- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.961
çok teşekkürler. söylediklerini dikkate alacağım :)Valla ben ilk zamanlar birini verdiysem digerini sagdim. Ya da verdiğim.memeyi verdikten sonra da sagdjm. Çünkü süt bittikçe memede, beyne sinyal gider süt yetmiyor daha fazla salgila diye. Sonuçta süt bir salgidir ve beyne giden sinyalle salgılanır. Eğer uzun süre uyudu uyanmadiysa o arada da sagdim mesela... Onun dışında hep emzirdim. Güzel de sütüm oldu. Memeyi dolu bırakmak marifet değil bunu unutmayın. Doğru ve verimli olan memeyi bosaltmaktir. İlk zamanlar memeler dolu dolu süt olur. Sonra zaten vücut kendine göre bir miktar ayarlar ve öyle çok dolu olmaz eğer uzun süre emilmeme durumu olmadıysa. Zamanla memeler yumuşar. Süt olmadığı anlamına gelmez. Panik yapıp mememde süt yok demeyin. Çalışıyorsaniz işyerinde de 2 saatte bir sağın mutlaka.
Şimdiden bizi böyle parmaklarında oynatmaları gerçekten çok ilginçdoğunca ne olacak acaba
Sıkışmıyordur de mi ya
Potansiyeli var ama sürekli söylemek lazımAy bazen öyle yapıyor yaa site. Çok sinir bozucu. Ev işi yapan biriyse eşin yine yapar telaş etme
Ben de şeker olarak sadece meyve tüketiyorum beyaz ekmek pirinç patates ünlü mamülleri çıkardım bu süreçte hayatımdan. Yemeği de hafif yiyorum tavuk köfte haslanmis közlenmiş çiğ sebze tarzı tüketiyorum. Peynir ve ayran çok tüketiyorum. Dikkat etmedigim zaman yükseliyor 150 160 oluyor. Ama dün öğleden sonra aç karna 64 65 çıktı birşeyler yedikten sonra 190 a kadar çıktı anlamadım. Bugün sabah 89 kahvaltı 1. Saat 119 çıktı normal yani. Ben de çok halsizlik susuzluk yazıyorum.Benim de yüksek çıktı da beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum. Ama ne yaparsam yapayım kahvaltıdan sonra baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum. Normal mi bu?
Karbonhidrat olarak 1 dilim ekmek yiyorum, tam buğday.
Bugün sırf böyle olmasın diye kahvaltıdan 2 sa önce badem ve kefir yedim. Kan şekerim daha dengeli yükselsin diye
Allah şifa versin. Tebrik ederim çok özenlisinBen de şeker olarak sadece meyve tüketiyorum beyaz ekmek pirinç patates ünlü mamülleri çıkardım bu süreçte hayatımdan. Yemeği de hafif yiyorum tavuk köfte haslanmis közlenmiş çiğ sebze tarzı tüketiyorum. Peynir ve ayran çok tüketiyorum. Dikkat etmedigim zaman yükseliyor 150 160 oluyor. Ama dün öğleden sonra aç karna 64 65 çıktı birşeyler yedikten sonra 190 a kadar çıktı anlamadım. Bugün sabah 89 kahvaltı 1. Saat 119 çıktı normal yani. Ben de çok halsizlik susuzluk yazıyorum.
Ah mahir yedim seni bu gece canımın istediği gibi bi yatayım da bi gör.Koca popolu fırlama çocukYok aşkım öyle olsa yatamazsin vücudun da rahatsız olur. Bakma sen ona firlamaligindan yapıyorlar
Allaha emanet olsun yavrularımız çok sıkıcı üzücü bir süreçAllah şifa versin. Tebrik ederim çok özenlisinben en çok bebişim için üzülüyorum. Ben böyle olduğumda o zarar görür diye endişe ediyorum..
Ben de delice yattığımda eşim bebegi patlatcan diyorŞimdiden bizi böyle parmaklarında oynatmaları gerçekten çok ilginçdoğunca ne olacak acaba
Sıkışmıyordur de mi ya
Kuzum ben almadım .ihtiyaç olursa hemen alinabilecek bir şey benceKızlar ya ben evde olacağım için elektrikli süt sağma şeysi almadım.Ama bilmiyorum almak mı gerekir acaba.yani bi yere çıkarken bebek evde kalınca falan süt bırakmak için manuel olanlardan aldım ama bilmiyorum almak şart mı sizce
Olabilir canım derdini sana anlatmaya alıştığından babaya soyleyemeye bilirler babasına tembihle arada sorsun ona bıraktığın zamanlarHazir hissediyordu cnm bana soyluyor kakam var diye eşim sağolsun ben bi banyoya gireyim dedim olan olmuş bu iki oldu babasina çişini söylüyor ama kakasina cekindi herhalde
Gece de takmiyorum bez cok sukur gece hic bir sıkıntı yok bir kere kaldirip yaptırıyorum işte gündüzleri bazen kaçırıyor dışarı çıkınca da bir sıkıntı yok pes etmiyorum 16 gün oldu
Doğru diyorsun cnm bir daha birsey demicen oynasın bol bol
İnsülin kullanıyormuusn yoksa sadece diyetmiAllaha emanet olsun yavrularımız çok sıkıcı üzücü bir süreçben de yüksek çıkınca telaş ediyorum. Hamileyim ama istediğimi yiyemiyorum yemek yemeye bayılan bir insandım. Tabi iyi yönden bakmak lazım bu süreçte bebek kilo almış totalde 2 3 kilo almışım ben.
