2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yine hamilelik hormonlarımın beni ele geçirdiği bir güne başladım.
Çalışamaz raporumu aldım işteki son günümdü bugun. Bugune kadar hamile olup ayrılan herkese pasta kestiler hem uzun süre gelmeyeceği hem de babyshower gibi olsun niyetine. Bugun ayrılacağımdan haberdarlardı. Bana da yaparlar diye hevesle gittim . Yolda eşimde de hevesli hevesli anlattım. Ama hiçbir şey yapılmadı. Vedalaşıp ayrıldık. Aramız gayet iyi çalışma arkadaşlarımla. Herkesinkine katılmıştım ben ve bana bir şey yapılmadı. Gözlerim dolu dolu şu an

Hmm tamam canım onla geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla vaktin de sağ salim kucagımıza alırız bebişlerimizi

Canım belki yoğun bir günlerine denk gelmiştir yetiştirememişlerdir

benim annem yapmasına yapar da yani her şeyi o yapıyor babamla zaten. gerçekten mecburi yardım almak zorunda kalmak zor valla kuzum senin işin daha zor dediğün gibiyse valla dün annem de diyo dünyaya babaanne olarak gelmek varmış aldığı toplasan 5 parça elbise, süründüre süründüre bir bebek arabası, doğum zamanı vınnn yurtdışı benim çilekeş anam babam, bebeğin oda avizesine kadar ellerimizle yaptık makromeden, perdesini taktık, bir ton eşya kıyafet aldılar, yani önemli olan maddiyat değil ama niye her şeyi benim anamın babamın yapıyor olmasının rahatlığı çöküyor üstlerine anlam veremiyorum, bari biraz mahçup, biraz rahatsız olsalar

Herkesle aram iyi dediginiz icin kotu bi niyetleri oldugunu dusunmuyorum. Sanirim yogun bi doneme denk geldiniz. Kotu hissetmeyin nolur. Biliyorum ilgilenilmis olmak deger gormek hissini yasamak isterdiniz ama bazen bizim organize ettigimiz dostlarimizdan da bizim kadar dusunmeyen cikabiliyor. Biz variz isinizdeki son gununuz bebisli hayatinizdaki baslangiclariniz kutlu olsun biz sizi cok seviyoruz.

Canım belki yoğun bir günlerine denk gelmiştir yetiştirememişlerdir
Herkes laklak peşindeydi her zamanki gibi bir gündü maalesef
Ayy çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şu gruptaki insanlar reelde neden karşımıza çıkmaz anlamıyorjm

Canım hiç kimsenin seni üzmesine izin verme zaten her şeye ağlıyoruz durduk yere sonra bebişlerimiz de üzülür bizim için en önemlisi miniklerimiz o yüzden boşverrrr eminim sana özel bir şey değildir senden sonra aaa nasıl unuttuk fln demişlerdir takılma boşuna

Arkadaşlar bende de uzun süre uykusuzluk problemi vardı.Diyetisyen önerisiyle melisa çayı kullanıyorum. Doktorum şeker açısında diyetisyene yönlendirmişti.Bana açıkçası melisa çayı iyi geldi.Sizde isterseniz danışıp kullanın.

Canım bence pazartesi gününün azizliğine uğramışsın, genelde bir gün önce organize edilir böyle şeyler, cumadan kimse ilgilenememis anlaşılan, araya da haftasonu girmis

Hiç sorma canım heryerde benzer durumlar insanlar malesef... Bizim için neler neler dediler... Hayır bir de boş insanlar dedikodu yapıyorlar iftira atıyorlar. Yok kolon kesmişiz, yok muteahhitle anlaşmışız, yok üniv öğrencisi adamı belediyeden deyip getirtmişiz eve rapor versin diye falan filan. Ne b.kları varsa yesinler. Ben arsa aldım gözüyle bakar o eve de ödeme yapar, bir şekilde de geçinirim. En olmadı kaynanama taşınır otururum zaten hep beraberiz

Herkes laklak peşindeydi her zamanki gibi bir gündü maalesef

Ayy çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şu gruptaki insanlar reelde neden karşımıza çıkmaz anlamıyorjm
YAaaa kuzuuuummmm inan ki hiç değmez böyle şeyler için kendini üzmene... Onların aklı başına gelir, bu konu açılır, açılmazsa da zamanı gelince sen açarsın ayıp ettiniz umdum dersin. Boşviiiiirrrr, sefasını sür bebişinle dinlenmenin. Canından kıymetli mi yaaa, evinize hoşgeldiniz minnoşlar Burcumsumuz ve güzel bebişiiii

Kızlar günde 10 öğün meyve yemek istiyorum kendimi durduramıyorummmm
Benimde ole oldu canim ya hele soguk soguk olanlarindan. Heralde gunde 3 kere falan yiyorum hemde 2 ser porsyondur hatta dun esim kesip getirmis 2 3 cesit ve baya cokcanaydi hepsi. Kendi kendine yerse helal olsun demis. 10 dk sonra yuh yedin mi dedi. Evet dedim hemde o kadar daha olsa gene yerdim. Ustune de yemeklerde cok sagliksiz beslenmeye basladim. Firinda yapiyorum yagsiz sekilde ama patates falan yiyorum. Okadar meyvenin uzerine aksam yemegimde buydu dusun. Noldu bize yahu hemde dilim varmiyor ama seker cikmadi ama sinirda dedi doktor. Porsyona dikkat etmelisin kesinlikle dedi. bilincli olup yiyince uzuluyosun en iyisi cahil olmak ya

Aynen ya bebeğimden kimse kıymetli değil. Birazdan doktora gidiyorum zaten bebişimi görcem onun heyecanı yeter

benimde şeker sınırda takipte güya ama yok kesemiyorum meyveyi. Yağsız bişi olmaz kız nolcak. Benim yemekle hiç aram yok hala midem bulanıyo hep meyve istiyorum sadece
Bende bendeeee akşam yemeklerini karpuzla değiştirdim artık ev meyve haline döndü
ahahahhah gerçekten yetiştiremiyorlar artık

Kızlar günde 10 öğün meyve yemek istiyorum kendimi durduramıyorummmm
Bende.İnan ki yiyorum da .evde herşeyden çok meyve var.gelecek olanlara meyve siparişi veriyorum sürekli.sabah öğle akşam fullll meyve yiyorum sonra mahvoluyorum ama olsun şimdi yine yicem hahahaha
Hayatım zaten babaanne olmak = rahatlık.gerçekten herşeyi bizim annelerimiz çekiyor genelde.El kızı aman deyip gidiyor kvler anneler öyle yapamıyor işte :) aman Allah razı olsun hepsinden.Belki doğuma gelememesi daha iyi olur bıt bıt konuşup sinirini bozmaz

Dün gece uyuyamayınca aklıma takılan bişey oldu.Kızlar doğumda ziyarete gelenler çocuğu kucağına almak isterse nasıl hayır dicem ya.Kimse alsın istemiyorum vallahi bi babası bi ben başka kimse dokunsun istemiyorum ama kv görümce anneanneler hepsi almak isteyecek özellikle görümcem annem diye diye sever kedime de öyle yapıyor çünkü .Belki gelip görenler de almak isteyecek.ama ben sinir krizi geçirmek istemiyorum napıcam

Mini dizi de üzüyor ya. Şöyle 9-10 sezon olacak sürükleyici mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…