- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.301
Olabilir canım dolunayın başından beri ekstra kötüyüm zaten.herşey katlandı dolunayla birlikte beni kitlediC Cerito m şu dolunayında etkisi olabilir mi yaşadıklarında üst üste geldi tabi kız yine sebeplerin var ben gün içinde durup durup ağlıyorum hele havalar güzelleşti ya bugün camın önünde kafamı koltuğa yaslamış dışarıyı izliyordum görseler tımarhaneye alırlarama o kadar özledim ki piknik yapmayı saatlerce yürüyüş yapmayı iyicede ağırlaştık ama çok az kaldı arkadaşım. Kendini hiç zorlama ağlamak istiyosan ağla bastırma ama en kötü dönemlerimiz nasıl geçti bunlarda geçicek miniklerimizi alıp arabalarına doya doya alıcaz güzel havamızı hele birdahaki yaza tam pıtı pıtı olucaklar çimlerde yuvarlanıcaz
Doğru söylüyorsun canım.bu ara mutlu olamıyorum ,inşallah oğluş mutludur.Babası dönerse Bende bi tık daha iyi olabilirim inşallah.zaten babamız dönünce de 2 haftamız kalıyor bizim sezeryanaAnneyiz diye köle değiliz. İlk günden beri bunu söylüyorum. Sen iyi olacaksın iyi hissedeceksin ki mahir kuşunda iyi olsun öutlu olsun. Saçını süpürge etmek zorunda değilsin, eden etsin ama oda sağlıklı değil. Arada kendini düşünmen o kadar normal ki. Bence dolunay içimizden geçiyor Ceri. İnşallah verir kuzum çok iyi gelir eminim. Kendini yormadan sende birşeyler yaparsın. Yatmak çok sıkıcı ya sebep ne olursa olsun. Zaman geçmiyor. Allahtan hobilerin var cero.
Kopmayalım ya ben çok alıştım size.Kaç aydır birlikteyiz gerçekten aileden oldunuz hepiniz
Ay gerçekten insansız olsak da insan isteriz ama haAy bende inan ki pozitif insan sevmiyorum diye geziyorum ortalarda jdjdj keşke yazlığım veya köy evim olsaydı kafa dinlemek çok istiyorum. Sıkıştım kaldım şehirin ortasında
Yavrum gelişimleri tam olsun hazır nazır olsunlar aynı gün doguralim inşallahPozitifim yazdigini okuyunca bu ben diyorum ya. Bence ayni dogurcaz senle guncellemelerimiz hep ayni zamanda oluyorbaldir benimde. Hani hamlarsin ve merdiven cikarken bi agri olur ya o.agriyi yururken yasiyorum
Doğru söylüyorsun canım.bu ara mutlu olamıyorum ,inşallah oğluş mutludur.Babası dönerse Bende bi tık daha iyi olabilirim inşallah.zaten babamız dönünce de 2 haftamız kalıyor bizim sezeryanainşallah güzel günlerimiz olacak hepimizin
Kopmayalım ya ben çok alıştım size.Kaç aydır birlikteyiz gerçekten aileden oldunuz hepiniz
Hahahahaha ona ne şüphe şekeriiiiiiimmmmBen sizi birlestiririm korkman guuzzzuuuummm
Ya isim konusunda neden anne babaya karisilir bende bunu anlamiyorum. Kendi annemde öneriler söyledi guzelce siz karişmayin ben istedigimi koycam dedm. Bugünde kaynanam aradiydi esimi hoporlerdeydi. Diyoki isim buldunuz mu bebege yok dedik. Halbuki isim var kafamizda ama dogmadan ismiyle seslenmiyoruz adlandirmiyoruz esimle oyle bi karar almistiik. Kaynanamada yok dedik. Bana biraksaydiniz ben coktan halletmistm isim işini diyor. Yaa sana niye birakalim yani dimi. Boyle ustune vazife olmayanlarn işe karısmalarini hic sevmiyorum. Bosver canim annende olsa karisma diceksin. Ne munasebet yaa en guzel olayi zehir ediyolar bize...İyi akşamlar hanımlar
