2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya bu çocuk beni kalpten götürcek haftada bir bi dinlenmeye geçiyor bugün yine çok aktif değil ve endişeleniyorum off günü mü ilan ediyor napiyor

Kayınvaliden beni benden alıyor gerçekten. Doğumdan sonra yapmamasını umut ediyorum. İnşallah germez seni. Sana birşey olacağından değil de kendisine yazık olmaz inşallah hdjdj

Bende öyle düşünüyorum şuan hormonlarımdan ötürü beni geriyor olabilir bu durum ve öyleyse boşuna kalplerini kırmak istemem. Normalde çünkü her iki tarafıda çok seviyorum ve mutlu oluyorum. Gidince onlar ağlıyorum hdjdjdj. Birde fevri davranıp kocama zorluk çıkartmakta istemiyorum çünkü muhtemelen kimse gelmezse ev işleri ona kalır. Ona da yazık.

Valla gaviscon bende isteyecek gibiyim bu sefer. Olmuyordu ama 28. Haftayla birlikte oda yüklendi bana. Hele şaşar yemek yedikten kısa bir süre sonra yatarsam eyvah eyvah.

Gider bebeğim gider çok güzel değerlendireceğiz emziren annelik dönemini ben inanıyorum

O ne ise yarıyor?hic duymadim daha önce
Bir rivayete göre carpal tünel e iyi geliyor ama bende bir cacık olmadı malesef

Yavru açarız açmaya da , sayar soversek komple banlanmayak o grup yüzünden

Vallahi kızlar, hani dogurun da görün diyenler gibi olmasın da söylediğim lohusalıkta belli bir süre zaten verilen tüm yardımı kabul edin. Kimden ne kdr faydalanabilirseniz faydalanın. Gerçekten sonra yalnız kaldığında insan arıyor , olsalardı arada çocuğu verirdim ya da onlar iş yapardı ben çocukla ilgilenirdim en azından diye iç geçiriliyor...
Evet ya gerçekten bunu buram buram hissediyorum. Geriliyorum. Hormonlarımdandır inşallahta doğumdan sonra böyle olmaz

Pozitif ben her yönden kendimi bağlıyorum salak salak ya. Evde kaldım ya alışıkta değilim kurdukça kurdum. Boşuna demiyorum ben iş hayatını bıraksam benim aile birliğim zedelenir gerçekten. Bu sefer de ben onları kullanıyor muyum? Ben o bebeği kimseye güvenerek yapmadım ama beden yardım etmelerini istiyorum diye kendimi sorguluyorum. Bak bu hisler bana 28. Haftayla birlikte yüklenenlerden. Bir mide yanması iki bu duygular. Annem hep diyor ki biz sana ve eve bakacağız sen evladına bakacaksın. Bu kadar güzel düşüncede ki bir kadın için ben gelip bunları düşünüyorum. Nankörüm diye ağlayasım geliyor.

Bugün kayınvalidem yeğenine oturmaya gitti ben belimden dolayı gidemedim. Geç geldiler yemekte yapamadım duşa zor girdim sürüne sürüne. Geldi hemen yemek yaptı bize. Ben bir utan. Çok şükür ben şanslı geuptanım hem kendi ailem hem eşimin ailesi yönünden. Ama doğumdan sonra kimseyi istemiyorum dediköe içim acıyor. Kendimi sorguluyorum. Ay darladım kığğğzz seni de hdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…