- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.941
37. Haftamımı etkiliyor ne konuda etkiler bikaç gün erken almam? Doktor gelebilirsin dedide ben erkende alsam 37. Haftama kadar çalışabilcem zaten bi farkı yok die düşünmüştümEvet canım alman gerekiyor çalışmaya devam etmeyecek olsan bile. Yoksa yasal olarak 32 den Sonra izne ayrılmış sayılırsın. Arkadaşların dedikleri ödemeleri ben tam bilmiyorum ama
Ben de öyleyim bacım. Sağa da dönsem tekme tokat sola da... Her türlü her şekilde her zaman hareketli benim Güneş kızımben hastayken öldüm bittim derken bile kuduruyordu düşün
Ayyy sen bir de erkek çocuğunun WC temizligini gör... Öldüm anam öldüm yıldım sidik kokusundan cinli oldum
Kızlar hiç yatış şekliyle ilgili azap çekmeyin. Ciddi söylüyorum rahatiniza bakın
Farkediyor canım doktorunla konuş mutlaka
Evet cidden bende çok sevindim buna .Rapor ücreti maaştan daha düşük oluyor. Son 12 aylık sgk primine göre hesaplanıyor. Uygulamanız çok güzel eski işyerimde de öyleydi. Tam maaş veriliyordu. SGK'nın yatırdığı ücret firmanın ibanına yatırılıyordu. Şanslısınız bu konuda
Lansinoh canim. Ben arkadasiminkini kullanmistim sonrasinda geri verdim. Ama hakkaten cat cut sagiyor ve acitmiyor. Sonrasinda iyice sutum artinca ve arkadasa geri iade edince artik dandikte alsam olur dedim ise baslicaktim. Nasilsa sutum var demistim. E bebekten bi marka aldim. 2 dk dayanamadim acisina ayrica 2 dk da bile biberonu doldurcak sutum varken dibinde damla kadar geldi. Elimle sikinca daha cok oluyodu. Kisacasi lansinoh derim baska bisi demem.Kızlar süt sağma makinesi ne aldınız. Philips avent vardı bende depremde esyaları topladık depoya koyduk çekim gücünü beğenmemiştim. Yeni alacağım ne önerirsiniz
Lansinoh canim. Ben arkadasiminkini kullanmistim sonrasinda geri verdim. Ama hakkaten cat cut sagiyor ve acitmiyor. Sonrasinda iyice sutum artinca ve arkadasa geri iade edince artik dandikte alsam olur dedim ise baslicaktim. Nasilsa sutum var demistim. E bebekten bi marka aldim. 2 dk dayanamadim acisina ayrica 2 dk da bile biberonu doldurcak sutum varken dibinde damla kadar geldi. Elimle sikinca daha cok oluyodu. Kisacasi lansinoh derim baska bisi demem.
Şöyle devlet son 12 aylık brüt maaş toplamı / son bir yıldaki sigortalılık gün sayısı (bir senedir çalışıyordur 360 demek) / izin süresi (112 gün) çıkan sonuç / 3 * 2 yapılır çıkan rakam devletin ödeyeceği paradır. Şirket size bi güzellik yapmış maaşınızın eksik kalan kısmını da size ödeyecekmiş bravo onlara :) Muhtemelen size her ay avans çıkar gibi maaş gönderecekler.Bişi sorcam 37 den sonra raporlu oluyoruz ve devlet yatırıyor ya ücretimizi. Kesinti oluyor heralde dimi normal maaşımızdan daha az alıyoruz. Bizim şirkete sordum devletin yatırdığını bize atıcaksın maaşını tam yatırcaz biz sana gibi bişi dedi . Sizlerinde öle mi?
tekli mi peki çiftli almak mı gerekir? elektrikli Lansinoh'dan bahsediyoruz dimi? manuel modeller de var kafam karıştıBen de gerek kendi kullandığım gerek arkadaşlarımda da takip ettigim kadarıyla tek geçerim ve Lansinoh derim
tekli mi peki çiftli almak mı gerekir? elektrikli Lansinoh'dan bahsediyoruz dimi? manuel modeller de var kafam karıştı
Evet canım. 50 Gr da 1.satt 205 ciktiGeçmiş olsun canım. Sende hamilelik şekeri çıkmış mıydı?
