- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.901
Benim aklımda tetikler mi acaba dediğim başka bişe var ama neyseYok canım sen deneme dediğin gibi tetiklememek lazım. Bugün bir arkadaşım hızlıca avent aldı onda e bebek in modeli varmış bozulunca işyerindeyken mastit olmayayım diye gidip almak zorunda kalmış. Çekim gücü baya iyi sende bundan al dedi bana. Niyetine girmiştim yine kafam karıştı ya
Canım ben dün yazmıştım hatta senle de konuştuk tam anlatamadım ama benim de öyle. Dedim ya yan taraflarım ağrıyor vs diye uyurken. Çünkü benim de ne tarafa yan yatsam oraya vuruyor ve ben sanki göbek üstü yatmışım gibi vicdan yapıp sıkıltırdığımı düşünüp sırtımı geri alıyorum asker gibi yatmaya çalışınca da dalamıyorum uykuyaKızlar yattığınız tarafta acı verecek kadar tekme hisseden var mı yoksa ben direk göbek üstü mü yatıyorum .Delirmek üzereyim.döndüğüm tarafta hissettiğim tekmenin haddi hesabı yok .canımı acıtıyor artık bu kadar vurması.Uykuya tam dalacağım yapıştırıyor peş peşe.Mecbur pozisyon değiştiriyorum.Çatım zaten ağrıdan kopacak zorla öbür tarafa dönüyorum .bu sefer de o tarafı tekme manyağı yapıyor.Benim yatış şeklimde mi sorun var
Tetiklemez kolaylaştırır kdjdjdkBenim aklımda tetikler mi acaba dediğim başka bişe var ama neyseama süt pompasıyla riske atmam o farklı bişe tabii
Çalışıyor mu diye kontrol etmek için bi bakayım dedim yanağıma tuttum bi kaç saniye asdsahsjÇekim gücünü nasıl anlıyorsunuz? Ben taa ne zaman aldım kutusunu bile açmadımdenesem anlar mıyım acaba. Meme uçlarını uyarmamak gerek diye biliyorum ama şimdiden
Evet ya bi de vicdan yaptırıyorlar insana.kolu mu sıkıştı bacağı mı arada kaldı ,çok vuruyor kesin çok mutsuz diye düşünmekten mecbur dönmek ya da dediğin gibi asker givi yatmak zorunda kalıyorum bende..çok yorucu oluyor bu süreç de .Gerçekten asla dinlenmiş olarak uyanamıyorum…Canım ben dün yazmıştım hatta senle de konuştuk tam anlatamadım ama benim de öyle. Dedim ya yan taraflarım ağrıyor vs diye uyurken. Çünkü benim de ne tarafa yan yatsam oraya vuruyor ve ben sanki göbek üstü yatmışım gibi vicdan yapıp sıkıltırdığımı düşünüp sırtımı geri alıyorum asker gibi yatmaya çalışınca da dalamıyorum uykuyaama şimdi benimki pozisyon değişti bugün ne olur bilmem. Anlıyorum seni ama
Ay ben iki üç gündür suratsızlaştım zaten, acaba dedim erkenden mi girdim lohusa depresyonuna ama yok bu uyuyamamadan oluyor. Şimdi mesela yataktayım ama korkuyorum yatmayaEvet ya bi de vicdan yaptırıyorlar insana.kolu mu sıkıştı bacağı mı arada kaldı ,çok vuruyor kesin çok mutsuz diye düşünmekten mecbur dönmek ya da dediğin gibi asker givi yatmak zorunda kalıyorum bende..çok yorucu oluyor bu süreç de .Gerçekten asla dinlenmiş olarak uyanamıyorum…vurdukça da midem daha çok yanıyor o da ekstrası
Oha anlamadımTetiklemez kolaylaştırır kdjdjdk
Ya psikolojik olarak çok etkiliyor gerçekten uyuyamamak.Ben zaten yer arıyorum depresyona girmeye ,bi de uykusuz kalınca beyin fonksiyonlarım da çalışmıyor komple kırıyorum kafayıAy ben iki üç gündür suratsızlaştım zaten, acaba dedim erkenden mi girdim lohusa depresyonuna ama yok bu uyuyamamadan oluyor. Şimdi mesela yataktayım ama korkuyorum yatmayasabaha kadar burdayız
