2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Kuzu senin nedir çektiğin bu doktorların tatillerinden şaka gibi ya sen yanlış anlama ama doğrudan hastaneyi değiştir ya da hastanenin halkla ilişkileri falan görüş olmadı açık açık güven sorunu yaşıyorum artık sallıyorum bu 3 haftalık periyotta tatile çıkacak doktorlar kimler ona göre ben diğer doktora geçeceğim de bu nedir ya

Sabahtan beri az çok okumaya yetişmeye çalışıyorum ancak yazmak için ancak vakit bulabildim. Kızlar pardon ama içimizde biri var ve içimizden birini şikayet ediyor. Kim olduğunu az çok belli ediyor bence. Bu samimiyetsiz tutumdan sonra zaten şahsım adına bu siteye girmek içimden gelmedi. Yalnız bırakılma konusuna gelince çocuk değiliz Gidip tuvalet kapılarına yazıcak halimiz yok numaraları. Evet burda çok şey paylaştık en basından beri üzüntümüzü sıkıntımızı sorunlarımızı ama sonuçta herkesin kendi tercihi. Birkaç kişiden habersiz böyle bir durum olsa okey ama herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ve biz pozitif banlandığında bile böyle böyle bir durum var diyerek bir çoğunuza ulaşmaya çalıştık. Belki de biz orda yalnız bırakıldık bu açıdan neden bakmıyorsunuz? Belki de bazı arkadaşların işine gelmiştir bu durum istediği yere çeker durur grubu işte gerçekten çocukça polemikler bana saçma geliyor. Yalnız bırakılmak ne demek onu hiç anlamadım madem bu kadar yalnız hissediyorsunuz gelseydiniz siz de kırmızı kurdeleli davetiye mi bekliyorsunuz anlamadım. En basından beri içimizde bir şeytan varmış onu zaten biz 1 ay önce kadar anladık ama şimdi birbirine gaz veren, ettiği duayı haram eden, çektiğimiz ağrıları sızıları ajitasyon sanacak kadar samimiyetsiz olmuşsunuz kusura bakmayın. Son olarak arkadaşlar siz birbirinizi hangi whatsapp grubundan gazlıyorsunuz yoksa sizde bizden gizli iş mi çevirdiniz aşk olsun hiç yakışmadı böyle dürüst insanlara.. ben üyeliğimi siliyorum. Gerek yönetim gerek gruptaki arkadaşlar bence bir çoğumuzu haketmiyor hoşçakalın

Canım tam konu kapandı diyoruz yine tekrardan konu açılıyor, giden de kalan da kendine göre haklı en haklı benim moduna girmeyelim, gidenler gitti kalanlar kaldı, tekrardan gelen gelir burda olup da bu havadan dolayı gitmek istemeyen de belli süre girmesin ne diyelim ama artık konu kapansın

Neden öyle diyorsun arkadaşım döksün herkes eteğindeki taşları. Böyle laf sokup sokup gitmelerine de hayranım. Wp olmasa böyle gidebilecekler miydi acaba jdjdjd

Geçmiş olsun siz hissediyormusunuz nasıl bir ağrı
Evet hissediyorum hele dün akşam bir yerden dönüyorduk. Arabadan inip biraz yürümek istedim oturunca daha kötü oluyordum yer boşalıyordu bir anda ağrıyla. Bir yerde toplanıyor ve nefesimi kesiyor adet sancısı gibi kasık ağrısı.. Vajinaya ve bacak içlerine doğru baskı yapıyor. Sonra rahatlıyor. Bir süre sonra tekrar aynısı. Bazıları can yakıcı oluyor.

Yaa evet gercekten sıkıcı oldu bu durum. Konusuldu bitti neden hala bu kadar uzadi ki kapansin artık olan oldu konusulan konusuldu iste

Yaa evet gercekten sıkıcı oldu bu durum. Konusuldu bitti neden hala bu kadar uzadi ki kapansin artık olan oldu konusulan konusuldu iste
Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Liderleri gitti ya yalnız bırakmak istemiyorlar sanırım hdjdj ahh canlarım ya nasıl yaranacaklarını şaşırdılar cidden. Gelen aşağılıyor anlamıyorsan yorum yapma sessiz kal. At gibi giden it gibi dönermiş. Bekliyorum hdjjdjd

ayy baydiniz ya....cidden sen gel 7 aydir burda her derdini dök moral bul sonrada siz bizi haketmiyosunuz byy...cidden komiksiniz. Bari alacaginiz cevaplari görün yureginiz yiyorsa. Öyle basın gidin. Gelip laf atip gitmek kolay. Nankörlük bu yaptiginiz baska bisey degil.

Evet ben sadece merak ettim. Daha hastane süslerim hazır değil bavulum tam hazır değil ne bileyim hemen gelmeye kalkarsa hayırlısı olsun artık. Oğlum 41+5 de doğdu hiç böyle şeyler yaşamadım. Kız durmuyor yerinde.

Biraz uzaklaştık neler olmuş anlamaya çalışıyorum ama konular karışık sanıyorum. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…