2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ben de set olarak karacadan almıştım ama hiç kullanmadım öylece duruyor dolapta onun için tekstil ürünlerini deneyimlemedim. aklımda olsun bunu daha önce duymamıştım thank youu
Çeyiz setim harici de Karacadan nevresim aldım evlendikten sonra, onlar da soldu. Yani ya benim ısrarla Karacadan yüzüm gülmüyor ya da porselen harici hiçbir şeyi güvenilir değil gerçekten bilmiyorum. Ama yine de ben tavsiyemi vereyim, çünkü az para da almıyorlar yani Rica ederim
Evet ya çizik gibi ama biraz da farklı böyle enteresan bişi oldu ki bu şikayetim daha 6 7 aylıkken vardı, dediğin gibi yalnızca silikon kullanmama rağmen. Herkese aynı yalan, hepimiz mi aynı seriden aldık arkadaşlar Tabaklarından bende memnunum, gerçekten işleri porselen tabak olsa sadece bir dünya markası olurlar, yaldızlı olmasına rağmen yemek takımım maşallah diyim hiç solma soyulma yok. Mutfak elektroniği normal kalitede ya, aynı paralara daha elektronik olarak adı bilinen markaları tercih ederdim şimdiki aklım olsa. Çünkü çaycısı evlendikten sonra 1 sene içinde servise gitti. Geldi, şu an yine kulp kısmı ısınıyor yani. Bilemiyorum sadece tencere olsa hadi dicem bana denk geldi, 375lik setin 300ü mü fiyasko olur

Yatağında güzel bir görüntü olsun diye erken gelsin istedim canım örtmek değil aslında niyetim yoksa kucağımdan bırakasım yok yani 24 saat tutabilirim

Ay iyiye gitmesine çok sevindim rabbim yardımcısı olsun şifa versin inşallah hep iyi haberlerini alalım
İnsallah canım ya bende bu ara çok hevesliyim zaman yaklaştıkça daha bi heyecanlanıyorum kavuşmak İçin sabırsızlanıyorum gerçekten
Bende öyle .Bir de hamilelik zorlaştıkça iyice doğmasına hevesleniyorum o da var

Ben tencere tabak çatal kaşık ve yatak odası seti almıştım tencereler çelik tencere onlarda sorun yaşamadım, tabaklar çatal kaşıklar çok misafir gelmediği için deforme olmadı ama yatak odasını dediğim gibi hiç kullanmadım geldiğinde bi yıkandı sonra misafir geldikçe yatak örtüsünü serdim sadece sonra da dolaba

Yeterli canım. Battaniye de iş görür şart değil yorgan , sıcak olabilir biraz... Uzun kollu bir üst yeter bakma üşür diyoruz da , gün geçtikçe alışır vücudu. İlk günler çok üşür sadece. Battaniye yeterli gelir

Ay iyiye gitmesine çok sevindim rabbim yardımcısı olsun şifa versin inşallah hep iyi haberlerini alalım

Bende öyle .Bir de hamilelik zorlaştıkça iyice doğmasına hevesleniyorum o da var
Artık son düzlük ceritom çook az kaldı

Sıkma canını. Demekki önemli bir görevin var, etkisiz eleman değilsin. İşlerini bölüşecek kişilere koymuş olmalı. Keyiflen bile hatta

Hoş geldin ç, Sen yenisin galiba hamilelik günlüğünde kapalı kaçıncı haftadasın sende mi ağustos annesi olacaksın canım
Hoş geldin ç, Sen yenisin galiba hamilelik günlüğünde kapalı kaçıncı haftadasın sende mi ağustos annesi olacaksın canım
Selamlar, yeni değilim aslında 2023 ikiz anneleri grubunu daha çok takip ediyordum.
Benim 40. Hafta 2 Ağustos’a denk geliyor ama doktor en geç 8 Temmuz’da gelmemişlerse alırı dedi. Şu an 31 hafta 5 günlüğüm.
İkizler biraz daha erken diyorlar ama bakalım. 37’yi görürüz umarım.

