- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.761
Inşallah inşallah canimAyyy deme melisimyikilirim yaa gece aglicaktm el agrisindan. Of insallah kalici olmaz. Sag elim sadece. Solda bisi yok Allahtan. Ama insallah tez zamanda gecer bu
yaaa demeyin çaydanlık bile kaldıramıyorumAyyy deme melisimyikilirim yaa gece aglicaktm el agrisindan. Of insallah kalici olmaz. Sag elim sadece. Solda bisi yok Allahtan. Ama insallah tez zamanda gecer bu
23 24. Haftalarda hoppidi hoppidi kmlerce yürüyen, istanbula giden sonra trabzon ankara gezen, ucak araba yolculuklari yapan kız suan koltuktan zor kalkiyorrkendimi bir pandacik gibi hissediyorum
Cnaim benim teşekkür ederim, çok fazla yazışma oluyor arada kaçıyor özelden msj atarsan eklerim tabii kiMerhabalar hanımlarpozitifbiri çok geçmiş olsun
Ben uzun zamandır grubu takip ediyorum ama listeye kayıt olmadım sanırım bilgilerimi de vermiştim ama neyse önemli değil.
İlk doğumum Polonya’da yaşıyorum vize problemi var ve problem çözülmezse kimse yanımda olmayacakburada edindiğim arkadaşlar var ve onlarda hamile üstelik neredeyse hepimiz ağustosta doğum yapacağız. Hem tedirginim hem korkuyorum nasıl halledeceğiz eşimle diye inşallah normal doğum olur da sezaryen daha zor diyorlar. Dualarınızı bekliyorum en azından annem gelebilsin yanıma
İnşallah canım, kırığın nasıl oldu senin sorcam unutuyorum ?Oyyyy kıyamamgeçmiş olsun hepinize bu son olur inşallah
Her gebeliğin kendine has özellikleri olduğu gibi her doğumun doğum sonrasının da kendine has dinamikleri var kuzum. Ama ilk doğum gibi heyecanlı ve özeli bence yokEşimle konuşuyorum, eğitimlere falan da gittik. Arada zorla bir şeyler okutuyorumDoğum zamanı için pratik bir şeyler yapıp buzluğa da koyayım diyorum. Daha ne yapayım? :)) Eşim normalde pozitif eğilimli biri ama stresli olduğunda onu tanıyamıyorum…
Yani diyorum ki bebeğimizin anne- babasına ihtiyacı var. Annem veya kayınvalidem iyi insanlar ama normalde de hassasım. Lohusalık da hassasiyetlerim nasıl artacak bilmiyorum. Tecrübeli anneler ne kadar şanslısınız. Öngörülü olabilmek isterdim.
Her şeye rağmen çok heyecanlıyıminşallah hepimiz için güzelliklerle ve kolaylıklarla dolu bir süreç olur
Al benden de o kadar koltuktan kalkarken gör beni23 24. Haftalarda hoppidi hoppidi kmlerce yürüyen, istanbula giden sonra trabzon ankara gezen, ucak araba yolculuklari yapan kız suan koltuktan zor kalkiyorrkendimi bir pandacik gibi hissediyorum
Kaynar suda kaynatacaksin cnmKızlar bu biberonları emzikleri kaynamış suda mi bekliyoruz kaynayan suda biraz kaynatıyor muyuz
Plastik kısımlar erimez dimi canım kaç dk kaynatsam yeterli olurCnaim benim teşekkür ederim, çok fazla yazışma oluyor arada kaçıyor özelden msj atarsan eklerim tabii ki
İnşallah canım, kırığın nasıl oldu senin sorcam unutuyorum ?
