- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.921
Psikolojik mi bilmiyorum ne bizim bu durum y uykusuzluktan harap oldukBen sağımdan solumdan hepsinden vicdan azabı çekiyorumçünkü hep sıkışmış hiç yeri kalmamış gibi tekme atıyor canını yaktığını düşünüyorum bende.. ama benim doktorum yatış şekliyle ilgili hiçbişey söylemedi canım.Genel olarak evet sol faydalı ama doktorum söylemeyince çok dikkat etmiyorum açıkçası.Ama uykusuzluktan çok yoruldum.Uyuyamamaktan kaşınmaya başladım ben artık
Uykusuzluktan kafayı sardığımız işlere bak bende aynı konudan şikayetçiyim kullanımı rahat değil nerde kaldım yada bildirim falan hiç gelmiyor girmeden asla bilmiyorumBu sitenin arayüzü bir tek beni mi çok geriyor? Mesela alıntılanan mesajımı okumak istiyorum, mesajı bir saniye gösterip hop araya alta üste reklam giriyor kayıyor, mesajı bulmakla uğraşıyorsun. Bir de keşke yeni bir yazı yazıldığında görebilmek için sayfa yenilemek yerine otomatikman mesaj görünse.
Bir gün boyunca girmesem mesela, nerde kalmıştım en baştan alıp orayı bulup kaydır kaydır okuması çok zor pratik değil. Bildirimler de çok karışık. Ay ya da gece gece uykusuzluğumdan bunlara sardımama bence daha kolay kullanımı olsa daha çok kişi daha rahat okur ve yazar.
banada cok zor sağolsun eşim süpürüyor yazlık kışlık olayını cocuk için dolap yaptırmıştım kışlıkları oraya koydum bebişe küçük alan yeter doğumdan sonra hallederim dedimAy kızlar ev işi yapmak bir zulüm oldu artık bir iş yapaym hemen kasıklarima ağrı giriyor
Daha kışlık yazlıklara girmedim bile hiç bulaşasım da yok
Çok şükür iyiyiz cnm iş ev ev iş koşuşturmaca geceleri şimdiden masallah uyutmuyor karnimda gündüz uykusuzluktan nasıl geçiyor bilmiyorum arada girebiliyorum bizimki gece kuşu olacak herhalde gündüz uyuyup gece uyanık olanlardan@eceeaap @asyemurfa D DLK033 @orapunzel B Busem06y @josei89 @Sefika053 @mertugce35
Kızlar iyi misiniz? Unutmayın bizi :)
Aynı durumdayım sabah işe gidecem 12 yattim 2 de kalktım hala ayaktayım işimiz zor Allah yardım etsin bizePsikolojik mi bilmiyorum ne bizim bu durum y uykusuzluktan harap olduk
Amin canım aminnn benden 1 den bu yana ayaktayımAynı durumdayım sabah işe gidecem 12 yattim 2 de kalktım hala ayaktayım işimiz zor Allah yardım etsin bize
Kuzum dün giremedim çok geçmiş olsun.Şu halimize bakgece boyu kustu yavrum, arkasına ishal... Halsiz kaldı. Kaynanam sağolsun bize baktı Allah ondan razı olsun hakkını asla ödeyemem onun ben
Ben eve söylüyorum canım. Migros şok 101 çok rhata oluyir ayrıca bana daha ekonomik geliyor en azından markette ihtiyacım olmayan şeyi görünce alaşım gelmiyor.Artık market alışverişi yapmakta bir zulüm 2 saat önce biraz alışveriş yaptim ve hala belim agriyor yani ağır birsey de almadim zaten 14 kilo her saat başı kaldırıp indiriyorum neymiş bu ya ayni adette ki gibi
Ben de 36 dan sonra yapmayı düşünüyorum plates.Hamile olduğumu duyar duymaz pilates topu aldım. Hala kutusunda sanıyorum ki Bulut askere giderken ancak kullanacağımama o 8 çok iyi geliyormuş. Aynen devam. Bende doğumda zorlanırsam kendime söverken yad ederim artık pilates topumu.
Burun tıkanıklığı ben de var maalesef eziyet işkenceYaa bende de var bu. Öksürük tok ama burnum tıkalı. Arkadaş bir insan hiç mi birşeyi atlamaz. Tüm bok püsür işleri tek tek yaşıyorum.
