- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.341
Bugun kontrolum vardi. Hatirlayan varsa ilk doktorum nstde sanci gorup bayramda izne cikacagi icin 32+0da kuvez bulmusken almak istemisti ve eski 10 yillik sezaryanimi bahane etmiati. Ben de perinatoluga gitmistim ve dr. dogum icin bir sebep olmadigini ne kadar gecikirse o kadar iyi oldugunu soylemisti. Bugun ilk nstyi begenmedi, kalp atisi varyasyonunu begenmiyor bazi nstlerde. Neyse ultrasonda 36+5 cikti, gercekte 33+3uz. Kilosu 2.750gr gibi. Yaptigin diyet cok ise yaramis suyun azalmis dedi. Ilk muayene de sekerden dolayi suyun artmis, bebek de cok ileri gitmis o yuzdem sikinti yasiyorsun demisti. Rahim agzi uzunluguna iyi dedi 35mm gibi bisey dedi. 2.kez nstye girdim ve onda kalp atisini begendi fakat 2 sanci vardi. Ilacin dozunu azaltmisti, cok artarsa sancilar tekrar yukseltebilirsin dedi. Diyete devam. 11 temmuza kontrole cagirdi. Hikaye burada basliyor. Asistani 15temmuzdan itibaren doktorun 1 ya da 1,5haftalik bir tatile cikacagini soyledi. Biz de tekrar doktorla dogum tarihini konusmak uzere gorusmek istedik. Dr. ben geciktirebilecegim kadar geciktirecegim 13-14temmuz gibi aliriz, oncesinde gelirse yapacak bisey yok dedi
Biz şok. Sormasak alelacele doguma girecektik demekki haftaya. 14 temmuz 35+0 oluyoruz. Temmuzun son haftasinin ilk yarisi tatilde olabilir ya da degilse de bebek cok buyumus oldugu icin sezaryen dikislerin icin iyi olmaz dedi. Yine bir tatil sorunsaliyla karsi karsiyayiz. Halbuki bu dr.la acik acik neden ona geldigimizi en basindan konusmustuk. Simdi bir yandan fiziki sikayetlerim cok oldugundan ve artik dayanacak takatim kalmadigindan haftaya dogum yapacak olmak guzel. Ancak bir yandan da dunya kadar muayene ucreti oduyorum, dogumda epeyce pahaliya gelecek ve bunu sadece 36yi doldurabilelim diye oduylrum. Yine dr.tatile gidecek diye 1hafta erken dogurmak su an ne kadar azap cekiyorsam da icime sinmiyor. Ayrica oglumda 2gece kalmistim hastanede saglik sorunlari olmustu. Dr.dogumdan sonra olmayacak, hastanede kim ilgilenecek benimle, vizite bile gelmeyecek ertesi gun, hastanenin doktoru degil, kendi klinigi var. Bu saatten sonra yine mi doktor degistireyim. Degistirsem Temmuzun 3.haftasina kadar dayanabilecekmiyim bilmiyorum. Aklimda bir suru soru. Baska bir doktora gidip ondam da mi fikir alayim. Sonucta ilaca cvp veriyor bunyem ve sancilar azaliyor yeterli miktarda ilac alinca. Cok uzun oldu kusura bakmayin@Baharr34
Sabahtan beri az çok okumaya yetişmeye çalışıyorum ancak yazmak için ancak vakit bulabildim. Kızlar pardon ama içimizde biri var ve içimizden birini şikayet ediyor. Kim olduğunu az çok belli ediyor bence. Bu samimiyetsiz tutumdan sonra zaten şahsım adına bu siteye girmek içimden gelmedi. Yalnız bırakılma konusuna gelince çocuk değiliz Gidip tuvalet kapılarına yazıcak halimiz yok numaraları. Evet burda çok şey paylaştık en basından beri üzüntümüzü sıkıntımızı sorunlarımızı ama sonuçta herkesin kendi tercihi. Birkaç kişiden habersiz böyle bir durum olsa okey ama herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ve biz pozitif banlandığında bile böyle böyle bir durum var diyerek bir çoğunuza ulaşmaya çalıştık. Belki de biz orda yalnız bırakıldık bu açıdan neden bakmıyorsunuz? Belki de bazı arkadaşların işine gelmiştir bu durum istediği yere çeker durur grubu iştegerçekten çocukça polemikler bana saçma geliyor. Yalnız bırakılmak ne demek onu hiç anlamadım madem bu kadar yalnız hissediyorsunuz gelseydiniz siz de kırmızı kurdeleli davetiye mi bekliyorsunuz anlamadım. En basından beri içimizde bir şeytan varmış onu zaten biz 1 ay önce kadar anladık ama şimdi birbirine gaz veren, ettiği duayı haram eden, çektiğimiz ağrıları sızıları ajitasyon sanacak kadar samimiyetsiz olmuşsunuz kusura bakmayın. Son olarak arkadaşlar siz birbirinizi hangi whatsapp grubundan gazlıyorsunuz yoksa sizde bizden gizli iş mi çevirdiniz aşk olsun hiç yakışmadı böyle dürüst insanlara.. ben üyeliğimi siliyorum. Gerek yönetim gerek gruptaki arkadaşlar bence bir çoğumuzu haketmiyor hoşçakalın
Canım tam konu kapandı diyoruz yine tekrardan konu açılıyor, giden de kalan da kendine göre haklı en haklı benim moduna girmeyelim, gidenler gitti kalanlar kaldı, tekrardan gelen gelir burda olup da bu havadan dolayı gitmek istemeyen de belli süre girmesin ne diyelim ama artık konu kapansın