Her gebeliğin kendine has özellikleri olduğu gibi her doğumun doğum sonrasının da kendine has dinamikleri var kuzum. Ama ilk doğum gibi heyecanlı ve özeli bence yoköncelikle öyle mi olur böyle mi olur diye düşüne düşüne kendinize anı zehir etmeyin. İnsanın ilk zamanlar mutlaka ama mutlaka birilerine ihtiyacı oluyor mesela bende ilkinde ananem kaldı 40 çıkana kdr , çok büyük faydası oldu. Ben sadece bebeğimle ilgilendim. 2. De tam ters zamandı çok yanımda olan olmadı. Çok zorlandım. Şimdi annem gelecek kaynanam olacak.Allahtan bizde yeni doğan bebeğe şap şup yapışan olmaz. Olsa kesin kırmadan net bir dille uyaririm. Eşten su an için çocuklarla ilgilenmesi dışında çok beklentim yok çünkü çalışacak. İlk günler geceleri çok faydası olur eşin. Gerisi biraz sana atar malesef çünkü sürekli seni emmek ister bebek , ufak tefek yardımları olsa da sadece eşle biz bu işi yapamadik
Hani siyah zayıf gösteriyordu kızlar kim kandırdı bizi31+2 den selamlar teyzelerimiz
Oy gobisini yedigidim
Al benden de o kadar koltuktan kalkarken gör beni
Kaynar suda kaynatacaksin cnm
Enseyi karartmayalim ya benim doktorum da doğumdan bir süre sonra geçer dedi.Inşallah inşallah canimbenimki ikisi bir arkadaşımın doğumdan 3hafta sonrasi gecti
Plastik kısımlar erimez dimi canım kaç dk kaynatsam yeterli olur
OOO akşam bizim evde kavga varbenimki de hamile olduğumu öğrenince iphone 14, geçen ay da doğum hediyesi diye üstüme ev aldı dfjkbdfl çita çok yükseldi
Muhtemelen benim doktorumda açmaz o konuyuBen 28+6 da gittim ne o konusunu açtı ne ben
ben 20. haftada sormuştum normal doğum için herhangi bir sorun yok dmi diyeMuhtemelen benim doktorumda açmaz o konuyugeçen muayene de aaa saçları mi o dedim ultrasonda öyle gördüm.daha saçları olmaz dedi .eşim de tıs tıs bana güldü. Daha da sormam söylemem bisey
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin bian önce toparlanın inşallahŞu halimize bakgece boyu kustu yavrum, arkasına ishal... Halsiz kaldı. Kaynanam sağolsun bize baktı Allah ondan razı olsun hakkını asla ödeyemem onun ben
1/3 gün alır ama sorun şu ki mesela diyelim ben bugun hastaneye girdim o izin alanakadar ben zaten hastaneden çikmiş olacam benimkisi normal dogum planlı olmadigi icin ne zaman olacagi belli degil yaniAnladım canım. Peki 2 gün önceden izin aldığında toplamda kaç gün alabilecek? Doğuma yetişemese bile, ki bence hallolacak, ondan sonrasına gelir bir hafta falan olsa harika olur
Maşallah sizeCanım seni rahatlatacaksa şöyle diyim, benim iki çocuğum daha var biri 6 biri 4 yaşında, devlette doğum yapacağım erkek refakatçi kabul etmiyorlar, çocuklara birebir de çok güzel bakılıyor ama ikisi bir arada kanat taksan uçar moddalar, çok hareketliler, doğuma gidince ikisine de babası bakacak, annem refakatçi olacaktı, ama şu iki gündür tek başıma halledebilirim annem sadece gece kalsın gündüz çocuklarla o da ilgilensin mi diye düşünüyorum. Çünkü kendim bebeğe her şekilde bakarım kendime güveniyorum, derdi ilk aşamada meme, kaka yani çok büyütmeyin gözünüzde, ister eşiniz ister anneniz ister kv olsun iki kişi her türlü hallolur, beni düşünün olur mu
şimdi dualarınıza ihtiyacım var kuzum bu hafta sonuçlanıcak inşallahmydreams93 canım her şerde bir hayır var, ben çok inanıyorum. O bahsettiğin yere baktım da çok güzel, deniz kenarı. Alırsın bebeleri deniz kenarına inersin. Tertemiz. Mahalle kültürü bence müthiş birşey. Kayın aile ile de iyi anlaşıyorsan tadından yenmez. Ailende trip yapmasın bir zahmet ha illa yapacaklarsa da kendileri bilir. Ne bekliyorlardı ki? Bir çözüm bulmak zorundaydın. Taşınma işi kolay kuzum. Taşıyıcı şirketler varya gelip toplayan onlarla anlaşırsınız, yeni eve de bir gündelikçi aldınız mı tamam. Biraz maliyetli ama işe dönene kadar kafan çok rahat eder.
Hakkınızda en hayırlı olacak olan kolaylıkla, mutlulukla, sağlıkla, neşeyle gelsin bebeğim. Kız bu niyetle bir fetih duası okusana, çok tesirli o. Ben doğuma giderkende okumayı planlıyorumşimdi dualarınıza ihtiyacım var kuzum bu hafta sonuçlanıcak inşallah
14 kilo ne kız?Artık market alışverişi yapmakta bir zulüm 2 saat önce biraz alışveriş yaptim ve hala belim agriyor yani ağır birsey de almadim zaten 14 kilo her saat başı kaldırıp indiriyorum neymiş bu ya ayni adette ki gibi
14 kilo kızim14 kilo ne kız?
Ay zorlama kuşum artık ağırlaştık.
Allah bağışlasın. Kız tabii onu mecbur alacaksın, gönlü kırılmasın. Ya bebikler o kadar hassas değil bence ama insan bir eziliyor ağır kaldırınca veya çok iş yapınca. Bugün hiçbirşey yapmadım. İşe geldim inan olsun sanırsın 543541 saat aralıksız çalışmışım gibi.14 kilo kızimnapayım almasam olmuyor bacım oda daha 14 haziranda 2 yaşına girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?