2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende bunu çok takıyorum. Ama açık açık normal doğum olursa kimseyi istemediğimi söyledim. Eşimde 1 hafta 10 gün kadar evde olacak kimseye gerek yok dedim. Aslında kendi ailemi istiyorum ama karşı tarafı istemediğim için mecbur ikisine de aynı şeyleri söyledim

C Cerito ben eminim ki 39h bile dolduracaksın normal dogumsa ben mucizeye imza atmış insanım 0,3mm bak cm falanda degil mm ile dayandım birde 34h dan sonra kısalması gereken serviks 2,5cm uzadı :d
Ağzından bal damladı

ben de set olarak karacadan almıştım ama hiç kullanmadım öylece duruyor dolapta onun için tekstil ürünlerini deneyimlemedim. aklımda olsun bunu daha önce duymamıştım thank youu

Granit tencerelerden bende hic memnun kalmadim,ayni dedin gibi ici bir acayip olmus cizilmis,ki ben tahta kasik bile kullanmadim onlarda hep yumusak silikon kasik sipatula,şikayet etimde o serisi oyle cıkmış dediler,ama tabaklar guzel her gun makinaya girmesine rağmen 9 senedir hic rengi solmadı,ve mutfak elektronik ürünleri güzel

Ben söyleyemiyorum öyle ..Çünkü sezeryan olmayı düşünüyorum ve bi desteğe ihtiyaç duyacağım eminim ki.Kendi annemi istiyorum ama işte sizinkiler sonra gelsin falan diyemedim Ama dönsün de bir söyleyeceğim benim bebeğim ve kimse karışmasın kucaklamasın öpmesin zar zor büyütüyorum çektiğimi ben biliyorum ellemesin kimse dicem.bunun hakkımız olduğunu düşünüyorum.yardımcı olacaklarsa eyvallah ama boş yapacaklarsa yallah yani uğraşamam

Süt pompasını atlamışım ben elektrikli sağma makinesi almadım bir süre çalışmayacağım, zaten çok sütün varsa veya az sütün varsa kullanıyorlarmış acil bi ihtiyacım olursa hemen alınır diye düşündüm. Mochi aldım bi onu da koymam sanırım

Vallahi arkadaşlarımında çocukları oldu ben teklif dahi etmedim alayım mı diye ki yakın olmamıza rağmen bence sürekli kucak vıcık vıcık öpmeler hele ben kesin kavga ederim. Zaten kv ile kafa yapılarımız bile çok farklı tahammül seviyem sıfır ona karşı istemiyorum o yüzden geçen diyo zaten 40 beklenmiyor hastaneye aşıya gidiyorsun ben sadece hastane aşı ile kalmam Kİ ağrım sızım olmazsa gayet bebişi de alır çıkarım mis gibi temiz yaz günlerinde ona da söyledim sessizleşti bi bozuldu

Bende aynı canım mochi aldım baya video izledim kullanışlı görünüyor bi de hastanelerde de oluyormuş acil bi durumda sağmak için.Acil lazım olursa alınana kadar sağarım orda diye düşündüm .evde olunca emzirir dururum diye düşündüm .inşallah tabi sütümüz olur da bol bol

Arkadaşlar bebek bezi önerileriniz nedir? Ben kararsız kaldım nette bir sürü yazı var.İlk kez anne olucam,deneyimli arkadaşların önerilerine açığım
Molfiks derim. Sleepy benden çok sonra çıktı ama sanırım kalıbı dar. Habire bez buyuteceginize molfiks alın derimben.

Evet bazen geri kafalılar ya sadece kv değil benim annem de bazen öyle onunla da birbirimize giriyoruz .Yani tamam onlar için 40 gün çok önemliymiş ama biz da öyle olmak zorunda değiliz ay bi sağlıkla alsak kucağımıza da , kimseye vermesek sonra ben bu ara çok hevesli hissediyorum kendimi.odasına girip duruyorum sürekli…

İnsallah canım ya bende bu ara çok hevesliyim zaman yaklaştıkça daha bi heyecanlanıyorum kavuşmak İçin sabırsızlanıyorum gerçekten

