2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İşte ben buna da üzülüyorum ya. Nankör müyüm ben diyorum. Millet gelmek istemez zorla gelir 2 gün kalır gider. Bizimkiler ne güzel destek olmak istiyor ben nankörüm diye kendimi yiyorum.
Aynılarını düşünüyorum diyorum senin çocuğunu sevmek için sana yardım etmek için millet sırada sen kimseyi istemiyorsun. Her kafadan bir ses çıkacağını biliyoruz ya ondan bence bu gerginliğimiz kendi halimize bırakmayacaklar bizi

Evet canım doğum sonrası yine zor ki sadece 2 saat süt izni veriyor bizim hastanede ... Geçirmiyorlar kolay yere bu arada, işte zor ama paraya da ihtiyaç var iki arada bir derede kaldım bilmiyorum ne yapsam

Yok canım benim hemşireyim keşke masa başında olsaydmm..

Aaa hangi şehirdesin bizim burdada varmıdır acaba böyle şeyler

Evet canım çatlak İçin yağ, zeytin yağım bitmişti kantoronda hiç kullanmadım bir deneyeyim dedim benim işimi gördü
Bende simdi biraz arastirdim sari kantoron yagim var aslinda denesem mi ki zarari var midir ki offf ya cok agrim var. Isin kotusu tuvaletimde var. Giremiyorum resmen icimde patliyor.

Yok kız aşkolsun ne darlamasi... İlk bir hafta on gün bakarsın duruma aşko eğer çok gererlerse seni, biz idare ediyoruz sizi tutmayalim dersin n'olacak sanki hicc kendine de dert etme. Senin psikolojin önemli çünkü süt, kafa rahat oldukça artıyor malum... Keyfine bak, canım ne isterse onu yap bebeğim

Yaa beni anlayan biriyle karşılaşmak cok güzel sağolasın cnm benim

Canlar size bişey diyim mi, bakin ben bunu ilk Çocukta yaşadım. Ama bildiğimi yaptim. Konuşsalar da he ho dedim bildiğimi okudum. Baktılar bende değişiklik yok söylemeyi kestiler. 2. De karisanim olmadı ama ben biraz daha esnektim .Çok da rahat ettim. Yardımı dibine kdr aldım hem onlar mutlu olur hem siz rahat edersiniz, inanın bana lohusalık biraz da aman kim bakarsa yapsın ben canımın derdindeyim dönemi gibi Siz yiyin için emzirin uyuyun şu an bu düşünceleriniz çok normal. Bebiş doğunca işin rengi değişecek merak etmeyin vicdan da yapmayın bu da geçecek

Merhaba kızlar bugun kontrol günümdü, herşey yolunda şükür 1,5 kg olmuş kerem bey böyle giderse ağustosa kalmayabilir doğum dedi doktor
Ayyyy mini mini minnoş tontişko buuu maşallah

Bende simdi biraz arastirdim sari kantoron yagim var aslinda denesem mi ki zarari var midir ki offf ya cok agrim var. Isin kotusu tuvaletimde var. Giremiyorum resmen icimde patliyor.
Kantoron çok iyi geliyormuş hamilelikte güvenli diye biliyorum canım ama yanlış yönlendirmek istemem

Evettt anasına benzicekk pozitifcmm

Ayyy ben yasakladım kendime hem midemi hem bağırsaklarımı bozuyor ama arada dayanamıyorum
Ay nefes alamammm
İlk ve tek aşerdiğim şeydi kendisi eşim internet ten bulup almıştı şimdi poşet poşet yiyorum doymuyorum tadına aşk yaşıyorum erikle
Hastasıyızzzz birgün es geçemiyorum bende
Merhaba kızlar bugun kontrol günümdü, herşey yolunda şükür 1,5 kg olmuş kerem bey böyle giderse ağustosa kalmayabilir doğum dedi doktor
Yaaaa maşallahhh ne güzel pozlarrr

29. Hafta güncellemesi geldi bunlar öne doğru köprü inşa etcekler gibi duruyor aşağı yaptıkları baskıyı anlatamaammmm taşıyamıyorum bacılar
Masallah size canım çok normal biz tek bebekle bu kadar zorlanıyorken sen iki can taşıyorsun az kaldı geçicek bu günlerimiz insallah

Tombis ve yakışıklı Ayyy herkes Temmuz anası olavak galiba bi ben ağustosa kalırsam çok üzülürüm dayanamıyorum

Canim ben seker diyabet pek anlamam,ama benimde hba1c 5 cikmisti,doktorum cok iyi dedi seker yüklemesi bile yapmadi
Şeker yüklemem 205 çıktı ondan stres yaptim. Diyet yapacağım tabi inşallah
Hangi şehir kuzum
ye bacım ye o şeker fırladığında elini sürcekmisin bakalım
174 oldu zaten
Benim de kv kp ile gelecek severim hoşlar. .ama kv nin elinden pek is gelmez. Ben tüp bebek transferinde çağırdım geldi ama bı nevi ben ona.hizmet ettim . Bunda nasıl olur bilmem.
Ahhh benim ilk haftalar çok kötüydü 1 hafta yapamadım belki daha fazla üstelik deprem zamanıydı ve sanayi de bı misagirhanedeydik
Tombis ve yakışıklı Ayyy herkes Temmuz anası olavak galiba bi ben ağustosa kalırsam çok üzülürüm dayanamıyorum
Yok yok ben de Ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…