- 18 Ağustos 2022
- 3.644
- 12.315
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.161
Bunuda ortaya söylüyorum üzerine alinan alinabilir. Wpden buraya sitemlerimiz icin gelip iki cumle yazip ya dur gönulleri olsun diyerek sanki keyif bagislayan o niyetle olan arkadaslar varsa cidden kendilerini zahmete sokmasinlar. Samimi gelmiyor ne yazik ki. Ve cidden cok garip egrelti duruyor.
Yaa o kadar icimden geceni yazmissin kiii anlatamammmdün sitem edildi diye baska gruplarindan gelip gönlümüzü eğlemek için burda yaziliyor olmasina mi teşekkür etsem, yoksa yogundum bayramdi denip poncik kalbimizin kirilmadan kandirilmaya calisilmasina miii. İnan bilemedim
İlk baslarda ki kadar aktif olamasam da hep girip okudum pozitife yapilan banlanma olayini cok yanlis bulmustum sikayet edene kizmistim ama goruyorum ki bu banlanma olayi wp grubu icin bahane olmus gibi burda aktif olan heranini paylasan herkese destek olan arkadaslara buyuk ayip olmus ve ilk o sikayet edeni de maalesef hakli cikarmis oldunuz yaptiginizla
Cerito sana ne oldu? Sen neden üzerine alındın? Kimin avukatlığına soyundun anlamıyorum ama gerek yok ki. Herkes kendisini koruyabilir ya da savunabilir. Dediğin gibi 3. Sınıfta değiliz. Dolduruşa gelmişsin sanırım cümlelerinden o kadar belli ki. Üzerine alındığın için bunkadar üzülüp sertleştiğini düşünüyorum ama biz senin durumumun farkındayız.Şaşıracak bişey yok arkadaşlar .ilkokul 3de değiliz. Fikrimi söyledim bu kadar şok olmaya gerek yok .herkes çatır çatır yazarken kimse şaşırmıyor ben fikrimi söyleyince mi şok oldunuz
O kisiyi asla hakli bulmuyorum sadece sizler yaptiginiz davranisla onu hakli cikardiniz yonetimin koydugu kuralin ne kadar dogru oldugunun kaniti oldu bu olay maalesefO kişi de haklı bulundu ya ben artık ne diyeyim...
WP grubunda olup olmamamla ne ilgisi var bunun anlayamadım. Grupta olmamam burada yegane destekleyici, biricik forum takipçisi olduğum anlamına gelmezdi, grupta olmam da yazılanların doğru olduğu anlamına gelmiyor. Kimsenin kimseyi yargılama hakkı da yok bence yani bu iş çok garip bir hal almış :)) Bahsettiğim yorumları yazan arkadaşlarımdan kimse de cevap vermiyor, cevap sizden geld. Sizi de pek tanımıyorum, ben çok uzatamayacağım.Biraz zamana ihtiyaç var kızlar buraya kıymet veren zaten devam edecektir kimse boşa mecbur değilim şeklinde cümle kurmasın evet kimse mecbur değil zaten biz kimseyi bunun için yargılamadık.Levrekkk canım seninde gerçekten zamanın yoktur yazmamışındır wp grubunda değilsen bu kadar üzerine alınma yazılanları
Hastane kontrolleri olan canlar güzel haberlerinizi bekliyoruz maşallah şimdiye kadar aldığımız haberler güzel geldi
Pozitif kırgınlıklarımı ne boyutta yaşayacağımı senden veya bir başkasından öğrenecek değilim. Az önce yazdım tekrar yazayım.Ben gerginlikten hoşlanan bir insan değilim Festim hiçbir zaman da manipülatif davranmak tarzım olmadı. Sadece konu, ben kendimi anlatmaya çalıştıkça daha da farklı yerlere gidiyor diye uzatmak istemedim. Asla da yaptıklarımı insanların gözüne sokmayı sevmem, yalnız hani diyorsunya çadırda bile yazdın bize... Evet madem yazdım , onların hatrına daha yumuşak yaklaşabilirdin anlamında söyledim. Saçımı süpürge ettim diye değil. Ben karşılık beklemedim bişeyleri yaparken, yazarken. Ama demek ki benim de yazabildiğim zaman var yazamadığım zaman var... Wp grubunu kurduk evet, arkadaşlar kapatmamı istemediler, orda daha rahat yazabildiklerini daha rahat takip edebildiklerini söylediler. Israr ettiler ben de kapatmadım. Duymak istediğiniz bu idiyse eğer. Ama hep dedim ben giremiyorum siz girin siz yazın orda arkadaşlarımız var diye. Sadece bunları bilmiyorsun diyorum... Ben yokken beni savundunuz eyvallah hakkıınızı da yemedim zaten ben de. Ben sadece 3 veya 4 gün yazmadım ya size... Siz neden bir msj atmadınız iyi misin diye madem... Neden beni kimse merak etmedi, Ben de bunu mu sorayım şimdi?? Bu kdr abartmayın kırgınlıklarınızı kendinize gelince...
