2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Basınız sağolsun canım. Kaşığa vurmuyorsa sıkıntı yoktu bebisler artık büyüdü benımde belim sırtım kopuyor. Dediğin gibi midem de hiç iyi değil… sabahtan beri eşimi daralıyorum iyi değilim erken gel diye

Sancı gibi değilse korkma canım normal dinlen, bendede oluyor çünkü dr normal diyip duruyor başınız sağolsun kötü olmuş bide bu zamana denk gelmesi
Şükür sancı gibi değil canım.Bebiş de iyi hareketli.yatıyorum sadece bende çok teşekkür ederim
Amin inşallah Evet zamanlaması kötü oldu , bende gitmek çok isterdim cenazesine.Mahiri görmesini de çok isterdim.kader kısmet ,mekanı cennet olsun inşallah

Yok canım ama çok afedersin sürekli bi geğirme ve bulantı var bende bugün hiçbir şey yemek istemiyor canım kahvaltı birkaç ceviz yedim o kadar valla bıktım artık yeter doğurayım
Of of. Az kaldı. Öyle deme hejdjd sağlıkla sıhhatla kolaylıkla mutlulukla zaman geçsin ve bebişleri kucağımıza doğru zamanda alalım.

Ama cidden bende bıkıyorum. Duşa giricem bir yandan mide bulantım bir yandan belim ona bile giremedim gerildim iyice.

Çok teşekkür ederim dostlar sağolsun kasığa vuruyor mu bilmiyorum ya ,yani çatı ağrım hep var zaten benim de ..Ekstra bi ağrı acı hissetmiyorum .İlk annelik ne zor ya kendimi kör cahil gibi hissediyorum. bende kocamı istiyorum ya ne kadar kızarsam kızayım hep onun yanında daha iyi oluyorum

Ben az önce aldım baya iyi geldi hafifledim sanki kuzum sırt ve bel ağrım daha iyi

Gerçekten öyle aynısını söylüyorum hep bi ağrın olsa normal mi değil mi onu bile anlamıyorsun salak gibi hissediyorum bazen bende öyle valla sabah rüyamda beni aldatıyordu ama şimdi hemen gelse bütün ağrım sızım geçer gibi

Ay evet bu ara minik stres topum diye seviyorum eşimi askere gidecek ya sakallarını falan da kesti minik yumuşak top gibi oldu yanakları. hahahah burda hakkında bunları söylediğimi bilse ne tepki verirdi acaba ne yaşanırsa yaşansın aman iyi ki varlar

Bebeğim arada olur ya. İflah olursun olursun hdjd diyet zaten sıkı diyet dememiş ki dikkat et demiş sadece. 1 kg reçel yemedin herhalde.
Kaç gündür dikkat ediyorum. Bı anda abannndimn. 2 yemek kaşığı vardı

gerçekten öyle benimki benden bıktı ama ne ağrı. Ne sızın bitiyor diye artık idare etsin bi 2.5 ay daha

Bana buhranlar basıyor bugün.
Normalde aile büyüklerimiz gelince hep çok mutlu olurum ve gelsinler isterim. İkimizinde ailesi uzakta. Ama bu sefer çok gerildim ya. Doğumdan sonra ne yapacağım diye düşünüyorum neden çünkü başka dert kalmadı.

2 tane kedi evladımız var ve çocuklar asla kapıları kapattırmıyor. Evde bir yerin bile kapısı kapalı değil. Ortalığı yıkıyorlar. Bizim için de sorun yok ikimiz varken.

Burası çok sıcaklamaya başladı, sıcağıda geçtim. Artık birşey giymek istemiyorum bunalıyorum, herşey boğuyor beni. 2 gecedir kapı kapalı yatamadığım için pijamayla yatıyorum ve bunaldım. Bana afakanlar basıyor. Kapıyı kapatınca çocuklar durmuyor kapatmayınca ben duramıyorum.

Doğumdan sonra aileler gelince ne olacak mesela.. kapı kapanmazsa ben evde pijamayla mı gezicem. Ben kilot sütyen ikilisiyle kalmak isteyeceğime o kadar eminim ki. Ama evde birileri varken mümkün olmayacak. Böyle düşününce de üzülüyorum ne nankörsün diye ama düşünmeyince de üzülüyorum ne halt yicem diye.

Az kaldı birazdan buna ağlarım.

gerçekten öyle benimki benden bıktı ama ne ağrı. Ne sızın bitiyor diye artık idare etsin bi 2.5 ay daha
Benim 8 haftam kaldı valla zaten 4 haftasında olmayacak kalan 4haftasını sonuna kadar kullanacağım aman mecbur katlanacaklar tek mi yaptık ayol bu çocukları

Ben seni çok iyi anlarım.Kedilerin ortalığı ayağa kaldırma yeteneklerini çok iyi tanıyorum.Benimki de öyle .Kapı kapalı olduğunda ortalık yıkılırcasına bağırıyor bişeyleri kırıyor vs.Bizde hep kapılar full açık yatıyoruz.Ama aileler gelince evet bu sorun olacak.Ama şöyle düşün belki o kadar çok destek olacaklar ki ,gözün hiç pijama falan görmeyecek canım.Belki o an önceliklerin başka olacağı için çok fazla takılmazsın şu an çok büyük sorun olarak görünen şeyler o zaman gözünde olmayabilir

Cero işte ben sanırım lohusa dehlizlerine düşeceğim, öyle hissediyorum. O dehlize düştüğüm an ortalık yıkılır. Önce bir kırarım milleti sonra da kırdım diye üzülüp, ağlarım. Çok modumun düşük olduğu bir gün. Kocam tetikledi ama girmicem o konuya. Ailesi gittikten sonra halledeceğim. Bilmiyorum Ceri şimdiden dert ettim. Ben insan sevmemeye başladım sanırım.

Şuan bende dinlenmedeyim ama bilmiyorum iki hafta daha mı çalışşsam diye kararsızım hastane yoğun şu dönemde ama evdede sıkılıyorum

Anlam kargaşası olmuş gibi şimdi farkettim. Dayanabildiğin kadar dayanmaya çalışmanı önermiştim hdjdj K Kmsemkimim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…