- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.781
Amin cnm son aylarfa hepimiz aynı sekildeyiz hayırlısıyla temmuza geleydik gerisi kolay insallahAllah bağışlasın. Kız tabii onu mecbur alacaksın, gönlü kırılmasın. Ya bebikler o kadar hassas değil bence ama insan bir eziliyor ağır kaldırınca veya çok iş yapınca. Bugün hiçbirşey yapmadım. İşe geldim inan olsun sanırsın 543541 saat aralıksız çalışmışım gibi.
Aa dün bende gittim 29+3 tüm 1.5 kg civarıymış. Gelişimi iyi ama tombik değil sen bunu en fazla 3 kg doğurursun dedi bende bir sevindim hdjdj tombik bebek doğurmaktan bende çekiniyorum çünküboyu kaçtı? Ordan mı farkediyor acaba
Doktoruna sordun mu normal doğum ya da sezaryen konuşmak için daha erken mi acaba .Bende 29+1 de gidicem muayeneye. Sorsam mı bilemedim
Amin arkadaşım. 37 ye kadar dayanmak istiyorum ama zor gibiAmin cnm son aylarfa hepimiz aynı sekildeyiz hayırlısıyla temmuza geleydik gerisi kolay insallah
Canım sen hiç dert etme. Bizim oğluşlar fit :)Boyu 39 dedi. En son 1 ay önce gitmiştim yanaklar öyle bi dolmuş ki baya tombiş geldi benimki gözüme
Sordum canım 37 de vajinal muayene yapıp öyle karar vericekmiş. Sezeryan opsiyonu da sundu bana ama Son anda caymazsam normale hazırladım kendimi psikolojik olarak
Teşekkür ederim canım yaeın halledeyim artıkBişey olmaz korkmavalla ben 10 dk falan kaynatıyoruz yeterli olur zaten.
Benimde psikolojik sınırım 3kg dı kafamda. Onlar fit doğsun da dışarda minik bi tosun yaparız biz onlarıCanım sen hiç dert etme. Bizim oğluşlar fit :)
Benim doktorum da maks 3 kg olur dedi
Benimde psikolojik sınırım 3kg dı kafamda. Onlar fit doğsun da dışarda minik bi tosun yaparız biz onları
Anne yüreğim yine dayanamadı hastane dönüşü kefir muz yağlı süt alışverişi yaptı
Kuzum ben olsam koku koymam. Bebeğin koynunda yatıcak. Sentetik kokulara maruz kalmasın kız yazık.Kızlar ben pzar günü çantamı yerleştirip kapatmak istiyorum ama su dolap içi kokular var ya ondan koysam mıkokmaz mı kapalı ya 31 haftanın İçinde olcaz ama 6-7 hafta çok gibi geliyor valiz içinde
ahh ben de boğa burcuyum ve seni gayet iyi anlıyorumArkadaşlarım ben yine hesap kitap peşine düştüm. Hayrınıza üzerime bilgi atın.
32. haftada çalışabilir raporu veya çalışamaz raporu alınıyormuş ya hani. Bu hangi gün? 31+1 de 32. hafta, 31+6 da 32. hafta, 32+0 da.
37 haftada çalışamaz raporu hangi gün alınmalı? 36+1, 36+6, 37+0 hangisi
Diyeeksiniz ki ne önemi var? Bir boğa burcu olsaydınız detayların önemini ve beni çıldırtma kapasitesini anlardınız
Doğru canım ama valiz içinde kokar mı acaba kapağını açık bırakıp gideceğimiz vakit mi kapatsamKuzum ben olsam koku koymam. Bebeğin koynunda yatıcak. Sentetik kokulara maruz kalmasın kız yazık.
jhfjdfj ben exceli hesapladım. 37+0 a karar kıldım gerçekten kimse bilmiyor D:ahh ben de boğa burcuyum ve seni gayet iyi anlıyorumbu hesabı uzun zamandır yapmaya çalışıyorum ama çözemedim o işi. hata payım olur diye erteliyodum dün ikya sordum onlar benden bilgisiz ben raporu 31+... da almayı düşünüyorum 37ye doğru ikya tekrar sorarım diyerek yine erteledim çünkü gerçekten kafa karıştırıcı
Bebeğim yıkayıp ütüleyip kaldıracaksın bence kokmaz. hepi topu 7-8 hafta kalacak. YAzlıkları kaldırınca 1 yıl kalıyor yine de kokmuyor arada kontrol edersin içine sinmezse yıkarsın tekrarDoğru canım ama valiz içinde kokar mı acaba kapağını açık bırakıp gideceğimiz vakit mi kapatsam
37+0 olarak tahminim. bende şu rapor yüzünden bi hafta ertelesem mi diye düşünüyorum randevumu cumartesi gidersem 30+0 kontrolde sıksan 31+3 oluyor, 31de gitsem, 32. haftada kontrol muayenesinde rapor alsamArkadaşlarım ben yine hesap kitap peşine düştüm. Hayrınıza üzerime bilgi atın.
32. haftada çalışabilir raporu veya çalışamaz raporu alınıyormuş ya hani. Bu hangi gün? 31+1 de 32. hafta, 31+6 da 32. hafta, 32+0 da.
37 haftada çalışamaz raporu hangi gün alınmalı? 36+1, 36+6, 37+0 hangisi
Diyeeksiniz ki ne önemi var? Bir boğa burcu olsaydınız detayların önemini ve beni çıldırtma kapasitesini anlardınız
sadasfd çünkü boğa burcuyuuuuzzzjhfjdfj ben exceli hesapladım. 37+0 a karar kıldım gerçekten kimse bilmiyor D:
yalnız hata payın olur diye ertelemen ne kadar tanıdık bir his
Çok üzüldüm.Allah sabır versin, tez zamanda sağlıcakla kucağınız dolsun.Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Geçmiş olsunAy kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem
Sende boğa burcu musun yoksa37+0 olarak tahminim. bende şu rapor yüzünden bi hafta ertelesem mi diye düşünüyorum randevumu cumartesi gidersem 30+0 kontrolde sıksan 31+3 oluyor, 31de gitsem, 32. haftada kontrol muayenesinde rapor alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?