- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.521
Bende bunu çok takıyorum. Ama açık açık normal doğum olursa kimseyi istemediğimi söyledim. Eşimde 1 hafta 10 gün kadar evde olacak kimseye gerek yok dedim. Aslında kendi ailemi istiyorum ama karşı tarafı istemediğim için mecbur ikisine de aynı şeyleri söyledimDün gece uyuyamayınca aklıma takılan bişey oldu.Kızlar doğumda ziyarete gelenler çocuğu kucağına almak isterse nasıl hayır dicem ya.Kimse alsın istemiyorum vallahi bi babası bi ben başka kimse dokunsun istemiyorumama kv görümce anneanneler hepsi almak isteyecek özellikle görümcem annem diye diye sever kedime de öyle yapıyor çünkü .Belki gelip görenler de almak isteyecek.ama ben sinir krizi geçirmek istemiyorum napıcam
ben de set olarak karacadan almıştım ama hiç kullanmadım öylece duruyor dolapta onun için tekstil ürünlerini deneyimlemedim. aklımda olsun bunu daha önce duymamıştımbişii dicem beni yanlış anlamayın nolur, ben çeyizimi 375 parça olarak karacadan aldım. İşte tencere tabağından, banyo paspasına kadar öyle diyim. Hiç bişeyinden memnun kalmadım, nevresimleri hemen renk attı, bi tanesi güneş gören perde gibi nevresimin ayak kısmından çizik çizik eridi. Tencerelerin graniti soyuldu, çelik desen su koysam dibi tutuyo. Yani karacadan belki tabak falan alınır ama tekstil ve genel çeyiz ürünleri konusunda çok yanaşmayın derim
Granit tencerelerden bende hic memnun kalmadim,ayni dedin gibi ici bir acayip olmus cizilmis,ki ben tahta kasik bile kullanmadim onlarda hep yumusak silikon kasik sipatula,şikayet etimde o serisi oyle cıkmış dediler,ama tabaklar guzel her gun makinaya girmesine rağmen 9 senedir hic rengi solmadı,ve mutfak elektronik ürünleri güzelbişii dicem beni yanlış anlamayın nolur, ben çeyizimi 375 parça olarak karacadan aldım. İşte tencere tabağından, banyo paspasına kadar öyle diyim. Hiç bişeyinden memnun kalmadım, nevresimleri hemen renk attı, bi tanesi güneş gören perde gibi nevresimin ayak kısmından çizik çizik eridi. Tencerelerin graniti soyuldu, çelik desen su koysam dibi tutuyo. Yani karacadan belki tabak falan alınır ama tekstil ve genel çeyiz ürünleri konusunda çok yanaşmayın derim
Ben söyleyemiyorum öyle ..Çünkü sezeryan olmayı düşünüyorum ve bi desteğe ihtiyaç duyacağım eminim ki.Kendi annemi istiyorum ama işte sizinkiler sonra gelsin falan diyemedimBende bunu çok takıyorum. Ama açık açık normal doğum olursa kimseyi istemediğimi söyledim. Eşimde 1 hafta 10 gün kadar evde olacak kimseye gerek yok dedim. Aslında kendi ailemi istiyorum ama karşı tarafı istemediğim için mecbur ikisine de aynı şeyleri söyledim
Süt pompasını atlamışımHadi gözün aydın.ben hala iç çamaşırlarımı almadığım için kapatamadım bi türlü çantayı.gerisi hazır.süt pompası koydun mu çantayabiberon emzik vs benim kafamı bunlar karıştırıyor şimdilik koymadım ama bilmiyorum
Vallahi arkadaşlarımında çocukları oldu ben teklif dahi etmedim alayım mı diye ki yakın olmamıza rağmen bence sürekli kucak vıcık vıcık öpmeler hele ben kesin kavga ederim. Zaten kv ile kafa yapılarımız bile çok farklı tahammül seviyem sıfır ona karşı istemiyorum o yüzdenBen söyleyemiyorum öyle ..Çünkü sezeryan olmayı düşünüyorum ve bi desteğe ihtiyaç duyacağım eminim ki.Kendi annemi istiyorum ama işte sizinkiler sonra gelsin falan diyemedimAma dönsün de bir söyleyeceğim benim bebeğim ve kimse karışmasın kucaklamasın öpmesin zar zor büyütüyorum çektiğimi ben biliyorum ellemesin kimse dicem.bunun hakkımız olduğunu düşünüyorum.yardımcı olacaklarsa eyvallah ama boş yapacaklarsa yallah yani uğraşamam
Bende aynı canım mochi aldım baya video izledim kullanışlı görünüyorSüt pompasını atlamışımben elektrikli sağma makinesi almadım bir süre çalışmayacağım, zaten çok sütün varsa veya az sütün varsa kullanıyorlarmış acil bi ihtiyacım olursa hemen alınır diye düşündüm. Mochi aldım bi onu da koymam sanırım
Molfiks derim. Sleepy benden çok sonra çıktı ama sanırım kalıbı dar. Habire bez buyuteceginize molfiks alın derimben.Arkadaşlar bebek bezi önerileriniz nedir? Ben kararsız kaldım nette bir sürü yazı var.İlk kez anne olucam,deneyimli arkadaşların önerilerine açığım
Ay hadi inşallah :)Canım @ koyuyorsun sonra boşluk bırakmadan ffes yazınca tüm üyeler altta geliyor seçiyorsun.