2.300 doğmuşum sonra ayda 2şer kilo almışım anne sütünü bıraktırmış doktor
Valla bende kavga ederim almaya kalkarlarsa
Yaaa aramızda 4 gün var 37 çok arkadaşım 36da anlaşalım

Canım ilk 1 yıl yastık yorgan gibi şeylerle üzerlerini örtmek riskli ve önerilmiyor. İstersen araştır içine sinerse kullanma. Ben uyku tulumu aldım 0.3 tog. Sonrasında birkaç tan edaha alacağım.

Organize eden sen miydin? Genelde organize edenlere birşey yapılamıyor. Bende olsam üzülürdüm sanırım bunun hamilelik hormonlarıyla alakası yok bence

Merhaba arkadaşlar
27+3 günlük hamileyim..Bu aralar bebeğimin hareketleri çok daha yavaşladı ve güçsüzleşti sanki. Yani şöyle ki daha narin hareketler hissediyorum, çok küçük ve derinden geliyor ama ara ara göbeğimin belli yerleri iyice geriliyor orada olduğunu hissediyorum. Geçen haftalarda çok belirgin vuruyordu çok güçlüydü tekmeleri. şimdi ise ister istemez endişeleniyorum hareketlerini çok belirgin hissedemeyince. Bu haftalarda normal midir bilen yaşayan var ise lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Geçmişte 3 kaybım var. Elimde değil çok tedirginim. Doktor randevumuza da 1 hafta var.

O kadar normal ki. Benimde hissetmeye başladıktan sonra bir yavaşladı ama son 1 - 1.5 haftadır inanılmaz güçlü ama bir günü bir gününü tutmuyor. Bigün hiç hareket etmiyor, başka bir gün durmuyor. 29+3 üm ben bugün. 30 dan sonraki hareketleri anlamlıymış aslında. Anlıyorum tedirginliğinizi ama ferah tutun içinizi. Bikaç güne yine güçlenir daha fa hareketlenir. Ben mesela hareketsiz olunca hemen bir vişne suyu içip uzanıyorum. Fıkırdıyor hemen içim rahatlıyor.

Merhaba .Benim de bazen çok narin hareketler hissettiğim oluyordu o haftalarda.Sanırım sürekli hareket halinde olduğu için bazen arkasını dönüyordu.Ama en fazla bir gün öyle hissediyordum sonra düzeliyordu.bir de çok endişelendikçe iyice hareket etmiyorlar umarım herşey yolundadır uzun sürerse doktorunuza danışın isterseniz

Çok üzüldüm kızlar bebeğim 8 gün geriden geliyormuş kilosu bugün tam 29+0 1200 gr çıktı dr haftaya tekrar görmek istedi kilosunu nasıl bi beslenme düzeni belirleyim kendime bilemiyorum aslında yemem güzel fakat sanırım süt ve süt ürünlerinden geri kaldım çalışıyorum sabahları hep poğçayla geçiştiriyorum dr günde 3 kase yoğurt ve kaşar peynir önerdi. Önerebileceğiniz birşey varmı ?

Canım o toparlar.
Senin yeme düzeninle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben makarna patates ve et ürünleriyle besleniyorum resmen. Tiksindim yumurta peynir vs yiyemiyorum. Ona rağmen 29+3 te 1.5 kg. Bunu kendini suçlama diye söyledim.
Yumurtanı peynirini mutlaka ye.
Ama bebeğe muz, avokado ve tahin pekmez çok kilo aldırıyormuş. Şeker sorunun var mı?

Merhaba benımde 25-27. Haftalar arası dediğiniz givi ara ara durgunlaştı ve oldukça endişelendim ama özellikle su son 1 haftadır inanılmaz hareketli 29+4 teyiz muhtemelen bi büyüme atağı vs diye düşünüyorum. O dönem bazı arkadaşlarda aynısını yazdığını söylemişti. Endişelenmeyin lütfen hiç hareket etmezse doktorunuza bildirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…