- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.321
Sizi yolarim.Toplu halde temmuz annelerine selamun aleyküm diyomuşuz
Döner daha o dert etmeKızlar kızlar kızlar 28. Haftada bebeğin dönmüş olması normal mi? Doktorum şu an doğum pozisyonunda geri pozisyon değiştirebilir ama değiştirmeye denilir dedi 34. Haftaya kadar bol bol dinlen dedi. Bir de hafif bir böbrek genişlemesi olayı söz konusu daha önceki kontrollerde yoktu 1.02 cm dedi erkek bebeklerde oluyor genelde zaten dedi korkulacak bir durum yoktur değil mi
Seninki kaç mm veya cm canım ? Ay inşallah zamanında doğar ya ciğer geliştirici falan vurunacağım onu önerdi erken doğum olursa diye bu gidişle toplu temmuz annesi oluyormuşuzDöner daha o dert etmebenim de bebekte genişleme.cikt8
Ay kızlar başladı çok şükür ama bu sefer gerçekten biraz fazla korktum uyuyordu herhalde bilemedimKızlar bu hıçkırık ta hareketten sayılıyor mu ? Az önce hıçkırdı baya ama tekme falan yok hala
Bizde de dün çıktı böbrekte genişleme erkek bebeklerde normal dedi doktor bende pek takmadım kafaya inşallah bri sıkıntı olmadan dogururuzKızlar kızlar kızlar 28. Haftada bebeğin dönmüş olması normal mi? Doktorum şu an doğum pozisyonunda geri pozisyon değiştirebilir ama değiştirmeye denilir dedi 34. Haftaya kadar bol bol dinlen dedi. Bir de hafif bir böbrek genişlemesi olayı söz konusu daha önceki kontrollerde yoktu 1.02 cm dedi erkek bebeklerde oluyor genelde zaten dedi korkulacak bir durum yoktur değil mi
Aynı şekilde canım gerekirse sünnetle geçiyor dedi, büyüklüğüne ne kadar dedi hatırlıyor musunBizde de dün çıktı böbrekte genişleme erkek bebeklerde normal dedi doktor bende pek takmadım kafaya inşallah bri sıkıntı olmadan dogururuz
Döner döner canım çok normal benim her gittiğimde değişiyo bigün amuda kalkıyo bi gün yan yatıyo bigün dik duruyoKızlar kızlar kızlar 28. Haftada bebeğin dönmüş olması normal mi? Doktorum şu an doğum pozisyonunda geri pozisyon değiştirebilir ama değiştirmeye denilir dedi 34. Haftaya kadar bol bol dinlen dedi. Bir de hafif bir böbrek genişlemesi olayı söz konusu daha önceki kontrollerde yoktu 1.02 cm dedi erkek bebeklerde oluyor genelde zaten dedi korkulacak bir durum yoktur değil mi
Benim bebek 16. Haftadan beri baş aşağı ve baya aşağıda, rahim açılsa direkt çıkacak da, serviks kapalı uzunluğu da riskli değil, ama bir önceki gebeliğimde kızım devamlı pozisyon değişiyordu senin haftalarda, bir yukarıda bir aşağıda kaymalarını net hissediyordum, dr da devamlı değiştini söylerdi, her iki durum da normal, daha çok erken dönüp durabilir, ama dönmesi demek illa erken doğacak anlamında diye bir sey değil için rahat olsunKızlar kızlar kızlar 28. Haftada bebeğin dönmüş olması normal mi? Doktorum şu an doğum pozisyonunda geri pozisyon değiştirebilir ama değiştirmeye denilir dedi 34. Haftaya kadar bol bol dinlen dedi. Bir de hafif bir böbrek genişlemesi olayı söz konusu daha önceki kontrollerde yoktu 1.02 cm dedi erkek bebeklerde oluyor genelde zaten dedi korkulacak bir durum yoktur değil mi
