2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın kızlar ayaklarımda özellikle hafif kaşıntım var sıcaktan da olabilir ancak gebelik kolestazından endişelendim sizce doktora gitmeli miyim. Çok hafif ara ara kaşınıyorum öyle dayanılmayacak siddette değil

çok teşekkürler. söylediklerini dikkate alacağım :)

Ben de şeker olarak sadece meyve tüketiyorum beyaz ekmek pirinç patates ünlü mamülleri çıkardım bu süreçte hayatımdan. Yemeği de hafif yiyorum tavuk köfte haslanmis közlenmiş çiğ sebze tarzı tüketiyorum. Peynir ve ayran çok tüketiyorum. Dikkat etmedigim zaman yükseliyor 150 160 oluyor. Ama dün öğleden sonra aç karna 64 65 çıktı birşeyler yedikten sonra 190 a kadar çıktı anlamadım. Bugün sabah 89 kahvaltı 1. Saat 119 çıktı normal yani. Ben de çok halsizlik susuzluk yazıyorum.

Allah şifa versin. Tebrik ederim çok özenlisin ben en çok bebişim için üzülüyorum. Ben böyle olduğumda o zarar görür diye endişe ediyorum..

Yok aşkım öyle olsa yatamazsin vücudun da rahatsız olur. Bakma sen ona firlamaligindan yapıyorlar
Ah mahir yedim seni bu gece canımın istediği gibi bi yatayım da bi gör.Koca popolu fırlama çocuk sağol pozitifim

Allah şifa versin. Tebrik ederim çok özenlisin ben en çok bebişim için üzülüyorum. Ben böyle olduğumda o zarar görür diye endişe ediyorum..
Allaha emanet olsun yavrularımız çok sıkıcı üzücü bir süreç ben de yüksek çıkınca telaş ediyorum. Hamileyim ama istediğimi yiyemiyorum yemek yemeye bayılan bir insandım. Tabi iyi yönden bakmak lazım bu süreçte bebek kilo almış totalde 2 3 kilo almışım ben.

Kızlar ya ben evde olacağım için elektrikli süt sağma şeysi almadım.Ama bilmiyorum almak mı gerekir acaba.yani bi yere çıkarken bebek evde kalınca falan süt bırakmak için manuel olanlardan aldım ama bilmiyorum almak şart mı sizce

Şimdiden bizi böyle parmaklarında oynatmaları gerçekten çok ilginç doğunca ne olacak acaba

Sıkışmıyordur de mi ya
Ben de delice yattığımda eşim bebegi patlatcan diyor valla ben bıraktım artık yatıyorum kafama göre.

Kuzum ben almadım .ihtiyaç olursa hemen alinabilecek bir şey bence yani ben biraz rahatım sanırım herkesten fazla . Insalalh ihtiyaç duymayiz kuzum böyle düşün

Olabilir canım derdini sana anlatmaya alıştığından babaya soyleyemeye bilirler babasına tembihle arada sorsun ona bıraktığın zamanlar

İnsülin kullanıyormuusn yoksa sadece diyetmi

Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Yeni gördüm mesajını canım. Hakkınızda en hayırlısı olsun üzme tatlı canını elbet yine olucaksin anne rabbim gönlünüze göre istediğiniz hazir olduğunuz en kisa sürede güzel müjdeli haberleri almani dilerim .. o yavruya bunca zaman en iyi şekilde baktınız bakmayada dahada gayret ettiniz. O senden razıdır ona bakmak için elinden geleni yaptığın icin elbet öbür dünyada bizi karşılayan ilk onlar olucak.

Ben nasıl dogurucam yha yanıyor ortalık kış annesi olmaya alıştım bebeğe koyduğum ilk kıyafetleri incelticem sanırım battaniye degilde normal bir kundak falan hiç kendime güvenemiyorum yha catalda Zapt olamıyorum ben yha

Ben de delice yattığımda eşim bebegi patlatcan diyor valla ben bıraktım artık yatıyorum kafama göre.
Bende bu gece öyle yapıcam.hahahahaha erkeklerin bakış açısı çok ilginç ya
Kuzum ben almadım .ihtiyaç olursa hemen alinabilecek bir şey bence yani ben biraz rahatım sanırım herkesten fazla . Insalalh ihtiyaç duymayiz kuzum böyle düşün
Doğru ya ,kocalar ne güne var koşup aldırırız

Eşim yok ya herşey üst üste geliyor.dün 5 saat falan hattım bozuldu.Resmen ne arama yapabildim ne sms atabildim.Onunla uğraştım.Bugün sifondan su akmış tüm banyo su dolmuş onu zor hallettik şimdi.orayı kullanıma kapatacağım.gerçekten durup durup herşey eşimin gitmesini beklemiş gibi sanki yine de ne diyoruz çok şükür diyoruz ,Allah beterinden korusun diyoruz sakin kalıyoruz ,isyan etmiyoruz .yavrumuzu düşünüyoruz

Aslında o varken de olan şeylerdi belkide o yok ya sana öyle gelir. Benim esimde yaylaya falan gittiği evden üç dört gun uzak durduğu zamanlarda bana öyle gelir çocuklar hastalanir genellikle. Aynen canim bunada şükür sen iyisin bebek iyi yeter gerisini bir süre salla olur olur yapılır gecer de

Yani şöyle dedi devletin gönderdiğini yollicaksın bize senin için değişen bişi olmicak maaş devam edicek dedi. Sorduğunuzu anlamadım geri öderkende tam mı isticek kısmını

merhabalar, ben de mochi aldım, çalışmaya başladığımda ya da ihtiyaç olduğunda elektrikli pompaya geçeceğim. ne kadar doğru bilmiyorum tecrübeli anneler belki onaylarlar. sütü sağdıkça artıyormuş fakat bebeğin ihtiyacından fazlası söz konusu olduğunda mastiti tetikleyebilir diyen de var. ben Ebe Tülin Bulur / Emzirme Danışmanı (@bebek.uzmani) on Instagram instagram hesabını takip ediyorum güzel bilgilendirmeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…