2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebişin yattığı yerde battaniye bile önermiyorum cnm ben birde peluş tarzı şeyler çok alerji yapıyor dikkat edin. Maşallah bebişe de
Ya evvet tamamen kafam buna takılıyor bazı pelusların tüylerinin falan döküldüğünü farkettim h&m de bakarken kafama çok oturmadı. Fisher price uyku arkadaslarını düşündüm ama bilemedim onuda

Evet zor oluyor biraz korkum yokturda işte çocuklara daha da cok ilgilenip üstlerine düşüyorum okul dönüşü bes dk önceden yollara bakıyorum nerde kaldi diye falan. Yanlızken sorumluluklar yüklenince bir tuaf oluyoruz galiba

Nedensw benımde gözüm hep gökkusaklı seylere kayıyor gökkusaklı olanı cok begendımm

Öylede Antalya gibi bir yerde bir kat giydirsem pişik olucak gibi hemen bir günde sanki bilemiyorum yha o zamanlar gelince bir daha düşünürüm gibide ben zor yha savaştan cikmisa dönerim hemen orda duş alasim gelecek gibi o gun sanki yanıyor şimdiden 33 derece

Ben gökkuşağı diyorum çok sevdim
Aiiyy demi ya, çiçekli olan sanki nişan hediyeliği havası veriyor bana da aslında
Nedensw benımde gözüm hep gökkusaklı seylere kayıyor gökkusaklı olanı cok begendımm
Ben de başından beri kendi ellerimle hazırladığım her şeyi gökkuşağı ile yaptım niyeyse çok sevimli geliyor gözüme. O zamannn 2 de 2 oy çokluğu ile gökkuşağı tasarlıyorum ben

bizdede durum ayni 35h sonra daha da şiddetleniyorlar

Çalışıyor mu diye kontrol etmek için bi bakayım dedim yanağıma tuttum bi kaç saniye asdsahsj
bende avent manuel var cekim gucu silikon basligini cikarinca daha iyi oluyor

Kızlar bir ay önce hastaneye gittim doktor bebeğin ters dedi.Yani yüzü sırtıma dönük.Dün yine muayeneye gittim yine ters dedi.Sizce doğuma kadar düzelir mi ya da benimle aynı durumu yaşayan var mı
hiç merak etme bazen dogum kanalına girmeden hemen donuyorlar son dakikaya kadar öyle olabilir

artma olursa doktoruna haber ver normalde hormonlardan da oluyor ilk hamileliğimde komple vücudum yüzüm falan sadece kesinti degil komple kabarmisti cilt doktoruna bile gitmiştim vücut sut üretimine bsladigi icin hormonlardan oldugunu söyledi emzirmeyi bakınca kasıntıda gecmisti

Ben kapi süsü felanda yaptirmiyorum isimli hastane cikisi vs hic yaptirmayi dusunmedim nedense. Ugrasana saygim var tabikide ama benlik seyler degil.hic hahaa hic sorma ceritom salatalikci mahirle miray

Aynen canım bende artarsa danışırım diye düşündüm ödemden de olabilir belki umarım şiddetlenmez :)

Ben de yemek yemeye bayılıyorum ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum Ben de 9 kilo aldım. İnşallah yediğimiz içtiğimiz her şey bebişlerimize şifa olur

tekli mi peki çiftli almak mı gerekir? elektrikli Lansinoh'dan bahsediyoruz dimi? manuel modeller de var kafam karıştı
Canim aslinda vu suna gore degisir. Aldin mi bilmiyorum ama herkese fikir olmasi acisindan diyorum. Ben teklisini kullandim elektrikli. Ve bana cok mantikli geldi. Cunku dolan gogsu bebege emzirdim digerini sagdim. Sagdikca sut arttigi icin diger emzirme saati gelince gene bu sefer sagdigimi bebege verdim dolmus oluyor zaten. Diger tarafi sagdim bu sefer. Ikisini de sagsaydimda olurdu ama bu denli fazla biriktirdigim sutu kullancak bi durumum olmadi ki. Hatta yalan olmasin attigim sut bile oldu derin dondurucuda baktim 6 aydir duruyor paketlerce sut. Ikisini de sagip dolaba kaldirsaydim 2 katini atmis olurdum. Ama ben 1.5 sene calismaya ara verdim evde oldugum icin sagdigim sutu kullanma durumum az oldu. (Misal disari ciktim oda 3 5 saatlik yani o zaman o sutleri annemlere biraktim vs. Hatta ve hatta cikmadan hemen oncr sagdigim icin dolaptanda cikartmadim direk o sutu vermis oldugum durum bile cok oldu) velhasilkelam suan gene calismiyor durumda oldugum icin calisirsamda evden calismali is bakiyor olacagim icin henuz almadim cihazi ama alirsam tekli alacagim. Sartlariniza bagli. Calisiyor olursaniz 2 li mantikli cunku sagip sagip dolaba atin. Ne kadar cok o kadar iyi.

