2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    325



Yazdıklarınızın altına imzamı atarım kızlar. Kimsenin bizi yalnız bırakmama, buraya gelip yazma gibi bir mecburiyeti yok elbette ama doğruya doğru, şu banlanma olayı olduğundan ve wpa geçildiğinden beri herkesi tatlı tatlı çağırdık, tatlı tatlı sitem ettik, en son olan sczs nickli arkadaşla tartışma da dahil herkes gelip gidip evet döneceğiz, işte yoğunluk, bayram, tatil daha aktif olacağız bu grup sahipsiz değil vs vs diye ara ara gazımızı almaya, çocuk kandırır gibi teselli etmeye uğramadınız mı? Ha baştan biz wpda kalacağız, orada aktif olacağız, orayı daha çok sevdik kime ne arkadaşım istediğimiz yerde yazarız deseydiniz kimse bu kadar alınmazdı hem de samimiyetinize inanırdık.

Bu arada ben wpda olmayan bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum bile, herkesin toptan gittiğini düşünüp kırılıp yazmayı bırakmıştım ama dünden beri görüyorum ki birbirimizden habersiz aynı durumda olduğumuz bi çok kişi varmış, bu beni çok mutlu etti ve kendi adıma onlar için buraya yazmaya devam edeceğim.
 
Şaşıracak bişey yok arkadaşlar .ilkokul 3de değiliz. Fikrimi söyledim bu kadar şok olmaya gerek yok .herkes çatır çatır yazarken kimse şaşırmıyor ben fikrimi söyleyince mi şok oldunuz
Cerito sana ne oldu? Sen neden üzerine alındın? Kimin avukatlığına soyundun anlamıyorum ama gerek yok ki. Herkes kendisini koruyabilir ya da savunabilir. Dediğin gibi 3. Sınıfta değiliz. Dolduruşa gelmişsin sanırım cümlelerinden o kadar belli ki. Üzerine alındığın için bunkadar üzülüp sertleştiğini düşünüyorum ama biz senin durumumun farkındayız.

Burda kalanların açısından bakmadığınız ve açıkcası sizlere olan sevgimizi bağlılığımızı küçümsediğiniz için ben kırgınım yoksa tabii ki ister girersin ister girmezsin belki sevmezsin bile beni hiç önemli değil. Kendinizi bizim yerimize koymayı denemediğiniz için aslında bu cümleler bu kadar sertleşiyor.
 
Fotoğraf çekiminden döndük kızlar, modellik işi ne zormuş yarabbi bir bella hadid kolay yetişmiyor şuraya bak, çeneni kaldır, ayağını öne getir… sağ ayağım pert, belim tutuldu poz verirken, kramp girdi her yerime. İyi ki daha geçe bırakmamışım 32. Hafta olmasına rağmen aşırı zorlandım. Sonuçlar güzel olur umarım
 
WP grubunda olup olmamamla ne ilgisi var bunun anlayamadım. Grupta olmamam burada yegane destekleyici, biricik forum takipçisi olduğum anlamına gelmezdi, grupta olmam da yazılanların doğru olduğu anlamına gelmiyor. Kimsenin kimseyi yargılama hakkı da yok bence yani bu iş çok garip bir hal almış :)) Bahsettiğim yorumları yazan arkadaşlarımdan kimse de cevap vermiyor, cevap sizden geld. Sizi de pek tanımıyorum, ben çok uzatamayacağım.

Herkese hayırlı forumlar gerçekten.
 
Pozitif kırgınlıklarımı ne boyutta yaşayacağımı senden veya bir başkasından öğrenecek değilim. Az önce yazdım tekrar yazayım.

Size olan sevgimi ve bağlılığımı abartıyorsun olarak gördüğünüz için kırgınım. Kırgınlıklarınızı abartmayın demende bunun direkt kanıtı. Kendince birşeyler açıklıyorsun ama geçmeyince duygu sömürüsü yapıyorsun. Bana geçmiyor bunlar. Fikirlerimizi dile getiriyoruz üzülüyorsun, gidicem o bu diyosun ama bu değil beklenen ve istenen. Ama tercih senin. Zaten kusura bakma ama dinamiti koydun gruba whatsappı kururak. Burdan çıksan oraya gidersin seni destekleyen ve doğru bulan kişilerle. Bir kayıp olmayınca gitmekte kolay oluyor sende haklısın. Baksana halimize herkes birbirine saydırıyor ama sen köşeye çekilip ben kırgınım, bilmiyorsunuz bilmem ne diyorsun amaan söylenecek çok şey varda cidden gerek yok.
 
