- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.041
Benimde aynisi cikiyor, 3gündür
Hic mi yatma dedi?Arada ben donuyorum sağıma,her tarafim tutuluyor diye,inşallah kotu bisey yapmiyorumdur
E nasıl örtecez uyurken üstünü? Örtmemek mi gerej?Bebişin yattığı yerde battaniye bile önermiyorum cnm ben birde peluş tarzı şeyler çok alerji yapıyor dikkat edin. Maşallah bebişe de
Gökkuşağı güzel canım, diğeri çok sade.Kızçemin hediyelikleri için etiket tasarlıyorum. Odasının avizesi, duvar stickerı, kapı süsü vs hep gökkuşağı temasında. Tasarım olarak yine gökkuşağı mı tasarlasam yoksa çiçekli bir tasarım mı yapsam ikileme düştüm, eşim her zamanki gibi yine ikisi de çok güzel hayatım dedi sıyrıldı.Siz ne dersiniz?
Kızlar çok acil başıma ne geldi tahmin edemezsinizsokak kedisi tirmaladi beni doktorumu aradim şehir hastanesine git aşı kararını onlar verebilir ancak dedi . Bebeğe zararı olur mu dedim net bir cevap vermedi . Kuduz ölümcül eğer varsa ikiniz ölürsünüz filan dedi . Ama araştırdım kuduz aşısı fetüse zarar verebilir diyor . Ne yapacagimi bilmiyorum kedi evin orda baktığım kedi hep pencereme gelir mama veririm bugün verirken elimi fazla uzattım tırmık attı iki çizik oldu çok kanamadı belki 1 damla hemen dezenfekte etmeye çalıştım ama ne yapatim bilmiyroum
Geçmiş olsun. Direkt hastaneye git. İnternette dediğine bakma, doktor daha iyi bilir. Hem hastanedeki doktora hem de kendi doğum doktoruna sorup karar ver canım. Çok ciddi bi riski yoksa bence ol aşıyı. Hiçbişe olmayacak yüreğini ferah tut. Sakince hastaneye gitSiz olsanız naparsiniz
Sağa yatmamayı da ilk defa duydum. Ay zaten başka seçenek yok imkansız yani, tutulur sol taraf yat yat yatHic mi yatma dedi?Arada ben donuyorum sağıma,her tarafim tutuluyor diye,inşallah kotu bisey yapmiyorumdur
Kendi doktorum kadın doğum bölümü olan bir hastanenin aciline git ben bi fikir veremem dedi şehir hastanesine git dediE nasıl örtecez uyurken üstünü? Örtmemek mi gerej?
Gökkuşağı güzel canım, diğeri çok sade.
Geçmiş olsun. Direkt hastaneye git. İnternette dediğine bakma, doktor daha iyi bilir. Hem hastanedeki doktora hem de kendi doğum doktoruna sorup karar ver canım. Çok ciddi bi riski yoksa bence ol aşıyı. Hiçbişe olmayacak yüreğini ferah tut. Sakince hastaneye git
Canim bence git bi hastaneye. Ben bugun elimi minicik cizmisim (parmak eklem cizgisi kanamis ) nereye nasil oldu bilmiyorum ama aklima acaba metal miydi ki geldi. 1 doz tetenoz oldugum icin neyse ya sorun degildir oldum. Ama simdi senin bariz bi asin yok ve evet sokak kedi kopekleri kuduz anlaminda tehlikeli. Bence guvenilir bi hastanenin aciline git durumu anlat ve ona gore degerlendir. Bilgim olmasa da asi olmak daha mantiklidir gibi geliyor. Riski var miymis olup olmamanin sor iyice. Ama es gecme derim. Icin rahat etmez zaten ole dusun.Kendi doktorum kadın doğum bölümü olan bir hastanenin aciline git ben bi fikir veremem dedi şehir hastanesine git dedi
Bazı yerlerde de aşının zararı yok denmiş mecburi yapılmalı denmiş bilmiyorum çok fena panik oldum haftam ileri olsa sezeryan olur hemen öyle aşı olurdum simdi hep aklıma şey geliyor kedi kuduz gibi değil sevecen bi kediydiCanim bence git bi hastaneye. Ben bugun elimi minicik cizmisim (parmak eklem cizgisi kanamis ) nereye nasil oldu bilmiyorum ama aklima acaba metal miydi ki geldi. 1 doz tetenoz oldugum icin neyse ya sorun degildir oldum. Ama simdi senin bariz bi asin yok ve evet sokak kedi kopekleri kuduz anlaminda tehlikeli. Bence guvenilir bi hastanenin aciline git durumu anlat ve ona gore degerlendir. Bilgim olmasa da asi olmak daha mantiklidir gibi geliyor. Riski var miymis olup olmamanin sor iyice. Ama es gecme derim. Icin rahat etmez zaten ole dusun.
