2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ama baharişko girmediniz girmediniz burda kurda kuşa yem olcaktık az kalsın
Kuzum inan öglen hic firsatm olmadi aksi gibi of yaa kaoslari hep kaciriyorum sen yem olmazsn yavrum sen isini bilirsin bu arada yarin cidden kısır yapacagim acayip canm istiyoorr

Kuzum inan öglen hic firsatm olmadi aksi gibi of yaa kaoslari hep kaciriyorum sen yem olmazsn yavrum sen isini bilirsin bu arada yarin cidden kısır yapacagim acayip canm istiyoorr
Övünmek gibi olmasın ama sanırım öyleyim

Yalnız kadın doğru tespit etmiş kısır sevmeyen yok aramızda hdjdjjdjd

Kız kısır sevilmez mi hem hızlı hem doyurucu hem lezzetli, nerde var böylesi biz bazen işyerinde öğle arasında kısır partisi yapıyoruz kokuyu alan geliyor
Övünmek gibi olmasın ama sanırım öyleyim

Yalnız kadın doğru tespit etmiş kısır sevmeyen yok aramızda hdjdjjdjd

Ben 4 kere yapıyorum. Sabah açlık her öğünden 1 saat sonra tokluk.
Değerlerinde çok iyiymiş kan testinden mi dediler şekerin var dşye
Benim de öyle ama.yemekten bir saat sonra çıkıyor yüksek. Dahililye Dr dedi artık düzenli ölçme güzel sonuçlar ama dikkat etmeyince yine yüksek çıkıyor

Benim de öyle ama.yemekten bir saat sonra çıkıyor yüksek. Dahililye Dr dedi artık düzenli ölçme güzel sonuçlar ama dikkat etmeyince yine yüksek çıkıyor
Bebeğim doktor dediyse ve güveniyorsan ona ölçme arada ölç demek istemiştir bence o uygula istersen. Sen artık çıkartan ve çıkartmayan şeyleri biliyosundur. Ona dikkat edersen bence birşey olmaz. Bu arada yüksekten kastın kaç?

Bu arada yemin ederim konudan bağımsız dün kısır aşerdim bir anda. Marketten malzemesi alınması gerekti. Eşim kemküm etti ve ben ağlamaya başladım bir markete gidecek 30 defa ofladı diye. Neyse kötü hissetti sonra biz düzelene kadar geç oldu istemedim artık falan. Bugün yapayım bari dedim bi baktım bu konu MEDYUM FALAN MIYIM SİZCE BEN ay şaka maka gene yapamadım tam malzeme almaya gittik başka bir hareketine gıcık oldum geri döndük gene yiyemedim en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bi de çok rastgeleydi yani. Hormonlarım da sanırım aşırı yüksek bugün dizi izlerken üç defa ağladım. Eşime de gıcık oluyorum durduk yere sanırım ilişki yaşamayınca belli süre, başıma vuruyor derdi Konumun ana fikri yok biliyorum ama sonuç olarak bence bir gün tabağı olsa şöyle ve mezdeke açsak toplanıp hepimizin kafası dağılsa süper olurdu gibi

Yavrum sana söyle diyim hamilelikte yedigim kisir 40 gecmistir. Haftada 1 gün yapiyorum en basindan beri. Canimin cektigi bi o cunku ve kizim kisiri cok sevcek bence bu arada kilosu geride cikan senmiydin kuzum benden alinti yapan? Kontrole giden? Yazcsktm ozelden öglen hic firsat bulamadm

Hangi dizide 3 kere ağladın çok merak ediyorum

Bende dün ayıptır söylemesi kısır yaptım kocam evde yoktu en basit yemek o olur şekerimi hoplatmaz diye ondan canım çekmedi yoksam yollara düşmüştüm. Levrek gibi yeşillikleri suya basmıştım

Bazen kocana üzülmüyor değilim bebişim kızma ama

Üfff Mezdeke mi dedinnn gerçi bu halimizle bizden anca şibididop şibididop olur da

Kız bana da kızmasın soyle ben de okurken üzüldüm adama

Yapıcam ben de ya da gidip hazır falan alıcam üç gün olacak yiyemedim çünkü aşerme de değil bence benimki aslında. Hamilelikten önce de bişeyi canım çekerse şehir bile değişirim sırf gidip yemek için
Ya aslında geride mi bilmiyorum doktor öyle bişe demedi ama ben çıkarken 32 hafta mıydı dedi benim de içime kurt düştü ne alaka öyle mi göründü diye. Neyse eve gelince ultrasona çıktısına baktım orda değerler oluyor ya, ordaki değerler sanırım baş çevresi göbek çevresi falan hep 32+0 ya da 32+4 falandı. Ona takıldım biraz. (33+2ydi gittiğimde) Yani kilodan değil de orda yazan haftaya takıldım yoksa zaten kilolu olmasın doğurmak zor olur diyodum. Haa bi de doğumu hep 3 ağustostu ultrason çıktısında, 9 ağustos yazıyodu bu sonuncuda ondan. Ama takmicam ya bence genetiktir yani inşallah

Bence bu haftalar çok değişken. Öne geçiyor geri geliyor. Seni rahatlatmak için söylemiyorum bunu inan ki takılma. Bir sonraki gidişinde normaline döneceğine eminim.

