- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.441
Hmm tamam canım onla geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla vaktin de sağ salim kucagımıza alırız bebişlerimiziEvet aslında yalnız değiliz :) zaten ben ne zaman yalnızım triplerine girsem burdayım anne diyoryaramaz oğluş
Çok şanslısın ya.Ben göbeğim sağa devrilince sağdan tekme yiyorum ,sola devrilince soldan tekme yiyorum.Sırt üstü yatınca ciğerlerim ağzıma geliyorvallahi yıldım
Ay evet hiç bebiş fotosu göremiyoruz artık kız niye atmıyorsunuzben taaaaa ctesi göreceğim Mahir Toprak beyi.
Kendi doktorum normal dedi
Canım geçmiş olsun .ben bu ara çok korkuyorum ishalden.canım deli gibi canınız çekmesin amaistiyor.Cesaret edemedim midemi bozar diye
Kuzucum hiç üzülme çok kilolu bebek de iyi değil.Doktorun bi sorun görmediyse devamserviks de çok iyi maşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Canım belki yoğun bir günlerine denk gelmiştir yetiştirememişlerdirYine hamilelik hormonlarımın beni ele geçirdiği bir güne başladım.
Çalışamaz raporumu aldım işteki son günümdü bugun. Bugune kadar hamile olup ayrılan herkese pasta kestiler hem uzun süre gelmeyeceği hem de babyshower gibi olsun niyetine. Bugun ayrılacağımdan haberdarlardı. Bana da yaparlar diye hevesle gittim . Yolda eşimde de hevesli hevesli anlattım. Ama hiçbir şey yapılmadı. Vedalaşıp ayrıldık. Aramız gayet iyi çalışma arkadaşlarımla. Herkesinkine katılmıştım ben ve bana bir şey yapılmadı. Gözlerim dolu dolu şu an
benim annem yapmasına yapar da yani her şeyi o yapıyor babamla zaten. gerçekten mecburi yardım almak zorunda kalmak zor valla kuzum senin işin daha zor dediğün gibiyseTemizlik benim de çok zoruma gidiyor çünkü kendim yapamicam.kendim olsam fırt diye temizler çıkardım anam ve anneannem maşallah elleri çok yavaşcam sil diyorum sileriz yaaaa ,kapıları silelim diyorum sileriz yaaaaaa bu kadar rahat eski jenerasyon ben görmedim kız üst katı boşver silme napacan millet temizlik kontrolüne mi gelecek
Herkesle aram iyi dediginiz icin kotu bi niyetleri oldugunu dusunmuyorum. Sanirim yogun bi doneme denk geldiniz. Kotu hissetmeyin nolur. Biliyorum ilgilenilmis olmak deger gormek hissini yasamak isterdiniz ama bazen bizim organize ettigimiz dostlarimizdan da bizim kadar dusunmeyen cikabiliyor. Biz varizYine hamilelik hormonlarımın beni ele geçirdiği bir güne başladım.
Çalışamaz raporumu aldım işteki son günümdü bugun. Bugune kadar hamile olup ayrılan herkese pasta kestiler hem uzun süre gelmeyeceği hem de babyshower gibi olsun niyetine. Bugun ayrılacağımdan haberdarlardı. Bana da yaparlar diye hevesle gittim . Yolda eşimde de hevesli hevesli anlattım. Ama hiçbir şey yapılmadı. Vedalaşıp ayrıldık. Aramız gayet iyi çalışma arkadaşlarımla. Herkesinkine katılmıştım ben ve bana bir şey yapılmadı. Gözlerim dolu dolu şu an
Herkes laklak peşindeydi her zamanki gibi bir gündü maalesefCanım belki yoğun bir günlerine denk gelmiştir yetiştirememişlerdir
Ayy çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şu gruptaki insanlar reelde neden karşımıza çıkmaz anlamıyorjmHerkesle aram iyi dediginiz icin kotu bi niyetleri oldugunu dusunmuyorum. Sanirim yogun bi doneme denk geldiniz. Kotu hissetmeyin nolur. Biliyorum ilgilenilmis olmak deger gormek hissini yasamak isterdiniz ama bazen bizim organize ettigimiz dostlarimizdan da bizim kadar dusunmeyen cikabiliyor. Biz varizisinizdeki son gununuz bebisli hayatinizdaki baslangiclariniz kutlu olsun biz sizi cok seviyoruz.