Ben de bugün moralisizim baya, annemler bir haftalığına memlekete gittiler, Bu hafta çocuklarla birlikte idare etmeye çalışıyorum, çünkü küçük kızım (4 yaş), henüz kreşe gitmiyor, oğlum ana sınıfında, sabah hazırlanıp hep birlikte evden çıkıyoruz, oğlumu okula, kızımı iş yerine götürüyorum. Benim için bir hayli zor çünkü yemek yiyen çocuklar değiller, akşam ve sabah saatleri oldukça uğraştırıcı, sabah 6.30 kalkıp 8.30 da anca evden çıkabiliyoruz ve bu iki saat boyunca hep ayaktayım akşam da keza öyle. Bir de üzerine oğlum bu hafta ateşlendi ve bir gün işlerimi evden yürütmem gerekti, maalesef hasta da olsa okula bırakmam gerekti bir gün hariç. Kızım da iş yerinde oldukça hareketli, onun peşindeyim, dışarından gelen müellifler ve toplantılar var devamlı, Allahtan eşimle aynı kattayız ama bugün onun da toplantısı vardı. Bunları neden anlattım çünkü bu yorgunluğun üzerine yaşadığım durum beni üzüyor ve artık sorunun benden kaynaklı mı, çok mu fevri davrandım bilmiyorum, 7 aydır bebeğin ismi konusunda karar veremedik, benim beğendiğim ismi annem beğenmiyor, annemin beğendiğini eşim, eşimin beğendiğini vs. filan, en son dün eşimin de onayladığı bir isme karar verdik, anneme açıkladım bana söyleme filan dedi, ama söyledim haberi olsun, çünkü gerçekten belirsizlik var ve kendi de daha araştıracakmış, fakat bulduğu isimler kendi çağının da üst kuşağı, kendi kızına ve oğluna türkçe isimler koymuşken bu bebekte bize çok baskı yaptı isim konusunda, ve en son bu ismi koyarsanız kapınıza gelmem, çocuklara bakmam diye söyledi, yaptığı iyilikleri saydırdı filan, ben de sen bilirsin eğer bakmak istemezsen ben de kendimi ona göre ayarlarım ama bir anne olarak çocuğuma isim koyma hakkım çok abesmiş gibi davranıyorsun vs. yazdım. Yarın dönüyorlar ama aramız böyle, bense çok sabırsız davrandım ve resti çektim diye bir yandan üzülüyorum, bir yandan yorgunum, emeği büyük ama duracağı yeri bilmiyor gibi geliyor artık, öyle işte, ağlayasım var
Yok canım benim siz normalsınız anormal olan bence benim kendimi hiç korumadım bence bir hamile kadının yapmaması gereken çoğu seyi yapıyorum malesef. Mecburiyetten yoksa gönül isterki daha nazlı bir hamilelik geçirmek ama yalnız olunca insan herseyi tek başına yapıymayı öğreniyorSen oku veya okut kendini bol bol nazarlara gelmedinlen kuzum azıcık yapacağını yaptın. Boyatı hallettin evi kırkladın kolay mı bide kızın var yani. Sana bakınca tembel olduğumu birkez daha anlıyorum hdjdj
Canım tek değilsin ya da bu duygular sadece sana değil ki hamileliğin artık son düzlüğündeyiz hormonlar etkiliyor hava sıcak karnımız Büyüdüü artık bizde aylardır bir sürecin içinden geçtik bütün fizyolojimiz değişti... Cook normal ve doğal kendini kötü hissetme .. ağlarsın doğal.. kızar öfkelenirsin bu da cok doğal etrafındaki herkes gece kaliteli uyku uyuyor sancı ağrısı yok birazda nazını çekeceklerOy kızlar ya iyi hissetmiyorum kendimi.psikolojik olarak çöktüm.Çok çöktüm .ve gerçekten nasıl kalkacağımı bilmiyorum.Herkese bağırıp çağırıp sonra hüngür hüngür ağlıyorum.hareketlerim çok kısıtlı ve artık daralmış hissediyorum.daralmış hissettiğim için kendimi suçlu hissedip yine ağlıyorum.Dışarı çıkmayı çok özledim.parkta bahçede yürümeyi çok özledim.alışverişe çıkmayı çok özledim.Eşimi daha bi hafta oldu ama çok özledim.Çok eksik hissediyorum.herşey üst üste gelmiş gibi hissediyorum.çok üzgünüm mahiri de üzüyorum biliyorum ama elimde değil.
