2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayyy deme melisim yikilirim yaa gece aglicaktm el agrisindan. Of insallah kalici olmaz. Sag elim sadece. Solda bisi yok Allahtan. Ama insallah tez zamanda gecer bu
Inşallah inşallah canim benimki ikisibir arkadaşımın doğumdan 3hafta sonrasi gecti

Ayyy deme melisim yikilirim yaa gece aglicaktm el agrisindan. Of insallah kalici olmaz. Sag elim sadece. Solda bisi yok Allahtan. Ama insallah tez zamanda gecer bu
yaaa demeyin çaydanlık bile kaldıramıyorum
23 24. Haftalarda hoppidi hoppidi kmlerce yürüyen, istanbula giden sonra trabzon ankara gezen, ucak araba yolculuklari yapan kız suan koltuktan zor kalkiyorr kendimi bir pandacik gibi hissediyorum

Cnaim benim teşekkür ederim, çok fazla yazışma oluyor arada kaçıyor özelden msj atarsan eklerim tabii ki

Oyyyy kıyamam geçmiş olsun hepinize bu son olur inşallah
İnşallah canım, kırığın nasıl oldu senin sorcam unutuyorum ?

Her gebeliğin kendine has özellikleri olduğu gibi her doğumun doğum sonrasının da kendine has dinamikleri var kuzum. Ama ilk doğum gibi heyecanlı ve özeli bence yok öncelikle öyle mi olur böyle mi olur diye düşüne düşüne kendinize anı zehir etmeyin. İnsanın ilk zamanlar mutlaka ama mutlaka birilerine ihtiyacı oluyor mesela bende ilkinde ananem kaldı 40 çıkana kdr , çok büyük faydası oldu. Ben sadece bebeğimle ilgilendim. 2. De tam ters zamandı çok yanımda olan olmadı. Çok zorlandım. Şimdi annem gelecek kaynanam olacak.Allahtan bizde yeni doğan bebeğe şap şup yapışan olmaz. Olsa kesin kırmadan net bir dille uyaririm. Eşten su an için çocuklarla ilgilenmesi dışında çok beklentim yok çünkü çalışacak. İlk günler geceleri çok faydası olur eşin. Gerisi biraz sana atar malesef çünkü sürekli seni emmek ister bebek , ufak tefek yardımları olsa da sadece eşle biz bu işi yapamadik

Hani siyah zayıf gösteriyordu kızlar kim kandırdı bizi 31+2 den selamlar teyzelerimiz
Oy gobisini yedigidim

23 24. Haftalarda hoppidi hoppidi kmlerce yürüyen, istanbula giden sonra trabzon ankara gezen, ucak araba yolculuklari yapan kız suan koltuktan zor kalkiyorr kendimi bir pandacik gibi hissediyorum
Al benden de o kadar koltuktan kalkarken gör beni

Kızlar bu biberonları emzikleri kaynamış suda mi bekliyoruz kaynayan suda biraz kaynatıyor muyuz
Kaynar suda kaynatacaksin cnm

Plastik kısımlar erimez dimi canım kaç dk kaynatsam yeterli olur

Muhtemelen benim doktorumda açmaz o konuyu geçen muayene de aaa saçları mi o dedim ultrasonda öyle gördüm.daha saçları olmaz dedi .eşim de tıs tıs bana güldü. Daha da sormam söylemem bisey
ben 20. haftada sormuştum normal doğum için herhangi bir sorun yok dmi diye sen normal doğurursun sende o potansiyel var dedi

mydreams93 canım her şerde bir hayır var, ben çok inanıyorum. O bahsettiğin yere baktım da çok güzel, deniz kenarı. Alırsın bebeleri deniz kenarına inersin. Tertemiz. Mahalle kültürü bence müthiş birşey. Kayın aile ile de iyi anlaşıyorsan tadından yenmez. Ailende trip yapmasın bir zahmet ha illa yapacaklarsa da kendileri bilir. Ne bekliyorlardı ki? Bir çözüm bulmak zorundaydın. Taşınma işi kolay kuzum. Taşıyıcı şirketler varya gelip toplayan onlarla anlaşırsınız, yeni eve de bir gündelikçi aldınız mı tamam. Biraz maliyetli ama işe dönene kadar kafan çok rahat eder.

Anladım canım. Peki 2 gün önceden izin aldığında toplamda kaç gün alabilecek? Doğuma yetişemese bile, ki bence hallolacak, ondan sonrasına gelir bir hafta falan olsa harika olur
1/3 gün alır ama sorun şu ki mesela diyelim ben bugun hastaneye girdim o izin alanakadar ben zaten hastaneden çikmiş olacam benimkisi normal dogum planlı olmadigi icin ne zaman olacagi belli degil yani

Maşallah size Allah size de kolaylık versin galiba bilmeyince insan gözünde daha çok büyütüyor yazdıklarınız beni rahatlattı, teşekkürler

şimdi dualarınıza ihtiyacım var kuzum bu hafta sonuçlanıcak inşallah

şimdi dualarınıza ihtiyacım var kuzum bu hafta sonuçlanıcak inşallah
Hakkınızda en hayırlı olacak olan kolaylıkla, mutlulukla, sağlıkla, neşeyle gelsin bebeğim. Kız bu niyetle bir fetih duası okusana, çok tesirli o. Ben doğuma giderkende okumayı planlıyorum

Artık market alışverişi yapmakta bir zulüm 2 saat önce biraz alışveriş yaptim ve hala belim agriyor yani ağır birsey de almadim zaten 14 kilo her saat başı kaldırıp indiriyorum neymiş bu ya ayni adette ki gibi

14 kilo kızim napayım almasam olmuyor bacım oda daha 14 haziranda 2 yaşına girecek
Allah bağışlasın. Kız tabii onu mecbur alacaksın, gönlü kırılmasın. Ya bebikler o kadar hassas değil bence ama insan bir eziliyor ağır kaldırınca veya çok iş yapınca. Bugün hiçbirşey yapmadım. İşe geldim inan olsun sanırsın 543541 saat aralıksız çalışmışım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…