2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben tam 30+0 da çalışabilir raporu aldım doktor o tarihi geçmemen gerek dedi

Sende boğa burcu musun yoksa

Benimde randevum 32+3 e denk geliyor mesela. Bende aynı kafa karışıklığı içerisindeyim.

Bence de 31 de git kontrolde raporu al canım. HAstane daha iyi biliyodur valla.
Yok ben bir akrep olduğum için kendimi yiyip bitiriyom bu tür detaylarla sdmfks Benim de aklım 31de gitmek diyo ama sabırsız tarafım bi hafta daha beklemek istemiyor 5 hafta olucak muayene arası

y
benimki de hamile olduğumu öğrenince iphone 14, geçen ay da doğum hediyesi diye üstüme ev aldı dfjkbdfl çita çok yükseldi
Ay Allah içinize sindirerek kullanmayı nasip etsin her ikisini de Şimdi buraya bi link atıcam, sizin mesajı okuyunca kocam bana ne aldı diye düşünürken aklımda bu şarkı çalmaya başladı. Nolur üstünüze alınmayın, sizinle daha önce böyle cıvık sohbet etmedik hiç ondan önceden yazmak istedim kızmayın bana diye
benim kafada çalan şarkı bu maalesef kfksdkdk canım kocam Allah ayakkabısını kapımdan, gölgesini üstümden, sesini kulağımdan eksik etmesin elbet imkanı olsa her şeyin en güzelini alırdı eminim hepimizinki öyledir ama işin şakası, biraz da züğürt tesellisi gibi bizimkisi jdlsnfkdmd

Yok ben bir akrep olduğum için kendimi yiyip bitiriyom bu tür detaylarla sdmfks Benim de aklım 31de gitmek diyo ama sabırsız tarafım bi hafta daha beklemek istemiyor 5 hafta olucak muayene arası
Bak şimdi:

Sen 29+3sün.
13 haziranda gidersen 30+4sün. 10 gün kontrolün var onunda son günü 22 haziran senin 32+0'ın.

Ben senin yerinde olsam 13 haziranda giderim

Bekle eve geçeyim o iş bende sen korkuları yaz ldglkdsfjksd
şimdi bende biliyon hemoroid zaten vardı, gebelik başında çatlak da oldum geçirdim o bende travma kaldı. doğumda zorlanırsam yine tekrarlar diye aklım çıkıyo en büyük korkum bu.
bir de normalde ağrı eşiğim düşük, kan tutuyor, iğneden de korkuyorum fkmddm ama olursa normal doğurmayı istiyorum çünkü iki doğum şeklini düşününce ikisinden korkuyorum ama sezeryandan biraz daha fazla korkuyorum ama tabii sezeryana asssla karşı değilim zaten 40a kadar bebiş kendi gelmezse suni sancıya başvurmadan sezeryan isteyeceğim yani yanlış anlaşılmasın iki doğuma da açığım. bir de doğum sonrasından korkuyorum ya, dikişler mikişler dayanabilir miyim bir de havada sıcak bilmiyorum kuzu ya yine de galiba en teitkleyici korkum hemoroid ve çatlak yani her korkumun sonu ona bağlanıyor sanırım

Ay dinleyemedim işyerinde olunca. Ama gördüğüm kadarıyla sen bugün tam performanslısın. Akşam şöyle güzel bir goygoy çevirelim kığğğğz kendimize geliriz

Hanımlar akşam işlerinizi iptal edin ewjfıldjl

YARA KALDIIIII YARAAA KALDIIIII FSJSKLSLSL
olur yavrum sen gel de çeviririz, hadi hepiniz iş yerinden rapor alın artık ya çalışmayın hööffff hepimisss aktif olalıımmmm

olur yavrum sen gel de çeviririz, hadi hepiniz iş yerinden rapor alın artık ya çalışmayın hööffff hepimisss aktif olalıımmmm
Ben inat ettim 37 ye kadar çalışcam

O saatten sonra gıoygoy yapabilir miyim bilmiyorum ama doğuma kalacak 3 hafta sjlksj

Ben inat ettim 37 ye kadar çalışcam

O saatten sonra gıoygoy yapabilir miyim bilmiyorum ama doğuma kalacak 3 hafta sjlksj
bacım vantilatör karşısında içimden alev atarak yazıyorum bu satırları, 37.haftaya kadar çalışırsan cennet en çok senin ayaklarının altında olabilir ya kdkdkdkd ben pişmeye başladım, hafiften ağırlaşmaya da başladım, hedefim 38de doğurmak, pilates topu üstünde 8 çizmekten kalçam şekil değiştirdi ama olsun

Bebeğim yıkayıp ütüleyip kaldıracaksın bence kokmaz. hepi topu 7-8 hafta kalacak. YAzlıkları kaldırınca 1 yıl kalıyor yine de kokmuyor arada kontrol edersin içine sinmezse yıkarsın tekrar
Bencede en kötü yine yıkar ütülerim napayım

Bak şimdi:

Sen 29+3sün.
13 haziranda gidersen 30+4sün. 10 gün kontrolün var onunda son günü 22 haziran senin 32+0'ın.

Ben senin yerinde olsam 13 haziranda giderim
onu da düşündüm öyle de esim hafta ici izin alamiyo tek gitmem lazim. bi de ben 37ye kadar dayanabileceğimi sanmiyorum 35 gibi bay bay iş diyesim var. Ben hamile oldugumu is yerine soyledim 2 hafta olmadi hemen yerime birini buldular bayadir egitiyorum son zamanlarda boş oturuyo gibiyim kötü de hissediyom ama ben demedim hemen alin diye benden önce hamile kalan arkadas serviks kisaligindan önceden rapor almak durumunda kaldi ondan korktu adam fjjfk :d

bu şarkıyı anneler günü sonrası kocama atcaktim aramiz limoniydi atmadim, hatirlattigin iyi oldu atayim bugün

Sigara içiyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…