Bugun bakıldı yok su an hunileşme canım. Progesteron adalat insülin ecopirin bide vitaminler canım 1 poşet ilacım varÇok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksınbende de hunileşme vardı ama sonradan hiç bakılmadı şu an bilmiyorum var mı yok mu düzeldi mi diye .İlaç olarak ne kullanıyorsun
İhmal etmemeni öneririm doktorunu dinle ve git. Eltimin eline de aynısı olmuş hamile değildi. Ama optik nörit geçirdi. Hayvandan gelen bi parazit sebebiyle. Umarım korktuğumuz şeyler olmaz ama için de rahat etmiş olurSiz olsanız naparsiniz
Ya gerçektenBen budizz aldim. Hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu sesleri var. insallah ise yarar da parasini hakeder
İnşallah yahiç merak etme bazen dogum kanalına girmeden hemen donuyorlar son dakikaya kadar öyle olabilir
Ben de öyle diyordum bi model beğendim beğenmişken yaptırım dedim amanın 1500 tl dedi yaBen kapi süsü felanda yaptirmiyorum isimli hastane cikisi vs hic yaptirmayi dusunmedim nedense. Ugrasana saygim var tabikide ama benlik seyler degil.hichahaa hic sorma ceritom salatalikci mahirle miray
yine iyi bi indirim bence ben çooook düşünüyorum artık alışveriş öncesi.E işten de çıkacağım artık öyle elim bol bol gitmiyor.Bi de maşallah iyi borcumuz varmış ,artık biraz kemer sıkma zamanıCanim cok takip edince gene az buz bisiyler yakalanabiliyor lansinoh gogus ucu kremi 220 lerde en uygun buluyodum. Genel olarakta 240 civariydi. Ama 184 e yakaladim. Muthis bi indirim degil belki ama iste bu tarz cihazlarda da 200 300 bisiler yakalanabilir indirim olarak. Acil degilse bekletmekte yarar oluyor. Tabi bekletirken 200 300 artip eski fiyattan olsa alcam moduna da gecmek yok mu var
Bende eğer Ağrı ve kasılma olursa adalata başlayacağım. Doktorum öyle söylediBugun bakıldı yok su an hunileşme canım. Progesteron adalat insülin ecopirin bide vitaminler canım 1 poşet ilacım var
çok teşekkürler uzunca açıklamışsınız çok naziksiniz. ben 1 sene ara vereceğim işe. henüz almadım, marka öneriniz var mıCanim aslinda vu suna gore degisir. Aldin mi bilmiyorum ama herkese fikir olmasi acisindan diyorum. Ben teklisini kullandim elektrikli. Ve bana cok mantikli geldi. Cunku dolan gogsu bebege emzirdim digerini sagdim. Sagdikca sut arttigi icin diger emzirme saati gelince gene bu sefer sagdigimi bebege verdim dolmus oluyor zaten. Diger tarafi sagdim bu sefer. Ikisini de sagsaydimda olurdu ama bu denli fazla biriktirdigim sutu kullancak bi durumum olmadi ki. Hatta yalan olmasin attigim sut bile oldu derin dondurucuda baktim 6 aydir duruyor paketlerce sut. Ikisini de sagip dolaba kaldirsaydim 2 katini atmis olurdum. Ama ben 1.5 sene calismaya ara verdim evde oldugum icin sagdigim sutu kullanma durumum az oldu. (Misal disari ciktim oda 3 5 saatlik yani o zaman o sutleri annemlere biraktim vs. Hatta ve hatta cikmadan hemen oncr sagdigim icin dolaptanda cikartmadim direk o sutu vermis oldugum durum bile cok oldu) velhasilkelam suan gene calismiyor durumda oldugum icin calisirsamda evden calismali is bakiyor olacagim icin henuz almadim cihazi ama alirsam tekli alacagim. Sartlariniza bagli. Calisiyor olursaniz 2 li mantikli cunku sagip sagip dolaba atin. Ne kadar cok o kadar iyi.
Ben diyom hiç Ağustos sıcaklarıni düşünemedik tuttumj tutmadimi bu ay derken diyom oda sey diyo birdahakine ayarlarız kari sen yeterki kışın iste diyor ahahhahahaha bendeki modelde böyle birşeyO aklıma geldi, ama bu sıcakta genel hic evden çıkasım yok, ev+klima ikilisi çok hoştur
Benim burada ilk yazım, o yüzden hiç alışık değilim. En kötü de Temmuz/Ağustos da oluyor diyorlar burada sıcaklar. Nasıl bu doğumları Ağustos'a getirdik ah ah
Ben 6yazanı 6ya yaklaşırken ve 6yı biraz geçe olarak algıladım hep ama bilmiyorumKızlar bazı markalarda sadece aralık değil de ay yazıyor. Mesela 3-6 ay değil de 3 ya da 6 ay yazıyor. Şimdi 6 yazanı 3-6 ay şeklinde mi algılamalıyım ?
Onlar bizim gibi fazla detaycı yada hevesli yada ne biliyim düşünceli degiller gibi yok bir su tokası su sırtına yok su ayakkabısı bu kiyabete uysun odasinin rengi battaniyenin dokusu derken oooo onlara yiksan bu isi varya bizim dokuz ayda yapamadığımızi onlar bu rahatlıkla bir ayda bitirirler ahahahahEvet ya ilkinde daha böyle nişan, nikah hediyeliği etiketi gibi geldi bana ama dedim her şeyi de gökkuşağı yaparsam çok mu bayar yine de bi şablon çıkardım.Erkekler gerçekten çok garipler ve daha da garibi onlar da bizim garip olduğumuzu düşünüyor
DemiiiCevap veren herkes gökkuşağı demiş ya artık tüm iç huzurumla gökkuşağı tasarlayabilirim ehe ehe Keşke pek sevgili eşim de böyle şak diye seçse bi tane bir şeyi
Sen hangi ildesin canım ilk sayfada baktimda göremedim adını listedeO aklıma geldi, ama bu sıcakta genel hic evden çıkasım yok, ev+klima ikilisi çok hoştur
Benim burada ilk yazım, o yüzden hiç alışık değilim. En kötü de Temmuz/Ağustos da oluyor diyorlar burada sıcaklar. Nasıl bu doğumları Ağustos'a getirdik ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?