2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kiizzzz benimkinin burnu da büyük eşimin ve benim de burnumuz büyük bari yavrumun güççük olsun. Ben de konde konrtolde hala net goreemiyorum gri ultrason
Ya ben artik saglikli dogsunda dogunca göreyim diyorum yapcak bisey yok
Benimde öyle diğer elimle parmaklarımı zor açıyorum resmen ama yapıcak birşey yok dedi
Aynen kötü bi his canim kesinlikle.
Az kalmış çok heycanlı sağlıkla gelsin
Âmin canim.hepimizin inşallah saglikla gelsin yavrusu

Amin inşallah rabbim isteyen herkese bebisler nasip etsin inşallah canım benim tekrarliycam değişir inşallah

O zaman senin de dedigin doktorun dedigiyle örtüsüyor canim tesekkür ederim, ben de öyle uzun süreli durmayi düsünmüyorum ama kizim cok istiyor beraber yüzmek artik ona göre hijyen önlemimi de alirim. Tesekkürler

Anladim canim bizim de bu 2. gidisimiz olucak. Ilki hamileligin 8. haftasiydi o zaman hic girmedim ama artik cok fazla risk olmadigini düsünüyorum, arkasindan dus alarak girmeyi planliyorim

Ay evet karnım titriyor benim de çok fena. İnternete yazınca annenin gazı olunca böyle hissedilir yazıyor
Bende bu ara dediğin gibi yine gaz çok fazla var gaz sıkışması yaşıyorum ara ara

Yaaa Teşekkür ederiz teyzesi bende çok merak ediyorum doğunca nasıl olcaklar ya

BEn de Gazman gibi geziyorum :) Kayınvalidem de bende kalıyor valla ses de duyuyordur eminim ama napim patlimmi Şaka bir yana biz onla ana kız olduk, altından aldım zamanında( övünmek içn söylemiyorum), en azından utanmıyorum yani Gaz sessiz çıktı da biz mi çıkartmadık
Bende bu ara dediğin gibi yine gaz çok fazla var gaz sıkışması yaşıyorum ara ara

kızlar süt sağma pompası makinesi her neyse ALMAK ZORUNDA MIYIZ sizce her şeyi aldım bi tek ona elim gitmiyo bilmiyorum neden..
aldıysanız hangi marka model önerirsiniz
Bende bu 3 var kızımdan kaldı 1ay emzirdiğim için hepsi yeni hiç kulanamadım sadece avent olanını fazla kulandım ondan da memnundum

Eklentiler

• 8D51EB51-9B05-42BA-B5FD-12511C9563A8.webp
    43 KB · Görüntüleme: 78
Malesef canım bende öyleydi ama sutum inmemişti 1 ay zar zor sütüm geldi ondan sonra da kesildi

mydreams93 canisi bugun magnezyumum bittigi icin yeniden aldim ustunde boyle bisi yaziyodu. Ac karin ishal yapabilir diye. Farkinda olmadan ac mi ictin acaba sende
Demir ilacı da ishal yapıyor aç karına bende aç karına içince hem ishal hem istifra etmiştim ama 2 gün sürmüştü mydreams93 geçmiş olsun canım

Kızlar 31+3 de falan doktora gitsem 32. Haftalık gebe izne cıkabilir raporu verir mi yoksa illa 32. Haftaya girince mi yazdırmak lazım..
ben normalde tam 32+0'da randevu almıştım az önce arandım doktor 2 hafta izne çıkıyormuş çıkmadan önceki 2 hazirana (31h+4) randevu oluşturalım diye. 31. haftada da çalışabilir verebilirmiş o yüzden kabul ettm öyle gitcem 32 olmadann

Ardarda gideceğiz desene

Kızlar inanılmaz bel ağrım var.Normal midir bilmiyorum ama hiçkeyfim yok.Çok canım sıkıldı.Eşim dedesini kaybetti cenazede şu an aklım orda da kaldı ben gidemedim.midem çok garip belim çok ağrıyor hava kapalı ruhum tamamen sıkıldı

O plesantadan ne çekiyoruz be .benim de önde olduğu için doktor poz yakalayana kadar bin tur çeviriyor beni suyunun iyi olması gerekiyormuş ,kafasını bi yere dayamaması gerekiyormuş,plesentanın tam önünde olmaması gerekiyormuş bi ton şey saydı doktor net foto için.İnşallah bi dahakine net görürsün

Sizce ben randevuma bir hafta kala son şişe gavisconumu düşürüp kırmış mıyımdır
içim acıdı şu an stoklu gaviscon giden biri olarak
Demir ilacı da ishal yapıyor aç karına bende aç karına içince hem ishal hem istifra etmiştim ama 2 gün sürmüştü mydreams93 geçmiş olsun canım
evet canım başlarda o yapmıştı zaten de önemsememiştim. Doktorum yazdı kanda enfeksiyon çıkmış çok yüksek değilmiş, kansızlık yine yüksek çıkmış demir ilacı fayda etmedi sanırım haftaya kontrolüm var o zaman geldiğinde kansızlık için nasıl bir süreçle ilerleyeceğimizi anlatıcam dedi
Yavrum hep yatıyorsun iyi bile dayandı belin Bu arada başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin

Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Bend e 2 gun çok kotuydum hava da uztune tuz biber olmuştu geçecek. La havle

Çok teşekkür ederiz canım amin inşallah tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun inşallah doğru diyosun ya yata yata karpuz bile ortadan ikiye çatlıyo benim de çatlamama az kaldı
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Bend e 2 gun çok kotuydum hava da uztune tuz biber olmuştu geçecek. La havle
Çok teşekkür ederiz amin inşallah valla bi ruhum çekiliyor ki anlatamam .Herşeyden nem kapar oldum .ruh halim çok değişken bi iyiyim bi kötüyüm anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…