Ay kızlar ev işi yapmak bir zulüm oldu artık bir iş yapaym hemen kasıklarima ağrı giriyor
Daha kışlık yazlıklara girmedim bile hiç bulaşasım da yok
ben son iki hafta sonudur dinlenip dinlenip ayırıyorum canım yazlık elbiseleri birde deniyorum hangileri oluyor hangileri ortalıktan kalkacak diye perişanlık diz boyuydu:) bi banyo yıka evi süpür çamaşır yıka katla öldüm vallahi oturup çamaşır bile katlayamıyorum şaka gibi geliyor :) ütü yapmayı çok severdim oturup dizi açıp kendime yapardım şimdi onu da yapamıyorum yardımcı abla müsait olsun da gelsin diye bekliyor ütülerim

O burçtan değilde yetiştirilme tarzından olabilir mi bebeğim
Hepsi bir arada bence canım. Yani biraz da insanın içinde olmalı tabi orası ayrı. Ama biraz gösterememek belki onunla alakalıdır. Benim erkek kardeşim, babamla çok yakındır örneğin. Kp öyle biri değil, eşim onunla hiç öyle bir ilişkisi olmamış maalesef. Bir zaman demişti sizinkilerin iliskisi ne güzel diye.

Bir zamanlar burada da birkaç arkadaş demişti örneğin. Eşim kendi pek gelip karnıma dokunmaz, dokunursada kısa kısa. Ben derim bazen, gel kızını hissetsene, konuş onunla diye...pek yapamıyor. Ama her işe giderken, veya gelirken onu öper...O da o kadar yapabiliyor diyorum ve buna çok takılmıyorum artık bari :)
Erkekler genel olarak biz kadar duygusal olamıyor bu konuda sanırım. Hani bak tekme attı, bak şu kadar büyüdü diye..

Doğsun severiz diyor

Aşırı vicdansızlık ve fırsatçılık . Bende doğum için mersinde ev arıyorum 1+1 aylık 36 bin öyle lux de değil . Gerçekten bu kadarı pes
Hakkaten yuh. Insanlar ne kazanacakta ne kadar kira verecekler. Herseyin orta noktasi bulunmasi gerekiyor. Lüx olan ev 3.500 olamaz. Normal olan evde 36.000 olamaz. Maalesef kimsede vicdan kalmamis.

Bu mesaji tam kayisiyi dolaptan almaya giderken görmem

Günaydın kızlarımmm güzel haberler alacağımız musmutlu haftamız olsunn bu hafta minikleri görmeye gidenler var mı azıcık foto atsınlar da gözümüz gönlümüz şenlensin
Nasipse cumartesi.
En son başka doktora detaylıya gitmiştik. 6 hafta olmuş olacak. Büyümüştür baya

Bu arada diğer konuyla alakalı canım, arkadaşlar dediği gibi en kötü tasinma vs vereceğin paraya ilerde bakıcıya verirsin. Sen şimdilik onlara odaklan, inşallah sağlıklı, hiç küveze gerek kalmadan doğarlar.
Hiç takılma buna canım, ki kilosu gayet iyi. Aletler tam doğru da ölçmüyor zaten. Kuzenim yeni doğum yaptı, sezaryen. Bebek en son doğmadan yaklasik 3kgdan biraz çok ölçüldü...bir doğdu 4kg.

kızlar nevresim takımı aldınız mı? ben özel sipariş vermek istiyorum ama ağustosa yetişir diyorlar ucu ucuna olacak gibi
En kötü biraz gecikmeli gelse bir şey olur mu ki canım? Sen de sıcak bir yerdesin.

Deneyimli ve sıcak yerlerde yaşayan anneler, çocuk başta üşür vb demiştiniz, yani uzun kol yatar belki gibi gibi başta. Ilk günler için yorgan her şekil sıcak kalmaz mı?

Ince bir pike veya müslin bir örtü kullansak?

Kızlar bebek doğduğunda kaç gün anneye ihtiyaç duyulur. Biri yazmıştı anneyle ilgili şeyler valla benimde sinirlerim bozuluyor buara bi ık mık yapıo . Biraz evinden başka yerde yapamıyor kalamıyor yani bana geliyor 1 gün kalıo 2. Gün evimde evim diyo. Şimdide yok bana gelir kalırsın falan dedi bikere sinirlerim zıpladı yeni doğum yapcam sanamı gelip kalcam el kadar bebekle dedim bi canım sıkılmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…