Evet evet gökkuşağı olsun rengarenk oh ne güzel insanın içi açılır.Çiçekli nikah hediyesi gibi biraz bende katılıyorum sana
35den sonra karnımı yırtıp çıkabilir diye düşünüyorum
Ben kapi süsü felanda yaptirmiyorum isimli hastane cikisi vs hic yaptirmayi dusunmedim nedense. Ugrasana saygim var tabikide ama benlik seyler degil.hic hahaa hic sorma ceritom salatalikci mahirle miray
kapı süsünü odasına asmaya çok heves ettim ama çok şart değil tabi ki.Annem de dün bana biz boşa doğurmuşuz bunların hiçbiri yoktu diye bi laf soktu

Canim az once baska arkadasa da yazdim. Bence maddi olarak dusununce alabilirim ya koymaz diyorsan tekli elektrikliler mantikli. Ama ben acikcasi evde olundugunda mastit durumu haricinde pekte gerekli gormuyorum. Emin olun bi yerden sonra manuelle saginca da zaten yeterli toplanir sut. Cikcaginiz bebisi birakip 3 5 saattir zaten. O kadarlik sut biriktirebildikten sonra digeri sadece dolapta biriken sut olmus oluyor. Mastit icinde hastanelerde bile sagma makinalari var zaten ki manuelle de bosaltirsiniz zaten. Tercih sizin ben suan evde oldugum icin 3 5 ayda calismayacagim icin almadim. Favoriye koydum hee 1500 den 700 e duser alinir

Ben de başından beri kendi ellerimle hazırladığım her şeyi gökkuşağı ile yaptım niyeyse çok sevimli geliyor gözüme. O zamannn 2 de 2 oy çokluğu ile gökkuşağı tasarlıyorum ben
Merhaba canım, ne ile tasarlıyorsun bilmiyorum ama Canva'yı biliyorsan orada çok güzel örnekler oluyor.
Çok sıcak şimdiden maalesef, sabah bir 15dk çıktım markete kadar...o nasıl güneş. Yürüme yolu da çok değil ama bir bakmışım parmak arası terliklerimin izleri çıkmış ayağımda, orası beyaz kalmış gerisi yanmış.

Crocs şekli ayakkabı aldım arkadaşlar, şimdi bu olunca bir tedirgin oldum. Onları giyince de ayağımda yuvarlak yuvarlak izler çıkmasın güneşten

pozitifbiri Geçmiş olsun çok. Ailecek hasta olmak da ayrı zor. Daha iyisiniz insallah.

Son düzenleme:
Mochi 1 numara gerçekten ve bir biberon kadar da sağıyor kendi kendine kullanmış viri olarak tavsiye ederim 2021 de aldim kullandim şimdi durduğu yerde sararmış kaynatınca düzelir inşallah
Bunu cok merak ediyorum. Tekli elektrikli pompa kadar verimi var mi acaba ne yorum yaparsiniz ? Bide manuel de ki gibi sıksıksık islemi yok galiba bi kere sık sonra memede birak kendi dolsun oluyor sanirim. Ben buyuk ihtimal evde bi sagma seysi olsum diye alirsam alacagim ama tekli elektrikli mi olsun mochi mi olsun kararsiz kaldim. Favda duruyorlar. Indirim kovaliyorum. Ne zaman kim daha cok duserse o sekil alirim diyorum.

Evlenmeden önce pek sabırlı biri değildim ama evlilikte sabrı öğrendim eşim sayesinde
Ohooo evlilik öncesi halimle Şimdiki halim arasında benim de çok fark var sen bı de doğur az büyüsün bak neler nvler değişiyor sende yeni bir sen

Olmadı ayaklarını her gün belli süre güneşe tut heryeri eşit kararır bacım iyiyiz şükür duzeldik. İlaçlara devam çocuklar okula gitti ama ben bugün de dinleniyorum. Dinleniyorum dediğime bakma tabii ki azcik iyi hissedince ayağa kalkıp iş yapıyorum

Benım oğluşunda hastane çıkışı işlemesi, kapı süsü takı yastığı hediyelikleri hep gökkuşağı ismi de Karan isimleriyle yaşasınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…