acaba bemde mi devam etsem k
Alabiliyorsan sağlık sorunun yoksa almanı öneririm canım. İşine de bağlı biraz. Ne kadar geç o kadar iyi. Birde evdeyim ben şimdi raporluyum ya inan olsun psikolojim bozuldu artık. Bunu da düşünmen lazım.

Şimdi dahiliyeden çıktım. 1 haftalık ölçüm yap dedi . Riskli bir durum yok dedi diyey yapmam gerektik e daha çok yemek isteğim var. Eve kendimi zor attım , peynir ve reçel yedim mm. Ben iflah olmam
Bebeğim arada olur ya. İflah olursun olursun hdjd diyet zaten sıkı diyet dememiş ki dikkat et demiş sadece. 1 kg reçel yemedin herhalde.

Kard seninle benim günlerimiz çok yakın muhtemelen bende 28. Haftadayım. Kabul günlerimiz de benzer oluyor gerçekten jdjd sabah kustun mu sende yoksa
Yok canım ama çok afedersin sürekli bi geğirme ve bulantı var bende bugün hiçbir şey yemek istemiyor canım kahvaltı birkaç ceviz yedim o kadar valla bıktım artık yeter doğurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…