Canım hiç kimsenin seni üzmesine izin verme zaten her şeye ağlıyoruz durduk yere sonra bebişlerimiz de üzülür bizim için en önemlisi miniklerimiz o yüzden boşverrrrYine hamilelik hormonlarımın beni ele geçirdiği bir güne başladım.
Ne güzel canım ben hep hamburger patates kaşarlı tost dondurma vs yemek istiyorum meyveyi zorla yiyorumKızlar günde 10 öğün meyve yemek istiyorum kendimi durduramıyorummmm
Canım bence pazartesi gününün azizliğine uğramışsın, genelde bir gün önce organize edilir böyle şeyler, cumadan kimse ilgilenememis anlaşılan, araya da haftasonu girmisYine hamilelik hormonlarımın beni ele geçirdiği bir güne başladım.
Hiç sorma canım heryerde benzer durumlar insanlar malesef... Bizim için neler neler dediler... Hayır bir de boş insanlar dedikodu yapıyorlar iftira atıyorlar. Yok kolon kesmişiz, yok muteahhitle anlaşmışız, yok üniv öğrencisi adamı belediyeden deyip getirtmişiz eve rapor versin diye falan filan. Ne b.kları varsa yesinler. Ben arsa aldım gözüyle bakar o eve de ödeme yapar, bir şekilde de geçinirim. En olmadı kaynanama taşınır otururum zaten hep beraberizKuzum siz deprem bölgesinde idiniz, biz binadaki ikna edip toki teşvikli yarısı bizden kampanyasına dahil olup evimizi yenileyelbilmeye bile başvuramadık
Neymiş efendim bina çürük çıkarsa binanın 3de 2 rızası lazımmış yeniden yapım için
Canlı tabut içinde yaşamak bu ama cahile laf anlatmak zor, anlamıyorlar eşim diyor ki daha birkaç ay önce analar, yavrular enkaz altından çıkarken hiç mi içiniz sızlamadı yarın öbür gün ordaki kişiler biz olacağız eğer önlem almazsak yok anam yok anlayan yok herkes gününü yaşama derdinde
YAaaa kuzuuuummmm inan ki hiç değmez böyle şeyler için kendini üzmene... Onların aklı başına gelir, bu konu açılır, açılmazsa da zamanı gelince sen açarsın ayıp ettiniz umdum dersin. Boşviiiiirrrr, sefasını sür bebişinle dinlenmenin. Canından kıymetli mi yaaa, evinize hoşgeldiniz minnoşlar Burcumsumuz ve güzel bebişiiiiHerkes laklak peşindeydi her zamanki gibi bir gündü maalesef
Ayy çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şu gruptaki insanlar reelde neden karşımıza çıkmaz anlamıyorjm
Benimde ole oldu canim ya hele soguk soguk olanlarindan. Heralde gunde 3 kere falan yiyorum hemde 2 ser porsyondurKızlar günde 10 öğün meyve yemek istiyorum kendimi durduramıyorummmm
Bende bendeeee akşam yemeklerini karpuzla değiştirdim artık ev meyve haline döndüKızlar günde 10 öğün meyve yemek istiyorum kendimi durduramıyorummmm
Yani öyle olsa da yapamadık kusura bakma aklımızda falan diyen de olmadıCanım bence pazartesi gününün azizliğine uğramışsın, genelde bir gün önce organize edilir böyle şeyler, cumadan kimse ilgilenememis anlaşılan, araya da haftasonu girmis
Aynen ya bebeğimden kimse kıymetli değil. Birazdan doktora gidiyorum zaten bebişimi görcem onun heyecanı yeterHiç sorma canım heryerde benzer durumlar insanlar malesef... Bizim için neler neler dediler... Hayır bir de boş insanlar dedikodu yapıyorlar iftira atıyorlar. Yok kolon kesmişiz, yok muteahhitle anlaşmışız, yok üniv öğrencisi adamı belediyeden deyip getirtmişiz eve rapor versin diye falan filan. Ne b.kları varsa yesinler. Ben arsa aldım gözüyle bakar o eve de ödeme yapar, bir şekilde de geçinirim. En olmadı kaynanama taşınır otururum zaten hep beraberiz
