2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
yaa ne zorluk çektik ama di mi valla zor işmiş bebiş işi .Bende kalkmaya çalışıp yuvarlanıyorum hahahaha dönerek saçma bişeyler yapıp kalkıyorum akrobasi deyince de hamileler
Eşime beni kaldır kalkamıyorum yatakta diyorum tekerlek gibi yuvarlıyo kötü hissediyorum kendimi artık

Yok canım niye yanlış anlayayım, her zaman böyle söylemez, beni ikna edemeyince bu yola başvurdu.
İlk defa duyuyorum ama kulağa çok tatlı bir tını ile geliyorr anlamı ne
Teşekkür ederim canım, anlamını ekledim

Eklentiler

• IMG_20230609_090501.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın güzel anneler deliksiz uyuyan ben dün gece hiç uyuyamadım. Yeni guncelleme sanırım. Burda okuyorum en geç 1 hafta sonra bende aynı şeyleri yaşıyorum. Bu bebe karnımda zıpır zıpır durmadı sağa döndüm yok sola döndüm yok . Gruba yazacaktım Bi baktım kocam deliksiz uyuyor . Tabikide ona sardım. Ben uyuyamıyorum sen nasıl uyursun diye .Neyse kalktı birseyler yaptı sonra uyuyakaldım. Allahtan uyku sersemligiyle dediğimi tam hatırlamıyor.sabah uyandım kendi kendime güldüm hayır ne suçu varsa garibim kalktı teselli etti Bi de

benim de arttı günlük ped takmama ragmen iç çamasirim da islak oluyor. Asagiya baskı arttikca daha fazla geldigini hissettim canım

Kıyafet yıkama, hastane cantasinin h’si yok bu arada sey farkettim her seyi almisim nerdeyse hastane cantasina koyulcak seyleri almadim. Hastane çıkışı almadim hic daha, kendime pijama vs almadim.

Valla ben kendi anneme en son sen doğur sen koy adını dedim ki, canını da yakabilirdi bu cümle. Malum yakın zamanda biz kardeşimi kaybettik ama artık durması gerekiyordu. Kimsenin benim psikolojimi bozmaya hakkı yok. Yine olsa yine söylerim. Herkes duracağı yeri bilmeli kuzum. Net ol. Üzülme anneler böyle yapıyorlar malesef...

Valla bana sağlık ocagı doktoru yazmıştı. Düz rennie içilebiliyor diye biliyorum ama doktoruma sormadım bana gaviskon etki etmiyor

Ben almıştım canım şurup yokken şurup kadar rahatlatmıyor bence ama
Bende de tam tersi :)

Ay yok yok bende de çok oluyor ama nst de bişey çıkmadı.

Valla mevsimlik hastane çıkışları koyun ilk günler müslin ince olur, belki 1 haftadan sonra giydirilebilir müslin.

Yok canım niye yanlış anlayayım, her zaman böyle söylemez, beni ikna edemeyince bu yola başvurdu.

Teşekkür ederim canım, anlamını ekledim
Gayet de güzel anlamı var yavrum adı ile yaşasın Bu arada ben anneme o cümleyi kurduktan sonra bir daha demedi öyle. Şimdi de bari aslan olsun yengeç olmasın diyor susmuyorlar bacım

Ağzından bal damlıyo yerim pazartesi kontrolüm var gider gitmez doktora dicem eee ne zaman alıyoruz bunları diye
Ayy hayirlara vesile olsun rüyan canisii bence bilincaltimiz tamamen buna odakli cogumuzun. Ben bazen burayi bile ruyamda goruyorum konusmalarimizi felan

Daha ne istiyon canisi önceden yasayacaklarinizi söylüyoz ki anın tadini cikarin diyee ben kocayla yatagi ayirdim 1 haftadir. Gece karnimi kollamak ayri stres olusturuyor bende bide cidden sigmiyoruz sirtima önüme yastik koymaktan adama yer kalmiyor. Ayri yatinca uykularim daha derinlesti cidden

