- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.501
Ben de içiyorum ama biraz azalttım midemi etkiliyor diye...1 kereye mahsus muben haftanin 3-4 gunu fanta iciyorum
Valla kuzum kafayı yemişler. Deprem öncesi Ruslar oturuyordu yazlıkta. Tecede. 7 binden kiraya vermiştik, o da turist diye. Memleketlimize o paralara verilmez. Çok ay yani aşırı... Biz yazlıga sık sık gidiyoruz diye kiraya verme taraftarı da değiliz. Ama kışın ne olur bilemiyorum. Yetişemeyince kira durumuna bakıyoruz açıkçası... Adana da sağlam bir evim olsa git otur derdim inan ama benim bile durumum net değil, MErsindeki ev bana hep bir garanti gibi geliyor korktuk mu kaçıyoruz... Allah kimseyi zorda darda komasınAşırı vicdansızlık ve fırsatçılık . Bende doğum için mersinde ev arıyorum 1+1 aylık 36 bin öyle lux de değil . Gerçekten bu kadarı pes
ya bence almaya kıyamamalılar en yakın arkadaşım doğum yaptı dokunamadım bile insan nasıl kucağına alır kiDün gece uyuyamayınca aklıma takılan bişey oldu.Kızlar doğumda ziyarete gelenler çocuğu kucağına almak isterse nasıl hayır dicem ya.Kimse alsın istemiyorum vallahi bi babası bi ben başka kimse dokunsun istemiyorumama kv görümce anneanneler hepsi almak isteyecek özellikle görümcem annem diye diye sever kedime de öyle yapıyor çünkü .Belki gelip görenler de almak isteyecek.ama ben sinir krizi geçirmek istemiyorum napıcam
kızz 30+0'da benim 1600 çıktı diye havalara uçtum senin 29. haftada çok normal değil mii hatta doktorumuz çok şükür tek bebek gibi ilerliyor kiloları dedi hiç üzme kendini bebişim tam uyumlu gidiyorlar çok şükürhaklisin canim ama en az 1800 falan bekliyordum diye belkide üzüldüm ama olcumlerde zaten tam ne kadar oldugunu göstermiyor boyunu bile sormayı unuttum ama hersey şükür iyimiş doguma kadar 3 kg yapar insallah
ay bayıldım düzenee organizerlerden bende sipariş edeceğim şimdi zıbınlardan yer kalmadıAy dayanamadım kalktım çektim hemenbeşik gelince üstteki yorgan nevresim vs kalkacak bezleri falan oraya alırım muhtemelen ama şuan ev toplandı aşırı mutluyum bir de kıyafet işini abarttığım için iki kapılı dolap bana pek yetmedi mesela çocuğumun 5 tane montu var tam hiç biri sığmadı bende hurçladım tekrar kışa girerken çıkarırım bir de henüz biberon emzikler vs strelzie edilmedi bu hafta içi halledicem insallah
kızz baya kutu mu1 kereye mahsus muben haftanin 3-4 gunu fanta iciyorum
bunu tam kayısımın son çöpünü atarken söylemen...Az once yedigim kayisidan kurt cikti bu durmana yardimci olur umarimsahsen ben bi daha yememeye karar verdim cunku..