Ben de rahat bir anayım dert etmeYa kimisi kıyafetleri çıtçıtlı poşete koyuyomuş hastane çantası için ve dolabı için. Acaba ben mi çok salmış bir anayın şimdiden anlamıyorum. Normal yıkayıp katlayıp koyacaktım ben ama öyle daha steril falan dediler. Yapan var mı acaba öyle
Kamp yapan biz ama karavan yoktu
Neyin var canım? Anlat istersen rahatlarsın
[F fistiklihanim 15 gün boyunca hastanede yattım erken doğum olabilir dye ciğer geliştirici falan yaptılar oda şekerimi yükseltti insülin başlandı. Sekerim de düzene girdi cıktım hastaneden derken kontrole gittigmde bebeğe giden kan akımında bozulma var dediler bebeğin kalbi durabilir haftada 3 kez gel kontrole olmadı alıcaz dediler daha 28 haftalığım ve oğlum 1100 gramNeyin var canım? Anlat istersen rahatlarsın
Benim 9 kasım 16 sında gidip alıcam çalışabilir raporunu. Ne zaman alırsan al zaten farketmiyo heraldeFestişim 32+0. Regl gününe göre haftalar sayılıyor bizim seninle günlerimiz aynıydı galiba benim son regl günüm 10 kasım, 22 haziranda alıcam raporu
Bişi sorcam 37 den sonra raporlu oluyoruz ve devlet yatırıyor ya ücretimizi. Kesinti oluyor heralde dimi normal maaşımızdan daha az alıyoruz. Bizim şirkete sordum devletin yatırdığını bize atıcaksın maaşını tam yatırcaz biz sana gibi bişi dedi . Sizlerinde öle mi?@ipekdenizgunes doğum izninde çalışmadığın günler için devlet sana bir doğum raporu parası (analık ödeneği) verecek, bunun için 32. Haftada (tek gebelik ise, ikiz ise 30.hafta) çalışabilir raporu al işine devam et maaşını cebine koy, 37. Haftada çalışamaz raporunu al ardından bebek doğsun, şirketin raporunu onaylasın SGK sisteminden, rapor paranı al öyle çık niye erkenden çıkasın?
Geçmiş olsun canım. Sende hamilelik şekeri çıkmış mıydı?Kızlar dün şekerim 64 65 civarıydı. Karpuz yedim 170 e çıktı . Bi dolu kustum yine dun. Tansiyonum normal ama şeker entresan
benim çalıştığım yer ücretli doğum izninde ödememi sgk'dan alacağımı söyledi ama eşimin iş yerinde sizde uygulanan gibi normal maaşı veriyor, sigorta ödemesini kendisine yatırmaısnı istiyor. bu şekilde daha avantajlı oluyorsunuz tabi ki. sigorta ödemesi normal maaştan bir miktar daha düşükBişi sorcam 37 den sonra raporlu oluyoruz ve devlet yatırıyor ya ücretimizi. Kesinti oluyor heralde dimi normal maaşımızdan daha az alıyoruz. Bizim şirkete sordum devletin yatırdığını bize atıcaksın maaşını tam yatırcaz biz sana gibi bişi dedi . Sizlerinde öle mi?
Ceritom ben tekme degil ama yattigim tarafa oraya bastirmasi canimi acitiyor pozisyon degistiriyom oda benle birlikte dönüyor inanirmisin. Saga yatsam sag bobregime.dogru bastiriyorm sola yatsam soluma bastiriyor. Tekme degil benimkide. Ve ne tarafa yatacagimi bilemiyorm kalkip turluyorum evde geri yatiyom öylr bi sekildeKızlar yattığınız tarafta acı verecek kadar tekme hisseden var mı yoksa ben direk göbek üstü mü yatıyorum .Delirmek üzereyim.döndüğüm tarafta hissettiğim tekmenin haddi hesabı yok .canımı acıtıyor artık bu kadar vurması.Uykuya tam dalacağım yapıştırıyor peş peşe.Mecbur pozisyon değiştiriyorum.Çatım zaten ağrıdan kopacak zorla öbür tarafa dönüyorum .bu sefer de o tarafı tekme manyağı yapıyor.Benim yatış şeklimde mi sorun var
bizde böyle bir uygulama yok. Rapor ücretini devlet yatırıyor maaşından daha az oluyor.Bişi sorcam 37 den sonra raporlu oluyoruz ve devlet yatırıyor ya ücretimizi. Kesinti oluyor heralde dimi normal maaşımızdan daha az alıyoruz. Bizim şirkete sordum devletin yatırdığını bize atıcaksın maaşını tam yatırcaz biz sana gibi bişi dedi . Sizlerinde öle mi?
Evet canım alman gerekiyor çalışmaya devam etmeyecek olsan bile. Yoksa yasal olarak 32 den Sonra izne ayrılmış sayılırsın. Arkadaşların dedikleri ödemeleri ben tam bilmiyorum amaBiri beni aydınlatabilir miBen doğumdan sonra işe dönmeyeceğim. Bu durumda 32'de çalışabilir raporu almamın bir önemi var mı? Nasıl olsa Temmuz sonunda işten çıkacağım şart mı bu belge?
