- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.281
Evde var erik almıştım akşam yiyeyim bari ya perişan oldumŞimdi pazarda markette tam zamanı. Yeşil erik hem çok faydalı, hem bağırsakları çalıştırıyor. Yürüyüş yapmak ve suyu ihmal etmemek de lazım.
Hergün yarım kilo yiyorum nerdeyse önümden zor alıyorlar canım erikŞimdi pazarda markette tam zamanı. Yeşil erik hem çok faydalı, hem bağırsakları çalıştırıyor. Yürüyüş yapmak ve suyu ihmal etmemek de lazım.
Sen kavunu dene canım bana baya etki yaptıD
Demir içiyorum ya
R rosemoon17 F fistiklihanim kızlar ben bioil sürüyorum o günden beri söndü benim ki popoyu yağlarken oraya da sürüyorum veya bir pamuğa döküp biraz bekletiyorum orda çıkınca çok iyi geldi bi deneyim istersenizFıstıklı R rosemoon17 de hemoroidden dertliymiş. Bugün yazdı. Döksene bacım tüm bildiklerini. Onun da işine yarasın
Ayyy ben yasakladım kendime hem midemi hem bağırsaklarımı bozuyor ama arada dayanamıyorumHergün yarım kilo yiyorum nerdeyse önümden zor alıyorlar canım erik
doktoruna danış istersen duphalac tarzi bir sey verebilirValla ter döktüm afedersin doğursam böyle olurdu herhalde fragman gibi, zeytin yağı tüketmeyi denedim kayısı yiyorum başka da yaptığım yok aslında
İlk ve tek aşerdiğim şeydi kendisi eşim internet ten bulup almıştı şimdi poşet poşet yiyorum doymuyorum tadına aşk yaşıyorum erikleHergün yarım kilo yiyorum nerdeyse önümden zor alıyorlar canım erik
Evet ya gerçekten bunu buram buram hissediyorum. Geriliyorum. Hormonlarımdandır inşallahta doğumdan sonra böyle olmazffestinalente nankör degiliz sadece kisisel alanimiza düskün insanlariz canim. Atlatcaz insallah
Kayınvaliden beni benden alıyor gerçekten. Doğumdan sonra yapmamasını umut ediyorum. İnşallah germez seni. Sana birşey olacağından değil de kendisine yazık olmaz inşallah hdjdjValla nankör falan değilsin . ben biraz rahatım yani bikiniyle de gördü beni şortla da gördü ,zaten çok tontik bi adam ben çok seviyorum günlük hayatta hiç darlamaz insanı.Ağzı var dili yok.bi sigarama içmesen keşke dedi hamile kalınca sonra bi daha hiçbişey demedi .Ama işte lohusa kafası ne olur bilemedim bende.ben kv den çekiniyorum herşeye konuşuyor kendisi.Herşeyi çok iyi biliyor ama bildiği hiç bişey yok.herkesi parmağında oynatmaya çalışır vs.şimdiden ota boka atlıyor doğurunca içimden panter çıkarsa sonu ne olur bilmiyorumdinleme yetisi olan bi kadın da değil .Birine bişey sorar cevabını dinlemeden kafasını başka yöne falan çevirir ya sabır ya selamet .O yüzden ben kendi annemi istiyorum yanımda o da ayrı bi panikatak aslında.bişey olsa falan Allah korusun herkesten önce o bayılır ay aslında kimse olmasa da kaderimle başbaşa kalsam mecbur kalsam hem bebeğin sorumluluğu hem ev işleri herşey eşim ve bana kalsa diye düşünüyorum tabi bunu söylesem de herkes alınır o yüzden yutuyorum şimdilik .Bi yandan da yemek yapılması temizlik yapılması işime gelir diye düşünüyorum.Çocuğu doğurmadan bilemiyorum kısacası ruh halimin nasıl olacağını
Valla gaviscon bende isteyecek gibiyim bu sefer. Olmuyordu ama 28. Haftayla birlikte oda yüklendi bana. Hele şaşar yemek yedikten kısa bir süre sonra yatarsam eyvah eyvah.Ay evet, benim şu an için sık olmuyor yanma mevzusu ama olunca sanırsın hohlasam ateş atıcam hani, biraz daha sürse kesin kusarım diyorum tam zamanında duruyor Allah'tan. Bi dahaki randevuda gaviscon yazdırıcam.
İnşallah tüm kilolar bebekle bir gider ve bir daha gelmez yavrum ya, hamilelik öncesi hızlı kilo alanbilen biriydim inşallah metobolizmam değişir ve ne yese yağ tutmayan biri olurum eşim gibi.
Canim o catlak kremi degil mi ??R rosemoon17 F fistiklihanim kızlar ben bioil sürüyorum o günden beri söndü benim ki popoyu yağlarken oraya da sürüyorum veya bir pamuğa döküp biraz bekletiyorum orda çıkınca çok iyi geldi bi deneyim isterseniz
Bir rivayete göre carpal tünel e iyi geliyor ama bende bir cacık olmadı malesefO ne ise yarıyor?hic duymadim daha önce
Yavru açarız açmaya da , sayar soversek komple banlanmayak o grup yüzündenpozitifbiri rica ederim kuzum, doğumlardan sonra, diyetlerden önce bize bide Ağustos anaları lohusa dehlizlerinde boğuldu boğulacak diye bir grup açsana bize jdjdj bence ihtiyacımız olcak hdjd sayar söver rahatlarız jdj ama mümkünse ziyaretçi olmasın bizbize olalım
Boşuna ziyaretçi olmasın demiyoruz herhalde hdjdj şikayet edilmediğimiz sürece sıkıntı yokYavru açarız açmaya da , sayar soversek komple banlanmayak o grup yüzünden
Evet ya gerçekten bunu buram buram hissediyorum. Geriliyorum. Hormonlarımdandır inşallahta doğumdan sonra böyle olmaz
Ayrıca bunlar lohusa hormonlar beyin yakmış diyip bize tolerans gösterirler bence hdjdBir rivayete göre carpal tünel e iyi geliyor ama bende bir cacık olmadı malesef
Yavru açarız açmaya da , sayar soversek komple banlanmayak o grup yüzünden
Pozitif ben her yönden kendimi bağlıyorum salak salak ya. Evde kaldım ya alışıkta değilim kurdukça kurdum. Boşuna demiyorum ben iş hayatını bıraksam benim aile birliğim zedelenir gerçekten. Bu sefer de ben onları kullanıyor muyum? Ben o bebeği kimseye güvenerek yapmadım ama beden yardım etmelerini istiyorum diye kendimi sorguluyorum. Bak bu hisler bana 28. Haftayla birlikte yüklenenlerden. Bir mide yanması iki bu duygular. Annem hep diyor ki biz sana ve eve bakacağız sen evladına bakacaksın. Bu kadar güzel düşüncede ki bir kadın için ben gelip bunları düşünüyorum. Nankörüm diye ağlayasım geliyor.Vallahi kızlar, hani dogurun da görün diyenler gibi olmasın da söylediğimlohusalıkta belli bir süre zaten verilen tüm yardımı kabul edin. Kimden ne kdr faydalanabilirseniz faydalanın. Gerçekten sonra yalnız kaldığında insan arıyor , olsalardı arada çocuğu verirdim ya da onlar iş yapardı ben çocukla ilgilenirdim en azından diye iç geçiriliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?