2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Yaaa jdjdjdkdjjdjdjdjjdjdjdj

Misem bulanacak diye yemek yemek istemiyorum resmen ya şu mesajın beni çok üzdü yeminle
daha sabah kahvaltıda aklımdan bu geçti ya, iştahla hazırlıyorum kahvaltıyı yaparken iki lokmada bir midem bulanıyor diken üstünde yiyorum. resmen bebeğe vitamin gitsin diye besleniyorum buna rağmen 6 kilo nasıl alabildim hayret doğrusu

ffestinalente sorma festiii. Ben hamile oldgmu ogrendgmden beri o konuyu kafamda dusunup darlaniyorum. Ilk etapta annem kaynanam olcak. Kayinbabada olcaktida kaynanayla konustm acik acik. Istemiyorum evde erkek. Kendi babam bile gelmicek.yazin sicagnda lohusa halimle yapamam dedim. Bozuldu ama umrmda degil. Annem 40 gun kalamicak iste malesef. 15 gun anca kalabilir. O gidince kayinbaba kesin gelicek. Ben agustosta kayinbaba kaynana ayni evde çıldıracagim biliyorum bide temizlik takintisida var bende. Ne yapicam bilmiyorum. Ama sakin bir lohusalik gecirmeyecegimi biliyorum malesef.......

Valla geçtim bebeğe vitamini. Çeksin vücudumdan ihtiyacı olanı ben doğumdan sonra kendimi toparlarım, kendimi besiye çekerim. Ben artık yemek görmek istemiyorum. Bulantı bitmiş gibi sanki yanma da başladı. dayanamıyorum inan olsun.

Yavrum 6 kg nun 3-3.5 u bebiş zaten. Az almışsın maşallah

pozitifbiri rica ederim kuzum, doğumlardan sonra, diyetlerden önce bize bide Ağustos anaları lohusa dehlizlerinde boğuldu boğulacak diye bir grup açsana bize jdjdj bence ihtiyacımız olcak hdjd sayar söver rahatlarız jdj ama mümkünse ziyaretçi olmasın bizbize olalım

Bebeğim bir kere konuşarak hallettiysen yine halledersin. Kayınpederin gelir 2-3 gün kalır döner. Anlıyorum gerçekten onlarında torunu görmek isterler ama ne yapabilirsin ki. Seninde rahat olmak en doğal hakkın. Ben bu arada kimseyi istemiyorum ne kayın ailem ne kendi ailem. Ben kimseyi istemiyorum. Üzülüyorum da böyle deyince. Hep gelsinler diye nasıl mutlu olurdum şimdi noldu yani anlamıyorum.

Baharişko ben sana diyim biz lohusa olursak bizim çocuklar azman olur. Bunu da düşünşnce iyice geriliyorum. Anne stresli olursa bebek napsın. Ay kafamda deli sorular.

Kayinbaba olayına sinir oluyorum bende yaz sıcağı askılı şort evde gezemezsinde fırsat buldukça uyuyacaksin zor vesselam ben başta annemdeyim sonra eve geçince muhattap olmam oğluna derim oğlu annesinemi babasına mi der bilemem artık bir şey olacağında söyle diyorum kötü olmamı istemiyorsan diyorum

İşte ben buna da üzülüyorum ya. Nankör müyüm ben diyorum. Millet gelmek istemez zorla gelir 2 gün kalır gider. Bizimkiler ne güzel destek olmak istiyor ben nankörüm diye kendimi yiyorum.

Masallah senin bitmiş benim sata göre 12 hafta var daha erken gelmezse oğlusum
Çok şükür az kaldı ,valla yatmak zor geliyor ama bi yandan da sağlığı iyi olsun da yatacaz mecbur tadındayım.Doktorum da sanki 36 falan yeter dicekmiş gibi geliyor.1580 gram olduğunu söyledi iyi iyi ele gelir artık dedi aman hayırlısıyla geçsin zaman inşallah
C Cerito Başınız sağ olsun canım,Allah rahmet eylesin
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah
Çok teşekkür ederim baharcım ay evet iyi olsunlar da doğunca doya doya bakarız
Oy öyle bi anlattın kiiiii popişimde hissettim o acıyı

O ne ise yarıyor?hic duymadim daha önce
Karpal tünel sendromu (el bileğinde sinir sıkışması) gebelikte ödemden dolayı çok sık görülüyor. Özellikle geceleri parmaklarda uyuşma yapar. Ev işi yapanlarda da oluyor. Kilolu hanımlarda da oluyor. Şu parmakları olmayan siyah eldiveni görmüşsünüzdür kadınlarda. El bileğini, sinir sıkışması olmadan nötral pozisyonda tutmayı sağlıyor. Siniri rahatlatıyor. Gün içerisinde olabildiğince fazla saat takmak lazım

