2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
uyku sorunum her geçen gün daha da artıyor kızlar.İnanın yatak görmek istemiyorum.Göbeğimi sokacak yer bulamıyorum.pijamalarım artık ağlıyor bu saat oldu hala gözlerim fır dönüyor.eşim olsaydı uyanırdı hemen ben uyuyamayınca çok da yalnız hissediyorum kendimi.valla napıcaz böyle bilemiyorum.Çok yorgunum artık bunu biliyorum .. Vizeci06 saçları kesmişsin iyi yapmışsın kısa saç çooook büyük kolaylık bence güle güle kullan

Ben de uyuyamayangillerdenim Mide yanmalarım beni öldürecek. Boğazımda minik ejderhalar besliyorum sanki

Teşekkür ederim cnm güzel bir netflix prime video da vs dizi de yok ki sarsa ama ben birazdan bayılırım
Uyurken ağrılarımı hissediyorum çatımda ağrıyor ama gündüz kızım o kadar yoruyor ki beni uyuyarak o acıları çekiyorum uyumakta eziyet bana

Yastığını yüksek tut cnm iki yastikla yat
Soğuk süt iyi geliyor ilaçın yoksa
Hiçbir şey kâr etmiyor yarın ilk işim gaviscon almak olacak

Babası yoksa Mahir var yanında yalnız değilsin annesi

Ay evet ya Netflix konusunda bende varsa önerilere açığım .Şunu izle çok iyi dediğiniz bişey varsa söyleyin ben bayılamam galiba bugün sabahı ederim givi.Aslında bi gün sabahlayıp ertesi gün uyusam iyi olur en azından bi gece iyi uyumuş olurum.Ay bi de anneannem bizde kalıyor o kadar çok horladı ki kadın yorulmuş heralde.gecenin sessizliğinde yankılanıyor hiç de sevmem horlama sesini.Gürültü falan yaptım ama yok vazgeçmiyor.Delirmeme az kaldı huniyi takıcam yaaa çocukla hamilelik daha da zor di mi valla Allah yardımcınız olsun annelik işte
Hiçbir şey kâr etmiyor yarın ilk işim gaviscon almak olacak

Babası yoksa Mahir var yanında yalnız değilsin annesi
Ah Mahir bey de az değil annesi uyumasın diye içerde dans ediyor sürekli bi sağda bi solda vallahi şaşıp kalıyorum artık canım leblebi bulundur yanında yanmaya başlayınca hemen bi avuç ye bastırıyor ben bi ara hep leblebiyle geziyordum cebimde

Ay evet ya Netflix konusunda bende varsa önerilere açığım .Şunu izle çok iyi dediğiniz bişey varsa söyleyin ben bayılamam galiba bugün sabahı ederim givi.
Ne tür dizi seversin valla çok var. Behind her eyes var, The Serpent var, I care a lot var. Bunlar baya saranlar. Daha uzun bi sürü dizi var ama işte ne tür sevdiğine bağlı. Ben şu an polisiye aksiyon falan sevmesem de Blacklist izliyorum.

Ayy the serpent 3 gün kaygılanmamı sağlamıştı gerçek olay diye, hamileyken izlenmesini bilemicem ama sarıyo tabi

Kızlar ya cinsel ilişki sonrası dün , kasıklarım biraz agrıyor vajinamda batma oluyor gibi . Belim agrıo falan. Bi süredir yapmıyorduk kastımmı kendi mi noldu anlamadım. İlişki sonrası böle yaşayan varmı bişi mi oldu diye şimdide içim içimi yiyio.

Önceki mesajlara yazmıştım canım dinlenince geçiyor yatınca şuan kasıklarım da yok ağrı ama ayağa kalkınca bir çay koymaya bile kalksam belim ağrıyor hemen oda bacağıma vuruyor sağ özellikle

Merhaba canım kira desteği filan yok, evi olana da kira desteği verilmeyecekmis, kiracımiz da 15 binlik yere 2800 veriyor, çıkarmak da zor artık biz geçeceğiz dava açtık, dava iki sene sürer, iki sene ne b.k yiyeceğiz, devlet büyükşehirdeki memurunu düşünmüyor. Mecbur doğumdan sonra süt iznimi kullanıp çalışacağım

Allah yardımcınız olsun yaa, valla bu kira işleri çok sıkıntı büyük şehirlerde

Benim de abim de sene başında ev aldı, içindeki kiracıyla da konuştu dedi ben kendim geçeceğim ona göre birkaç aya boşaltırsın adam da tamam dedi
adam 6 ay oldu hala çıkmadı, geçen abim de ona kolaylık olsun diye dediği bütçeye konuma yakın denk geldikçe sahibinden falan ilan atmıştı adam pişkin pişkin demişki sen beni çok sıkmaya başladın beni sinir etme çıkmam, mahkemeye verirsin olmadı demiş, biz şok vallaha bizim insana iyilik yaramıyor

Kızlar saçlarını kestiren varmı? Biraz kestirmek istiyorum belimde başımı ağrıtıyor diyorlar ki hamileyken kesilmez batıl inanc değil mi?
Hamileligim boyunca 2 kez kestirdim biraksinlar artik bu saman inanclarini ya

Yalnız hissetme kendini Mahirin sana yoldaş geçen pazar eşim geç uyandı .sitem ettim çok acıktım uyanmiyosun fln diye . Yalniz kahvati yapasim gelmiyor dedim .Kayinvalidem de dediki sen onu napcan oğlun var işte beraber yersiniz yalnız değilsin ki dedi .o gün birden Bi akım girdi vücuduma. Artık her yalnızım dediğimde aklıma o geliyor .artık bebislerimiz bize arkadaş yoldaş yalnız değiliz bebisim

Kızlar saçlarını kestiren varmı? Biraz kestirmek istiyorum belimde başımı ağrıtıyor diyorlar ki hamileyken kesilmez batıl inanc değil mi?
Kestirdim ben. Bi kere daha da kestirebilirim belki. Batil inanc. Bi makasla saci kesmekle omur kisalacaksa dicek soz bulamiyorum. Veren de Allah alan da Allah. Senin benim yaptigimiz helde de kötülük icermeyen bi haraketle o is öyle olmaz. He derlermis gece tirnak kesme. Mesela gene mantigi var. Eskiden gece isik yokmus etini kesermissin falan birileri bunu baska turlu uyarlayip ole demistir. Ama burda tibben de sacin kesilmesinin vucuduna verdigi bi tahribat yok. Rahat olabilirsin

Kestim cnm 30 cm

Evet herkes heryerde kiraciya kotu davranan ev sahibi profilini koyuyor ama maalesef aslinda isler tamda oyle degil. Bizimde otel bolgesinde bi evimiz var ailemin daha dogrusu. 20 25 bin kirasi suanda. Hatta 30 40 civari bile gordum. Tadilatli deniz manzarali , denize 2 3 dk yurume mesafesinde ve havuzlu falan. Ama 3.500 kirasi. Konustum bari 5000 6000 olsun diye suratima kapatip gerekeni yap mesaji atti adam bana. Bunlar turiste canta satiyorlar dolarla kazaniyorlar. Issiz kaldim dedim hamileyim dedim. Yok. Dicek bisi bulamiyorum. Mahkemeye verdik bu ay ama 2 sene surer. Avukat parasi da cabasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…