YAaaa kuzuuuummmm inan ki hiç değmez böyle şeyler için kendini üzmene... Onların aklı başına gelir, bu konu açılır, açılmazsa da zamanı gelince sen açarsın ayıp ettiniz umdum dersin. Boşviiiiirrrr, sefasını sür bebişinle dinlenmenin. Canından kıymetli mi yaaa, evinize hoşgeldiniz minnoşlar Burcumsumuz ve güzel bebişiiii
benimde şeker sınırda takipte güya ama yok kesemiyorum meyveyi. Yağsız bişi olmaz kız nolcak. Benim yemekle hiç aram yok hala midem bulanıyo hep meyve istiyorum sadeceBenimde ole oldu canim ya hele soguk soguk olanlarindan. Heralde gunde 3 kere falan yiyorum hemde 2 ser porsyondurhatta dun esim kesip getirmis 2 3 cesit ve baya cokcanaydi hepsi. Kendi kendine yerse helal olsun demis. 10 dk sonra yuh yedin mi dedi. Evet dedim hemde o kadar daha olsa gene yerdim. Ustune de yemeklerde cok sagliksiz beslenmeye basladim. Firinda yapiyorum yagsiz sekilde ama patates falan yiyorum. Okadar meyvenin uzerine aksam yemegimde buydu dusun. Noldu bize yahu hemde dilim varmiyor ama seker cikmadi ama sinirda dedi doktor. Porsyona dikkat etmelisin kesinlikle dedi. bilincli olup yiyince uzuluyosun en iyisi cahil olmak ya
ahahahhah gerçekten yetiştiremiyorlar artıkBende bendeeee akşam yemeklerini karpuzla değiştirdim artık ev meyve haline döndü
Bende.İnan ki yiyorum da .evde herşeyden çok meyve var.gelecek olanlara meyve siparişi veriyorum sürekli.sabah öğle akşam fullll meyve yiyorum sonra mahvoluyorum ama olsun şimdi yine yicem hahahahaKızlar günde 10 öğün meyve yemek istiyorum kendimi durduramıyorummmm
Hayatım zaten babaanne olmak = rahatlık.gerçekten herşeyi bizim annelerimiz çekiyor genelde.El kızı aman deyip gidiyor kvler anneler öyle yapamıyor işte :) aman Allah razı olsun hepsinden.Belki doğuma gelememesi daha iyi olur bıt bıt konuşup sinirini bozmazbenim annem yapmasına yapar da yani her şeyi o yapıyor babamla zaten. gerçekten mecburi yardım almak zorunda kalmak zor valla kuzum senin işin daha zor dediğün gibiysevalla dün annem de diyo dünyaya babaanne olarak gelmek varmış aldığı toplasan 5 parça elbise, süründüre süründüre bir bebek arabası, doğum zamanı vınnn yurtdışı benim çilekeş anam babam, bebeğin oda avizesine kadar ellerimizle yaptık makromeden, perdesini taktık, bir ton eşya kıyafet aldılar, yani önemli olan maddiyat değil ama niye her şeyi benim anamın babamın yapıyor olmasının rahatlığı çöküyor üstlerine anlam veremiyorum, bari biraz mahçup, biraz rahatsız olsalar
İlk gebeliğimde 37.haftadan sonra çalışamayınca deli gibi the walking dead izlemiş biri olarakbu gebelikte daha yerli takılıyorum biz kimden kaçıyorduk anneyi izledim, terziye başladım nedense ilk bölümü yordu beni kaldı öyle devamı gelmedi
Behind her eyes bende izledim, öyle şaşırtıcı sonları severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?