- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.281
Bebeğim yanlış anlaşılmasın ben kendim için verdim o örneği çünkü ben kiloluyum zaten. Sen zayıf hamile kaldığın için 30 da alırsın 40 ta alırsınben 25 aldım valla gerçekten de geçemiyorum kapılardan
Bende sizi okuyunca bana bir haller oluyor hdjdj dreamle cerito kaşınıyorum diyor, siz başdır diyosunuz hdjdj ve sizden 1.5 2 hafta sonra bana da o güncellemeler geliyor hiç sekmedim bugüne kadarPozitifim yazdigini okuyunca bu ben diyorum ya. Bence ayni dogurcaz senle guncellemelerimiz hep ayni zamanda oluyorbaldir benimde. Hani hamlarsin ve merdiven cikarken bi agri olur ya o.agriyi yururken yasiyorum
Ay bende inan ki pozitif insan sevmiyorum diye geziyorum ortalarda jdjdj keşke yazlığım veya köy evim olsaydı kafa dinlemek çok istiyorum. Sıkıştım kaldım şehirin ortasındaCanım doğum yaklaştıkça vücut yavaş yavaş kendini hazırlıyor. Relaksin hormonu üretiliyor. O da kasları gevsetiyor kemikler vs ağrı yapıyor. Benim de bugün hamilelik güncellemesi geldi. Arka baldirlarim spor yapmış gibi hamlamis hayır ne alaka dimi spor yok merdiven in çık yok. Acaip hareketsiz halde olduğum halde. Bir de çok tahammulsuzum. Birilerini dovesim var ya da bağırıp cagirasim var bu nerden geldiyse sabırsız ve tahammulsuzum
Tamam azcik bunal ama sonra düzel bak söz mü
Ben gaviscon içiyorum iki kez ve soğuk su içiyorum üstüne de yiende bana mısın demiyor.. varsa soğuk süt iç o da iyi geliyor yudum yuudm canımGünde iki kez rennie tablet alan oluyor mu şu an dayanamıyorum mahfoldu yemek borum
Aynen valla ama son 2 gündür istesemde olmuyor nasıl yorgun ve bitkin hisediyorum bir bilsen yoksa burda herkez şaşırıyor nasıl hamilesin sen diye hiç hamile gibi davranmıyorsun falan diyorlar turman kalkman o göbekle nasıl hızlı yapıyorsun diye şaşıyorlarBide küçülüyor sanırım baya katlayınca hantal gibi de durmuyor bence de kız bende olsam alırdımbide sen çok aktifsin pazar market vs onları bile koyarsın ufaklık azıcık büyüyünce hdjdj her yönden kullanırsın. Ben beğendim
Ben geçen hafta 2den çok alıyordum gündeGünde iki kez rennie tablet alan oluyor mu şu an dayanamıyorum mahfoldu yemek borum
Sen oku veya okut kendini bol bol nazarlara gelmeAynen valla ama son 2 gündür istesemde olmuyor nasıl yorgun ve bitkin hisediyorum bir bilsen yoksa burda herkez şaşırıyor nasıl hamilesin sen diye hiç hamile gibi davranmıyorsun falan diyorlar turman kalkman o göbekle nasıl hızlı yapıyorsun diye şaşıyorlarama sanırım o da bugune kadardi 8 aya girmiş bulunmaktayım artık totişim yemez
Kız yok hiç yanlış anlamadımBebeğim yanlış anlaşılmasın ben kendim için verdim o örneği çünkü ben kiloluyum zaten. Sen zayıf hamile kaldığın için 30 da alırsın 40 ta alırsınsen hafif balıketli olmuşsundur ben 25 kg alsam morbit obez olurum hdjd
Cero sen insansın. Yeri gelecek üzüleceksin yeri gelecek ağlayacaksın yeri gelecek güleceksin yeri gelecek dans edeceksin. Bunların hepsi çok insani. Asıl Mahir üzülmesin diye hislerini yaşamazsan ona ve kendine büyük haksızlık yapmış olursun. Tek yapman gereken şey Mahirle konuş arkadaşım. Bilsin neden üzülüyorsun ne hissediyorsun ve kendisini suçlu hissetmesin.Oy kızlar ya iyi hissetmiyorum kendimi.psikolojik olarak çöktüm.Çok çöktüm .ve gerçekten nasıl kalkacağımı bilmiyorum.Herkese bağırıp çağırıp sonra hüngür hüngür ağlıyorum.hareketlerim çok kısıtlı ve artık daralmış hissediyorum.daralmış hissettiğim için kendimi suçlu hissedip yine ağlıyorum.Dışarı çıkmayı çok özledim.parkta bahçede yürümeyi çok özledim.alışverişe çıkmayı çok özledim.Eşimi daha bi hafta oldu ama çok özledim.Çok eksik hissediyorum.herşey üst üste gelmiş gibi hissediyorum.çok üzgünüm mahiri de üzüyorum biliyorum ama elimde değil.
