- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.401
Ay ben hiç birini kullanmıyorum arada magnezyum alıyor. Düşüncesi bile midemi alt üst ediyorBenimde gunluk Devit-3 damla
Innate pronatal balık yağ
Ferramat demir ilaci
Wellcare magnezyum +vitamin b6
Calcimax-D3
Folbiol folik asit
Coraspirin
Oksapar igne
Benim baştan beri kimse bakmam modunda ona rağmen sindiremedim insan aklına geldikçe doluyor ister istemez
Kuzum illa yolunu bulursunuz. Bunlarla sıkma canını. Sen daha doğduktan uzun bı sure sonra çalışmaya baslicaksin . Benim kv de yine aradı babalara git diyor ben de canın sağ olsun ne diyim dedim .annem babam yaşlı anca kendilerine yetiyorlar .Cerişim çok üzüldüm hala kırgınım yalan yok ama taşınıpta bu tavrı görseydim çok daha kötü olurdu o kadar masrafın altında eşime de yüzüm olmazdı bu yaşıma kadar hep dik durdum çok şükür kimseye boyun eğmedim kendi ailemde olsa bu yaştan sonra eğmem zaten illaki zorlansakta hallederiz Allah sağlık versin yeterki
Bu hafta boya yapacağım. Kesim de ucundan düşünüyorum. Kestirmissin Zaten iyi olmuş. Saglikla uzasinlar. 30 cm de az değil maşallah benimkiler yeni omuz üstüne geliyor sürekli kısa kullanıyorum.Kızlar saçlarını kestiren varmı? Biraz kestirmek istiyorum belimde başımı ağrıtıyor diyorlar ki hamileyken kesilmez batıl inanc değil mi?
Uykusuz her geceAh ben nasılım hiç bilmiyorum.Sabah ağlayarak kalkıyorum eşim olmadığı içingeceleri de uyuyamıyorum mahirin tekmelerinden.Sana söylemeye utanıyorum ama taşınamıyorum artık mahiri duvarlara çentik atıyorum ne kadar kaldı diye.Ama şükür ki sancım falan yok canım doktor da artık bekler dedi psikolojik olarak rahatlattı o beni
Biz de d.bakirda kiracıyiz. Kiralar almış başını gidiyor şuan 2 buçuk ödüyoruz ama . 7 ve üzeri sinyalini aldıkAllah yardımcınız olsun yaa, valla bu kira işleri çok sıkıntı büyük şehirlerde
Benim de abim de sene başında ev aldı, içindeki kiracıyla da konuştu dedi ben kendim geçeceğim ona göre birkaç aya boşaltırsın adam da tamam dedi
adam 6 ay oldu hala çıkmadı, geçen abim de ona kolaylık olsun diye dediği bütçeye konuma yakın denk geldikçe sahibinden falan ilan atmıştı adam pişkin pişkin demişki sen beni çok sıkmaya başladın beni sinir etme çıkmam, mahkemeye verirsin olmadı demiş, biz şok vallaha bizim insana iyilik yaramıyor
Memleketin her yeri kiradan dem vuruyor vallahi ev fiyatları desen almış başını gitmiş artık tek maaş bile kiraya yetmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsunAy ben hiç birini kullanmıyorum arada magnezyum alıyor. Düşüncesi bile midemi alt üst ediyor
Kuzum illa yolunu bulursunuz. Bunlarla sıkma canını. Sen daha doğduktan uzun bı sure sonra çalışmaya baslicaksin . Benim kv de yine aradı babalara git diyor ben de canın sağ olsun ne diyim dedim .annem babam yaşlı anca kendilerine yetiyorlar .
Bu hafta boya yapacağım. Kesim de ucundan düşünüyorum. Kestirmissin Zaten iyi olmuş. Saglikla uzasinlar. 30 cm de az değil maşallah benimkiler yeni omuz üstüne geliyor sürekli kısa kullanıyorum.
Uykusuz her gecebenim kız sabhalaru başlıyor tekmeye gece sakın. Sanırım gece uyutacak anasını . Ki uykusuzluğa da alıştık alisiriz
Biz de d.bakirda kiracıyiz. Kiralar almış başını gidiyor şuan 2 buçuk ödüyoruz ama . 7 ve üzeri sinyalini aldıkmemur maaşıyla kredilerle bebekle büyüyen cocukla nasıl yapacağız bilmiyorum
Evet ama aşırı sarıyor haha. Haklısın kişilik yapısına bağlı değişebilir ama tüm içeriklerde var zaten öyle ya.Ayy the serpent 3 gün kaygılanmamı sağlamıştı gerçek olay diye, hamileyken izlenmesini bilemicemama sarıyo tabi
Ne tür dizi seversin valla çok var. Behind her eyes var, The Serpent var, I care a lot var. Bunlar baya saranlar. Daha uzun bi sürü dizi var ama işte ne tür sevdiğine bağlı. Ben şu an polisiye aksiyon falan sevmesem de Blacklist izliyorum.
Ay ben hiç birini kullanmıyorum arada magnezyum alıyor. Düşüncesi bile midemi alt üst ediyor
Kuzum illa yolunu bulursunuz. Bunlarla sıkma canını. Sen daha doğduktan uzun bı sure sonra çalışmaya baslicaksin . Benim kv de yine aradı babalara git diyor ben de canın sağ olsun ne diyim dedim .annem babam yaşlı anca kendilerine yetiyorlar .