Kızlar şeker konusundan ben de muzdaribim maalesef İlk haftalarda günde 9 ölçüm yaptım diyete uyunca düşüyor ama diyete uymak konusunda sonradan zorlandım bir de ben ne zaman stresli sinirli olsam yükseliyor şekerim insülin vermedi endokrin doktorum bebek iki hafta önden gidiyor yine ama hep böyleydi şekerim yokken de iri bi bebekti suyu normal bir de o biraz içimi rahatlatıyor

Canisi bence 32 33. Haftalarda bisi var. Benimde ölcümlee hep son regl gunume uyumluydu hic önde olmadi yada geride. Ama 32 den beri bikac gun geri cikmaya basladi ama dr hep uyumlu güzel diyor. Ve sana sunu diyeyim. 2 hafta önce dr 1918 gr dedi. Gecen hafta acil olunca gittm 1890 küsür dedi. Dünde 2157 dedi. Yani bence el ölcüm hatasi kesinlikle var. Icin rahat olsun

Şekerde tansiyon da bence duygu durumundan etkileniyor. Hele o tansiyon.

Vermediyse değerlerin sıkıntılı değildir içini ferah tut arkadaşım. Diyette hiç kolay değil. Benimde mideme birtek meyve iyi geliyordu yemiyorum şimdi ama için gidiyor 2-3 güne yemeye başlarım biliyorum kendimi.
Bir daha görecek mi değerlerini belki o zaman verir?

Hoşgeldin geçmiş olsun canım kodesteyken özlettin kendini

Kız bana da kızmasın soyle ben de okurken üzüldüm adama
Unuttum adını aslında dram da değil. Yazarım bakınca uzun.
Şimdi burayı bir derdim var a döndürtmeyin bana. Bugün tamamen ben haklıydım. Yolda giderken yanlış yerde durdu neyse ben hayır şurdan dön vs derken bir anda sesini yükseltti baya bi arkamdan araç geliyor diye ben de sustum konuşmadım bir daha. Sonra nereye gidecektik burası mı dedi cevap vermedim dellendi, eve bıraktı beni ve yol boyunca söylendi ve yüksek sesle hala sonra da bişeler yemeye gitti. Bi de sanki benim tepki vermem yanlış gibi beni eleştiriyor falan. Hiç cevap vermedim normalde pişman ederim de hamilelikte değiştim bir naifleştim anca ağlıyorum.
Dün de asıl ağlama sebebim her markete gideceğinde ofluyor pufluyor dünyanın sonu gibi ve bazen söyleyesim gelmiyor canım şunu çekti git al diye. Bir an üzüldüm ben neden bir kere bile aşerdim nazı yapamadım bak şimdi bile söylemeye çekiniyorum git diye sinirlerim boşaldı. Bir de bu aralar işleri iyi değil ve evden çalışıyor sürekli beraberiz. Ona da laf söyledi. Napayım 7/24 bir kadınlayım bla bla ben de arada çıkıp bir erkek yüzü görmek isterim falan dedi. Arkadaşı yok bu şehirde sadece kardeşi burda onu görmek istediğini söyleyince ona ağladım sandı falan öyle yani şimdi ben mi suçluyum suçluysam valla şimdi gidip özür dilicem
Üfff Mezdeke mi dedinnn gerçi bu halimizle bizden anca şibididop şibididop olur da
Valla doğumun ortasında mezdeke açsalar oynarım o kadar

Şey bacım hormonlar vurmuş seni. Onunda tahammülsüz bir zamanına denk gelmiş. İletişim sorunu olmuş. Öyle kendini hırpalayacağın birşey olmamış gibi geldi bana. Bak şimdi yine okuduğum bir kitaptan erkekler devamlı akıl veren kadınları, eleştiren ve küsen kadınları sevmiyor. Kadınlar da dert yanarken çözüm arayışına giren erkekleri sevmiyor. Buna dikkat edince aslında pek tartışılmıyor. Özürlük birşey yapmamışsın oda biraz anlayışsız yaklaşmış. 7/24 bir kadınlayım cümlesi hoş değil ama ona bende bozulurdum.

Evet zaten bi dahakinde arttıysa tamamdır gelişiyor demektir. 4 gün öndeydi benim de ama dediğin gibi ölçtüğü yer de önemli. 2 hafta sonra randevu verdi, dediğim gibi bebeklerimiz ilerlesin de 3 yukarı 5 aşağı takmamak gerek anladım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…