2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar kızlar kızlar 28. Haftada bebeğin dönmüş olması normal mi? Doktorum şu an doğum pozisyonunda geri pozisyon değiştirebilir ama değiştirmeye denilir dedi 34. Haftaya kadar bol bol dinlen dedi. Bir de hafif bir böbrek genişlemesi olayı söz konusu daha önceki kontrollerde yoktu 1.02 cm dedi erkek bebeklerde oluyor genelde zaten dedi korkulacak bir durum yoktur değil mi

Döner daha o dert etme benim de bebekte genişleme.cikt8

Kızlar bu hıçkırık ta hareketten sayılıyor mu ? Az önce hıçkırdı baya ama tekme falan yok hala
Ay kızlar başladı çok şükür ama bu sefer gerçekten biraz fazla korktum uyuyordu herhalde bilemedim

Bizde de dün çıktı böbrekte genişleme erkek bebeklerde normal dedi doktor bende pek takmadım kafaya inşallah bri sıkıntı olmadan dogururuz

Döner döner canım çok normal benim her gittiğimde değişiyo bigün amuda kalkıyo bi gün yan yatıyo bigün dik duruyo doktorun normal dediyse Allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah

Selam güzel anneler bugün ara kontrole gitmek istedim geçen sefer olan garip ağrılardan ötürü. Plasenta sol öndeydi 20. Haftada , iyice aşağı gitmiş bebeğin kafasının orda bebek de baş aşağı pozisyonda .
Çok olumsuz birsey yok dedi doktor 37. Haftata kadar yukari çıkmazsa sezaryen olacaksın dedi . Kanama çok olurmuş riskli olur filan dedi, dinlenmeye devam ayakta kalma dedi. İçim rahat nedense kafama çok takmadım belki başka dertlerim de var ondan çünkü bebek iyiymiş gelisimi filan hersey yolundaymış.

pozitifbiri doğum ücreti nakit 10 civarı kart ile 12 dedi . Dogum zamanına zam gelirse bisey diyemem dedi.

J josei89 ciğer geliştiriciyi sordum . Şuan kesin erken doğum ongorsem hemen yaparız ama gereksiz yere kortizol yüklemek istemiyorum dedi tamam dedim bende ısrar etmedim canım inşallah hicbirimizin ihtiyacı olmaz

Benim bebek 16. Haftadan beri baş aşağı ve baya aşağıda, rahim açılsa direkt çıkacak da, serviks kapalı uzunluğu da riskli değil, ama bir önceki gebeliğimde kızım devamlı pozisyon değişiyordu senin haftalarda, bir yukarıda bir aşağıda kaymalarını net hissediyordum, dr da devamlı değiştini söylerdi, her iki durum da normal, daha çok erken dönüp durabilir, ama dönmesi demek illa erken doğacak anlamında diye bir sey değil için rahat olsun

Analık yüklenecek bebeğim. Sanki yıllardır anneymişiz gibi, en güzel şekilde bakacağız
Sen kavunu dene canım bana baya etki yaptı
Ay benim tek aşerdiğim şey. Arayıp buldurduğum hdjdjd
Bebeğim ben o konuda kendime çok güveniyorum. Ağız bürme konusunda iyiiym. Damarıma basılırsa pantere dönebiliyorum. Ailelerde bunu biliyor. Yapmazlar. Ben her köşede birisinin olacak olması fikrine alışamıyorum.
Evet canım doğum sonrası yine zor ki sadece 2 saat süt izni veriyor bizim hastanede ... Geçirmiyorlar kolay yere bu arada, işte zor ama paraya da ihtiyaç var iki arada bir derede kaldım bilmiyorum ne yapsam
Ne kadar anlayışsızlar ya. Kuzum şahsi fikirlerimi söyleyeceğim ama üzerinde ağırlık yapmasın. Durumlarıda tan bilmiyorum. Ben sevgimizi verdiğimiz sürece bebeklerimizin kendilerini çok şanslı hissedeceğine gönülden inanıyorum. Elinden geliyorsa ekstra bir borç yoksa biraz standartları düşürüp bebişle zaman geçirmenin kıymetli olduğunu düşünüyorum. Ama olmuyorsa da problem değil, öyle olması gerekiyordur.
Muhtemelen o anları gözlemleyeceğim bebeğim. Ne hissedersem ona göre yaşayacağım, bakalım. İnşallah kalp kırmadan güzellikle hallolur herşey

Çok teşekkür ederim canımmmmm çok rahatladım

Ay nefes alamammm

Hastasıyızzzz birgün es geçemiyorum bende

Yaaaa maşallahhh ne güzel pozlarrr
Evettt canımm görünce nasıl gözlerimden kalpler fışkırdı
Tombis ve yakışıklı Ayyy herkes Temmuz anası olavak galiba bi ben ağustosa kalırsam çok üzülürüm dayanamıyorum
Tesekkr ederizz canımm valla bu gidişle topluca temmuz annesi olcaz ama bu grup candır hiçbi yere gitmeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…