2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım beni yalnış anlama ama annelik zaten bunu gerektirir. Tabiki doğurmuşsa üstüne düşeni yapacak bu yüzden annenin her dediğini istediğini yapamazsın. Annen acaba hep bunları söylüyor mu ben bunu şunu yaptım falan diye ?

Kızlar afedersiniz akıntınız arttı mı ? Bebek büyüdüğü için mi acaba benim çok arttı.Krem gibi bi kıvamda geliyor korkuyorum bazen doğuruyorum diye sabah değiştirdiğim çamaşırım akşama su oluyor akşamı bile bulmuyor bazen

Benim hamileliğimden beri az da olsa seffaf akıntım oluyordu, şimdi de sadece özellikle sabah ilk idrardan sonra tuvaletten cıkınca sarımsı krem gibi bi akıntım oluyor ama sadece sabah. Dogumda gelen akıntı su gibi oluyormus ama canım korkma bence normaldir bide üşüttüğünde artabiliyor akıntı

Kızlar benimde bi sorum olucak ben bugun bebeğimin kıyafetlerini yıkadım da. Haftaya cumartesi tam 32 haftalık olucaz nasipse o güne kadar dogum cantamı hazırlıycam. Aslında 34-35 te hazırlamayı düşünüyordum ama saglık ocagında ebe hazırla ne olur ne olmaz hazır olsun dedi. Bayadır da giremiyorum siteye yoğunluktan sizlerde hazırlayan varmı dogum cantasını

Teşekkür ederim benim de gebeliğin başından beri var hep normal deniyordu ama bu ara çok artmış gibi geliyor.Ctesi doktora da soracağım.Artık bebek baskı yaptığı için sanırım iyice arttı.çok rahatsız ediyor açıkçası

O benim başımın belası olarak kaldı bi türlü hazır edip koyamadım canım kafam soru işaretleriyle dolu

Sor mutlaka sen yinede. Benimde 27. Haftamdan beri karnımda agrısız toparlanma oluyo bende onu sorucam gecen gün sordum yorgunluktan ve vücudun artk kendini doguma hazırlıyor ondan dedi bakalım nstye baglanınca belli olucak gerçi ama korkmuyor da değilim

O benim başımın belası olarak kaldı bi türlü hazır edip koyamadım canım kafam soru işaretleriyle dolu
Ay bende yıkadım ütüye daha baslamadım sadece bi kaçını eşimle ütüledik ama yok yapamıyorum artık annemlere bıraktım o işi ama canta konusunda bende emin değilim hazırlasam mı daha beklesem mi kafamda deli sorular karnımda ara sıra toparlanma da olunca acaba diyorum

Sor canım aman ihmal etme ,artık yavaş yavaş vakti geliyor sancıların tabiki ama ben başıma gelenlerden sonra biraz panik atak modu toparlanmaları hemen söylüyorum doktoruma
İyi yapmışsın anneler sağolsunlar yardımcılar bu konularda.Bende kendim yapmak istemiştim ama annem anneannem ve eşime kaldı hepsi.çantanın vaktidir aslında ama ne koyacağımızı bir türlü bulup da koyamıyoruz ki benim kafam çok karıştı o konuda toparlayamadım

Evet bende basta kendim yaparım diye bi havaya girdim ama nerdee bende sunuda koysam fazla mı olur müslin takım koysam üşür mü falan valla karar veremiyorum tamda Ağustosta dogurucaz nasipse kış olsa kışlık tamam da yaz olunca şimdi ciltleri taze üşür diye yine kışlık koyarız ama terler mi acaba müslin mi koysam diyorum onunlada üşür mü diyorum çok zor karar vermek

Ben sonunda aldığım herşeyi koyup götürcem galiba lazım olan kullanılır napıyım

Karında toparlanma nasıl oluyor? Sol tarafa bazen geriliyor bebek dirseği mi kolu mu bacağı mı yoksa totosu mu bilmiyorum ama böyle sert çıkıntı oluyor öyle bir şey mi?

Karında toparlanma nasıl oluyor? Sol tarafa bazen geriliyor bebek dirseği mi kolu mu bacağı mı yoksa totosu mu bilmiyorum ama böyle sert çıkıntı oluyor öyle bir şey mi?
Evet canım baya yuvarlak top gibi geriliyor ama bebek hareketi değil yani hareket oluyo geçiyor o toparlanma bi süre duruyor sert oluyor yani

Evet cnm ayni bendede hem çamasır islanıyor hem beyaz kremsi bir akıntı oluyor günde 2 defa çamaşır değişiyorum

Annelerimizin hakkı elbette ödenmez ama bizi dünyaya getirdikleri için koşulsuz bir vefa borcumuz olmamalı. Eşim bazen diyor kızlara hep anlatıcam hamilelikte ne kadar zorlandığını hakkını ödeyemezler diye. Hayır diyorum onları dünyaya getirmeyi biz istedik bunun için bekledik bizim isteğimizle olan birşeye bize her baktıklarında kendilerini borçlu hissetmesinler. Yapılan iyiliklerin yüze vurulmasına o kadar karşıyım ki bana göre bir anlamı kalmıyor çünkü o zaman. Biz çekirdek ailemizden sorumluyuz arkadaşım bebeğinize isim koyma hakkı sana ve eşine ait, eğer biz istersek çekirdek aileniz dışındaki x kişi fikrini beyan edebilmeli. Bu kayınvalidemizde kendi annemizde olsa malesef sınırları olmalı çünkü çok kolay bunu aşıyorlar. Benzer durum bizde de yaşandı 2 isim arasında kalmıştık ailelerden fikir aldık bir baktım kayınvalidem başka isimler sıralıyor. Yeni isim arayışımız yok 2 isim arasından seçim yapıyoruz dedim kendimiz karar verdik. Annemi arayıp vazgeçir isimden nasıl söz geçiremiyorsun demiş. Annemde sakın karışmayın ben bile kızıma fikir sunamam demiş. Sanma annem bu kadar anlayışlıydı evlenirken malesef çok kalbini kırmak zorunda kaldım. Çünkü sınırı öyle aşmıştı ki onu mutlu etmek isterken kendim, kendim olmayacaktım
Malesef dediğini bulamadım burada ancak 2 maden suyu içiyorun
Canım benimde aynısı geçen çok korktum doktora yazdım 4-5 parmak ıslaklık vardı. Hemen çamaşırını değiştir 15 dk bekle aynı ıslaklık var mı bana yaz dedi 15 dk sonra aynısı olmadı gün içinde değilde kısa sürede aynı su dolunca sorunmuş
Al benden o kadar saat 3 buçuk 6. Tuvaletime kalktım sinirden oturuyorum kızlar artık sığmıyor gerçekten dönenip duruyorlar karnım 2 yana genişliyor rahat edemiyorum

Ay benim de 15dkda dolmuyor gün içerisinde oluyor.İyi yöntemmiş deneyeyim bende çok teşekkür ederim
Bende çok çişe kalkıyorum gerçi uyumadığım için çok zor gelmiyor bana.uyumayı çok özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…