2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bisi kalmadi cidden doktora el uyusmami soyledm gece ve sabah cok uyusuyor diye. Magnezyum artı günluk bir maden suyu ic baska yapcak bisi yok dedi ama bugun poset tasiyamadm ya uyusuyor parmaklarm hemen. Sabah cok kotu ozellikle

Benide benide.... evet yine ikizden dolayı burun kıvırdılar niye öyle diyosunuz dedim bakması uzun sürüyomuş sabır
Sanki işlerinin adı neyse …
Ceri bu fındık burun bu ağız neeeee
Kız burnu tam babası ha yesin annesi burnunu
Ahh cansin cok sagol canim. Ay evet lohusalik dönemimiz gümbür gümbür geliyor
Orda bakalım bu günleri arayacak mıyız
Gölgeler ardından minnoşumu da ekliyim teyteleri bi bunu alabildik ellerini yüzünden çekmedi 1226 gr 38 cm 26+3 üz
Ay bayıldıuıııımmm maşallah çok güzelll nasıl kibar bi poz
Yaaaaa ceriiii bu neee fındık burun maşallah kuzuyaaa
Çok teşekkür ederiz teyzesi bakalım doğunca nasıl olacaklar çok merak ediyorum

Fazlasını bile içiyorum maden suyu 2 bile içtiğim oluyor. Yok bacım valla kafasına göre takılıyor benim eller. 7-24 uyuşuyor. Pc de yazı yazamıyorum aha şimdi yemege cıkacam kaşık bir o elime bir bu elime geçiyor uyuşuyorum çünkü...Telefonda konuşurken uyuşuyor, araba sürerken uyuşuyor. Dün patates doğrarken gitti benim eller yine, kesecem diye çok korktum... Çekecez mecbur...Sabahları ekstradan ağrılı uyanıyorum ama... Saçımı toplamak zulüm
Bisi kalmadi cidden doktora el uyusmami soyledm gece ve sabah cok uyusuyor diye. Magnezyum artı günluk bir maden suyu ic baska yapcak bisi yok dedi ama bugun poset tasiyamadm ya uyusuyor parmaklarm hemen. Sabah cok kotu ozellikle

kapatsak yeridir yani anlayışları çok kıt oluyor bazen

keşke rapor alsaydın canım niye zorladın kendini
akılsız kafam işte... ama söyledim bugünkü toplantılarımı iptal ettim çok yormadan çalışıyorum halim yok zaten
İstanbula daha yaz gelemedi kısmetse kızları alıp kuşadasına yazlığa geçicez ama ben malesef giremicem doğumdan sonra 2 ay girilmiyormuş sanırım doğum öncesi de beklenen tarihlerde daha hava tam ısınmamış olacak
mydreams93 canisi bugun magnezyumum bittigi icin yeniden aldim ustunde boyle bisi yaziyodu. Ac karin ishal yapabilir diye. Farkinda olmadan ac mi ictin acaba sende
yok kuzum hemen yemekten sonra içiyorum zaten ishalden ziyade beni karın ağrısı çok korkuttu cenin pozisyonunda kaldım baya bir süre ama serum iyi geldi bağırsaklarımda iyi şu an çok şükür

Sabahlari benimde cok kötü canim. Dogumdan sonra gecer insallah

Ay kizlar plesante bebegij yuzunun önünde oldgu icin yuzunu hic net göremedim. Bugun kontrolde renkliyi acti dr. 2 3 saniye bi gördum cok net degildi ama burnu ve dudagi netlesti. Burnu minnakti babasi trabzonlu ama burnu findik gibidir ona cekmis. Benimki guzel degildir burnunu görünce bile duygulanmakmis analik

Kızlar 31+3 de falan doktora gitsem 32. Haftalık gebe izne cıkabilir raporu verir mi yoksa illa 32. Haftaya girince mi yazdırmak lazım..

Kiizzzz benimkinin burnu da büyük eşimin ve benim de burnumuz büyük bari yavrumun güççük olsun. Ben de konde konrtolde hala net goreemiyorum gri ultrason

Benimde öyle diğer elimle parmaklarımı zor açıyorum resmen ama yapıcak birşey yok dedi

Ayy benim eşimde ağırlaşmadan bayramda gidelim diyor tatile, ama ben ilk evlendiğimde enfeksiyondan çok çektim o yüzden cesaret edemiycem galiba

Canım boyun egzersizi yapsana biraz belki iyi gelir.

Aynen benimde öyle sadece göbekten aldım.Bebişinde baş ve uyluk kemiği 2 hafta önden gidiyor şekerde yok babasının boyu 184 benimki 165 cm ondan böyle oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…