2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde gunluk Devit-3 damla
Innate pronatal balık yağ
Ferramat demir ilaci
Wellcare magnezyum +vitamin b6
Calcimax-D3
Folbiol folik asit
Coraspirin
Oksapar igne
Ay ben hiç birini kullanmıyorum arada magnezyum alıyor. Düşüncesi bile midemi alt üst ediyor
Benim baştan beri kimse bakmam modunda ona rağmen sindiremedim insan aklına geldikçe doluyor ister istemez

Kuzum illa yolunu bulursunuz. Bunlarla sıkma canını. Sen daha doğduktan uzun bı sure sonra çalışmaya baslicaksin . Benim kv de yine aradı babalara git diyor ben de canın sağ olsun ne diyim dedim .annem babam yaşlı anca kendilerine yetiyorlar .
Kızlar saçlarını kestiren varmı? Biraz kestirmek istiyorum belimde başımı ağrıtıyor diyorlar ki hamileyken kesilmez batıl inanc değil mi?
Bu hafta boya yapacağım. Kesim de ucundan düşünüyorum. Kestirmissin Zaten iyi olmuş. Saglikla uzasinlar. 30 cm de az değil maşallah benimkiler yeni omuz üstüne geliyor sürekli kısa kullanıyorum.
Uykusuz her gece benim kız sabhalaru başlıyor tekmeye gece sakın. Sanırım gece uyutacak anasını . Ki uykusuzluğa da alıştık alisiriz
Biz de d.bakirda kiracıyiz. Kiralar almış başını gidiyor şuan 2 buçuk ödüyoruz ama . 7 ve üzeri sinyalini aldık memur maaşıyla kredilerle bebekle büyüyen cocukla nasıl yapacağız bilmiyorum

Memleketin her yeri kiradan dem vuruyor vallahi ev fiyatları desen almış başını gitmiş artık tek maaş bile kiraya yetmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

İlk gebeliğimde 37.haftadan sonra çalışamayınca deli gibi the walking dead izlemiş biri olarak bu gebelikte daha yerli takılıyorum biz kimden kaçıyorduk anneyi izledim, terziye başladım nedense ilk bölümü yordu beni kaldı öyle devamı gelmedi
Behind her eyes bende izledim, öyle şaşırtıcı sonları severim

İşte bende onu diyorum İstanbul da şimdi arkadaşım evlenecek ev bakıyor 10 bin liraya bodrum yada 1+1 65m2 falan havasız şekilsiz evler gösteriyorlarmış, sonuçta yeni gelin o kadar para verdikten sonra bari temiz bir evde oturabilsin
(ben doğduğumdan beridir aynı semttsyim öyle lüks bir ilçe falan sanmayın haa, binalar çok yaşlı ve küçük buna rağmen rakamlar uçmuş, bu insanlar ne kazanıyor da bu kirayı verecek aklım almıyor)

İnan hani hep ev sahiplerine kızarlar ama bu son yapılan değişikliklerle ev sahipleri de mağdur, ben de kiracıyım benim ev sahibim de artış yaptı, biz yine orta yolu bulduk, ama bizim kiracı ile mümkün değil, insanlar yıllarca çalışıp maaşıyla bir ev sahibi oluyor onu da tabiri caizse kiracıya hibe ettik desek yeridir. Aslında bütün suç devletin ekonomik krizin bedelini bize odettmesi, özellikle orta sınıf eridi, 10 yıllık doktora seviyesinde teknik personelim aldığım maaş hakketigimin yarısı, bir senedir devlet bizi yarı maaşa çalıştırıyor, hakkımı helal etmiyorum

Günaydın hanımlar. Kira fiyatları can sıkıcı. Benim de evim hasarlı biliyorsujnuz kirada oturuyorum. 7.500 tl ye. Evi az hasarlıya çevirdiler şimdi devlet kira yardımını da kesti öyle olunca. Ama evimde kiriş yerinden oynamış dendiği için oturmam mümkün değil. 40 daire var birleşip bir karar almaktan aciz ot kafalılar.... Allah yardımcımız olsun... Eşim bu eve çıkarken çok pahalı diyordu. Şimdi 10 binden aşağı ev yok diye söyleniyor...

Evet sayılır kuzum ,hıçkırık, kayma, tepik, yumruk, popo kaldırma, sırt dayama
Kızlar hıçkırık hareket sayılıyor mu

Valla buna kesinlikle katılıyorum.Hani bizim yazlıkta da oturanlar oluyordu sadece kış için veriyorduk. Bize de neden Ruslara verdiniz falan deyip duruyorlardı. Arkadaş ne yapayım vermeyip, Memleketlim ödeyemiyor ki, e ben de hem kredisini ödüyorum hem giderlerim oluyor. Valla elin yabancısı ülkemde daha rahat kira ödüyor düşünün

maşallah bebişe sağlıklı şekilde alırsınız inşallah, beslenme ile çok alakası yokmuş ama özellikle kilo aldırdığını düşündüğünüz bir besin var mı
bence de beslenmeyle alakası yok çünkü özellikle bebek için şunu yiyorum dediğim hiçbi şey yok. sabahları haşlanmış yumurta hariç :) bir de çok hareketliyim gün içinde hamileliğim başından beri sahada çalışıyorum yürüyorum genelde. 36. haftada işten ayrılmayı düşünüyorum..

Hmm peki doktora gittin mi canım normal mi bu kadar ağrıması ben dinlenince geçiyor yatınca canım çok şükür

Biz de haftasonu hastaydık dünden önceki gece. Büyük oğlum alttan üstten gidiyordu. Bende de ishal vardı. Hala daha karnım karışık. Tam geçmiş değil. Çok zorlandım pazar günü ya BEn prebiyotik tozla falan bir parça iyileştim. NE denediysem tam kesmedi. Karnım ağrıyor hala. Ya ufak çapta zehirlendik. YA da gece falan üşüdük bilemiyorum

Soda limon ayran karıştır cnm bir anda iç

çook geçmiş olsun pozitif. Benim doktor geçen ishal olduğumda bir kereye mahsus 1 bardak kola iç demişti bilgin olsun

Gunaydin ben simdi doktordan ciktim hersey yolunda sukur tetanoz asimi yaptirdim. Oglum 1,600gr olmus serviks 3.2cm . Sadece kilo aklima takildi az degilmi dedim yok haftalarina gore iyi dedi 5 kg cocuk mu dogurmak istiyorsun yoksa dedi sende ufak tefeksin zaten normal korkacak birsey yok dedi sekere okadar dikat ettigim icin mi yavrum kilo almamis ya cok kotu hisettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…