- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.481
Biberon lazım olabilir canım her ihtimale karşı koy benceHadi gözün aydın.ben hala iç çamaşırlarımı almadığım için kapatamadım bi türlü çantayı.gerisi hazır.süt pompası koydun mu çantayabiberon emzik vs benim kafamı bunlar karıştırıyor şimdilik koymadım ama bilmiyorum
Tam olarak nasıl bi ağrı canım kabızlık var mı? Bende mesela kabızlık olunca ağrı oluyorKızlarBenim dün akşamdan beri böyle gaz sancısı gibi, afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi bir karın ağrım var. Gece uyumadan önce vardı, sonra artık uyuyunca geçmiş sabaha karşı biraz daha ağrım oldu yine geçti. Şimdi yine aynı ağrı var. Bu ne yalancı kasılma mı, dümdüz gaz sancısı mı, napiyim doktora mı gideyim bekliyim mi çok saçma soru belki ama napacağımı da bilemedim
Kabızlık şu an için çok şükür yok, sabah tuvalete çıktım. Ama yani sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi ya da çok fazla gazım varmış gibi bir ağrı diyim. Sürekli de değil ama öyle belime falan vurmuyor, kasıklarımda da hissettiğim bir şey yok. Anlamlandıramıyorum.Tam olarak nasıl bi ağrı canım kabızlık var mı? Bende mesela kabızlık olunca ağrı oluyor
bana gebe okulunda ebeler ve psikolog biberon, emzik ve göğüs pompasını valizinize koymayın bilinçaltınıza işlemeyin demişlerdi. zaten lazım olunca hemen gidip alınabilecek şeyler bunlar evden. ben o yüzden koymayacağım.Hadi gözün aydın.ben hala iç çamaşırlarımı almadığım için kapatamadım bi türlü çantayı.gerisi hazır.süt pompası koydun mu çantayabiberon emzik vs benim kafamı bunlar karıştırıyor şimdilik koymadım ama bilmiyorum
1 kereye mahsus muçook geçmiş olsun pozitif. Benim doktor geçen ishal olduğumda bir kereye mahsus 1 bardak kola iç demişti bilgin olsun
Kız dur ne korsesi hemen hic mi canın acıyacak diye korkmuyon yani kendim için söylüyorum sezeryan olacağım takmam korse takamam takana helal olsun normal doğum yaparsan insallah takarsın cnmCanım hem cam biberon hem kaşık biberon koydum ben bazı ebeler normal biber değil de kaşık istiyormuş.. emzik te koydum bir tane her ihtimale karşı :) iç çanaşırlarımı suwen indiriminden aldım ben 3 tane yüksek bel külot iki emzirme sütyeni yeter diye düşündüm :) sadece korse hastaneye götürüyor muyuz onu bilmiyorum bende
Az once yedigim kayisidan kurt cikti bu durmana yardimci olur umarimKızlar günde 10 öğün meyve yemek istiyorum kendimi durduramıyorummmm
Süper olmuş senin iş bitmişAy dayanamadım kalktım çektim hemenbeşik gelince üstteki yorgan nevresim vs kalkacak bezleri falan oraya alırım muhtemelen ama şuan ev toplandı aşırı mutluyum bir de kıyafet işini abarttığım için iki kapılı dolap bana pek yetmedi mesela çocuğumun 5 tane montu var tam hiç biri sığmadı bende hurçladım tekrar kışa girerken çıkarırım bir de henüz biberon emzikler vs strelzie edilmedi bu hafta içi halledicem insallah
Kızlar bu kilo olayına çok takılmayın çünkü ultrasonda net bilemiyorlar zaten +500 -500 deniyor. Benim yiğenime 3500 gr dediler 2800 çıktı, bir arkadaşıma da 4000 gr dediler 4500 gr çıktı, daha doğuma çok var büyür zatenhaklisin canim ama en az 1800 falan bekliyordum diye belkide üzüldüm ama olcumlerde zaten tam ne kadar oldugunu göstermiyor boyunu bile sormayı unuttum ama hersey şükür iyimiş doguma kadar 3 kg yapar insallah
Doktoruna bi danış o zaman canımKabızlık şu an için çok şükür yok, sabah tuvalete çıktım. Ama yani sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi ya da çok fazla gazım varmış gibi bir ağrı diyim. Sürekli de değil ama öyle belime falan vurmuyor, kasıklarımda da hissettiğim bir şey yok. Anlamlandıramıyorum.