Ben aslında hiç bir şey söylemeden nüfustan sonra öğrenecekti, hata yaptım, senin kv de benim annem gibi, neden bu kadar kendilerinde hak görüyorlar anlamıyorum hâlbuki işin en güzel en keyifli anları isim seçme olayı, bende kriz sebebi olduYa isim konusunda neden anne babaya karisilir bende bunu anlamiyorum. Kendi annemde öneriler söyledi guzelce siz karişmayin ben istedigimi koycam dedm. Bugünde kaynanam aradiydi esimi hoporlerdeydi. Diyoki isim buldunuz mu bebege yok dedik. Halbuki isim var kafamizda ama dogmadan ismiyle seslenmiyoruz adlandirmiyoruz esimle oyle bi karar almistiik. Kaynanamada yok dedik. Bana biraksaydiniz ben coktan halletmistm isim işini diyor. Yaa sana niye birakalim yani dimi. Boyle ustune vazife olmayanlarn işe karısmalarini hic sevmiyorum. Bosver canim annende olsa karisma diceksin. Ne munasebet yaa en guzel olayi zehir ediyolar bize...
İçimden geçenleri söylesem kırılır mısın?İyi akşamlar hanımlar
Ben de bugün moralisizim baya, annemler bir haftalığına memlekete gittiler, Bu hafta çocuklarla birlikte idare etmeye çalışıyorum, çünkü küçük kızım (4 yaş), henüz kreşe gitmiyor, oğlum ana sınıfında, sabah hazırlanıp hep birlikte evden çıkıyoruz, oğlumu okula, kızımı iş yerine götürüyorum. Benim için bir hayli zor çünkü yemek yiyen çocuklar değiller, akşam ve sabah saatleri oldukça uğraştırıcı, sabah 6.30 kalkıp 8.30 da anca evden çıkabiliyoruz ve bu iki saat boyunca hep ayaktayım akşam da keza öyle. Bir de üzerine oğlum bu hafta ateşlendi ve bir gün işlerimi evden yürütmem gerekti, maalesef hasta da olsa okula bırakmam gerekti bir gün hariç. Kızım da iş yerinde oldukça hareketli, onun peşindeyim, dışarından gelen müellifler ve toplantılar var devamlı, Allahtan eşimle aynı kattayız ama bugün onun da toplantısı vardı. Bunları neden anlattım çünkü bu yorgunluğun üzerine yaşadığım durum beni üzüyor ve artık sorunun benden kaynaklı mı, çok mu fevri davrandım bilmiyorum, 7 aydır bebeğin ismi konusunda karar veremedik, benim beğendiğim ismi annem beğenmiyor, annemin beğendiğini eşim, eşimin beğendiğini vs. filan, en son dün eşimin de onayladığı bir isme karar verdik, anneme açıkladım bana söyleme filan dedi, ama söyledim haberi olsun, çünkü gerçekten belirsizlik var ve kendi de daha araştıracakmış, fakat bulduğu isimler kendi çağının da üst kuşağı, kendi kızına ve oğluna türkçe isimler koymuşken bu bebekte bize çok baskı yaptı isim konusunda, ve en son bu ismi koyarsanız kapınıza gelmem, çocuklara bakmam diye söyledi, yaptığı iyilikleri saydırdı filan, ben de sen bilirsin eğer bakmak istemezsen ben de kendimi ona göre ayarlarım ama bir anne olarak çocuğuma isim koyma hakkım çok abesmiş gibi davranıyorsun vs. yazdım. Yarın dönüyorlar ama aramız böyle, bense çok sabırsız davrandım ve resti çektim diye bir yandan üzülüyorum, bir yandan yorgunum, emeği büyük ama duracağı yeri bilmiyor gibi geliyor artık, öyle işte, ağlayasım var
Hayır canım söyle yazma sebebim farklı bakış açıları nasıl düşünür. Çünkü ben artık idrak edemiyorumİçimden geçenleri söylesem kırılır mısın?
