2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Psikolojik mi bilmiyorum ne bizim bu durum y uykusuzluktan harap olduk

Bu sitenin arayüzü bir tek beni mi çok geriyor? Mesela alıntılanan mesajımı okumak istiyorum, mesajı bir saniye gösterip hop araya alta üste reklam giriyor kayıyor, mesajı bulmakla uğraşıyorsun. Bir de keşke yeni bir yazı yazıldığında görebilmek için sayfa yenilemek yerine otomatikman mesaj görünse.
Bir gün boyunca girmesem mesela, nerde kalmıştım en baştan alıp orayı bulup kaydır kaydır okuması çok zor pratik değil. Bildirimler de çok karışık. Ay ya da gece gece uykusuzluğumdan bunlara sardım ama bence daha kolay kullanımı olsa daha çok kişi daha rahat okur ve yazar.

Uykusuzluktan kafayı sardığımız işlere bak bende aynı konudan şikayetçiyim kullanımı rahat değil nerde kaldım yada bildirim falan hiç gelmiyor girmeden asla bilmiyorum

Ay kızlar ev işi yapmak bir zulüm oldu artık bir iş yapaym hemen kasıklarima ağrı giriyor
Daha kışlık yazlıklara girmedim bile hiç bulaşasım da yok
banada cok zor sağolsun eşim süpürüyor yazlık kışlık olayını cocuk için dolap yaptırmıştım kışlıkları oraya koydum bebişe küçük alan yeter doğumdan sonra hallederim dedim
Çok şükür iyiyiz cnm iş ev ev iş koşuşturmaca geceleri şimdiden masallah uyutmuyor karnimda gündüz uykusuzluktan nasıl geçiyor bilmiyorum arada girebiliyorum bizimki gece kuşu olacak herhalde gündüz uyuyup gece uyanık olanlardan

Herkese hayırlı sbahalar
Şu halimize bak gece boyu kustu yavrum, arkasına ishal... Halsiz kaldı. Kaynanam sağolsun bize baktı Allah ondan razı olsun hakkını asla ödeyemem onun ben
Kuzum dün giremedim çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız
Ben eve söylüyorum canım. Migros şok 101 çok rhata oluyir ayrıca bana daha ekonomik geliyor en azından markette ihtiyacım olmayan şeyi görünce alaşım gelmiyor.
Ben de 36 dan sonra yapmayı düşünüyorum plates.
Yaa bende de var bu. Öksürük tok ama burnum tıkalı. Arkadaş bir insan hiç mi birşeyi atlamaz. Tüm bok püsür işleri tek tek yaşıyorum.
Burun tıkanıklığı ben de var maalesef eziyet işkence
Ben de rahat bir anayım dert etme
baharrr34 bebeğim grupta bir kampçı vardı. Seven ve karavanı olan siz miydiniz?
Kamp yapan biz ama karavan yoktu

Kızlar dün şekerim 64 65 civarıydı. Karpuz yedim 170 e çıktı . Bi dolu kustum yine dun. Tansiyonum normal ama şeker entresan

Bişi sorcam 37 den sonra raporlu oluyoruz ve devlet yatırıyor ya ücretimizi. Kesinti oluyor heralde dimi normal maaşımızdan daha az alıyoruz. Bizim şirkete sordum devletin yatırdığını bize atıcaksın maaşını tam yatırcaz biz sana gibi bişi dedi . Sizlerinde öle mi?

benim çalıştığım yer ücretli doğum izninde ödememi sgk'dan alacağımı söyledi ama eşimin iş yerinde sizde uygulanan gibi normal maaşı veriyor, sigorta ödemesini kendisine yatırmaısnı istiyor. bu şekilde daha avantajlı oluyorsunuz tabi ki. sigorta ödemesi normal maaştan bir miktar daha düşük

Ceritom ben tekme degil ama yattigim tarafa oraya bastirmasi canimi acitiyor pozisyon degistiriyom oda benle birlikte dönüyor inanirmisin. Saga yatsam sag bobregime.dogru bastiriyorm sola yatsam soluma bastiriyor. Tekme degil benimkide. Ve ne tarafa yatacagimi bilemiyorm kalkip turluyorum evde geri yatiyom öylr bi sekilde

bizde böyle bir uygulama yok. Rapor ücretini devlet yatırıyor maaşından daha az oluyor.

Biri beni aydınlatabilir mi Ben doğumdan sonra işe dönmeyeceğim. Bu durumda 32'de çalışabilir raporu almamın bir önemi var mı? Nasıl olsa Temmuz sonunda işten çıkacağım şart mı bu belge?
Evet canım alman gerekiyor çalışmaya devam etmeyecek olsan bile. Yoksa yasal olarak 32 den Sonra izne ayrılmış sayılırsın. Arkadaşların dedikleri ödemeleri ben tam bilmiyorum ama

Ben de öyleyim bacım. Sağa da dönsem tekme tokat sola da... Her türlü her şekilde her zaman hareketli benim Güneş kızım ben hastayken öldüm bittim derken bile kuduruyordu düşün

Ayyy sen bir de erkek çocuğunun WC temizligini gör... Öldüm anam öldüm yıldım sidik kokusundan cinli oldum

Ayrıca sağıma yatmaya korkuyorum doktor yatma dedi ama mecbur dönüyorm ve vicdan azabı ile de uyuyamıyorum sende sağında vicdan azabı çekiyor musunnn
Kızlar hiç yatış şekliyle ilgili azap çekmeyin. Ciddi söylüyorum rahatiniza bakın

Benim 9 kasım 16 sında gidip alıcam çalışabilir raporunu. Ne zaman alırsan al zaten farketmiyo heralde
Farkediyor canım doktorunla konuş mutlaka

Rapor ücreti maaştan daha düşük oluyor. Son 12 aylık sgk primine göre hesaplanıyor. Uygulamanız çok güzel eski işyerimde de öyleydi. Tam maaş veriliyordu. SGK'nın yatırdığı ücret firmanın ibanına yatırılıyordu. Şanslısınız bu konuda

Hazir hissediyordu cnm bana soyluyor kakam var diye eşim sağolsun ben bi banyoya gireyim dedim olan olmuş bu iki oldu babasina çişini söylüyor ama kakasina cekindi herhalde
Gece de takmiyorum bez cok sukur gece hic bir sıkıntı yok bir kere kaldirip yaptırıyorum işte gündüzleri bazen kaçırıyor dışarı çıkınca da bir sıkıntı yok pes etmiyorum 16 gün oldu
Doğru diyorsun cnm bir daha birsey demicen oynasın bol bol

Bende odama besigin yanına 5 cekmeceli şifonyer var onu koyacağım dakika başı diğer odadan alamam elimin altinda olsun istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…