2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bundan sonrasında alacak kilo canım bence normal. Ben de kısa süreli takılmıştım hatırlarsan benim de hep önden giderken bir anda gününde çıktı 1620 gr dı.Sonra düşünmeyi bıraktım önemli olan sağlıklı olması.

Inşallah ya valla üzüldüm açıkçası kedi gibi de çocuk çıkartmak istemiyorum şekeri bi kenara brakıp herşeyi yemek istiyorum kilo alsın diye . Birde kağit verdi hastaneye termin yapmam lazım dogum için ekip falan seçmem lazımmış bugun hastaneyi arayacağım bakalım kızımda yanımda olan ebe ile hemşireyi isteyeceğim inşallah ordadırlar daha

Kiralara düzenleme yapılacak bölgeye göre alt üst limitler belirlenecek bakanlık çalışmayı tamamlamadı henüz ama yakındır yürürlüğe girmesi. deprem bölgesindeymişsiniz çok geçmiş olsun. hasar tespit durumuna itiraz edebilirsiniz. kirişlerde kayma varsa az hasarlı denemez, kendiniz lisanslı bir kuruluştan yeniden tespit talep edin derim. ben de kentsel dönüşümde çalışıyorum hatta bahsettiğini bu yerinde tespitleri yapıyorum.. yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız vakit kaybetmeden itiraz edin

Allah Allah öyle istenebiliyor muymuş ilk kez duyuyorum özelde mi oluyor bu olay ?? Kız çıkmaz korkma artık haftada 250 300 gr alacaklar annecisi

Canım eşime dedim yeniden itiraz etsek dedim edemiyoruz dedi. Süresi geçti belki de ya da yeterli sayı mı yok anlamadım. İşin içinde başka şeyler de var detay veremiyorum ama.... İnsan hayatının 5 kr değeri yok onu söyleyebilirm. Herkes dairesi veya dairelerinin derdine düşmüş durumda. Kimse ders almadı bu net! Bize hak Rabbim ne verse az !

Allah Allah öyle istenebiliyor muymuş ilk kez duyuyorum özelde mi oluyor bu olay ?? Kız çıkmaz korkma artık haftada 250 300 gr alacaklar annecisi
Yok ozel değil ama burda hastaneler okadar donanımlıki özelden bile iyi kızımda da hamiyken aynisini soyledi ama benim okadar riskliydi ki oyle birseye hic gerek duymadim zaten baska hastanede dogum yapmak istedim kagitlarimi oraya vermistim ama yasadigim yerden 15/20 km uzaktaydi acil hastaneye gitmem gerektigi icin bizim kasabadakine gidip dogurmustum ama memnun kaldim birde digeri uzak simdi ufak kizimda var goze alamam okadar uzak hastaneye gitmeyi boyle yakin hastanede en azindan saatlerce kizimda yanimda durabilecek

Kuzum siz deprem bölgesinde idiniz, biz binadaki ikna edip toki teşvikli yarısı bizden kampanyasına dahil olup evimizi yenileyelbilmeye bile başvuramadık
Neymiş efendim bina çürük çıkarsa binanın 3de 2 rızası lazımmış yeniden yapım için
Canlı tabut içinde yaşamak bu ama cahile laf anlatmak zor, anlamıyorlar eşim diyor ki daha birkaç ay önce analar, yavrular enkaz altından çıkarken hiç mi içiniz sızlamadı yarın öbür gün ordaki kişiler biz olacağız eğer önlem almazsak yok anam yok anlayan yok herkes gününü yaşama derdinde

Evet aslında yalnız değiliz :) zaten ben ne zaman yalnızım triplerine girsem burdayım anne diyor yaramaz oğluş
Çok şanslısın ya.Ben göbeğim sağa devrilince sağdan tekme yiyorum ,sola devrilince soldan tekme yiyorum.Sırt üstü yatınca ciğerlerim ağzıma geliyor vallahi yıldım

Günaydın kızlarımmm güzel haberler alacağımız musmutlu haftamız olsunn bu hafta minikleri görmeye gidenler var mı azıcık foto atsınlar da gözümüz gönlümüz şenlensin
Ay evet hiç bebiş fotosu göremiyoruz artık kız niye atmıyorsunuz ben taaaaa ctesi göreceğim Mahir Toprak beyi.
Hmm peki doktora gittin mi canım normal mi bu kadar ağrıması ben dinlenince geçiyor yatınca canım çok şükür
Kendi doktorum normal dedi
Canım geçmiş olsun .ben bu ara çok korkuyorum ishalden.canım deli gibi canınız çekmesin ama istiyor.Cesaret edemedim midemi bozar diye
Kuzucum hiç üzülme çok kilolu bebek de iyi değil.Doktorun bi sorun görmediyse devam serviks de çok iyi maşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun

Canım benimde 1.5 kg civarındaymış. 29+3 üm bide. Sen bu çocuğu 3 kg ancak doğurursun dedi hdjdj Boyu uzunmuş ama kilosu normalmiş. Ben çok sevindim şahsen. Haftasıyla uyumlu olsun kilolu olmasın istiyorum. Haftasından zayıf olsa üzülürdüm ama uyumlu olduğu için çok huzurluyum. Kilolu olması sağlıklı be doğru beslendiğinin göstergesi değil neticede.

ev temizliği evimiz dubleks olduğu için sıkıntılı ya, yoksa hiç yoracak bir şey yok da üst katta 2 oda 1 açık mutfak var büyük bi teras var alt kat 2+1 bir de mutfak işte. Camları silmek zaten ömrümden ömür alıyo Neyse ya üst katın camları da silinmeyiversin yani, bebeği görmeye gelme bahanesiyle üst katın camına bakanı yakalarsam da dövüp evine yollarım gari kfdkfkfk kalan her dediğine katılıyorum Allah affetsin ama yani bence de gelmese de çok üzülmem

Temizlik benim de çok zoruma gidiyor çünkü kendim yapamicam.kendim olsam fırt diye temizler çıkardım anam ve anneannem maşallah elleri çok yavaş cam sil diyorum sileriz yaaaa ,kapıları silelim diyorum sileriz yaaaaaa bu kadar rahat eski jenerasyon ben görmedim kız üst katı boşver silme napacan millet temizlik kontrolüne mi gelecek

Çok geçmiş olsun, evde çocuklar da hasta olunca insan kendine mi çocuklara mı eve mi yetisecegini şaşırıyor

Canım gayet normal, doktorlar iri bebek istemez hatta, normal istiyorsun kolay mı iri bebeği doğurmak açıkçası 2 haftalık fark olmadığı sürece benim için onemli değil doğunca bol emzirip tombik yaparız onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…