Vericeeezz ondan çok eminim. Mahirin hergün dışarı çıkartacaksın al sana yürüyüş, sütün sağlıklı olsun diye düzenli ve kaliteli besleneceksin al sana sağlıklı beslenme. Her türlğ vericez kızım emziren ana diyeti yapıcaz en şanslı dönemimizKız yok hiç yanlış anlamadım74le kaldım aşkım bende .99 um şimdi 100 ü görürüm yarın galiba .Nasıl vercez bilmiyorum vallahi bu kiloları
Valla canım hiç bilmiyorum 1 beden kesin büyüdük teKeyfim kaçtı ya. Demek ki mazallah 20-25 kg alsam kapılardan geçemeyecektim. Yapıcaz mecbur ama şimdi bedenim ne oldu bilemiyorum ki.
hahahahaha ay hepsi birbirine benziyor gerçekten yaAynen enteresanlar canım bizimki bensiz Tamir yapamaz yaparken mutlaka ben olucam yanında çünkü ben söylüyorum ona hep o nerenindi bu burdan di sunu yap yok o orda değil burda. Bir ara sey olmuştu ırmağa gidicek motora uzun süre bilmediğinden benzin çekmedi çalışmadı bana çekişiyor eve gitti yine gelmedi yanima diye bi indim motor çalıştı pardon beni görmeden caliscani bilemiyordum çalıştı hadi git simdit dedim gülüyoronun icin en ufak birşeyle uğraşsın elimdeki işi bırakır peşinde dolanırim çok aceleciler hemen olacak gibi düşünüyorlar ama yapamadıklarında ooo onlarda sorun yok sorun yapamadıklarında ne zaman birşey sökse mutlaka fazla malzeme der takmayı unuttugu tekrar sokmekle uğraşmayacagi icin
Ah kuzum bir doğursak rahatlasakCanım doğum yaklaştıkça vücut yavaş yavaş kendini hazırlıyor. Relaksin hormonu üretiliyor. O da kasları gevsetiyor kemikler vs ağrı yapıyor. Benim de bugün hamilelik güncellemesi geldi. Arka baldirlarim spor yapmış gibi hamlamis hayır ne alaka dimi spor yok merdiven in çık yok. Acaip hareketsiz halde olduğum halde. Bir de çok tahammulsuzum. Birilerini dovesim var ya da bağırıp cagirasim var bu nerden geldiyse sabırsız ve tahammulsuzum
Tamam azcik bunal ama sonra düzel bak söz mü
Valla canım hiç bilmiyorum 1 beden kesin büyüdük te
O kadar çok konuşuyorum ki,üzgün olmamın sebeplerini hep açıklıyorum.onu sevdiğimi hep söylüyorum.Mutlu olmasını istediğimi hep söylüyorum.Sanırım sosyalleştiğim tek insan o minik adamCero sen insansın. Yeri gelecek üzüleceksin yeri gelecek ağlayacaksın yeri gelecek güleceksin yeri gelecek dans edeceksin. Bunların hepsi çok insani. Asıl Mahir üzülmesin diye hislerini yaşamazsan ona ve kendine büyük haksızlık yapmış olursun. Tek yapman gereken şey Mahirle konuş arkadaşım. Bilsin neden üzülüyorsun ne hissediyorsun ve kendisini suçlu hissetmesin.
Cero asla kalkamaman mı gerekiyor? En azından yürümeden parka bahçeye ataan kendini? Kahveni içsen ne bileyim hava alsan olmaz mı? Ev çok bunaltıyor seni çok iyi anlıyorum. Birde çalışan aktif bir insandın şimdi evdesin zor gerçekten ama çok şükür az kaldı.
Daralmış hissettiğin için neden suçlu hissediyorsun? Aslında ikisinin hiç alakası yok sen nasıl bir bağlantı kuruyorsun?
Ağzından bal damladıVericeeezz ondan çok eminim. Mahirin hergün dışarı çıkartacaksın al sana yürüyüş, sütün sağlıklı olsun diye düzenli ve kaliteli besleneceksin al sana sağlıklı beslenme. Her türlğ vericez kızım emziren ana diyeti yapıcaz en şanslı dönemimiz
O kadar çok konuşuyorum ki,üzgün olmamın sebeplerini hep açıklıyorum.onu sevdiğimi hep söylüyorum.Mutlu olmasını istediğimi hep söylüyorum.Sanırım sosyalleştiğim tek insan o minik adamFesti geçen hafta istirahate devam dedi doktorum.ev içi yürüyüş okey ama o kadar dedi.zaten doktor kontrolüne bile arabada arkada ayaklarımı uzatıp gittim hep ki doktora gidene kadar yürüdüğüm mesafe bile beni olumsuz etkiliyor gerçekten.ama ctesi gidince soracağım bi nefes almaya çıkıp oturup bi kahve içmeye çok ihtiyacım var.yarın 33+0 olacağım ,biraz belki günlük hayatıma dönmeme izin verir diye umut ediyorum ..
Oğlumun iyiliği için yatıyorum ama daralıyorum.Sanki yeterince fedakar değilmişim gibi oluyor.Herkes e oğlun için diyip duruyor.Tamam biliyorum oğlum için olduğunu ,ama gelin de siz yatın 50 gündür .iyi bi anne değilmişim gibi hissediyorum,tek yavrum iyi olsun da ben daha çok yatarım demem gerekiyormuş gibi geliyor.Ama diyemiyorum.bu da vicdanımı dürtüklüyor.Saçmalıyorum biliyorum ama duygularım karmakarışık
Ağzından bal damladıbol yürürsek ,sağlıklı beslenirsek yaparız bu işi .Aynı grup devam edelim bari gaza geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?