- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.401
çok doğru bir cümle kurdunDillerine düştük bu işin yaşlılığı var ama hesaplaşcaz
Ayyy ya ben ne diyeyim canlar. İki sıpam bugün ortada kim yatacak savaşı kavgası var her gün bizde. Yatagınıza gidin diyemiyorum bile her yanım yastıkDaha ne istiyon canisi önceden yasayacaklarinizi söylüyoz ki anın tadini cikarin diyeeben kocayla yatagi ayirdim 1 haftadir. Gece karnimi kollamak ayri stres olusturuyor bende bide cidden sigmiyoruz sirtima önüme yastik koymaktan adama yer kalmiyor. Ayri yatinca uykularim daha derinlesti cidden
yaaa sen analik icgüdüsüyle herseyle böyle başa cıkıyon yaa maşallah sana pozitifimAyyy ya ben ne diyeyim canlar. İki sıpam bugün ortada kim yatacak savaşı kavgası var her gün bizde. Yatagınıza gidin diyemiyorum bile her yanım yastıkkıyamıyorum da onlara...
çok doğru bir cümle kurdun
Ayyy ya ben ne diyeyim canlar. İki sıpam bugün ortada kim yatacak savaşı kavgası var her gün bizde. Yatagınıza gidin diyemiyorum bile her yanım yastıkkıyamıyorum da onlara...
Aha simdi yazamicak mi pozitif??? Ne alaka neden ceza aldi ya. Bu forum bizim aktif olmamizi cekemiyor benceAnampozitifbiri de tek ayak cezası almış
Eyyyyyy kk yöneticileri kadın mide agrısı dedi, gavisco dedi yataktaki çocuklar yastıklar dedi, ne istediniz pozitifimizden
bende arada giriyorum mayıs, haziran, temmuz annelerinde geziyorum.Kuzum sen her türlü ağustos annesi sin bura takiplisin başına gelecekleri önden bilmen de en güzelisezeryan olacağım için ben temmuz annelerine de bakıyorum düşün onlar da yazışma çok az o nedenle takip etmekte kolay oluyor eminim Eylül annesi olupta arada buraya göz gezdirenler vardır
Bir ara pozitifim mayıs anneleri demişti oraya hiç bakmadım, bak şimdi aklıma takıldı mayıs anneleri yüzde 85 doğurmuştur büyük ihtimal, ayın ortası gibi bir gidip bakayım oraya da doğum hikayeleri eğlenceli oluyor
aaağ nolduu yaAnampozitifbiri de tek ayak cezası almış
Eyyyyyy kk yöneticileri kadın mide agrısı dedi, gavisco dedi yataktaki çocuklar yastıklar dedi, ne istediniz pozitifimizden
Beybimm iyiyimmmeceeaap @asyemurfa @DLK033 @orapunzel @Busem06y @josei89 @Sefika053 @mertugce35
Kızlar iyi misiniz? Unutmayın bizi :)
Valla kuzum iki gündür çok üzgünüm, kendimi iyi hissetmediğim için de çocuklar da etkileniyor, onlara daha sevecen ve anlayışlı olabilecekken yeteri kadar sabrı da gösteremiyorum, büyük oğlum çok hassas hemen etkileniyor benim duygularımdan o da aslan burcu ve zor bir bebekti ve çocuk, inşallah toparlariz aramızıValla ben kendi anneme en son sen doğur sen koy adını dedim ki, canını da yakabilirdi bu cümle. Malum yakın zamanda biz kardeşimi kaybettik ama artık durması gerekiyordu. Kimsenin benim psikolojimi bozmaya hakkı yok. Yine olsa yine söylerim. Herkes duracağı yeri bilmeli kuzum. Net ol. Üzülme anneler böyle yapıyorlar malesef...