Korseyi bence bi süre toparlansıktan sonra tak canım .götürme şimdilikCanım hem cam biberon hem kaşık biberon koydum ben bazı ebeler normal biber değil de kaşık istiyormuş.. emzik te koydum bir tane her ihtimale karşı :) iç çanaşırlarımı suwen indiriminden aldım ben 3 tane yüksek bel külot iki emzirme sütyeni yeter diye düşündüm :) sadece korse hastaneye götürüyor muyuz onu bilmiyorum bende
Hahahahah aynen çocuk toparlamış olur ,sen iyice alışmış olursun ,ona edecek laf kalmazEvet evet, iyi ya da kötü Allah razı olsun. Gerçekten anneme fazladan yük binmesi harici doğuma gelememe riski gözümü korkutmuyor hatta dediğim gibi Allah affetsin ama hoşuma da gidiyor mümkünse şöyle bi 1 ayın sonunda falan gelsin
Erken doğarsa diye bi koysam mı diyorum bendeBiberon lazım olabilir canım her ihtimale karşı koy bence
Hah işte bence çok sütüm gelecek hiçbirine ihtiyacım olmayacak psikolojisiyle yaşıyorum şu an ama erken doğarsa da nanaykoooo kalırım öyleceeeebana gebe okulunda ebeler ve psikolog biberon, emzik ve göğüs pompasını valizinize koymayın bilinçaltınıza işlemeyin demişlerdi. zaten lazım olunca hemen gidip alınabilecek şeyler bunlar evden. ben o yüzden koymayacağım.
Ben hergün kola1 kereye mahsus muben haftanin 3-4 gunu fanta iciyorum
Hiç bilmiyorum ki hemen takılır mı takılmaz mıKız dur ne korsesi hemen hic mi canın acıyacak diye korkmuyon yani kendim için söylüyorum sezeryan olacağım takmam korse takamam takana helal olsun normal doğum yaparsan insallah takarsın cnm
Aşırı vicdansızlık ve fırsatçılık . Bende doğum için mersinde ev arıyorum 1+1 aylık 36 bin öyle lux de değil . Gerçekten bu kadarı pesEvet herkes heryerde kiraciya kotu davranan ev sahibi profilini koyuyor ama maalesef aslinda isler tamda oyle degil. Bizimde otel bolgesinde bi evimiz var ailemin daha dogrusu. 20 25 bin kirasi suanda. Hatta 30 40 civari bile gordum. Tadilatli deniz manzarali , denize 2 3 dk yurume mesafesinde ve havuzlu falan. Ama 3.500 kirasi. Konustum bari 5000 6000 olsun diye suratima kapatip gerekeni yap mesaji atti adam bana. Bunlar turiste canta satiyorlar dolarla kazaniyorlar. Issiz kaldim dedim hamileyim dedim. Yok. Dicek bisi bulamiyorum. Mahkemeye verdik bu ay ama 2 sene surer. Avukat parasi da cabasi.
Eve gelince takarsın bence cnm boşuna yük etmeHiç bilmiyorum ki hemen takılır mı takılmaz mınormal istiyorum ama kısmet
Canım ben artık erken doğmayacağına inandırdım kendimiKorseyi bence bi süre toparlansıktan sonra tak canım .götürme şimdilikay ben bilinçaltıma işlemek istemiyorum ama bilemedim de.Erken doğarsa diye bi tane de olsa koysam mı kaşık biberon kafam karıştı.Annem de koyma diyor ama bilemedim
Hahahahah aynen çocuk toparlamış olur ,sen iyice alışmış olursun ,ona edecek laf kalmaz
Erken doğarsa diye bi koysam mı diyorum bende
Hah işte bence çok sütüm gelecek hiçbirine ihtiyacım olmayacak psikolojisiyle yaşıyorum şu an ama erken doğarsa da nanaykoooo kalırım öyleceeee
Ben hergün kola
Bencede canım öyle yapayımEve gelince takarsın bence cnm boşuna yük etme
Ay bende öyle düşünmek istiyorum. sancım yok da ne biliyim risk var deyince herşeyi düşünmek istiyorum galiba ama bi yandan da çocuk 2 kg olduktan sonra kolay kolay fırtlamaz diye düşünüyorumCanım ben artık erken doğmayacağına inandırdım kendimi8 haftadır doğması bence bi 7-8 hafta saha dayanır erken doğmasa bile onu öneriyorlar canım genelde hastanede de ebeler ondan isteyebilir dediler meme reddi olmaması adına
Valla o arada bende de oluyor ama uzun sürmediğinden gitmedim hiç. Uzun sürse korkup gidebilirdimKızlarBenim dün akşamdan beri böyle gaz sancısı gibi, afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi bir karın ağrım var. Gece uyumadan önce vardı, sonra artık uyuyunca geçmiş sabaha karşı biraz daha ağrım oldu yine geçti. Şimdi yine aynı ağrı var. Bu ne yalancı kasılma mı, dümdüz gaz sancısı mı, napiyim doktora mı gideyim bekliyim mi çok saçma soru belki ama napacağımı da bilemedim
Biz de 22 den beriAy bende öyle düşünmek istiyorum. sancım yok da ne biliyim risk var deyince herşeyi düşünmek istiyorum galiba ama bi yandan da çocuk 2 kg olduktan sonra kolay kolay fırtlamaz diye düşünüyorumay zaman nasıl geçmiş 25.haftadan 33e gerçekten 8hafta olmuş benim de
Bi kaşık biberon edineyim ya bari yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?