teşekkürler<3 bir de kullanım şekli nasıl olmalı yani diyelim bebeği emzirebiliyoruz sütümüz de geliyor o zaman sağmamıza gerek yok mu? yoksa sağıp miktarını görerek vermek mi doğrusu? memeyi boşaltmak gerekir yazılıyor ya dolu mu boş mu nasıl anlayacağız süt sürkeli üretilen bir şey değil mi sağdıkça sürekli gelmez miBen elektrikli ve çift olanını aldım. Tekli şekilde de kullanılabiliyor. Çift şekliyle iki gogsu toplam 20 dk da sağar ve işiniz biter. Ben ikilisini alın derim
Dün anlamadığım bir sebepten siteye giremedimHer gebeliğin kendine has özellikleri olduğu gibi her doğumun doğum sonrasının da kendine has dinamikleri var kuzum. Ama ilk doğum gibi heyecanlı ve özeli bence yoköncelikle öyle mi olur böyle mi olur diye düşüne düşüne kendinize anı zehir etmeyin. İnsanın ilk zamanlar mutlaka ama mutlaka birilerine ihtiyacı oluyor mesela bende ilkinde ananem kaldı 40 çıkana kdr , çok büyük faydası oldu. Ben sadece bebeğimle ilgilendim. 2. De tam ters zamandı çok yanımda olan olmadı. Çok zorlandım. Şimdi annem gelecek kaynanam olacak.Allahtan bizde yeni doğan bebeğe şap şup yapışan olmaz. Olsa kesin kırmadan net bir dille uyaririm. Eşten su an için çocuklarla ilgilenmesi dışında çok beklentim yok çünkü çalışacak. İlk günler geceleri çok faydası olur eşin. Gerisi biraz sana atar malesef çünkü sürekli seni emmek ister bebek , ufak tefek yardımları olsa da sadece eşle biz bu işi yapamadik
Off evet. Benim de almam gereken çok şey var ama nerden başlasam bilemiyorumdolar coşuyor diye panik alışverişi yaptım lansinoh çiftli pompa aldım bakalım şdsf
Benim de yüksek çıktı da beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum. Ama ne yaparsam yapayım kahvaltıdan sonra baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum. Normal mi bu?Evet canım. 50 Gr da 1.satt 205 cikti
Valla ben ilk zamanlar birini verdiysem digerini sagdim. Ya da verdiğim.memeyi verdikten sonra da sagdjm. Çünkü süt bittikçe memede, beyne sinyal gider süt yetmiyor daha fazla salgila diye. Sonuçta süt bir salgidir ve beyne giden sinyalle salgılanır. Eğer uzun süre uyudu uyanmadiysa o arada da sagdim mesela... Onun dışında hep emzirdim. Güzel de sütüm oldu. Memeyi dolu bırakmak marifet değil bunu unutmayın. Doğru ve verimli olan memeyi bosaltmaktir. İlk zamanlar memeler dolu dolu süt olur. Sonra zaten vücut kendine göre bir miktar ayarlar ve öyle çok dolu olmaz eğer uzun süre emilmeme durumu olmadıysa. Zamanla memeler yumuşar. Süt olmadığı anlamına gelmez. Panik yapıp mememde süt yok demeyin. Çalışıyorsaniz işyerinde de 2 saatte bir sağın mutlaka.teşekkürler<3 bir de kullanım şekli nasıl olmalı yani diyelim bebeği emzirebiliyoruz sütümüz de geliyor o zaman sağmamıza gerek yok mu? yoksa sağıp miktarını görerek vermek mi doğrusu? memeyi boşaltmak gerekir yazılıyor ya dolu mu boş mu nasıl anlayacağız süt sürkeli üretilen bir şey değil mi sağdıkça sürekli gelmez miçok cahilim bu konuda ya
Benim de son gitmemde dediğin gibiydi. Sonrasında sürekli dönüyor ama kontrolde yine aynı şekil denk gelebilir mi olabilir tabii ki bir ihtimal. Çok fazla oynuyorlar. Büyüdükçe daha da zor olacak şekil değiştirmeleri. Hala dönebilir seninki deAaKızlar bir ay önce hastaneye gittim doktor bebeğin ters dedi.Yani yüzü sırtıma dönük.Dün yine muayeneye gittim yine ters dedi.Sizce doğuma kadar düzelir mi ya da benimle aynı durumu yaşayan var mı
benim oğlan başından beri yüzüstü yatıyor daha yüzünü göremedik heralde doğumda tanışıcaz kendisiyle herkontrolde bir heycanla gidiyorum görürüm diye ama yok sürekli yüzüstü:)Kızlar bir ay önce hastaneye gittim doktor bebeğin ters dedi.Yani yüzü sırtıma dönük.Dün yine muayeneye gittim yine ters dedi.Sizce doğuma kadar düzelir mi ya da benimle aynı durumu yaşayan var mı
Ay bazen öyle yapıyor yaa site. Çok sinir bozucu. Ev işi yapan biriyse eşin yine yapar telaş etmeDün anlamadığım bir sebepten siteye giremedim
Ne güzel yazmışsın öylepozitifbiri burda yazılanları okudukça kendimi daha iyi hissediyorum. gerçekten çok düşünmenin faydası yok. Eşimden beklentim daha çok ev işleri yönünde , inşallah hakkından gelir
Şimdiden bizi böyle parmaklarında oynatmaları gerçekten çok ilginçCeritom ben tekme degil ama yattigim tarafa oraya bastirmasi canimi acitiyor pozisyon degistiriyom oda benle birlikte dönüyor inanirmisin. Saga yatsam sag bobregime.dogru bastiriyorm sola yatsam soluma bastiriyor. Tekme degil benimkide. Ve ne tarafa yatacagimi bilemiyorm kalkip turluyorum evde geri yatiyom öylr bi sekilde
Sıkışmıyordur de mi yaEvet canım alman gerekiyor çalışmaya devam etmeyecek olsan bile. Yoksa yasal olarak 32 den Sonra izne ayrılmış sayılırsın. Arkadaşların dedikleri ödemeleri ben tam bilmiyorum ama
Ben de öyleyim bacım. Sağa da dönsem tekme tokat sola da... Her türlü her şekilde her zaman hareketli benim Güneş kızımben hastayken öldüm bittim derken bile kuduruyordu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?