- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.161
Bisi kalmadi ciddenAlamadım canım daha sistemleri açılmamışBikaçgüne alırım. Ama 3 Haziran a alırım, eğer çalışmıyorsa da 5 ine alırım heralde. Çünkü bi en geç on güne birdaha gitmem gerekecek. Rapor almak için. 32 hafta. Biraz geciktiririm yani anlıcan erken gitmem. Sat a göre 13 ü 32 haftam doluyor.
Sanki işlerinin adı neyse …Benide benide.... evet yine ikizden dolayı burun kıvırdılar niye öyle diyosunuz dedim bakması uzun sürüyomuş sabır
Kız burnu tam babası haCeri bu fındık burun bu ağız neeeee
Orda bakalım bu günleri arayacak mıyızAhh cansin cok sagol canim. Ay evet lohusalik dönemimiz gümbür gümbür geliyor
Ay bayıldıuıııımmm maşallah çok güzelllGölgeler ardından minnoşumu da ekliyim teyteleri bi bunu alabildik ellerini yüzünden çekmedi 1226 gr 38 cm 26+3 üz
Çok teşekkür ederiz teyzesiYaaaaa ceriiii bu neee fındık burun maşallah kuzuyaaa
Bisi kalmadi ciddendoktora el uyusmami soyledm gece ve sabah cok uyusuyor diye. Magnezyum artı günluk bir maden suyu ic baska yapcak bisi yok dedi ama bugun poset tasiyamadm ya uyusuyor parmaklarm hemen. Sabah cok kotu ozellikle
akılsız kafam işte... ama söyledim bugünkü toplantılarımı iptal ettim çok yormadan çalışıyorum halim yok zatenkapatsak yeridir yani anlayışları çok kıt oluyor bazen
keşke rapor alsaydın canım niye zorladın kendini
İstanbula daha yaz gelemediSelam güzel kizlarim nasilsiniz? Ben yine yogun tempo devam ediyorum, duan bi yemek molasindayimbirazdan yemek pisir ortalik topla fasli baslicak.
Yaz sezonunu acan oldu mu aranizda? Denize veya havuza giren? Enfeksiyon kapma riski hep var sanirim degil mi? Bu hafta sonu biz 2 gece bi kacamak yapicaz havuz var termal bi otele fakat esim girme diyor, ben de cok istiyorum kizimla yüzmek. Doktoru arayip sordum, rahim agziniz kapaliysa enfeksiyon riski cok az, sizin karariniz dedi bana. Bilemedim ben de ama grcem sanirim yine de. Cikinca hemen dus alirim diye düsündüm
yok kuzum hemen yemekten sonra içiyorum zaten ishalden ziyade beni karın ağrısı çok korkuttu cenin pozisyonunda kaldım baya bir süre ama serum iyi geldi bağırsaklarımda iyi şu an çok şükürmydreams93 canisi bugun magnezyumum bittigi icin yeniden aldim ustunde boyle bisi yaziyodu. Ac karin ishal yapabilir diye. Farkinda olmadan ac mi ictin acaba sende
Sabahlari benimde cok kötü canim. Dogumdan sonra gecer insallahFazlasını bile içiyorum maden suyu 2 bile içtiğim oluyor. Yok bacım valla kafasına göre takılıyor benim eller. 7-24 uyuşuyor. Pc de yazı yazamıyorum aha şimdi yemege cıkacam kaşık bir o elime bir bu elime geçiyor uyuşuyorum çünkü...Telefonda konuşurken uyuşuyor, araba sürerken uyuşuyor. Dün patates doğrarken gitti benim eller yine, kesecem diye çok korktum... Çekecez mecbur...Sabahları ekstradan ağrılı uyanıyorum ama... Saçımı toplamak zulüm
cok şükür canim sevindim.yok kuzum hemen yemekten sonra içiyorum zaten ishalden ziyade beni karın ağrısı çok korkuttu cenin pozisyonunda kaldım baya bir süre ama serum iyi geldi bağırsaklarımda iyi şu an çok şükür
Kiizzzz benimkinin burnu da büyükAy kizlar plesante bebegij yuzunun önünde oldgu icin yuzunu hic net göremedim. Bugun kontrolde renkliyi acti dr. 2 3 saniye bi gördum cok net degildi ama burnu ve dudagi netlesti. Burnu minnakti babasi trabzonlu ama burnu findik gibidir ona cekmis. Benimki guzel degildirburnunu görünce bile duygulanmakmis analik
doktorum bana 32 hafta gel dedi böyle giderse ben calısır alıp 37 haftada rapor alacamKızlar 31+3 de falan doktora gitsem 32. Haftalık gebe izne cıkabilir raporu verir mi yoksa illa 32. Haftaya girince mi yazdırmak lazım..
