2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biberon lazım olabilir canım her ihtimale karşı koy bence

Tam olarak nasıl bi ağrı canım kabızlık var mı? Bende mesela kabızlık olunca ağrı oluyor

Tam olarak nasıl bi ağrı canım kabızlık var mı? Bende mesela kabızlık olunca ağrı oluyor
Kabızlık şu an için çok şükür yok, sabah tuvalete çıktım. Ama yani sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi ya da çok fazla gazım varmış gibi bir ağrı diyim. Sürekli de değil ama öyle belime falan vurmuyor, kasıklarımda da hissettiğim bir şey yok. Anlamlandıramıyorum.

bana gebe okulunda ebeler ve psikolog biberon, emzik ve göğüs pompasını valizinize koymayın bilinçaltınıza işlemeyin demişlerdi. zaten lazım olunca hemen gidip alınabilecek şeyler bunlar evden. ben o yüzden koymayacağım.

Kız dur ne korsesi hemen hic mi canın acıyacak diye korkmuyon yani kendim için söylüyorum sezeryan olacağım takmam korse takamam takana helal olsun normal doğum yaparsan insallah takarsın cnm

Süper olmuş senin iş bitmiş

haklisin canim ama en az 1800 falan bekliyordum diye belkide üzüldüm ama olcumlerde zaten tam ne kadar oldugunu göstermiyor boyunu bile sormayı unuttum ama hersey şükür iyimiş doguma kadar 3 kg yapar insallah
Kızlar bu kilo olayına çok takılmayın çünkü ultrasonda net bilemiyorlar zaten +500 -500 deniyor. Benim yiğenime 3500 gr dediler 2800 çıktı, bir arkadaşıma da 4000 gr dediler 4500 gr çıktı, daha doğuma çok var büyür zaten

Doktoruna bi danış o zaman canım riske atma

Korseyi bence bi süre toparlansıktan sonra tak canım .götürme şimdilik ay ben bilinçaltıma işlemek istemiyorum ama bilemedim de.Erken doğarsa diye bi tane de olsa koysam mı kaşık biberon kafam karıştı.Annem de koyma diyor ama bilemedim
Hahahahah aynen çocuk toparlamış olur ,sen iyice alışmış olursun ,ona edecek laf kalmaz
Biberon lazım olabilir canım her ihtimale karşı koy bence
Erken doğarsa diye bi koysam mı diyorum bende
Hah işte bence çok sütüm gelecek hiçbirine ihtiyacım olmayacak psikolojisiyle yaşıyorum şu an ama erken doğarsa da nanaykoooo kalırım öyleceeee
1 kereye mahsus mu ben haftanin 3-4 gunu fanta iciyorum
Ben hergün kola

Kız dur ne korsesi hemen hic mi canın acıyacak diye korkmuyon yani kendim için söylüyorum sezeryan olacağım takmam korse takamam takana helal olsun normal doğum yaparsan insallah takarsın cnm
Hiç bilmiyorum ki hemen takılır mı takılmaz mı normal istiyorum ama kısmet

Aşırı vicdansızlık ve fırsatçılık . Bende doğum için mersinde ev arıyorum 1+1 aylık 36 bin öyle lux de değil . Gerçekten bu kadarı pes

Canım ben artık erken doğmayacağına inandırdım kendimi 8 haftadır doğması bence bi 7-8 hafta saha dayanır erken doğmasa bile onu öneriyorlar canım genelde hastanede de ebeler ondan isteyebilir dediler meme reddi olmaması adına

Ay bende öyle düşünmek istiyorum. sancım yok da ne biliyim risk var deyince herşeyi düşünmek istiyorum galiba ama bi yandan da çocuk 2 kg olduktan sonra kolay kolay fırtlamaz diye düşünüyorum ay zaman nasıl geçmiş 25.haftadan 33e gerçekten 8hafta olmuş benim de
Bi kaşık biberon edineyim ya bari yok benim

Valla o arada bende de oluyor ama uzun sürmediğinden gitmedim hiç. Uzun sürse korkup gidebilirdim

Biz de 22 den beri perşemve 30+0 olucaz çok şükür kuzum ben biraz saldım artık sürekli yatmaktan sıkıldım cmaım istiyorsa biraz dışarı çıkıyorum veya eşimle arada dışarı yemek yemeye kaçıyoruz çünkü yaz geldi ve ben aşırı bunaldım çok şükür ağrımda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…