2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba canım, ne ile tasarlıyorsun bilmiyorum ama Canva'yı biliyorsan orada çok güzel örnekler oluyor.
Canım bu tasarladığımı Canvadan şablon aldım ama mesleğimin kendisi bu olduğu için 2 3 programı aynı anda kullanacağım gerçek şablonu hazırlarken.
Benım oğluşunda hastane çıkışı işlemesi, kapı süsü takı yastığı hediyelikleri hep gökkuşağı ismi de Karan isimleriyle yaşasınlar inşallah
Oiiyyy Karan da çok güzel isim, çok da benzer bizim minişin ismiyle Amin kuzum, bizlerle birlikte sağlıkla, huzurla, mutlulukla geçirecekleri upuzun ömürleri olsun kuzuların

Güneşte yandıkça tabi izleri kalıcak ayağında ayy hastalıktan bahsetme canim yha bizde savaşıyoruz oğlanı kocaydi öksüren derken simdit kiz ateşli öksürük balgamli burun akıntısı bende ona bakicam derken iki uc gece bitgin düştüm sanırım bendede başladı bogaz acıma kırgınlık burun akıntısı

Bayrama doğru savaştan cikmisa döneriz biz artık sicakta olunca iki gun oda etkiledi bizi sanırım

İlk resim bi ağır kalmış gibi havası var ikincisi daha tatlı olmuş temalı olan daha hoş ve şirin duruyor gibi canım. Erkeklere birşey sorulmaz anam

Ben kızımda doğumdan sonra 18. Gün mastit oldum acil bir pompaya ihtiyacım vardi eşim kiwi marka almış güzeldi hani daha iyilerini hiç denenedigim için iyiydi bana göre sonrasında mochi aldım yani hoşuma gitti rahat sagiyordu

Ben kapi süsü felanda yaptirmiyorum isimli hastane cikisi vs hic yaptirmayi dusunmedim nedense. Ugrasana saygim var tabikide ama benlik seyler degil.hic hahaa hic sorma ceritom salatalikci mahirle miray
Valla bence de gereksiz ama millet yaptırmamamış demesin diye yaptırdım bende bi de ilk çocuk. İsimli zıbın yaptıracaktım ama vazgeçtim sanırım, foto çekimi için beyaz bir şey giydiririm bide taç takarız oldu bitti

Ben kapi süsü felanda yaptirmiyorum isimli hastane cikisi vs hic yaptirmayi dusunmedim nedense. Ugrasana saygim var tabikide ama benlik seyler degil.hic hahaa hic sorma ceritom salatalikci mahirle miray
Salatalik bir bana dokaniyor sanırım . Cacikta cok sıkıntı yokta şöyle kendini bi tuzlayıp yiyim diyorum iki lokma sonra migdem tavan yapıyor korkusuna direk yeyince biede kokmasa hiç istemez canimda kokuyorda burnuma buram buram

Ben budizz aldim. Hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu sesleri var. insallah ise yarar da parasini hakeder
Ay ona benimde çok elim gidiyor ama 2 tane almam gerektiğini düşününce geri bırakıyorum
İkincisi daha bir bebiş sankii

Cok sağol kuzum yorucu ama geccek biliyorum. İlaç kullanyrm
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bende de hunileşme vardı ama sonradan hiç bakılmadı şu an bilmiyorum var mı yok mu düzeldi mi diye .İlaç olarak ne kullanıyorsun

Bende favorime ekleyim pek bişeyin indirime gireceğini düşünmüyorum ama girerse alırız bencede

Saga neden yatma dedi kii
Bilmiyorum bende anlamadım hep sol olur mu canım insanın bir tarafı uyuşuyor işte bende sordum bir cevap alamadım da .. hoş son zamanlarda doktor değişikliğine gidiyorum bu doktor yüzüne başlarda iyiydi bazen cevap vermiyor insanı deli ediyor sonuçta sen bana açıklama yap diye sana para verip geliyorum demi yani açıkla neyse bende bşraz tereddütle birlikte az sağ genel itibariyle sol tarafıma yatıyorum

İlk resim bi ağır kalmış gibi havası var ikincisi daha tatlı olmuş temalı olan daha hoş ve şirin duruyor gibi canım. Erkeklere birşey sorulmaz anam
Evet ya ilkinde daha böyle nişan, nikah hediyeliği etiketi gibi geldi bana ama dedim her şeyi de gökkuşağı yaparsam çok mu bayar yine de bi şablon çıkardım. Erkekler gerçekten çok garipler ve daha da garibi onlar da bizim garip olduğumuzu düşünüyor
İkincisi daha bir bebiş sankii
Demiii Cevap veren herkes gökkuşağı demiş ya artık tüm iç huzurumla gökkuşağı tasarlayabilirim ehe ehe Keşke pek sevgili eşim de böyle şak diye seçse bi tane bir şeyi