Doktorun sorun görmediyse normaldir canım kilosunu Cook düşünme ben 2300 gram doğmuşum bak büyüdüm anne oluyorumMrb kızlar benimde bugün kontrol vardı bebiş büyüdü çok şükür ama risk hala devam ediyor evde yatmaya devam ediyorum rahim kısalığı 4 mm e düşmüş bide pesser (halka gibi bişey) takılı o da düşmedi hâlâ çok şükür32+3 üz ama ölçümler 32-35 hafta araları çıktı normal mi sizce kilosu da 2100 gr
Normal bence canımMrb kızlar benimde bugün kontrol vardı bebiş büyüdü çok şükür ama risk hala devam ediyor evde yatmaya devam ediyorum rahim kısalığı 4 mm e düşmüş bide pesser (halka gibi bişey) takılı o da düşmedi hâlâ çok şükür32+3 üz ama ölçümler 32-35 hafta araları çıktı normal mi sizce kilosu da 2100 gr
Doktorun sorun görmediyse normaldir canım kilosunu Cook düşünme ben 2300 gram doğmuşum bak büyüdüm anne oluyorum
Sağolun kızlar biraz içim rahatladı ya çok korkuyordum 29.haftada doguracam diye çok şükür bugünlere geldikNormal bence canım
Yaa evet burada bazı hastaneler 17 liraydı doğum ücreti şimdi onlar daha da artmıştır herhalde çok pahalandı cidden yaaBen geçen aylarda sorduğumda 15 16 civarında dogum ücreti. Muayene 600 liraydı. Zam gelecek demislerdi temmuzda bakalim ne oldu.
Bence normal canım ben de bugün kontroldeydim 32+4 um benim bebiş de 2050 Gr olmuş doktorum iyi dedi. Kafa ölçümü önde çıkıyor diğer ölçümlerde normal çıkıyor. 1 saate yakın ntsye bağlı kaldım bir kaç tane sancı çıktı bir tanesi 100 dü sanırım ama düzensiz tabi doktor sorun yok dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim. Ben de su fazlalığı var hala üst sınırda.Mrb kızlar benimde bugün kontrol vardı bebiş büyüdü çok şükür ama risk hala devam ediyor evde yatmaya devam ediyorum rahim kısalığı 4 mm e düşmüş bide pesser (halka gibi bişey) takılı o da düşmedi hâlâ çok şükür32+3 üz ama ölçümler 32-35 hafta araları çıktı normal mi sizce kilosu da 2100 gr
Kızlar ne olur bu tartışmaya bir son verelim ya gerçekten nazar değdi grubumuza
Şu an hepimiz hassas dönemlerdeyiz birbirimizi anlayışla karşılayalım laf dalaşına girmeyelim
Olan olmuş uzatmayalım arkadaşlar
Herkesin kendine göre haklı sebepleri var. Ben kızmıyorum neden vatsap kuruldu yok o neden yazmadı bu neden yazmadı
Herkesin özgür iradesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?