2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dillerine düştük bu işin yaşlılığı var ama hesaplaşcaz
çok doğru bir cümle kurdun

Ayyy ya ben ne diyeyim canlar. İki sıpam bugün ortada kim yatacak savaşı kavgası var her gün bizde. Yatagınıza gidin diyemiyorum bile her yanım yastık kıyamıyorum da onlara...

Ayyy ya ben ne diyeyim canlar. İki sıpam bugün ortada kim yatacak savaşı kavgası var her gün bizde. Yatagınıza gidin diyemiyorum bile her yanım yastık kıyamıyorum da onlara...
yaaa sen analik icgüdüsüyle herseyle böyle başa cıkıyon yaa maşallah sana pozitifim nasil oldun bu arada gecti mi ishal vs reflor flagly devam mi bitti mi

Anam pozitifbiri de tek ayak cezası almış
Eyyyyyy kk yöneticileri kadın mide agrısı dedi, gavisco dedi yataktaki çocuklar yastıklar dedi, ne istediniz pozitifimizden

Eyyyyyy kk yöneticileri kadın mide agrısı dedi, gavisco dedi yataktaki çocuklar yastıklar dedi, ne istediniz pozitifimizden
Aha simdi yazamicak mi pozitif??? Ne alaka neden ceza aldi ya. Bu forum bizim aktif olmamizi cekemiyor bence

bende arada giriyorum mayıs, haziran, temmuz annelerinde geziyorum.

aaağ nolduu ya

Valla kuzum iki gündür çok üzgünüm, kendimi iyi hissetmediğim için de çocuklar da etkileniyor, onlara daha sevecen ve anlayışlı olabilecekken yeteri kadar sabrı da gösteremiyorum, büyük oğlum çok hassas hemen etkileniyor benim duygularımdan o da aslan burcu ve zor bir bebekti ve çocuk, inşallah toparlariz aramızı

Annişler ben dün 32. Hafta çalışır raporumu aldım. Ama internetten de bakıyorum bi bilgi bulamadım.şimdi 37. Haftaya kadar illa çalışmam mı gerekiyor.atıyorum 2 hafta yada 3 hafta sonra doktora gidip çalışamaz raporu alabiliyormuyum?Bu çalıştığım süre doğum sonrasına ekleniyor mu yine de?

Canım ben önceki gebeliğimde çalışıyordum, bunda çalışmıyorum ama sistemin değiştiğini de düşünmüyorum tabii istediğin haftada yine ayrılabilirsin duruma göre diyelim ki 35.haftaya geldin baktın olmuyor çalışamıyorsun o zaman sadece çalıştığın o 3 haftayı dogum sonrasına aktarmış oluyorsun diye hatırlıyorum.

Çok teşekkür ediyorum bilgi için cümleyi evirip çevirip yazıyorum internette bi türlü net birşey bulamadım.2 3 hafta sonra ağırlaşırım gibime geliyor 37ye kadar çalışamam gibi.Değişmemiştir muhtemelen sevindim buna

Ben ilk kızı ağustos 24 ye doğurmuştum. 10lu çıkış verdim odaya çocuk geldi o akşam öyle kaldı ertesi günü kısa kollu zıbın mini çorapla doktoru karşıladık doktor bana aferin seni tebrik ediyorum kay kat giydirmediğin için demişti.

Kaç mm cnm benim bebegim 7 mm olmus böbreği doğunca ultrasona girecek dedi dün doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…