Bence de öyle yapayım. Teşekkür ederim canımDoktoruna bi danış o zaman canımriske atma
KesinlikleHahahahah aynen çocuk toparlamış olur ,sen iyice alışmış olursun ,ona edecek laf kalmaz
Hah işte bence çok sütüm gelecek hiçbirine ihtiyacım olmayacak psikolojisiyle yaşıyorum şu an ama erken doğarsa da nanaykoooo kalırım öyleceeee
Abammm, bi osursam rahatlıcam diye geziyorum geceden beri. Şimdi geçti, 3.kez ağrım olursa ya acile gidicem ya da doktora yazıcam.Valla o arada bende de oluyor ama uzun sürmediğinden gitmedim hiç. Uzun sürse korkup gidebilirdim
Teşekkür ederiz teyzemizzzzya bence almaya kıyamamalılar en yakın arkadaşım doğum yaptı dokunamadım bile insan nasıl kucağına alır ki
kızz 30+0'da benim 1600 çıktı diye havalara uçtum senin 29. haftada çok normal değil mii hatta doktorumuz çok şükür tek bebek gibi ilerliyor kiloları dedi hiç üzme kendini bebişim tam uyumlu gidiyorlar çok şükür
ay bayıldım düzenee organizerlerden bende sipariş edeceğim şimdi zıbınlardan yer kalmadı
kızz baya kutu mu
bunu tam kayısımın son çöpünü atarken söylemen...
Karaca’da güzel bi kampanya vardı 11 veya 13 parça yorgan yastık banyo havlusu korumalıklı falan 400 TL düşmüştü hemen aldım kışın daha, bir de beşiğin yanında geliyormuş iki tane yeter diye düşündüm ama isimli özel bir şey yaptırmadımkızlar nevresim takımı aldınız mı? ben özel sipariş vermek istiyorum ama ağustosa yetişir diyorlar ucu ucuna olacak gibi
Pazardan sadece meyve aldırıyorumBende bendeeee akşam yemeklerini karpuzla değiştirdim artık ev meyve haline döndü
karacaya bakayım hemen. isimli istemiyorum ya sadece desen olarak tercih yapmak istiyorum o kadar ama ona bile ağustos dedilerKaraca’da güzel bi kampanya vardı 11 veya 13 parça yorgan yastık banyo havlusu korumalıklı falan 400 TL düşmüştü hemen aldım kışın daha, bir de beşiğin yanında geliyormuş iki tane yeter diye düşündüm ama isimli özel bir şey yaptırmadım
Valla osurmak nimetAbammm, bi osursam rahatlıcam diye geziyorum geceden beri. Şimdi geçti, 3.kez ağrım olursa ya acile gidicem ya da doktora yazıcam.
Aaaayyy bu dolunaydan mi 32 ye gelmemden mi bilmiyorum ben totomdan soluyorumPazardan sadece meyve aldırıyorum. Evde zaten yemek yapmıyorum eşim karpuz ekmek peynir yiyor oğlum da tost makkarna vs günü kurtarıyorum. Zaten bu hafta çok zor geciyir. Yay Burcu dolunayi varmış havalarda tuz biber. Herşeyden bikmisimm baby imdattt
C Cerito ben eminim ki 39h bile dolduracaksın normal dogumsa ben mucizeye imza atmış insanımCanım ben artık erken doğmayacağına inandırdım kendimi8 haftadır doğması bence bi 7-8 hafta saha dayanır erken doğmasa bile onu öneriyorlar canım genelde hastanede de ebeler ondan isteyebilir dediler meme reddi olmaması adına
ben 31h4 icindeyim canim altaki takvimde de 1780 yazdigi icin belki moralim bozulmuş olabalir ne bileğim kiloya takmiyordum aslında ana kedi gibi de cocuk doğurmak istemiyorum bakimi daha zorkızz 30+0'da benim 1600 çıktı diye havalara uçtum senin 29. haftada çok normal değil mii hatta doktorumuz çok şükür tek bebek gibi ilerliyor kiloları dedi hiç üzme kendini bebişim tam uyumlu gidiyorlar çok şükür
Tabi bi bakun ben kışın aldım gerçikaracaya bakayım hemen. isimli istemiyorum ya sadece desen olarak tercih yapmak istiyorum o kadar ama ona bile ağustos dediler