Ay evet, benim şu an için sık olmuyor yanma mevzusu ama olunca sanırsın hohlasam ateş atıcam hani, biraz daha sürse kesin kusarım diyorum tam zamanında duruyor Allah'tan. Bi dahaki randevuda gaviscon yazdırıcam.
İnşallah tüm kilolar bebekle bir gider ve bir daha gelmez yavrum ya, hamilelik öncesi hızlı kilo alanbilen biriydim inşallah metobolizmam değişir ve ne yese yağ tutmayan biri olurum eşim gibi.
Oy öyle bi anlattın kiiiii popişimde hissettim o acıyı

Ben iğne sevmiyorum bacılık, bana iğne denilince gözüm kararıyo, uykularım kaçıyo sanki ruhumu çekiyolar. Sanki ben iğneye bayılıyorum demişim de, mızrak gibi sapladı totoma ya.

İşte ben buna da üzülüyorum ya. Nankör müyüm ben diyorum. Millet gelmek istemez zorla gelir 2 gün kalır gider. Bizimkiler ne güzel destek olmak istiyor ben nankörüm diye kendimi yiyorum.
Valla nankör falan değilsin . ben biraz rahatım yani bikiniyle de gördü beni şortla da gördü ,zaten çok tontik bi adam ben çok seviyorum günlük hayatta hiç darlamaz insanı.Ağzı var dili yok.bi sigarama içmesen keşke dedi hamile kalınca sonra bi daha hiçbişey demedi .Ama işte lohusa kafası ne olur bilemedim bende.ben kv den çekiniyorum herşeye konuşuyor kendisi.Herşeyi çok iyi biliyor ama bildiği hiç bişey yok.herkesi parmağında oynatmaya çalışır vs.şimdiden ota boka atlıyor doğurunca içimden panter çıkarsa sonu ne olur bilmiyorum dinleme yetisi olan bi kadın da değil .Birine bişey sorar cevabını dinlemeden kafasını başka yöne falan çevirir ya sabır ya selamet .O yüzden ben kendi annemi istiyorum yanımda o da ayrı bi panikatak aslında.bişey olsa falan Allah korusun herkesten önce o bayılır ay aslında kimse olmasa da kaderimle başbaşa kalsam mecbur kalsam hem bebeğin sorumluluğu hem ev işleri herşey eşim ve bana kalsa diye düşünüyorum tabi bunu söylesem de herkes alınır o yüzden yutuyorum şimdilik .Bi yandan da yemek yapılması temizlik yapılması işime gelir diye düşünüyorum.Çocuğu doğurmadan bilemiyorum kısacası ruh halimin nasıl olacağını

Canım sen neler denedin yaz ben ona göre tavsiye vereyim, bende de arada tekrarlayan kabızlık ve hemoroid var bildiğim tüm yolları dökeyim önüne kıyamam sana
Valla ter döktüm afedersin doğursam böyle olurdu herhalde fragman gibi, zeytin yağı tüketmeyi denedim kayısı yiyorum başka da yaptığım yok aslında

Aman ben de hiç sevmiyorum şekerim.kan sulandırıcı vurulmaya başlayalı tam 32 gün oldu.Kollarım mayın tarlası gibi.damar yolu yerlerim hala geçmedi sızım sızım sızlıyor.Ama bi yandan da ya olmasaydı o zaman ne yapardık diye düşünüyorum tek doz di mi kan uyuşmazlığı için iğne

Canım sen neler denedin yaz ben ona göre tavsiye vereyim, bende de arada tekrarlayan kabızlık ve hemoroid var bildiğim tüm yolları dökeyim önüne kıyamam sana
Fıstıklı R rosemoon17 de hemoroidden dertliymiş. Bugün yazdı. Döksene bacım tüm bildiklerini. Onun da işine yarasın

Valla ter döktüm afedersin doğursam böyle olurdu herhalde fragman gibi, zeytin yağı tüketmeyi denedim kayısı yiyorum başka da yaptığım yok aslında
Canım ben geceden 3 kayısıyı suya koyuyorum. Sabah kayısıyı yiyorum, suyuna 1-2 damla zeytinyağı damlatıp içiyorum. Diyetistenim önermişti. Hissettiğim an yapınca işe yarıyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…