Ben de öyleyim bacım. Sağa da dönsem tekme tokat sola da... Her türlü her şekilde her zaman hareketli benim Güneş kızımKızlar yattığınız tarafta acı verecek kadar tekme hisseden var mı yoksa ben direk göbek üstü mü yatıyorum .Delirmek üzereyim.döndüğüm tarafta hissettiğim tekmenin haddi hesabı yok .canımı acıtıyor artık bu kadar vurması.Uykuya tam dalacağım yapıştırıyor peş peşe.Mecbur pozisyon değiştiriyorum.Çatım zaten ağrıdan kopacak zorla öbür tarafa dönüyorum .bu sefer de o tarafı tekme manyağı yapıyor.Benim yatış şeklimde mi sorun var
Ayyy sen bir de erkek çocuğunun WC temizligini gör... Öldüm anam öldüm yıldım sidik kokusundan cinli oldumO dolunay çok güzel çarptı bana sözde babasına emanet ettiğim kızım altina dıçmış banyosunuydu çamaşır suyuyla oraları yika haşat oldum. Çocuk büyütmekte en zoru tuvalet eğitimi 16. Gün 2 yaşında delirmek üzereyim
Kızlar hiç yatış şekliyle ilgili azap çekmeyin. Ciddi söylüyorum rahatiniza bakınAyrıca sağıma yatmaya korkuyorum doktor yatma dedi ama mecbur dönüyorm ve vicdan azabı ile de uyuyamıyorum sende sağında vicdan azabı çekiyor musunnn
Farkediyor canım doktorunla konuş mutlakaBenim 9 kasım 16 sında gidip alıcam çalışabilir raporunu. Ne zaman alırsan al zaten farketmiyo heralde
Rapor ücreti maaştan daha düşük oluyor. Son 12 aylık sgk primine göre hesaplanıyor. Uygulamanız çok güzel eski işyerimde de öyleydi. Tam maaş veriliyordu. SGK'nın yatırdığı ücret firmanın ibanına yatırılıyordu. Şanslısınız bu konudaBişi sorcam 37 den sonra raporlu oluyoruz ve devlet yatırıyor ya ücretimizi. Kesinti oluyor heralde dimi normal maaşımızdan daha az alıyoruz. Bizim şirkete sordum devletin yatırdığını bize atıcaksın maaşını tam yatırcaz biz sana gibi bişi dedi . Sizlerinde öle mi?
Hazir hissediyordu cnm bana soyluyor kakam var diye eşim sağolsun ben bi banyoya gireyim dedim olan olmuş bu iki oldu babasina çişini söylüyor ama kakasina cekindi herhaldeİşin bir Zor yanıda o gerçekten. Kendini hazır hissediyormuydu kızınız belli eder artık tuvalet eğitimine hazır olduğunu çiş hadi katlaniliyoda öteki zor yha bugüne kadar gelmedi hiç başıma gelmesinde
Gece de takmiyorum bez cok sukur gece hic bir sıkıntı yok bir kere kaldirip yaptırıyorum işte gündüzleri bazen kaçırıyor dışarı çıkınca da bir sıkıntı yok pes etmiyorum 16 gün olduAman ha beze geri dönmeyin canım çocuk şaşırıyor dahada zor oluyor ben gündüzleri unutturup Geceleri yinede takiyordum bir sürede öyle devam ettim kişi çıkarana kadar yazında gece bezini unutturmaya çalıştım allahtan Zorluk cikartmadi sallanır Geceleri cisi geldimi simdi akillandi bizi kaldirir. Biraktinmi sabır çekip sonuna kadar gidicen canim bir aya girer düzene merak etme çocuk o napsin beze alistiriyoruz sonrada unutturmaya çalışıyoruz onada zor
Doğru diyorsun cnm bir daha birsey demicen oynasın bol bolBenim dün ve önceki günler öyleydi. Özellikle oturunca uzanınca ve uyumaya çalışırken bildiğin dans gösterisi var içerde öyle düşün. Ay demek hissetti çocuğum bugün triplendi bana valla bir daha şikayet etmicem. Canım bırak hareket etsin yoksa paranoya oluyosun noldu noldu diye düşünmek daha kötü.
Bende odama besigin yanına 5 cekmeceli şifonyer var onu koyacağım dakika başı diğer odadan alamam elimin altinda olsun istiyorum bakalımbanada cok zor sağolsun eşim süpürüyor yazlık kışlık olayını cocuk için dolap yaptırmıştım kışlıkları oraya koydum bebişe küçük alan yeter doğumdan sonra hallederim dedim
Çok şükür iyiyiz cnm iş ev ev iş koşuşturmaca geceleri şimdiden masallah uyutmuyor karnimda gündüz uykusuzluktan nasıl geçiyor bilmiyorum arada girebiliyorum bizimki gece kuşu olacak herhalde gündüz uyuyup gece uyanık olanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?