- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.001
Valla bende dayanamayıp bi kaç tane alacağım galibaValla iyi yapmışsın bizimkiler o kadar 1 yaş almış ki seneye benimde canım görüp almak isticek
Nasıl ya
nasılllll
Evelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorummnasil yaa
Haklısın valla kendileri pek iyi sankiYapmak isteyen bir yolunu buluyor bacıııımmm Allah iştahınızı düşürmesin fkdmfmfm
abla pıttığımı en yakın kolluk kuvvetleri binasına teslim edicem zaten mecburen, öylece durur hale geldi vücudumda Allah derdini göstermesin
Hiç öyle hissetme, ben o his işlerini geçeli çok oluyo eski mesajlara denk gelmişsindir illaki. Sorun tamamen erkeklerin kafasında, yapmak istemiyolarsa da kendileri bilir, tam altın çağımızdayız ayol vücut full progesteron salgılıyor, ciltler ışıl ışıl, deriler gergin, kadınsılıl desen had safhada ne var az bişi göbeğimiz varsa onlar kendi kıllı göbüşlerine baksınlar bizimkinin içinde insan var en azındanbende yapmaya yapmaya pek istek kalmadı, gelen isteği de kendi kendime çözüyorum zaten, o beni arzulamıyorsa ben hiç arzulamam bana ne
Ayy saol canım almayayım o zaman son ay alayım bende, başka birşeyler alırım artıkCanım eşim paketleme sektorunde calisiyor. Kolonyali mendil olsun karabiber vs vs diye dusunebilirsin. 3 ay uzun bir sure kurumasa bile icindeki sivinin da son kullanma tarihi var. Tabi kisa sure degil ole 2 3 ay degil ama eve getircegi mendillerde bile bu son dolum olan koliydi diye secerek getiriyor. Kokusu bozuluyormus. Bide mendillerde eger sert kapaklilari secerseniz kuruma daha az olur. Yapiskanli kapaksiz olanlar hele daha sonuna gelmeden acilan pakette bile kuruma yapabiliyor. Ben son ay alacagim mendili. Ama tabi muthis bi indirim gorurseniz yapistirin
Aa çok şaşırdım canım öyle koruk mı olurEvelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Ay tövbe estagfurullah. Çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin.Evelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Sen bence alacaklarına markalarına karar ver indirim felan yakaladıkça al koy hemen ben öyle yapıyorum, e bebek babymall hepsinin uygulamasını indirdimay bende onları düşünüyorum işte inciği cinciği çok bu işin biberonu havlusu tarağı pişik kremi abovvv bide boya badana yaptırcam eve sonra alışveriş yap yıka ütüle kaldır gözde büyüyor ister istemez ya hemen bebişime kavuşcağım zaman gelsin istiyorum ama daha bişeyi yok :)
Benım eşim ütü masasını ayarladı oturduğum yerden yapıyorumValla bugün bitirdim ütü işini deannem bitirdi tabi.Çok istemiştim kendim yapmayı ama olmadı valla izledim sadece
Ya ben bir yaş hiç almamışım biliyo musunaslında yazlıkta kısa paça tulumlarla perişan halde kumlarda oynarken çok hayalini kurdum ama hiiiiiç almamışım ahahahahhaha
Ay çok geçmiş olsun.ne olacak peki ,nasıl geçecek ne kadar sürede geçecekEvelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Benim yemek dışında oturmam da yasak olduğu içinBenım eşim ütü masasını ayarladı oturduğum yerden yapıyorum
Ay çok geçmiş olsunn nolcak şimdi ne dedilerrEvelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Saka yapiyosun. Hakkaten saka yaptigini dusunup bisi yazmamistim ileriki sayfada gordum baya baya ciddisin. Eeee napilcak simdi mudahale edebiliyolar mi bu durumdayken. Inanmiyorum ya. Cok gecmis olsun.Kizlar kaburga kemigim kirilmis
Aaa cok şaşırdım vallaha çok geçmiş olsun kız şimdi öksürmekten korktum nasıl öksürdün çok mu şiddetliEvelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Suyum bitmisti tamamen. Veriliyormuş varmıs. Gen sonucumz elimizde oldugu İcin dgerleri aynı fikirde olucaktIR daha once de böyle surec yasdk ordn blyorumÇok üzüldüm canım nasıl anladınız siz bu durumu? Ve bu haftada bebekle ilgili nasıl karar verebilirsiniz ki? Bu haftada vazgeçme hakkın varmıymış? Ama birkaç doktora daha gösterin bence
Çok geçmiş olsun canım ay öksürükle mi olmuş çok üzüldüm Allah şifa versinEvelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Tam emin olmamkla beraber siliyorlar fazlasinideneyimli annelere bi sorum var .Bebek doğunca bebeği yıkıyorlar mı sadece siliyorlar mı? Çok mu saçma sordumsilinecekse hemşireye verilen takımın yanına penye bez gibi bişey koymalı mı ?
Bence simdi almaKızlar ben geçen e bebekten çek kampanyası kazanmışım. Şimdi ıslak mendilini stoklasam diyorum 12 li. Doğuma 3 ay var ya onlar da kuruma olur mu? Uzun süre durur mu ki bilemedim?
Aaa geçmiş olsun canım. Alerjik astımım var benim de. 3 yıl önce tatile gttiğimizde benm de öksürmekten çatlamıştı o bile mahvetmişti beni kırığı düşünemiyorumEvelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Ben haftada bir yiyorum duramıyorum. Teslerimde bir sıkıntı çıkmadıkızlar pastörize yumurta yazan mayonez yedim artık aşırı canım çekmişti bunun bir zararı yoktu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?