Canım benim karaciğer enzimlerim yükseldiğinde ısrarla kaşınman var mı diye sormuşlardı. Sen de belki tahlil verirken baktırabilirsin, tansiyonunu da takip etmeni öneririm geçmiş olsun

Ben forum anasayfasına giremiyorum böyle bir ekran çıkıyor yaklaşık 4 5 gündür böyle. Neden olur bilen var mı?
Benimde aynisi cikiyor, 3gündür

Ayrıca sağıma yatmaya korkuyorum doktor yatma dedi ama mecbur dönüyorm ve vicdan azabı ile de uyuyamıyorum sende sağında vicdan azabı çekiyor musunnn
Hic mi yatma dedi? Arada ben donuyorum sağıma,her tarafim tutuluyor diye,inşallah kotu bisey yapmiyorumdur

Olmadı ayaklarını her gün belli süre güneşe tut heryeri eşit kararır bacım
O aklıma geldi, ama bu sıcakta genel hic evden çıkasım yok, ev+klima ikilisi çok hoştur
Bayrama doğru savaştan cikmisa döneriz biz artık sicakta olunca iki gun oda etkiledi bizi sanırım
Benim burada ilk yazım, o yüzden hiç alışık değilim. En kötü de Temmuz/Ağustos da oluyor diyorlar burada sıcaklar. Nasıl bu doğumları Ağustos'a getirdik ah ah

Ya tabikide hevesi olan yaptirsin ama ben lazimli gormedim bilmiyorum giyimine cicili bicili aldim ama isimli seylere nedense elim gitmedi. Sormaa hastanede lohusalik almadm önü dügmeli guzel pijama takimlari aldim foto tabikide cekilirim ama biyere atmam anı kalir o bizde. Eşimde boşver lohusaliga gereksiz para vercegimize bebis dogunca nasipse studyoya cekime gidelim o zaman uyumlu giyeriz aile fotosu cekiliriz dedi mantikli geldi

cok kotu bir gün ve gece geçirdim,geciriyorum kızlar kizim dun aksamdan beri iyi degil allahtan gece atesi yoktu duştan sonra nurofen vermiştim ama tum geceyi bana da kendine de zehir etti emziği her düştüğünde istedi sabah 6bucuktan beri de 38.5/39.5 derece ateş ile simdi ilik dus yaptırdım ilaç desen zorla burun. temizliği inhalacion falan derken cok yoruldum vermiyor,durmuyor ağlıyor beni tekmeliyor yalnızım birde babamiz en azından evde olaydı birazcık rahat uyku uyurdum cocuk uyudukça bende uyumaya calistim ama atesi olunca girip ciktik öyle 20dk yarim saatlik yalnızlık ne zormuş ya

Bende favorime ekleyim pek bişeyin indirime gireceğini düşünmüyorum ama girerse alırız bencede
Canim cok takip edince gene az buz bisiyler yakalanabiliyor lansinoh gogus ucu kremi 220 lerde en uygun buluyodum. Genel olarakta 240 civariydi. Ama 184 e yakaladim. Muthis bi indirim degil belki ama iste bu tarz cihazlarda da 200 300 bisiler yakalanabilir indirim olarak. Acil degilse bekletmekte yarar oluyor. Tabi bekletirken 200 300 artip eski fiyattan olsa alcam moduna da gecmek yok mu var

Kızlar çok acil başıma ne geldi tahmin edemezsiniz sokak kedisi tirmaladi beni doktorumu aradim şehir hastanesine git aşı kararını onlar verebilir ancak dedi . Bebeğe zararı olur mu dedim net bir cevap vermedi . Kuduz ölümcül eğer varsa ikiniz ölürsünüz filan dedi . Ama araştırdım kuduz aşısı fetüse zarar verebilir diyor . Ne yapacagimi bilmiyorum kedi evin orda baktığım kedi hep pencereme gelir mama veririm bugün verirken elimi fazla uzattım tırmık attı iki çizik oldu çok kanamadı belki 1 damla hemen dezenfekte etmeye çalıştım ama ne yapatim bilmiyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…