- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.201
3. trimester bize vurdu ve gol oldu benceÇok teşekkür ederiz canım amin inşallah tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun inşallahdoğru diyosun ya yata yata karpuz bile ortadan ikiye çatlıyo benim de çatlamama az kaldı
Çok teşekkür ederizamin inşallah valla bi ruhum çekiliyor ki anlatamam .Herşeyden nem kapar oldum .ruh halim çok değişken bi iyiyim bi kötüyüm anlamadım gitti
Hemde ne gol oldu3. trimester bize vurdu ve gol oldu bence
Canım sabah akşam iki kaşığa yakın zeytinyağı yutsana, beni baya bir rahatlattı sanki o... Rennie içmiyorum iki gündür...içim acıdı şu an stoklu gaviscon giden biri olarak
Hem de nasıllllözledik yavrularıı
direkt yutucak mıyım onu midemiz bulanmaz dimiCanım sabah akşam iki kaşığa yakın zeytinyağı yutsana, beni baya bir rahatlattı sanki o... Rennie içmiyorum iki gündür...
Hem de nasıllll
Misem bulanacak diye yemek yemek istemiyorum resmen yadirekt yutucak mıyım onu midemiz bulanmaz dimi
Bende yıkıldım hemde midem öyle kötü kiiiiiçim acıdı şu an stoklu gaviscon giden biri olarak
evet canım başlarda o yapmıştı zaten de önemsememiştim. Doktorum yazdı kanda enfeksiyon çıkmış çok yüksek değilmiş, kansızlık yine yüksek çıkmış demir ilacı fayda etmedi sanırım haftaya kontrolüm var o zaman geldiğinde kansızlık için nasıl bir süreçle ilerleyeceğimizi anlatıcam dedi
Yavrum hep yatıyorsun iyi bile dayandı belinBu arada başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin
direkt yutucak mıyım onu midemiz bulanmaz dimi
Canım 1 hiç almadım geri 2 numara aldım, üzerinde 3-6 kg yazıyor zaten göbek bağı oyuntusu da varmış yeni doğana da olur diye düşündüm, 130 tane ondan aldım 120 tane de 3 numara aldım şimdilik. Bebek iri olursa diye çok depolamayım dedim, artık duruma göre alırım doğumdan sonraBence 1 numara çok alma canım 300 adete yakın olsun yeter günde 10 tane harcanirsa,bir ay idare eder bir aya kilo alır zaten 2 ve 3 numaraya geçersin.
Bugün bende öyleyimMisem bulanacak diye yemek yemek istemiyorum resmen yaşu mesajın beni çok üzdü yeminle
Canım 1 hiç almadım geri 2 numara aldım, üzerinde 3-6 kg yazıyor zaten göbek bağı oyuntusu da varmış yeni doğana da olur diye düşündüm, 130 tane ondan aldım 120 tane de 3 numara aldım şimdilik. Bebek iri olursa diye çok depolamayım dedim, artık duruma göre alırım doğumdan sonra
Bu arada babymall de 2. Pakete %30 indirim var bebek bezlerinde almak isteyen varsa
Oww cokiyi canm bende alabilirim demekki izinben normalde tam 32+0'da randevu almıştım az önce arandım doktor 2 hafta izne çıkıyormuş çıkmadan önceki 2 hazirana (31h+4) randevu oluşturalım diye. 31. haftada da çalışabilir verebilirmiş o yüzden kabul ettm öyle gitcem 32 olmadann
Sancı gibi değilse korkma canım normal dinlen, bendede oluyor çünkü dr normal diyip duruyorKızlar inanılmaz bel ağrım var.Normal midir bilmiyorum ama hiçkeyfim yok.Çok canım sıkıldı.Eşim dedesini kaybetti cenazede şu an aklım orda da kaldı ben gidemedim.midem çok garip belim çok ağrıyor hava kapalı ruhum tamamen sıkıldı
Ne iş yapıyorsum canım benim gözüm kesmiyor çalışmaya valladoktorum bana 32 hafta gel dedi böyle giderse ben calısır alıp 37 haftada rapor alacam
Hangi marka canım şimdi baktımda sanal markette yokmuş sadece markette mi var kiBen şimdi migrostan 2 ve 3 numara aldım. 2.si yüzde 50 indirimli..yeni doğan da evde vardı komşum verdi
Alabiliyorsan sağlık sorunun yoksa almanı öneririm canım. İşine de bağlı biraz. Ne kadar geç o kadar iyi. Birde evdeyim ben şimdi raporluyum ya inan olsun psikolojim bozuldu artık. Bunu da düşünmen lazım.Ne iş yapıyorsum canım benim gözüm kesmiyor çalışmaya vallaacaba bemde mi devam etsem k
Kard seninle benim günlerimiz çok yakın muhtemelen bende 28. Haftadayım. Kabul günlerimiz de benzer oluyor gerçekten jdjd sabah kustun mu sende yoksaBugün bende öyleyim
Bebeğim arada olur ya. İflah olursun olursun hdjd diyet zaten sıkı diyet dememiş ki dikkat et demiş sadece. 1 kg reçel yemedin herhalde.Şimdi dahiliyeden çıktım. 1 haftalık ölçüm yap dedi . Riskli bir durum yok dedidiyey yapmam gerektik e daha çok yemek isteğim var. Eve kendimi zor attım , peynir ve reçel yedim mm. Ben iflah olmam
Yok canım ama çok afedersin sürekli bi geğirme ve bulantı var bende bugün hiçbir şey yemek istemiyor canım kahvaltı birkaç ceviz yedim o kadar valla bıktım artık yeter doğurayımKard seninle benim günlerimiz çok yakın muhtemelen bende 28. Haftadayım. Kabul günlerimiz de benzer oluyor gerçekten jdjd sabah kustun mu sende yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?