- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.801
Ben tam 30+0 da çalışabilir raporu aldım doktor o tarihi geçmemen gerek dediArkadaşlarım ben yine hesap kitap peşine düştüm. Hayrınıza üzerime bilgi atın.
32. haftada çalışabilir raporu veya çalışamaz raporu alınıyormuş ya hani. Bu hangi gün? 31+1 de 32. hafta, 31+6 da 32. hafta, 32+0 da.
37 haftada çalışamaz raporu hangi gün alınmalı? 36+1, 36+6, 37+0 hangisi
Diyeeksiniz ki ne önemi var? Bir boğa burcu olsaydınız detayların önemini ve beni çıldırtma kapasitesini anlardınız
O zaman bizde 32+0 olacak, teşekür ederim kuşum. Sana evden çalışabilir raporu mu vermişti?Ben tam 30+0 da çalışabilir raporu aldım doktor o tarihi geçmemen gerek dedi
Yok ben bir akrep olduğum için kendimi yiyip bitiriyom bu tür detaylarla sdmfks Benim de aklım 31de gitmek diyo ama sabırsız tarafım bi hafta daha beklemek istemiyor 5 hafta olucak muayene arasıSende boğa burcu musun yoksa
Benimde randevum 32+3 e denk geliyor mesela. Bende aynı kafa karışıklığı içerisindeyim.
Bence de 31 de git kontrolde raporu al canım. HAstane daha iyi biliyodur valla.
Ay Allah içinize sindirerek kullanmayı nasip etsin her ikisini debenimki de hamile olduğumu öğrenince iphone 14, geçen ay da doğum hediyesi diye üstüme ev aldı dfjkbdfl çita çok yükseldi
Bekle eve geçeyim o iş bendeffestinalente benim yine durduk yere kız ben nasıl doğurcam perilerim geldi, müsaitsen bana biraz pozitif basabilir misin yavrum ya kfldkdfm benim pozitif depolarım tükenmiş
Bak şimdi:Yok ben bir akrep olduğum için kendimi yiyip bitiriyom bu tür detaylarla sdmfks Benim de aklım 31de gitmek diyo ama sabırsız tarafım bi hafta daha beklemek istemiyor 5 hafta olucak muayene arası
şimdi bende biliyon hemoroid zaten vardı, gebelik başında çatlak da oldum geçirdim o bende travma kaldı. doğumda zorlanırsam yine tekrarlar diye aklım çıkıyo en büyük korkum bu.Bekle eve geçeyim o iş bendesen korkuları yaz ldglkdsfjksd
Ay dinleyemedim işyerinde olunca. Ama gördüğüm kadarıyla sen bugün tam performanslısın. Akşam şöyle güzel bir goygoy çevirelim kığğğğz kendimize gelirizy
Ay Allah içinize sindirerek kullanmayı nasip etsin her ikisini deŞimdi buraya bi link atıcam, sizin mesajı okuyunca kocam bana ne aldı diye düşünürken aklımda bu şarkı çalmaya başladı. Nolur üstünüze alınmayın, sizinle daha önce böyle cıvık sohbet etmedik hiç ondan önceden yazmak istedim kızmayın bana diye
benim kafada çalan şarkı bu maalesef kfksdkdk canım kocam Allah ayakkabısını kapımdan, gölgesini üstümden, sesini kulağımdan eksik etmesin elbet imkanı olsa her şeyin en güzelini alırdı eminim hepimizinki öyledir ama işin şakası, biraz da züğürt tesellisi gibi bizimkisi jdlsnfkdmd
Benden biri daha maşallah bizimkiside 3 ağustos ama 10,5kg14 kilo kızimnapayım almasam olmuyor bacım oda daha 14 haziranda 2 yaşına girecek
YARA KALDIIIII YARAAA KALDIIIII FSJSKLSLSLAy dinleyemedim işyerinde olunca. Ama gördüğüm kadarıyla sen bugün tam performanslısın. Akşam şöyle güzel bir goygoy çevirelim kığğğğz kendimize geliriz
Hanımlar akşam işlerinizi iptal edin ewjfıldjl
Ben inat ettim 37 ye kadar çalışcamYARA KALDIIIII YARAAA KALDIIIII FSJSKLSLSL
olur yavrum sen gel de çeviririz, hadi hepiniz iş yerinden rapor alın artık ya çalışmayın hööffff hepimisss aktif olalıımmmm
bacım vantilatör karşısında içimden alev atarak yazıyorum bu satırları, 37.haftaya kadar çalışırsan cennet en çok senin ayaklarının altında olabilir ya kdkdkdkd ben pişmeye başladım, hafiften ağırlaşmaya da başladım, hedefim 38de doğurmak, pilates topu üstünde 8 çizmekten kalçam şekil değiştirdi ama olsunBen inat ettim 37 ye kadar çalışcam
O saatten sonra gıoygoy yapabilir miyim bilmiyorum ama doğuma kalacak 3 hafta sjlksj
Bencede en kötü yine yıkar ütülerim napayımBebeğim yıkayıp ütüleyip kaldıracaksın bence kokmaz. hepi topu 7-8 hafta kalacak. YAzlıkları kaldırınca 1 yıl kalıyor yine de kokmuyor arada kontrol edersin içine sinmezse yıkarsın tekrar
onu da düşündüm öyle de esim hafta ici izin alamiyo tek gitmem lazim. bi de ben 37ye kadar dayanabileceğimi sanmiyorum 35 gibi bay bay iş diyesim var. Ben hamile oldugumu is yerine soyledim 2 hafta olmadi hemen yerime birini buldular bayadir egitiyorum son zamanlarda boş oturuyo gibiyim kötü de hissediyom ama ben demedim hemen alin diye benden önce hamile kalan arkadas serviks kisaligindan önceden rapor almak durumunda kaldi ondan korktu adam fjjfk :dBak şimdi:
Sen 29+3sün.
13 haziranda gidersen 30+4sün. 10 gün kontrolün var onunda son günü 22 haziran senin 32+0'ın.
Ben senin yerinde olsam 13 haziranda giderim
bu şarkıyı anneler günü sonrası kocama atcaktim aramiz limoniydi atmadim, hatirlattigin iyi oldu atayim bugünYARA KALDIIIII YARAAA KALDIIIII FSJSKLSLSL
olur yavrum sen gel de çeviririz, hadi hepiniz iş yerinden rapor alın artık ya çalışmayın hööffff hepimisss aktif olalıımmmm
Sigara içiyor musun canım?Kızlar bende bir kuru öksürük var anlamadım gitti hasta değilim bir yerim ağrımıyor ama öksürüyorum iki gün boğazım hafif gıcıklandı bugün baya öksürüyorum nedendir acaba ya dahada ilerler mi hasta mı olacağım Allahımm
Hamilelikten olabilir mi böyle olan var mı
Hayır kullanmıyorumSigara içiyor musun canım?
İs konusunda mi cnmAmin arkadaşım. 37 ye kadar dayanmak istiyorum ama zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?