2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebişin yattığı yerde battaniye bile önermiyorum cnm ben birde peluş tarzı şeyler çok alerji yapıyor dikkat edin. Maşallah bebişe de
E nasıl örtecez uyurken üstünü? Örtmemek mi gerej?
Gökkuşağı güzel canım, diğeri çok sade.
Siz olsanız naparsiniz
Geçmiş olsun. Direkt hastaneye git. İnternette dediğine bakma, doktor daha iyi bilir. Hem hastanedeki doktora hem de kendi doğum doktoruna sorup karar ver canım. Çok ciddi bi riski yoksa bence ol aşıyı. Hiçbişe olmayacak yüreğini ferah tut. Sakince hastaneye git

Kendi doktorum kadın doğum bölümü olan bir hastanenin aciline git ben bi fikir veremem dedi şehir hastanesine git dedi

Kendi doktorum kadın doğum bölümü olan bir hastanenin aciline git ben bi fikir veremem dedi şehir hastanesine git dedi
Canim bence git bi hastaneye. Ben bugun elimi minicik cizmisim (parmak eklem cizgisi kanamis ) nereye nasil oldu bilmiyorum ama aklima acaba metal miydi ki geldi. 1 doz tetenoz oldugum icin neyse ya sorun degildir oldum. Ama simdi senin bariz bi asin yok ve evet sokak kedi kopekleri kuduz anlaminda tehlikeli. Bence guvenilir bi hastanenin aciline git durumu anlat ve ona gore degerlendir. Bilgim olmasa da asi olmak daha mantiklidir gibi geliyor. Riski var miymis olup olmamanin sor iyice. Ama es gecme derim. Icin rahat etmez zaten ole dusun.

Bazı yerlerde de aşının zararı yok denmiş mecburi yapılmalı denmiş bilmiyorum çok fena panik oldum haftam ileri olsa sezeryan olur hemen öyle aşı olurdum simdi hep aklıma şey geliyor kedi kuduz gibi değil sevecen bi kediydi

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bende de hunileşme vardı ama sonradan hiç bakılmadı şu an bilmiyorum var mı yok mu düzeldi mi diye .İlaç olarak ne kullanıyorsun
Bugun bakıldı yok su an hunileşme canım. Progesteron adalat insülin ecopirin bide vitaminler canım 1 poşet ilacım var

Ben kapi süsü felanda yaptirmiyorum isimli hastane cikisi vs hic yaptirmayi dusunmedim nedense. Ugrasana saygim var tabikide ama benlik seyler degil.hic hahaa hic sorma ceritom salatalikci mahirle miray
Ben de öyle diyordum bi model beğendim beğenmişken yaptırım dedim amanın 1500 tl dedi ya

yine iyi bi indirim bence ben çooook düşünüyorum artık alışveriş öncesi.E işten de çıkacağım artık öyle elim bol bol gitmiyor.Bi de maşallah iyi borcumuz varmış ,artık biraz kemer sıkma zamanı indirim olursa pompada bana da haber verirsen sevinirim
Bugun bakıldı yok su an hunileşme canım. Progesteron adalat insülin ecopirin bide vitaminler canım 1 poşet ilacım var
Bende eğer Ağrı ve kasılma olursa adalata başlayacağım. Doktorum öyle söyledi yan etkisi var mı internette birsürü şey yazıyor sinir bozucu şekilde bende süreci endol fitil ve hapla atlattım.Şimdilik sadece oksopar vuruyorum kendime

çok teşekkürler uzunca açıklamışsınız çok naziksiniz. ben 1 sene ara vereceğim işe. henüz almadım, marka öneriniz var mı

Kızlar burada bez konusu geçmişti. Molfix ve sleepy çok önerilmişti. Sanırım başlangıç için Molfix denemek istiyorum ben de.

Internette şu an indirimli, uygun gözüküyor. 1 numara (200×lü, 2-5kg), tanesi 1.38 e geliyor. Bu iyi bir fiyat mi molfix için, piyasayı hiç bilmiyorum bu markada.

Ama çok fazla 1 gerek yok diyen de vardı, yani 1i daha az alıp (80-100adet?), 2 numarayı (3-6kg) daha çok (200 civari) almak mı mantıklı sizce? Bez boyutu için yazan kilolar nerdeyse aynı o kafa karıştırtıyor.

Ben diyom hiç Ağustos sıcaklarıni düşünemedik tuttumj tutmadimi bu ay derken diyom oda sey diyo birdahakine ayarlarız kari sen yeterki kışın iste diyor ahahhahahaha bendeki modelde böyle birşey

Kızlar bazı markalarda sadece aralık değil de ay yazıyor. Mesela 3-6 ay değil de 3 ya da 6 ay yazıyor. Şimdi 6 yazanı 3-6 ay şeklinde mi algılamalıyım ?
Ben 6yazanı 6ya yaklaşırken ve 6yı biraz geçe olarak algıladım hep ama bilmiyorum yani 5aylıkken de olur 6 buçukken de olur gibi hahahahaha kör cahillik

Onlar bizim gibi fazla detaycı yada hevesli yada ne biliyim düşünceli degiller gibi yok bir su tokası su sırtına yok su ayakkabısı bu kiyabete uysun odasinin rengi battaniyenin dokusu derken oooo onlara yiksan bu isi varya bizim dokuz ayda yapamadığımızi onlar bu rahatlıkla bir ayda bitirirler ahahahah

Sen hangi ildesin canım ilk sayfada baktimda göremedim adını listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…