Bu hafta boya yapacağım. Kesim de ucundan düşünüyorum. Kestirmissin Zaten iyi olmuş. Saglikla uzasinlar. 30 cm de az değil maşallah benimkiler yeni omuz üstüne geliyor sürekli kısa kullanıyorum.
Uykusuz her gecebenim kız sabhalaru başlıyor tekmeye gece sakın. Sanırım gece uyutacak anasını . Ki uykusuzluğa da alıştık alisiriz
Biz de d.bakirda kiracıyiz. Kiralar almış başını gidiyor şuan 2 buçuk ödüyoruz ama . 7 ve üzeri sinyalini aldıkmemur maaşıyla kredilerle bebekle büyüyen cocukla nasıl yapacağız bilmiyorum
İnan hani hep ev sahiplerine kızarlar ama bu son yapılan değişikliklerle ev sahipleri de mağdur, ben de kiracıyım benim ev sahibim de artış yaptı, biz yine orta yolu bulduk, ama bizim kiracı ile mümkün değil, insanlar yıllarca çalışıp maaşıyla bir ev sahibi oluyor onu da tabiri caizse kiracıya hibe ettik desek yeridir. Aslında bütün suç devletin ekonomik krizin bedelini bize odettmesi, özellikle orta sınıf eridi, 10 yıllık doktora seviyesinde teknik personelim aldığım maaş hakketigimin yarısı, bir senedir devlet bizi yarı maaşa çalıştırıyor, hakkımı helal etmiyorumAllah yardımcınız olsun yaa, valla bu kira işleri çok sıkıntı büyük şehirlerde
Benim de abim de sene başında ev aldı, içindeki kiracıyla da konuştu dedi ben kendim geçeceğim ona göre birkaç aya boşaltırsın adam da tamam dedi
adam 6 ay oldu hala çıkmadı, geçen abim de ona kolaylık olsun diye dediği bütçeye konuma yakın denk geldikçe sahibinden falan ilan atmıştı adam pişkin pişkin demişki sen beni çok sıkmaya başladın beni sinir etme çıkmam, mahkemeye verirsin olmadı demiş, biz şok vallaha bizim insana iyilik yaramıyor
Kızlar hıçkırık hareket sayılıyor mu
İnan hani hep ev sahiplerine kızarlar ama bu son yapılan değişikliklerle ev sahipleri de mağdur, ben de kiracıyım benim ev sahibim de artış yaptı, biz yine orta yolu bulduk, ama bizim kiracı ile mümkün değil, insanlar yıllarca çalışıp maaşıyla bir ev sahibi oluyor onu da tabiri caizse kiracıya hibe ettik desek yeridir. Aslında bütün suç devletin ekonomik krizin bedelini bize odettmesi, özellikle orta sınıf eridi, 10 yıllık doktora seviyesinde teknik personelim aldığım maaş hakketigimin yarısı, bir senedir devlet bizi yarı maaşa çalıştırıyor, hakkımı helal etmiyorum
Tamam canım teşekkür ederim normal de cumartesi randevum var zaten ilaçları kullan öyle bakalım demişti 2 hafta o yüzden o gün beklemesem mi diye düşünüyorumCnm her ihtimale karşı doktora danış risk varsa
bence de beslenmeyle alakası yok çünkü özellikle bebek için şunu yiyorum dediğim hiçbi şey yok. sabahları haşlanmış yumurta hariç :) bir de çok hareketliyim gün içinde hamileliğim başından beri sahada çalışıyorum yürüyorum genelde. 36. haftada işten ayrılmayı düşünüyorum..maşallah bebişe sağlıklı şekilde alırsınız inşallah, beslenme ile çok alakası yokmuş ama özellikle kilo aldırdığını düşündüğünüz bir besin var mı
Hmm peki doktora gittin mi canım normal mi bu kadar ağrıması ben dinlenince geçiyor yatınca canım çok şükürBenim de aynı şekilde .Bebek büyüdükçe daha da artıyor ama yine de bi danış istersen doktoruna.Artık belime destek koymadan yatmak oturmak mümkün değil benim için .32+4 bende de erken doğum riski var :) yattıkça da daha çok ağrıyor maalesef
Erkek bebişimiz isim olarak Alparslan koyacağız inşallah ♡♡canimms kuzum cinsiyeti ne bebişin :)
Soda limon ayran karıştır cnm bir anda içBiz de haftasonu hastaydık dünden önceki gece. Büyük oğlum alttan üstten gidiyordu. Bende de ishal vardı. Hala daha karnım karışık. Tam geçmiş değil. Çok zorlandım pazar günü yaBEn prebiyotik tozla falan bir parça iyileştim. NE denediysem tam kesmedi. Karnım ağrıyor hala. Ya ufak çapta zehirlendik. YA da gece falan üşüdük bilemiyorum
Soda limon ayran karıştır cnm bir anda iç
çook geçmiş olsun pozitif. Benim doktor geçen ishal olduğumda bir kereye mahsus 1 bardak kola iç demişti bilgin olsunBiz de haftasonu hastaydık dünden önceki gece. Büyük oğlum alttan üstten gidiyordu. Bende de ishal vardı. Hala daha karnım karışık. Tam geçmiş değil. Çok zorlandım pazar günü yaBEn prebiyotik tozla falan bir parça iyileştim. NE denediysem tam kesmedi. Karnım ağrıyor hala. Ya ufak çapta zehirlendik. YA da gece falan üşüdük bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?