Dünde birşey mi vardı kız kimse uyuyamadı valla bide benimki sabah demez mi gece ne güzel uyudun diye (horlamışım) dedim aklın varsa bugün benimle muhattap olmazsın
Ayy hayirlara vesile olsun rüyan canisii bence bilincaltimiz tamamen buna odakli cogumuzun. Ben bazen burayi bile ruyamda goruyorum konusmalarimizi felan
Kesinlikleee bacım valla ikiz olcağını bilseydim spora ağırlık verirdim azıcık kas falan yapardım canları sağolsun ama bel falan kalmadı taşıyamıyorum 1 ay gözümde çok büyüyor
Bende ayırcam az kaldı deli hamilelik yastığına bayıldı gelip ona sarılıp duruyo bende o kadar yakın uyuyamıyorum zaten ateş basıyo bide demezmi sen doğurduktan sonra bu yastığı ben kullanıcam

Kızlar ya elimi yaktım silverdin kullanabiliyor muyum ? Bilgisi olan var mı ? İnternette son zamanlarda kullanmayın yazıyor
Cok geçmiş olsun kantaron yağı sür günde 2-3 kere masaj yaparak hem acısını hızlı şekilde aldığını göreceksin hem de iyilestirip iz kalmasını engelliyor. Bizim evde hep bulunur, ailece yaralaninca yanınca sürüyoruz çok etkili

Sen ikiz bebelerinle yatagi ayirmadiysan ben suan utandim ayirdigima püü bana kiz ama tek yatinca daha dinlenmiş uyaniyorum maşallah suan halimden memnunum
Dillerine düştük bu işin yaşlılığı var ama hesaplaşcaz
Tabi canim onlar düsünsün

Hahaha eşimede beni kaldir deyince ben olmasam ters dönmüş kaplumbaga gibi debelenirsin belkide diyor

Bendd geçen eşime diyorum hadi ben hormonların etkisi ile Analık modu ile bu aralar seninle çok ilgilenemiyorum sana cilve falan yapamıyorum, insan bir eşini özlediğini sevdiğini belli eder bana cilve yapsana diyorum o da aynı şeyi söyledi ters dönmüş kablumvağa gibi zorlanırken sana nasıl, bunu görür iken sana nasıl cilve yapayım

Ben de ben de bende. Elbiselerle vs 104 çıktım. Ki 100 101 le başladım ama hangisiydi tam hatırlamıyorum . Fazla ödemin olmuyor benim çok üstüne durunca oturunca şişiyor sadece
Bence de doğumdan sonra bı de diyet spor olayına girelim
Mmmk dolunayi beni vuruyor hep. Havalar beni basıyor ya da ben bahane arıyorum bilmiyorummm
Bebeğinde böbrek büyümesi olan var mı?
Genişleme vardi bu hafta tekrar detayliya gitmek lazım ama zor gibi
Hiç sevmiyorum böyle işleri ne karışırsınız ki. Bende kimse karışmadı mis gibi ben koydum isimlerini çokta güzel oldu
Benim de annem asla ses etmez kv de vefat etmiş bebeğinin ismini koymak istedi ben bırakmadım oğlum da sadece onun istedini verdik tabi ismini sevdiğim için .
Ben de bu hafta hazırladım. Bencensiz de hazır edin bulunsun ki ben daha geriden geliyorum kendi eksiklerim kaldı.
Evet canım baya yuvarlak top gibi geriliyor ama bebek hareketi değil yani hareket oluyo geçiyor o toparlanma bi süre duruyor sert oluyor yani
Benimde sertleşme hareketi sıkça yapıyor.
Şöyle düşünün bebiş gece uyumazsa alışkınız zaten . Benim de bazen 3 saatlik uykuyla duruyorum. Bazen 10 kez uyandığım oluyir. Yatarken nefes alamadığımi hissediyorum bazen. Ki çok kilo da almadım
Günaydın annelerim. ...... Tetatoz 2. Doz aşımı oldum.

Kuzum sen her türlü ağustos annesi sin bura takiplisin başına gelecekleri önden bilmen de en güzeli sezeryan olacağım için ben temmuz annelerine de bakıyorum düşün onlar da yazışma çok az o nedenle takip etmekte kolay oluyor eminim Eylül annesi olupta arada buraya göz gezdirenler vardır
Bir ara pozitifim mayıs anneleri demişti oraya hiç bakmadım, bak şimdi aklıma takıldı mayıs anneleri yüzde 85 doğurmuştur büyük ihtimal, ayın ortası gibi bir gidip bakayım oraya da doğum hikayeleri eğlenceli oluyor

Amann bu erkekler varya tam odun ya dogurduktan sonra kendimize bi gelelim baslarlar pesimizde dolanmaya o zamanda biz naz yaparizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…