İyiyim iyiyim canim sağol benim ufaklik hasta onunla ilgileniyorum iki gündür suanda ateşli ateş kontrolü yapıyorum yanima yatırdım di bakayım diye ben uyuduktan hemen sonra babasinn yanına gitmiş geri aldim yanıma ki + sı köy yeri keçisiydi iş güçdu bitmiyorki evi bitsin akşamlarıda bebegin içerde futbolmu voleybol mu artık ne oynuyorsa onun oynaması bitene kadar yatakta bir saga bir sola tam dalıyorum hop wc e bu yine uyanıyor devam sabaha böyle gün içi işlerimi bitirip kut ben ikindin kadar yatıyorum@eceeaap @asyemurfa @DLK033 @orapunzel @Busem06y @josei89 S Sefika053 @mertugce35
Kızlar iyi misiniz? Unutmayın bizi :)
O dolunay çok güzel çarptı bana sözde babasına emanet ettiğim kızım altina dıçmış banyosunuydu çamaşır suyuyla oraları yika haşat oldum. Çocuk büyütmekte en zoru tuvalet eğitimi 16. Gün 2 yaşında delirmek üzereyimCanım benim hep böyle ama evet dolunay da varmış.ekstra etkileniyoruz galiba
Evet tuvalet eğitimi zor bi nokta gerçekten.Herkes aynı şeyi söylüyor aynı şeyden şikayetçi … inşallah bi an önce hallolur.Biraz sabırlı olmak gerek ama işte dışardan söyleyene kolayO dolunay çok güzel çarptı bana sözde babasına emanet ettiğim kızım altina dıçmış banyosunuydu çamaşır suyuyla oraları yika haşat oldum. Çocuk büyütmekte en zoru tuvalet eğitimi 16. Gün 2 yaşında delirmek üzereyim
İşin bir Zor yanıda o gerçekten. Kendini hazır hissediyormuydu kızınız belli eder artık tuvalet eğitimine hazır olduğunu çiş hadi katlaniliyoda öteki zor yha bugüne kadar gelmedi hiç başıma gelmesindeO dolunay çok güzel çarptı bana sözde babasına emanet ettiğim kızım altina dıçmış banyosunuydu çamaşır suyuyla oraları yika haşat oldum. Çocuk büyütmekte en zoru tuvalet eğitimi 16. Gün 2 yaşında delirmek üzereyim
Aman ha beze geri dönmeyin canım çocuk şaşırıyor dahada zor oluyor ben gündüzleri unutturup Geceleri yinede takiyordum bir sürede öyle devam ettim kişi çıkarana kadar yazında gece bezini unutturmaya çalıştım allahtan Zorluk cikartmadi sallanır Geceleri cisi geldimi simdi akillandi bizi kaldirir. Biraktinmi sabır çekip sonuna kadar gidicen canim bir aya girer düzene merak etme çocuk o napsin beze alistiriyoruz sonrada unutturmaya çalışıyoruz onada zorO dolunay çok güzel çarptı bana sözde babasına emanet ettiğim kızım altina dıçmış banyosunuydu çamaşır suyuyla oraları yika haşat oldum. Çocuk büyütmekte en zoru tuvalet eğitimi 16. Gün 2 yaşında delirmek üzereyim
Peki benim bunları okurken tamda aynı durumdan muzdarip olup uyuyamadan geçirdiğim bilmem kaçıncı gece olması C Cerito .., aynısı bacım tamda aynısıKızlar yattığınız tarafta acı verecek kadar tekme hisseden var mı yoksa ben direk göbek üstü mü yatıyorum .Delirmek üzereyim.döndüğüm tarafta hissettiğim tekmenin haddi hesabı yok .canımı acıtıyor artık bu kadar vurması.Uykuya tam dalacağım yapıştırıyor peş peşe.Mecbur pozisyon değiştiriyorum.Çatım zaten ağrıdan kopacak zorla öbür tarafa dönüyorum .bu sefer de o tarafı tekme manyağı yapıyor.Benim yatış şeklimde mi sorun var
Benim dün ve önceki günler öyleydi. Özellikle oturunca uzanınca ve uyumaya çalışırken bildiğin dans gösterisi var içerde öyle düşün. Ay demek hissetti çocuğum bugün triplendi bana valla bir daha şikayet etmicem. Canım bırak hareket etsin yoksa paranoya oluyosun noldu noldu diye düşünmek daha kötü.
Ben sağımdan solumdan hepsinden vicdan azabı çekiyorumAyrıca sağıma yatmaya korkuyorum doktor yatma dedi ama mecbur dönüyorm ve vicdan azabı ile de uyuyamıyorum sende sağında vicdan azabı çekiyor musunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?