2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Herkesin tribi de sana.. doldurmak istemiyorum yorum yapmicam. Bebekler doğunca görürüm onu.
şeytan diyo al bebişlerini kapat kendini bir yere dünya yansın umrunda olmasın
BEnim eşimde sikintiya gelemiyor hemen of püf...erkeklerin sikintiya gelememesi genel bi sorun bence. Herseyi biz halledelim hersey yolunda gitsin pürüzlerden rahatsiz olmasinlar. Oh ne ala.
he ya narin kelebekler iki çalışıyo diye stresinden geçilmiyo paşamın biz armut topluyoruz sanki. Zaten en son ağlıcaksan oynamayalım dedim suratına kapattım

Her şerde bi hayır vardır. Bizim yazlık kumburgazdaydı. O tarafları çok severim. Kızlar resmen tatil beldesinde büyüycekler bu vesileyle

Doktoruna sordun mu normal doğum ya da sezaryen konuşmak için daha erken mi acaba .Bende 29+1 de gidicem muayeneye. Sorsam mı bilemedim

2 Aydir bu iste calisiyor daha yeni ama maalesef acil durumda brakipta gelemez eczanelere ilaç dagitiyor kuryelik yani depo burdan 45 km uzakta ve 150/200km civarı eczanelere dagitiyorlar o gunun aldigi malini mecbur bitirmeden brakamaz ve izin icin 2 gün onceden bildirmesi lazimki onun dagitima cikacagi mallari baskalarina ortak bilmeleri icin bende doguma o isteyken gidersem haber bile vermeyeceğim akli bizde kalmasın diye

Bence eşinle konuş açıkça anlat. Nasıl istiyorsan öyle olsun doğumun. Çocuğu tek yapmadın ya. Bilmiyorsa da öğrenir çünkü mecbur. Olabildiği kadar yanında olup ilgilensin bence

Eşimle konuşuyorum, eğitimlere falan da gittik. Arada zorla bir şeyler okutuyorum Doğum zamanı için pratik bir şeyler yapıp buzluğa da koyayım diyorum. Daha ne yapayım? :)) Eşim normalde pozitif eğilimli biri ama stresli olduğunda onu tanıyamıyorum…

Yani diyorum ki bebeğimizin anne- babasına ihtiyacı var. Annem veya kayınvalidem iyi insanlar ama normalde de hassasım. Lohusalık da hassasiyetlerim nasıl artacak bilmiyorum. Tecrübeli anneler ne kadar şanslısınız. Öngörülü olabilmek isterdim.

Her şeye rağmen çok heyecanlıyım inşallah hepimiz için güzelliklerle ve kolaylıklarla dolu bir süreç olur

Evet canım çok kibar ilgili bir doktordur. Acil durumda gece gündüz ulaşabileceğiniz güven veren kesinlikle sizi yargılamayan açıklama yapan kafanızdaki herşeyi sorabileceginiz biri. Tavsiye ederim.
Benim doktorum mersine gitti ev fiyatları uçmuş artık palmiye de yaparım .ismini duymuşum başarılı bir doktormuş. Cuma yanına gideceğim yoğun oluyor mu peki randevu sistemi ile çalışıyor mu

Canım seni rahatlatacaksa şöyle diyim, benim iki çocuğum daha var biri 6 biri 4 yaşında, devlette doğum yapacağım erkek refakatçi kabul etmiyorlar, çocuklara birebir de çok güzel bakılıyor ama ikisi bir arada kanat taksan uçar moddalar, çok hareketliler, doğuma gidince ikisine de babası bakacak, annem refakatçi olacaktı, ama şu iki gündür tek başıma halledebilirim annem sadece gece kalsın gündüz çocuklarla o da ilgilensin mi diye düşünüyorum. Çünkü kendim bebeğe her şekilde bakarım kendime güveniyorum, derdi ilk aşamada meme, kaka yani çok büyütmeyin gözünüzde, ister eşiniz ister anneniz ister kv olsun iki kişi her türlü hallolur, beni düşünün olur mu

Benim doktorum mersine gitti ev fiyatları uçmuş artık palmiye de yaparım .ismini duymuşum başarılı bir doktormuş. Cuma yanına gideceğim yoğun oluyor mu peki randevu sistemi ile çalışıyor mu
Randevu alıyorsunuz ancak yine beklemeniz gerekiyor 20 -30 dk falan olabiliyor bekleme süreniz çünkü o arada doğum yapanlara bakmaya gidip geliyor nst ye giren oluyor acil bunun gibi nedenlerle biraz bekleniyor. Saat 15.00 gibi alırsanız beklemezsiniz tenha oluyor. 16.00 da poliklinikten ayrılıyorlar.

Anladım canım. Peki 2 gün önceden izin aldığında toplamda kaç gün alabilecek? Doğuma yetişemese bile, ki bence hallolacak, ondan sonrasına gelir bir hafta falan olsa harika olur

Saat 4...gram uyutmuyor sag el agrisi ve parmaklarin agrisi sancisi. Bu karpal tunel ne b...tan biseymis beni mahvediyorrrrr
Dua edelim canim da dogumdan sonra hemen gecsin,doktorumla gecen konustugumda oyle dedi,yoksa kimi zaman kalıcı olabiliyor ve ameliyatla sonuclanabiliyor
Canım 2-3 sayfa önceydi herhalde egzersiz paylaştım. Hamilelikte karpal a iyi geliyormuş. Ben başlayacağım ona. Sende bir dene. Belki faydası olur sinirlerini açarsa rahatlatır.
Ayyy canim ben ellerimi o sekilde kivriyabilsem zaten okadar agrim olmazdi,simdi robot gibi dümdüz tutmam gerek
Kızlar genel olarak tansiyonlariniz ortalama ne civarda seyrediyor.
Genel olarak 11/7 gebelik oncesi 10/6 9/6 9/5 öyleydi
Çok gecmis olsun cnm haberlerde gördüm bozulmuş tavuklari çamaşır suyunda bekletip yeniden kullanıyormuş bazi lokantalar
Yaaa evet bende gördüm 1,5ton ne demek
Aaa ben bunu kaçırdım poz vermedi mi Bulut bey?
Doktoruna sordun mu normal doğum ya da sezaryen konuşmak için daha erken mi acaba .Bende 29+1 de gidicem muayeneye. Sorsam mı bilemedim
Erken diyebilirBen konustum bunları doktorumla,normal dogum istiyorum diye,o da simdilik erken bunlari konuşmak hele 37ci haftayi bekleyelim bakalim dedi

Dua edelim canim da dogumdan sonra hemen gecsin,doktorumla gecen konustugumda oyle dedi,yoksa kimi zaman kalıcı olabiliyor ve ameliyatla sonuclanabiliyor
Ayyy deme melisim yikilirim yaa gece aglicaktm el agrisindan. Of insallah kalici olmaz. Sag elim sadece. Solda bisi yok Allahtan. Ama insallah tez zamanda gecer bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…