2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Pozitifim yazdigini okuyunca bu ben diyorum ya. Bence ayni dogurcaz senle guncellemelerimiz hep ayni zamanda oluyor baldir benimde. Hani hamlarsin ve merdiven cikarken bi agri olur ya o.agriyi yururken yasiyorum
Bende sizi okuyunca bana bir haller oluyor hdjdj dreamle cerito kaşınıyorum diyor, siz başdır diyosunuz hdjdj ve sizden 1.5 2 hafta sonra bana da o güncellemeler geliyor hiç sekmedim bugüne kadar

Ay bende inan ki pozitif insan sevmiyorum diye geziyorum ortalarda jdjdj keşke yazlığım veya köy evim olsaydı kafa dinlemek çok istiyorum. Sıkıştım kaldım şehirin ortasında

Aynen valla ama son 2 gündür istesemde olmuyor nasıl yorgun ve bitkin hisediyorum bir bilsen yoksa burda herkez şaşırıyor nasıl hamilesin sen diye hiç hamile gibi davranmıyorsun falan diyorlar turman kalkman o göbekle nasıl hızlı yapıyorsun diye şaşıyorlar ama sanırım o da bugune kadardi 8 aya girmiş bulunmaktayım artık totişim yemez

Oy kızlar ya iyi hissetmiyorum kendimi.psikolojik olarak çöktüm.Çok çöktüm .ve gerçekten nasıl kalkacağımı bilmiyorum.Herkese bağırıp çağırıp sonra hüngür hüngür ağlıyorum.hareketlerim çok kısıtlı ve artık daralmış hissediyorum.daralmış hissettiğim için kendimi suçlu hissedip yine ağlıyorum.Dışarı çıkmayı çok özledim.parkta bahçede yürümeyi çok özledim.alışverişe çıkmayı çok özledim.Eşimi daha bi hafta oldu ama çok özledim.Çok eksik hissediyorum.herşey üst üste gelmiş gibi hissediyorum.çok üzgünüm mahiri de üzüyorum biliyorum ama elimde değil.

Sen oku veya okut kendini bol bol nazarlara gelme dinlen kuzum azıcık yapacağını yaptın. Boyatı hallettin evi kırkladın kolay mı bide kızın var yani. Sana bakınca tembel olduğumu birkez daha anlıyorum hdjdj

Kız yok hiç yanlış anlamadım 74le kaldım aşkım bende .99 um şimdi 100 ü görürüm yarın galiba .Nasıl vercez bilmiyorum vallahi bu kiloları

Cero sen insansın. Yeri gelecek üzüleceksin yeri gelecek ağlayacaksın yeri gelecek güleceksin yeri gelecek dans edeceksin. Bunların hepsi çok insani. Asıl Mahir üzülmesin diye hislerini yaşamazsan ona ve kendine büyük haksızlık yapmış olursun. Tek yapman gereken şey Mahirle konuş arkadaşım. Bilsin neden üzülüyorsun ne hissediyorsun ve kendisini suçlu hissetmesin.

Cero asla kalkamaman mı gerekiyor? En azından yürümeden parka bahçeye ataan kendini? Kahveni içsen ne bileyim hava alsan olmaz mı? Ev çok bunaltıyor seni çok iyi anlıyorum. Birde çalışan aktif bir insandın şimdi evdesin zor gerçekten ama çok şükür az kaldı.

Daralmış hissettiğin için neden suçlu hissediyorsun? Aslında ikisinin hiç alakası yok sen nasıl bir bağlantı kuruyorsun?

Kız yok hiç yanlış anlamadım 74le kaldım aşkım bende .99 um şimdi 100 ü görürüm yarın galiba .Nasıl vercez bilmiyorum vallahi bu kiloları
Vericeeezz ondan çok eminim. Mahirin hergün dışarı çıkartacaksın al sana yürüyüş, sütün sağlıklı olsun diye düzenli ve kaliteli besleneceksin al sana sağlıklı beslenme. Her türlğ vericez kızım emziren ana diyeti yapıcaz en şanslı dönemimiz

hahahahaha ay hepsi birbirine benziyor gerçekten ya

Ah kuzum bir doğursak rahatlasak

O kadar çok konuşuyorum ki,üzgün olmamın sebeplerini hep açıklıyorum.onu sevdiğimi hep söylüyorum.Mutlu olmasını istediğimi hep söylüyorum.Sanırım sosyalleştiğim tek insan o minik adam Festi geçen hafta istirahate devam dedi doktorum.ev içi yürüyüş okey ama o kadar dedi.zaten doktor kontrolüne bile arabada arkada ayaklarımı uzatıp gittim hep ki doktora gidene kadar yürüdüğüm mesafe bile beni olumsuz etkiliyor gerçekten.ama ctesi gidince soracağım bi nefes almaya çıkıp oturup bi kahve içmeye çok ihtiyacım var.yarın 33+0 olacağım ,biraz belki günlük hayatıma dönmeme izin verir diye umut ediyorum ..
Oğlumun iyiliği için yatıyorum ama daralıyorum.Sanki yeterince fedakar değilmişim gibi oluyor.Herkes e oğlun için diyip duruyor.Tamam biliyorum oğlum için olduğunu ,ama gelin de siz yatın 50 gündür .iyi bi anne değilmişim gibi hissediyorum,tek yavrum iyi olsun da ben daha çok yatarım demem gerekiyormuş gibi geliyor.Ama diyemiyorum.bu da vicdanımı dürtüklüyor.Saçmalıyorum biliyorum ama duygularım karmakarışık
Ağzından bal damladı bol yürürsek ,sağlıklı beslenirsek yaparız bu işi .Aynı grup devam edelim bari gaza geliyoruz

C Cerito m şu dolunayında etkisi olabilir mi yaşadıklarında üst üste geldi tabi kız yine sebeplerin var ben gün içinde durup durup ağlıyorum hele havalar güzelleşti ya bugün camın önünde kafamı koltuğa yaslamış dışarıyı izliyordum görseler tımarhaneye alırlar ama o kadar özledim ki piknik yapmayı saatlerce yürüyüş yapmayı iyicede ağırlaştık ama çok az kaldı arkadaşım. Kendini hiç zorlama ağlamak istiyosan ağla bastırma ama en kötü dönemlerimiz nasıl geçti bunlarda geçicek miniklerimizi alıp arabalarına doya doya alıcaz güzel havamızı hele birdahaki yaza tam pıtı pıtı olucaklar çimlerde yuvarlanıcaz şimdiden büyük çadırlara minik katlanan sandalyeleri favlamaya başladım

Anneyiz diye köle değiliz. İlk günden beri bunu söylüyorum. Sen iyi olacaksın iyi hissedeceksin ki mahir kuşunda iyi olsun öutlu olsun. Saçını süpürge etmek zorunda değilsin, eden etsin ama oda sağlıklı değil. Arada kendini düşünmen o kadar normal ki. Bence dolunay içimizden geçiyor Ceri. İnşallah verir kuzum çok iyi gelir eminim. Kendini yormadan sende birşeyler yaparsın. Yatmak çok sıkıcı ya sebep ne olursa olsun. Zaman geçmiyor. Allahtan hobilerin var cero.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…