Benimde öyle diğer elimle parmaklarımı zor açıyorum resmen ama yapıcak birşey yok dediBisi kalmadi ciddendoktora el uyusmami soyledm gece ve sabah cok uyusuyor diye. Magnezyum artı günluk bir maden suyu ic baska yapcak bisi yok dedi ama bugun poset tasiyamadm ya uyusuyor parmaklarm hemen. Sabah cok kotu ozellikle
Az kalmış çok heycanlı37 38de aliriz dedi nasipse canim. Insallah gecer
Ayy benim eşimde ağırlaşmadan bayramda gidelim diyor tatile, ama ben ilk evlendiğimde enfeksiyondan çok çektim o yüzden cesaret edemiycem galibaSelam güzel kizlarim nasilsiniz? Ben yine yogun tempo devam ediyorum, duan bi yemek molasindayimbirazdan yemek pisir ortalik topla fasli baslicak.
Yaz sezonunu acan oldu mu aranizda? Denize veya havuza giren? Enfeksiyon kapma riski hep var sanirim degil mi? Bu hafta sonu biz 2 gece bi kacamak yapicaz havuz var termal bi otele fakat esim girme diyor, ben de cok istiyorum kizimla yüzmek. Doktoru arayip sordum, rahim agziniz kapaliysa enfeksiyon riski cok az, sizin karariniz dedi bana. Bilemedim ben de ama grcem sanirim yine de. Cikinca hemen dus alirim diye düsündüm
Söz çok doğruAnanemin bir sözü var bayılırım: Ateş düzelir hamur biter , herif düzelir ömür biter
Maşallah , darısı bize böyle güzel haberlerin cnm
Ay evet karnım titriyor benim de çok fena. İnternete yazınca annenin gazı olunca böyle hissedilir yazıyorBenımde karnım titreme moduna geçiyor arada bu ara hahdjf napıyolarsa içerde
Canım boyun egzersizi yapsana biraz belki iyi gelir.Fazlasını bile içiyorum maden suyu 2 bile içtiğim oluyor. Yok bacım valla kafasına göre takılıyor benim eller. 7-24 uyuşuyor. Pc de yazı yazamıyorum aha şimdi yemege cıkacam kaşık bir o elime bir bu elime geçiyor uyuşuyorum çünkü...Telefonda konuşurken uyuşuyor, araba sürerken uyuşuyor. Dün patates doğrarken gitti benim eller yine, kesecem diye çok korktum... Çekecez mecbur...Sabahları ekstradan ağrılı uyanıyorum ama... Saçımı toplamak zulüm
Aynen benimde öyle sadece göbekten aldım.Bebişinde baş ve uyluk kemiği 2 hafta önden gidiyor şekerde yok babasının boyu 184 benimki 165 cm ondan böyle oldu galiba30. haftaya girdim 17 kilo aldım ama kimse innamıyor yüzden hiç almadım sadece karnım top gibi sdkfjkfjd bebeğim 2 hafta önde gidiyor gebelik şekerim de yok, 4-5 kilo doğurursam anca hakkını veririm bunca kilonun ki 4 kilo üstü doğma iht yüksek diyo doktorum ortalamanın üstünde boyutları max'a yakın cıkıyo hep.. babamız biraz uzun ben de kısa sayılmam bu yuzden sanırım
Bence 1 numara çok alma canım 300 adete yakın olsun yeter günde 10 tane harcanirsa,bir ay idare eder bir aya kilo alır zaten 2 ve 3 numaraya geçersin.Bir de sleeppy bebek bezi alayım diyorum, bebek bezlerinde 1 numara 2-5 kg diyor. Kaç tane alsam yeter acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?