Osurmak ve rahatça sıçızlamak. Gerçekten abartmıyorum uyumaktan bile önemli bir şeyValla osurmak nimetbeddua bile çok pis olur osurugun düğümlensin derler bizim orda yediklerine dikkat et. Karnını sıcak tut biraz. Sıcak su torbası ile değil tabiisi
bişii dicem beni yanlış anlamayın nolur, ben çeyizimi 375 parça olarak karacadan aldım. İşte tencere tabağından, banyo paspasına kadar öyle diyim. Hiç bişeyinden memnun kalmadım, nevresimleri hemen renk attı, bi tanesi güneş gören perde gibi nevresimin ayak kısmından çizik çizik eridi. Tencerelerin graniti soyuldu, çelik desen su koysam dibi tutuyo. Yani karacadan belki tabak falan alınır ama tekstil ve genel çeyiz ürünleri konusunda çok yanaşmayın derimKaraca’da güzel bi kampanya vardı 11 veya 13 parça yorgan yastık banyo havlusu korumalıklı falan 400 TL düşmüştü hemen aldım kışın daha, bir de beşiğin yanında geliyormuş iki tane yeter diye düşündüm ama isimli özel bir şey yaptırmadım
Sleepy molfix güzel bunlarArkadaşlar bebek bezi önerileriniz nedir? Ben kararsız kaldım nette bir sürü yazı var.İlk kez anne olucam,deneyimli arkadaşların önerilerine açığım
Çok geçmiş olsun canım benim,sicakta soğuk su ya da klimanin altinda kaldiysaniz o da yapmis olabilirBiz de haftasonu hastaydık dünden önceki gece. Büyük oğlum alttan üstten gidiyordu. Bende de ishal vardı. Hala daha karnım karışık. Tam geçmiş değil. Çok zorlandım pazar günü yaBEn prebiyotik tozla falan bir parça iyileştim. NE denediysem tam kesmedi. Karnım ağrıyor hala. Ya ufak çapta zehirlendik. YA da gece falan üşüdük bilemiyorum
HahahsTemizlik benim de çok zoruma gidiyor çünkü kendim yapamicam.kendim olsam fırt diye temizler çıkardım anam ve anneannem maşallah elleri çok yavaşcam sil diyorum sileriz yaaaa ,kapıları silelim diyorum sileriz yaaaaaa bu kadar rahat eski jenerasyon ben görmedim kız üst katı boşver silme napacan millet temizlik kontrolüne mi gelecek
Ayy karpuz benim hem kahvaltıda hem akşam yemeğimBende bendeeee akşam yemeklerini karpuzla değiştirdim artık ev meyve haline döndü
Yaa iste o meselesi bendede duruyorAy kızlar ev işi yapmak bir zulüm oldu artık bir iş yapaym hemen kasıklarima ağrı giriyor
Daha kışlık yazlıklara girmedim bile hiç bulaşasım da yok
Oygyyg sorma ya benim bu hafta bir sürü isim var valiz hazırlamalıyım İstanbula gideceğim eksiğim çok ama yapacak enerjiiiiiiii gucccc yokkkkk.. bebeğin de eksiği gediği dönüşe kaldı artıkYaa iste o meselesi bendede duruyorkisliklar yazliklar,hic elim gitmiyor o dolaba ,her gun yarin yapacağım diyorum,o yarin da bir türlü gelmiyor o
Molfix çok güzel canım onu tavsiye ederim. primaya göre kalıbı büyük oluyor sıkmıyor dışınada hiç sızdırmiyorArkadaşlar bebek bezi önerileriniz nedir? Ben kararsız kaldım nette bir sürü yazı var.İlk kez anne olucam,deneyimli arkadaşların önerilerine açığım
Ay bilmiyorum böyle fikirsiz olanlar olabilir diye düşünüyorum.Bende alamam sorumluluk yani ama biraz açıkçası eşimin ailesi tarafından tırsıyorum.onlar biraz her şeyi biz çok iyi biliriz taraftarı olduğu için.En çok onlar karışır bende karışırım birbirimize karışır sonra dalaşırız diye korkuyorumya bence almaya kıyamamalılar en yakın arkadaşım doğum yaptı dokunamadım bile insan nasıl kucağına alır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?