Ben de suyu içebilmek için buzlu içiyorum midem bulanıyor sudan . Normalde bulanmiyrodu ama yeni güncelleme bana da geldi buzluğa buz depoladim her bardağa 4 5 tane buz atıyorum midem hem bulanıyor hem yanıyor sen de dene canım üşütmem diyorsan.Kızlar 4. Günüm ağzıma bir yudum su koyamıyorum. Prilamı içerken bile içtiğim suda öğürüyorum çözüm önerisi olan var mu başa döndüm sudan çok tiksindim. Kızlar susuz kalıyor diye ödüm kopuyor
Annen sıkıntılı bir profil. Alışmış size yeri gelince duygu sömürüsüyle yeri gelince rest çekerek yeri gelince kırarak iş yaptırmaya. Benim beğendiğimi annem beğenmiyor annemin beğendiğini eşim gibisinden bir cümle kurmuşsun ya inanılmaz rahatsız oldum. Bu denklemde annenin işi yok bence. Şunu bir koca yapsa annesine sorsa kıyameti kopartırız burdaHayır canım söyle yazma sebebim farklı bakış açıları nasıl düşünür. Çünkü ben artık idrak edemiyorum
Anladım canım sağolasınAnnen sıkıntılı bir profil. Alışmış size yeri gelince duygu sömürüsüyle yeri gelince rest çekerek yeri gelince kırarak iş yaptırmaya. Benim beğendiğimi annem beğenmiyor annemin beğendiğini eşim gibisinden bir cümle kurmuşsun ya inanılmaz rahatsız oldum. Bu denklemde annenin işi yok bence. Şunu bir koca yapsa annesine sorsa kıyameti kopartırız burdabazı çizgileri anne baba bile olsa koymak gerekiyor. Çokta uzatmayayım özet geçtim
Annelerin hakkı ödenmez benim ona lafım yok ama anne diye de hamile kızına bu kadar yükleniyorsa ciddi sorun var demektir. İsim koymak senin ve kocanın en doğal hakkı. Bunu duygu sömürüsüyle tehditle elinden almaya çalışması beni gıcık etti açıkcası. Annen olduğu için kalbini de kırmak seni üzmek istemiyorum. Kv olsaydı keşke jdjdj sen resti çekmekte geç bile kalmışsın bence. Yine de geç olsa bile yerinde olmuş. Ben bakmam istediğim isim olmazsa demeye gelmiş. İçi böyle olmasa bile denmez hoş değilZAnladım canım sağolasın, psikolojik olarak gerçekten yük fazla geliyor zaten
Ay kusura bakmazsanız annenizin bu boyutta tepkisi ve karışması bana çok garip geldi.yani herkes biraz tepki verir ,bizimkiler de mahiri beğenmemişti ama hiç bu boyutta tepkiler görmedim.kapınıza gelmem nedir senin karnında büyüyor ,o kadar emekle büyütüyorsun bu baskı boyutu gerçekten çok garip.Bence annenle konuşmalısın bu kadar hayatına müdahale ediyor olması beni rahatsız etti açıkçası.burnundan getirmeye kimsenin hakkı yok.şunu kv ler yapsa ağzımıza geleni söyleriz.İyi akşamlar hanımlar
Çok haklısın canım artık hepimiz için zorlaşmaya başladı.ay 4 aydır tek misin.ben gerçekten saygı duyuyorum bunları duyunca.Kendimi şımarık gibi hissediyorum böyle eşimi kaç aydır görmedim diye anlatınca sizCanım tek değilsin ya da bu duygular sadece sana değil ki hamileliğin artık son düzlüğündeyiz hormonlar etkiliyor hava sıcak karnımız Büyüdüü artık bizde aylardır bir sürecin içinden geçtik bütün fizyolojimiz değişti... Cook normal ve doğal kendini kötü hissetme .. ağlarsın doğal.. kızar öfkelenirsin bu da cok doğal etrafındaki herkes gece kaliteli uyku uyuyor sancı ağrısı yok birazda nazını çekecekler
.. az kaldı zaten bitti sonuna geldin doğum olunca bir nebze bedenin rahatlıcak hem bebişi kucagına alınca herşeyi unutacann...İnsan hep pozitif olamıyor iki gün önce bende senin gibiydim. Ama bak geçti ara ara geliyo bu duygu durum bozukluğu sonra gidiyor... Bu arada 4 aydır kocamı görmedim sadece telefon dan konuşuyoruz ve daha 1 aya kadar da gelmicek gibi, annemin evinde kalıyorum kendi evimi yatagımı cok özledim.. Maraş mesela cok sıcak nefes bile alınmıyor heryer depremden ötürü yıkık dökük gezecek bir yer dahi yok ... Etraftaki insanlar hep moralsiz mutsuz huzursuz... Yani demem o ki herkes birşeylerle mücadele içinde tek değilsin kendini yıpratıp çok ağlama Mahir beyi de üzme annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?