Analık yüklenecek bebeğim. Sanki yıllardır anneymişiz gibi, en güzel şekilde bakacağızAyhhhhh bizde bugün kontrole gittik doktoraherşey yolunda cok şükür.. doktor 7-8. Haftaya kadar doğum olur dedi. Bende tam emzirme dönemini düşünürken bir anda baktım buraya etiketlenmişimm. . Yaaa cok duygulandım... Nasıl yapcaz minicikler
Ay benim tek aşerdiğim şey. Arayıp buldurduğum hdjdjdSen kavunu dene canım bana baya etki yaptı
Bebeğim ben o konuda kendime çok güveniyorum. Ağız bürme konusunda iyiiym. Damarıma basılırsa pantere dönebiliyorum. Ailelerde bunu biliyor. Yapmazlar. Ben her köşede birisinin olacak olması fikrine alışamıyorum.Aynılarını düşünüyorum diyorum senin çocuğunu sevmek için sana yardım etmek için millet sırada sen kimseyi istemiyorsun. Her kafadan bir ses çıkacağını biliyoruz ya ondan bence bu gerginliğimiz kendi halimize bırakmayacaklar bizi
Ne kadar anlayışsızlar ya. Kuzum şahsi fikirlerimi söyleyeceğim ama üzerinde ağırlık yapmasın. Durumlarıda tan bilmiyorum. Ben sevgimizi verdiğimiz sürece bebeklerimizin kendilerini çok şanslı hissedeceğine gönülden inanıyorum. Elinden geliyorsa ekstra bir borç yoksa biraz standartları düşürüp bebişle zaman geçirmenin kıymetli olduğunu düşünüyorum. Ama olmuyorsa da problem değil, öyle olması gerekiyordur.Evet canım doğum sonrası yine zor ki sadece 2 saat süt izni veriyor bizim hastanede ... Geçirmiyorlar kolay yere bu arada,işte zor ama paraya da ihtiyaç var iki arada bir derede kaldım bilmiyorum ne yapsam
Muhtemelen o anları gözlemleyeceğim bebeğim. Ne hissedersem ona göre yaşayacağım, bakalım. İnşallah kalp kırmadan güzellikle hallolur herşeyYok kız aşkolsun ne darlamasi... İlk bir hafta on gün bakarsın duruma aşko eğer çok gererlerse seni, biz idare ediyoruz sizi tutmayalim dersin n'olacak sankihicc kendine de dert etme. Senin psikolojin önemli çünkü süt, kafa rahat oldukça artıyor malum... Keyfine bak, canım ne isterse onu yap bebeğim
Sen 8 ağustosa bakıcam dur durduğun yerde
Çok teşekkür ederim canımmmmm çok rahatladımBenim bebek 16. Haftadan beri baş aşağı ve baya aşağıda, rahim açılsa direkt çıkacak da, serviks kapalı uzunluğu da riskli değil, ama bir önceki gebeliğimde kızım devamlı pozisyon değişiyordu senin haftalarda, bir yukarıda bir aşağıda kaymalarını net hissediyordum, dr da devamlı değiştini söylerdi, her iki durum da normal, daha çok erken dönüp durabilir, ama dönmesi demek illa erken doğacak anlamında diye bir sey değil için rahat olsun
Ayyyy amin inşallah canım yaaaa çok sağolDöner döner canım çok normal benim her gittiğimde değişiyo bigün amuda kalkıyo bi gün yan yatıyo bigün dik duruyodoktorun normal dediyse Allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah
Jdjdjdj unutmamışsınSen 8 ağustosa bakıcam dur durduğun yerde
Evettt canımm görünce nasıl gözlerimden kalpler fışkırdıAy nefes alamammm
Hastasıyızzzz birgün es geçemiyorum bende
Yaaaa maşallahhh ne güzel pozlarrr
Tesekkr ederizz canımmTombis ve yakışıklıAyyy herkes Temmuz anası olavak galiba bi ben ağustosa kalırsam çok üzülürüm dayanamıyorum
Siizn ruhunuz ağustos bebişimEvettt canımm görünce nasıl gözlerimden kalpler fışkırdı
Tesekkr ederizz canımmvalla bu gidişle topluca temmuz annesi olcaz ama bu grup candır hiçbi yere gitmeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?