Evet hissediyorum hele dün akşam bir yerden dönüyorduk. Arabadan inip biraz yürümek istedim oturunca daha kötü oluyordum yer boşalıyordu bir anda ağrıyla. Bir yerde toplanıyor ve nefesimi kesiyor adet sancısı gibi kasık ağrısı.. Vajinaya ve bacak içlerine doğru baskı yapıyor. Sonra rahatlıyor. Bir süre sonra tekrar aynısı. Bazıları can yakıcı oluyor.Geçmiş olsun siz hissediyormusunuz nasıl bir ağrı
Yaa evet gercekten sıkıcı oldu bu durum. Konusuldu bitti neden hala bu kadar uzadi kiCanım tam konu kapandı diyoruz yine tekrardan konu açılıyor, giden de kalan da kendine göre haklı en haklı benim moduna girmeyelim, gidenler gitti kalanlar kaldı, tekrardan gelen gelir burda olup da bu havadan dolayı gitmek istemeyen de belli süre girmesin ne diyelim ama artık konu kapansın
Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Liderleri gitti ya yalnız bırakmak istemiyorlar sanırım hdjdj ahh canlarım ya nasıl yaranacaklarını şaşırdılar cidden. Gelen aşağılıyor anlamıyorsan yorum yapma sessiz kal. At gibi giden it gibi dönermiş. Bekliyorum hdjjdjdYaa evet gercekten sıkıcı oldu bu durum. Konusuldu bitti neden hala bu kadar uzadi kikapansin artık olan oldu konusulan konusuldu iste
ayy baydiniz ya....cidden sen gel 7 aydir burda her derdini dök moral bul sonrada siz bizi haketmiyosunuz byy...cidden komiksiniz. Bari alacaginiz cevaplari görün yureginiz yiyorsa. Öyle basın gidin. Gelip laf atip gitmek kolay. Nankörlük bu yaptiginiz baska bisey degil.Sabahtan beri az çok okumaya yetişmeye çalışıyorum ancak yazmak için ancak vakit bulabildim. Kızlar pardon ama içimizde biri var ve içimizden birini şikayet ediyor. Kim olduğunu az çok belli ediyor bence. Bu samimiyetsiz tutumdan sonra zaten şahsım adına bu siteye girmek içimden gelmedi. Yalnız bırakılma konusuna gelince çocuk değiliz Gidip tuvalet kapılarına yazıcak halimiz yok numaraları. Evet burda çok şey paylaştık en basından beri üzüntümüzü sıkıntımızı sorunlarımızı ama sonuçta herkesin kendi tercihi. Birkaç kişiden habersiz böyle bir durum olsa okey ama herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ve biz pozitif banlandığında bile böyle böyle bir durum var diyerek bir çoğunuza ulaşmaya çalıştık. Belki de biz orda yalnız bırakıldık bu açıdan neden bakmıyorsunuz? Belki de bazı arkadaşların işine gelmiştir bu durum istediği yere çeker durur grubu iştegerçekten çocukça polemikler bana saçma geliyor. Yalnız bırakılmak ne demek onu hiç anlamadım madem bu kadar yalnız hissediyorsunuz gelseydiniz siz de kırmızı kurdeleli davetiye mi bekliyorsunuz anlamadım. En basından beri içimizde bir şeytan varmış onu zaten biz 1 ay önce kadar anladık ama şimdi birbirine gaz veren, ettiği duayı haram eden, çektiğimiz ağrıları sızıları ajitasyon sanacak kadar samimiyetsiz olmuşsunuz kusura bakmayın. Son olarak arkadaşlar siz birbirinizi hangi whatsapp grubundan gazlıyorsunuz yoksa sizde bizden gizli iş mi çevirdiniz aşk olsun hiç yakışmadı böyle dürüst insanlara.. ben üyeliğimi siliyorum. Gerek yönetim gerek gruptaki arkadaşlar bence bir çoğumuzu haketmiyor hoşçakalın
Evet ben sadece merak ettim. Daha hastane süslerim hazır değil bavulum tam hazır değil ne bileyim hemen gelmeye kalkarsa hayırlısı olsun artık. Oğlum 41+5 de doğdu hiç böyle şeyler yaşamadım. Kız durmuyor yerinde.Cnm uzulecegin bisey yok ki. 36yi doldurmussun zaten. Demekki 37-38de filan dogum yapacaksin. 36dan sonra yapilan dogumlar normal zamanli dogumlar. Bebegin ciger gelisimi tamamlanmis oluyor. Bir de 36 da artik normal degil mi kasilma sanci olmasi. Baska bir belirti var mi dogum icin.
Kelebeğimm nasılsınMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum nasılsınız kimler doğum yaptı
Kelebek hiç gelmeyeceksin sandık, nasılsın?Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum nasılsınız kimler doğum yaptı
Çok şükür iyiyiz cnm sen nasılsınMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum nasılsınız kimler doğum yaptı
Biraz uzaklaştık neler olmuş anlamaya çalışıyorum ama konular karışık sanıyorum. Hayırlısı olsun.ayy baydiniz ya....cidden sen gel 7 aydir burda her derdini dök moral bul sonrada siz bizi haketmiyosunuz byy...cidden komiksiniz. Bari alacaginiz cevaplari görün yureginiz yiyorsa. Öyle basın gidin. Gelip laf atip gitmek kolay. Nankörlük bu yaptiginiz baska bisey degil.
Canimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsunKelebek hiç gelmeyeceksin sandık, nasılsın?
Canım benimKelebeğimm nasılsınseni gördüğüme çok mutluyum
Asıl sen nasılsın? İkizler napıyorMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum nasılsınız kimler doğum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?