2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeğim çok normal, eşinin olmaması da etkilesi seni tabii ki. Görüşebiliyor musunuz?
İnşallah canım. Hepimiz sağlıkla sıhhatle en doğru zamanda kolaylıkla mutlulukla bebeklerimize kavuşalım.

Yok kız kopmayııızzz. Hele dğzen oturduktan sonra ohh. Daha lohusa küfür seansı yapıcaz diyetten önce jdjd

Eşinin annesi mi kendi annen mi ayrıca sancıyı ağrıyı sızıyı çeken sensin burda hissenin büyük dilimi sana düşer senin fikrin cok önemli içine sinmezsr çocuguna koyduğun isim sen mutlu olmicaksın sonuçta isim bu ha demeye değişmez... Herkes zamanla alışır seçtiğiniz isme .... Herkesi memnun edemezsin kocanı ikna etsen başkası kendi fikrini Söyler herkes bir isim der... Ortalık curcuna olur.. bizde de isim sorun oluyor kendi annem beğenmedi kardeşlerim bişey dedi kayınvalidem bu ne biçim isim dedi ama umrumda bile değil ben kızıma Umay diye seslenmenin hayalini kuruyorum... Başkasının gönlü olsun diye kendi hayallerimden vazgeçemem... Hepsi sustu herkes kabullendi ismi şimdi herkes Umay diye seviyor.. önemli olan bebeğin isminde cok sağlığı.., bıraksınlar bu gebeleri bir salın ya herkes ne koymak isterse koyar kime ne yahuu

mydreams93 bende suyu içemiyorum kızımda da bunda da hamileliğin başından beri asitli su içiyorum burda almanyada zaten su istesenizde asitli su getirdikleri için doktorlar bile karışmıyor ama zaten birtek asitli su tatli geldigi icin onu icebiliyorum

Estağfurullah canım saçmalama ne şımarıklığı yanlış anlama beni sana kolay mı kaç zamandır evdesin zor süreç.. ama hepimizin başında bir şekilde... Bitti az kaldı diye diye doğuma gidicezz

Bende bu yüzden hep yıllarca ona kendimden çok verdim, o da keza öyle hayatını çocuklarına adamış, ama onun ilişkisi bağımlı, bana ağır geliyor artık, keşke böyle olmasaydı, biraz sınır koymak en iyisi yoruldum çok
Evet canım en azından fikrini söyleyip çekilebilirdi, diretmesi ve sonunda da yaptığı yapacağı iyilikleri söylemesi beni üzdü ve kızdırdı açıkçası, hata bende sınır koyamadım

Her gün arıyor 8-9 kere görüntülü malesef konuşamıyoruz ama sesini duyunca bile dünya daha güzel bi yer oluyor
İnşallah canım

Benim annem, kv fikir beyan etmemeyi öğrendi, onunla mesafeli bir ilişkimiz var, annem de saçını süpürge eden bir kadın emeği çok çok fazla, bizi okutmasi olsun, torunlarına emeği olsun, ama kendimi hep kötü hissettiriyor ben de artık bu konuyla ilgili yorum yaptırmayı düşünüyorum, Umay da çok güzel bir isim adıyla yaşasın kızın..

Canım kusura bakma ama düşüncemi açık yazacağım. evlilik 2 kişiliktir. 3 kişilik değil. Bu 3 ümüzün çocuğu değil. Anane babaneye sevmek düşer, karar vermek herşeye dahil olmak değil. Eğer böyle bir taviz verilirse evlilik iyi gitmiyor zaten. Bizde de eşimin ailesi bu şekilde herşeye dahil olmak istiyor. Ben de aman evliliğimiz bozulmasın diye alttan alıyorum ama sonuç olarak beni mutsuz ediyorlar. Ben eşimin psikolojisinden dolayı çok carlayamıyorum. Çünkü biliyormuşk arada kalmayı kaldıramayıp evliliğimizi bitirecek. Ama kendi ailem bunu yapsa karıştırmazdım kesinlikle. Sınırını çizmelisin

Kantarın topuzu kaçmış. Sınır koymak en iyisi umarım hatasını anlar. Anlamazsa da sen kendinde hata aramaya başlama lütfen. Senin hiç hatan olduğunu düşünmüyorum. Kaç yaşında 2 çocuk annesi kadınsın. Birde Bağımlı ilişkilerin oluşturduğu yükle savaşmak zorunda değilsin.

Amin canım hepimizin yavruları adlarıyla mutlu sağlıkla yaşasın .. annenn fedakar olabilir olmadı iki isim koyun onunda gönlünü edersin... Bu arada sen ne koymak istiyorsum yavrunun adını

Evliliğimize karismazlar hatta yapıcıdır annem, ama çocuklar konusunda kendisini birinci isim olarak görüyor, bu hakkı biraz da ben verdim, çalıştığım için bazı şeylere çok karşı çıkamadım, çıksam da anane dede kontenjanından fazlasıyla yararlandılar, kızım 2 yaşında işe başladım mesela, yeme düzeni annemin istediği gibi oldu ister istemez, uyarsam da fayda etmedi mesela, bazı şeyler zorunluluktan oldu, bu da böyle bir şeydi aslında, biraz tehdit vari bir tavır icindeydi

Amin canım hepimizin yavruları adlarıyla mutlu sağlıkla yaşasın .. annenn fedakar olabilir olmadı iki isim koyun onunda gönlünü edersin... Bu arada sen ne koymak istiyorsum yavrunun adını
Bence annesini bu davranışından sonra isim konusuna karıştırmamalı. Zaten yeterince taviz verilmiş bir ilişki var ortada birde bu davranışın üzerine gönlü kırılmasın diye 2. İsim verilirse başedemez. Bazende insanların üzülmesi gerekiyor ya.

Göbek ismi hazır ama nüfustaki ismine de kendi karar vermek istedi, daha doğrusu onun da beğendiği ortak karar, bizim beğendiğimiz İlay ismi, Öztürkçe bir isim

Bunu duymak bile iyi geldi

Tam yazmak istediklerim

Hiç sevmiyorum böyle işleri ne karışırsınız ki. Bende kimse karışmadı mis gibi ben koydum isimlerini çokta güzel oldu

Okurken bende aynı durumu yaşadığım için paylaşmak istedim bende kızıma Umay ismini koyacağım benim cevremdekilerde bu nasıl isim anlamı kötü cart curt dediler sonra hepsi alıştı şuan Umay diye sesleniyorlar istedikleri kadar laf edebilirler anlamı kötü falan diye sonuçta benim kızım ilk göz ağrım eşim ve ben buna karar vermişiz çevremize de saygı duymak düşer değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…