Mrb kızlar benimde bugün kontrol vardı bebiş büyüdü çok şükür ama risk hala devam ediyor evde yatmaya devam ediyorum rahim kısalığı 4 mm e düşmüş bide pesser (halka gibi bişey) takılı o da düşmedi hâlâ çok şükür 32+3 üz ama ölçümler 32-35 hafta araları çıktı normal mi sizce kilosu da 2100 gr
 
Doktorun sorun görmediyse normaldir canım kilosunu Cook düşünme ben 2300 gram doğmuşum bak büyüdüm anne oluyorum
 
Normal bence canım
 
Kızlar, misafirim var bir giriyorum bir çıkıyorum anca yazılanlara yetişiyorum

Kızlar kişilik olarak birbirimizden farklı insanlarız, gökkuşağı renkleri gibiyiz bu zamana kadar hepimiz tek bir ortak amaç için hareket ettik sağlıcakla bebeklerimizi elimize almak için, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Yapmayın böyle zaten gidenler sessiz bir şekilde gitti, geri gelirlerse ne ala yoksa daha fazla grubun havasını da bozmayalım bakın bugün bir sürü kontrole giden arkadaşımız var, süreçlerimiz devam ediyor
 
kızlar yok sen wp tasın yok sen değilsin ayrıştırması da yapmayalım bu nedir valalhi içim şişti okurken bile biz hiç böyle değildik birbirimize böyle laflar etmezdik kaç aydır burda gördüğüm insanların yazdıklarına anlam veremedim.kırgınlıklar olabilir hatalar olabilir bende wp tayım ama orda olmayı hata olarak kabul görmüyorum. çünkü wp kurulcağı bile bilinmiyordu bir anlaşmazlık oldu diye birbirinize yok sen tanıdığım insan değilmişsin de çok kötü şeyler...anlaşmazlıklar fikir ayrılıkları çok normal şeyler bunlar. karnımız burnunda birbirimizi eleştirmeninde zamanı değil bence kırgınlık olur ama zaten sizi merak eden yazar ordakileri merak eden wp grubuna girer bunlar zor şeyler değil . hormonların etkisiyle yükseliyorsunuz çok belli hiçbirinizin bu karakterlerde olduğunu sanmıyorum ben. pozitifede söyledim grubu engel kalkınca kapatabilirdin diye ama herkes birbirinin no sunu almıştı artık zaten başka grupta kurulurdu pozitif kapatsa bile çünkü burda ordaki kadar rahat değil kimse herkes göbüşlerini özellerini rahatlıkla paylaşıyor burda ki sıkıya gelemezlerdi bir daha.
 
Ben de kontrole gittim geldim yazacaktim ama baktim farkli tartismalar var yazamadim. Simdi tekrar girdim konu degismistir orta yol bulunmustur diye. Neyse.. Kendi doktorum gercekten cok rahat bi adam kanamam oldu fatih bey ilgilendi siz yokken dedim kahkaha atti iyi ki o ilgilenmis panik bi doktora denk gelsen almisti o gun bebegi diye ben sok bebek iyiymis suyu gelisimi herseyi iyi. İgneye gerek gormedi progestan fitil verdi. Erken dogumun en buyuk sebebi stres rahat ol stres yapma dedi. Nst sonucunu begendi sanci cikmadi. İste boyle. Diger tum arladaslar da guzel haberlerle gelir umarim
 
Bence normal canım ben de bugün kontroldeydim 32+4 um benim bebiş de 2050 Gr olmuş doktorum iyi dedi. Kafa ölçümü önde çıkıyor diğer ölçümlerde normal çıkıyor. 1 saate yakın ntsye bağlı kaldım bir kaç tane sancı çıktı bir tanesi 100 dü sanırım ama düzensiz tabi doktor sorun yok dedi haftaya tekrar kontrole gideceğim. Ben de su fazlalığı var hala üst sınırda.
 
bence de lütfen bu konuyu kapatalım. Devam etmek isteyenlerle biz buradayız. Kimseyi yargılamayalım. Gönül ister herkes burada olsun ama herkesin bir sebebi yada tercihi olabilir elden birşey gelmez. Konuştukça daha kötü oluyor. Grupta tartışma olmasın istiyoruz sonuçta hepimiz dışarda bulamadığımız desteği burada arıyoruz. Negatif şeyler konuşmayalım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…