Yeni gördüm mesajını canım. Hakkınızda en hayırlısı olsun üzme tatlı canını elbet yine olucaksin anne rabbim gönlünüze göre istediğiniz hazir olduğunuz en kisa sürede güzel müjdeli haberleri almani dilerim .. o yavruya bunca zaman en iyi şekilde baktınız bakmayada dahada gayret ettiniz. O senden razıdır ona bakmak için elinden geleni yaptığın icin elbet öbür dünyada bizi karşılayan ilk onlar olucak.Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Bende bu gece öyle yapıcam.hahahahaha erkeklerin bakış açısı çok ilginç yaBen de delice yattığımda eşim bebegi patlatcan diyorvalla ben bıraktım artık yatıyorum kafama göre.
Doğru ya ,kocalar ne güne var koşup aldırırızKuzum ben almadım .ihtiyaç olursa hemen alinabilecek bir şey benceyani ben biraz rahatım sanırım herkesten fazla . Insalalh ihtiyaç duymayiz kuzum böyle düşün
Aslında o varken de olan şeylerdi belkide o yok ya sana öyle gelir. Benim esimde yaylaya falan gittiği evden üç dört gun uzak durduğu zamanlarda bana öyle gelir çocuklar hastalanir genellikle. Aynen canim bunada şükür sen iyisin bebek iyi yeter gerisini bir süre salla olur olur yapılır gecer deEşim yok ya herşey üst üste geliyor.dün 5 saat falan hattım bozuldu.Resmen ne arama yapabildim ne sms atabildim.Onunla uğraştım.Bugün sifondan su akmış tüm banyo su dolmuş onu zor hallettik şimdi.orayı kullanıma kapatacağım.gerçekten durup durup herşey eşimin gitmesini beklemiş gibi sankiyine de ne diyoruz çok şükür diyoruz ,Allah beterinden korusun diyoruz sakin kalıyoruz ,isyan etmiyoruz .yavrumuzu düşünüyoruz
Yani şöyle dedi devletin gönderdiğini yollicaksın bize senin için değişen bişi olmicak maaş devam edicek dedi. Sorduğunuzu anlamadım geri öderkende tam mı isticek kısmınıŞöyle devlet son 12 aylık brüt maaş toplamı / son bir yıldaki sigortalılık gün sayısı (bir senedir çalışıyordur 360 demek) / izin süresi (112 gün) çıkan sonuç / 3 * 2 yapılır çıkan rakam devletin ödeyeceği paradır. Şirket size bi güzellik yapmış maaşınızın eksik kalan kısmını da size ödeyecekmiş bravo onlara :) Muhtemelen size her ay avans çıkar gibi maaş gönderecekler.
Doğum rapor paranız devletten size ödenince siz de şirketinize vereceksiniz. Bence burada şunu kesinleştirin; Şirket size aylık maaşlarınızı tam yatırıp geri öderken de yine tam olarak mı isteyecek yoksa devletten aldığınız rapor ücretini alıp mahsuplaşacak mı?
merhabalar, ben de mochi aldım, çalışmaya başladığımda ya da ihtiyaç olduğunda elektrikli pompaya geçeceğim. ne kadar doğru bilmiyorum tecrübeli anneler belki onaylarlar. sütü sağdıkça artıyormuş fakat bebeğin ihtiyacından fazlası söz konusu olduğunda mastiti tetikleyebilir diyen de var. ben Ebe Tülin Bulur / Emzirme Danışmanı (@bebek.uzmani) on Instagram instagram hesabını takip ediyorum güzel bilgilendirmeler varKızlar ya ben evde olacağım için elektrikli süt sağma şeysi almadım.Ama bilmiyorum almak mı gerekir acaba.yani bi yere çıkarken bebek evde kalınca falan süt bırakmak için manuel olanlardan aldım ama bilmiyorum almak şart mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?