Oy maşallah ne güzel rüya görmüşsündoğumun kolay olcak inşallah jdjdj
Hdjdjd pembiş ek gıda tabaklarında yerlerdi nolcak canım
Evet bazen geri kafalılar ya sadece kv değil benim annem de bazen öyle onunla da birbirimize giriyoruzVallahi arkadaşlarımında çocukları oldu ben teklif dahi etmedim alayım mı diye ki yakın olmamıza rağmen bence sürekli kucak vıcık vıcık öpmeler hele ben kesin kavga ederim. Zaten kv ile kafa yapılarımız bile çok farklı tahammül seviyem sıfır ona karşı istemiyorum o yüzdengeçen diyo zaten 40 beklenmiyor hastaneye aşıya gidiyorsun ben sadece hastane aşı ile kalmam Kİ ağrım sızım olmazsa gayet bebişi de alır çıkarım mis gibi temiz yaz günlerinde ona da söyledim sessizleşti bi bozuldu
İnsallah canım ya bende bu ara çok hevesliyim zaman yaklaştıkça daha bi heyecanlanıyorum kavuşmak İçin sabırsızlanıyorum gerçektenBende aynı canım mochi aldım baya video izledim kullanışlı görünüyorbi de hastanelerde de oluyormuş acil bi durumda sağmak için.Acil lazım olursa alınana kadar sağarım orda diye düşündüm .evde olunca emzirir dururum diye düşündüm .inşallah tabi sütümüz olur da bol bol
ben son iki hafta sonudur dinlenip dinlenip ayırıyorum canım yazlık elbiseleri birde deniyorum hangileri oluyor hangileri ortalıktan kalkacak diye perişanlık diz boyuydu:) bi banyo yıka evi süpür çamaşır yıka katla öldüm vallahi oturup çamaşır bile katlayamıyorum şaka gibi geliyor :) ütü yapmayı çok severdim oturup dizi açıp kendime yapardım şimdi onu da yapamıyorum yardımcı abla müsait olsun da gelsin diye bekliyor ütülerimAy kızlar ev işi yapmak bir zulüm oldu artık bir iş yapaym hemen kasıklarima ağrı giriyor
Daha kışlık yazlıklara girmedim bile hiç bulaşasım da yok
Hepsi bir arada bence canım. Yani biraz da insanın içinde olmalı tabi orası ayrı. Ama biraz gösterememek belki onunla alakalıdır. Benim erkek kardeşim, babamla çok yakındır örneğin. Kp öyle biri değil, eşim onunla hiç öyle bir ilişkisi olmamış maalesef. Bir zaman demişti sizinkilerin iliskisi ne güzel diye.O burçtan değilde yetiştirilme tarzından olabilir mi bebeğim
Hakkaten yuh. Insanlar ne kazanacakta ne kadar kira verecekler. Herseyin orta noktasi bulunmasi gerekiyor. Lüx olan ev 3.500 olamaz. Normal olan evde 36.000 olamaz. Maalesef kimsede vicdan kalmamis.Aşırı vicdansızlık ve fırsatçılık . Bende doğum için mersinde ev arıyorum 1+1 aylık 36 bin öyle lux de değil . Gerçekten bu kadarı pes
Bu mesaji tam kayisiyi dolaptan almaya giderken görmemya bence almaya kıyamamalılar en yakın arkadaşım doğum yaptı dokunamadım bile insan nasıl kucağına alır ki
kızz 30+0'da benim 1600 çıktı diye havalara uçtum senin 29. haftada çok normal değil mii hatta doktorumuz çok şükür tek bebek gibi ilerliyor kiloları dedi hiç üzme kendini bebişim tam uyumlu gidiyorlar çok şükür
ay bayıldım düzenee organizerlerden bende sipariş edeceğim şimdi zıbınlardan yer kalmadı
kızz baya kutu mu
bunu tam kayısımın son çöpünü atarken söylemen...
Nasipse cumartesi.Günaydın kızlarımmm güzel haberler alacağımız musmutlu haftamız olsunn bu hafta minikleri görmeye gidenler var mı azıcık foto atsınlar da gözümüz gönlümüz şenlensin
Hiç takılma buna canım, ki kilosu gayet iyi. Aletler tam doğru da ölçmüyor zaten. Kuzenim yeni doğum yaptı, sezaryen. Bebek en son doğmadan yaklasik 3kgdan biraz çok ölçüldü...bir doğdu 4kg.Gunaydin ben simdi doktordan ciktim hersey yolunda sukur tnoz asimi yaptirdim. Oglum 1,600gr olmus serviks 3.2cm . Sadeckilo aklima takildi. yoksa dedi sende ufak tefeksin zaten normal korkacak birsey yok dedi sekere okadar dikat ettigim icin mi yavrum kilo almamis ya cok kotu hisettim
En kötü biraz gecikmeli gelse bir şey olur mu ki canım? Sen de sıcak bir yerdesin.kızlar nevresim takımı aldınız mı? ben özel sipariş vermek istiyorum ama ağustosa yetişir diyorlar ucu ucuna olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?