2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Evelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm

Haklısın valla kendileri pek iyi sanki belki benim hormonlarda yapmamaktan kaçmıştır bilmicem artık

Ayy saol canım almayayım o zaman son ay alayım bende, başka birşeyler alırım artık

Aa çok şaşırdım canım öyle koruk mı olur çoook geçmiş olsun, müdahale felan yapılacak mı yada sabit mi yatacaksın

Ay tövbe estagfurullah. Çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin.

Ne olacak peki? Tedavi vs?

Sen bence alacaklarına markalarına karar ver indirim felan yakaladıkça al koy hemen ben öyle yapıyorum, e bebek babymall hepsinin uygulamasını indirdim Bende valla hemen şu zaman gelsin istiyorum ama dahada çok var

Benım eşim ütü masasını ayarladı oturduğum yerden yapıyorum

Kalça kuyruk sokumu ağrıdı yaşayan var mi ya? Kuyruk sokumum sağ kalçama doğru fena ağrıyor özellikle kalkıp yatarken mahvetti

Ay çok geçmiş olsun.ne olacak peki ,nasıl geçecek ne kadar sürede geçecek
Benım eşim ütü masasını ayarladı oturduğum yerden yapıyorum
Benim yemek dışında oturmam da yasak olduğu için onu da yapamadım

Ay çok geçmiş olsunn nolcak şimdi ne dedilerr

Kizlar kaburga kemigim kirilmis
Saka yapiyosun. Hakkaten saka yaptigini dusunup bisi yazmamistim ileriki sayfada gordum baya baya ciddisin. Eeee napilcak simdi mudahale edebiliyolar mi bu durumdayken. Inanmiyorum ya. Cok gecmis olsun.

Aaa cok şaşırdım vallaha çok geçmiş olsun kız şimdi öksürmekten korktum nasıl öksürdün çok mu şiddetli

Çok üzüldüm canım nasıl anladınız siz bu durumu? Ve bu haftada bebekle ilgili nasıl karar verebilirsiniz ki? Bu haftada vazgeçme hakkın varmıymış? Ama birkaç doktora daha gösterin bence
Suyum bitmisti tamamen. Veriliyormuş varmıs. Gen sonucumz elimizde oldugu İcin dgerleri aynı fikirde olucaktIR daha once de böyle surec yasdk ordn blyorum

Çok geçmiş olsun canım ay öksürükle mi olmuş çok üzüldüm Allah şifa versin

deneyimli annelere bi sorum var .Bebek doğunca bebeği yıkıyorlar mı sadece siliyorlar mı? Çok mu saçma sordum silinecekse hemşireye verilen takımın yanına penye bez gibi bişey koymalı mı ?
Tam emin olmamkla beraber siliyorlar fazlasini
Ben bebiş lerimi gormedim ameliyatta bile kuvezdeyken yikamişlar ama

Kızlar ben geçen e bebekten çek kampanyası kazanmışım. Şimdi ıslak mendilini stoklasam diyorum 12 li. Doğuma 3 ay var ya onlar da kuruma olur mu? Uzun süre durur mu ki bilemedim?
Bence simdi alma
Alirsan bez stokla simdi
İslak mendilerde kuruma olabilir

Aaa geçmiş olsun canım. Alerjik astımım var benim de. 3 yıl önce tatile gttiğimizde benm de öksürmekten çatlamıştı o bile mahvetmişti beni kırığı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…