Aha simdi yazamicak mi pozitif??? Ne alaka neden ceza aldi ya. Bu forum bizim aktif olmamizi cekemiyor bence
Pozitif üyelik iptali nedir
Annişler ben dün 32. Hafta çalışır raporumu aldım. Ama internetten de bakıyorum bi bilgi bulamadım.şimdi 37. Haftaya kadar illa çalışmam mı gerekiyor.atıyorum 2 hafta yada 3 hafta sonra doktora gidip çalışamaz raporu alabiliyormuyum?Bu çalıştığım süre doğum sonrasına ekleniyor mu yine de?
Çok teşekkür ediyorum bilgi için cümleyi evirip çevirip yazıyorum internette bi türlü net birşey bulamadım.2 3 hafta sonra ağırlaşırım gibime geliyor 37ye kadar çalışamam gibi.Değişmemiştir muhtemelen sevindim bunaCanım ben önceki gebeliğimde çalışıyordum, bunda çalışmıyorum ama sistemin değiştiğini de düşünmüyorum tabii istediğin haftada yine ayrılabilirsin duruma göre diyelim ki 35.haftaya geldin baktın olmuyor çalışamıyorsun o zaman sadece çalıştığın o 3 haftayı dogum sonrasına aktarmış oluyorsun diye hatırlıyorum.
Ben ilk kızı ağustos 24 ye doğurmuştum. 10lu çıkış verdim odaya çocuk geldi o akşam öyle kaldı ertesi günü kısa kollu zıbın mini çorapla doktoru karşıladık doktor bana aferin seni tebrik ediyorum kay kat giydirmediğin için demişti.Valla ben kendi anneme en son sen doğur sen koy adını dedim ki, canını da yakabilirdi bu cümle. Malum yakın zamanda biz kardeşimi kaybettik ama artık durması gerekiyordu. Kimsenin benim psikolojimi bozmaya hakkı yok. Yine olsa yine söylerim. Herkes duracağı yeri bilmeli kuzum. Net ol. Üzülme anneler böyle yapıyorlar malesef...
Valla bana sağlık ocagı doktoru yazmıştı. Düz rennie içilebiliyor diye biliyorum ama doktoruma sormadım bana gaviskon etki etmiyor
Bende de tam tersi :)
Ay yok yok bende de çok oluyor ama nst de bişey çıkmadı.
Valla mevsimlik hastane çıkışları koyun ilk günler müslin ince olur, belki 1 haftadan sonra giydirilebilir müslin.
Ne güzel gün içinde bende gidiyorum ama gece maleseff çok kotu sabah gozum kapali wc kaçıyorum sanki kaçacak mış gibiAy o da kötüymüş arkadaşım kasık ağrısı yspar iyice ben 4 gündür su içmediğim halde gidiyorum
Kaç mm cnm benim bebegim 7 mm olmus böbreği doğunca ultrasona girecek dedi dün doktorBen de ben de bende. Elbiselerle vs 104 çıktım. Ki 100 101 le başladım ama hangisiydi tam hatırlamıyorum. Fazla ödemin olmuyor benim çok üstüne durunca oturunca şişiyor sadece
Bence de doğumdan sonra bı de diyet spor olayına girelim
Mmmk dolunayi beni vuruyor hep. Havalar beni basıyor ya da ben bahane arıyorum bilmiyorummm
Genişleme vardi bu hafta tekrar detayliya gitmek lazım ama zor gibi
Benim de annem asla ses etmez kv de vefat etmiş bebeğinin ismini koymak istedi ben bırakmadımoğlum da sadece onun istedini verdik tabi ismini sevdiğim için .
Ben de bu hafta hazırladım. Bencensiz de hazır edin bulunsun ki ben daha geriden geliyorum kendi eksiklerim kaldı.
Benimde sertleşme hareketi sıkça yapıyor.
Şöyle düşünün bebiş gece uyumazsa alışkınız zaten. Benim de bazen 3 saatlik uykuyla duruyorum. Bazen 10 kez uyandığım oluyir. Yatarken nefes alamadığımi hissediyorum bazen. Ki çok kilo da almadım
Günaydın annelerim. ...... Tetatoz 2. Doz aşımı oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?