- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.201
Vücut kendini artık doğuma hazırlıyor yavaş yavaş bu ağrılar onun icin dogum haberci olan şeyler kasilma bes dk bir karninjz toparlıyor ve bu süre bes dk da bire düşüyorsa o kasılmalar sancılar oluyor ve hafif bi ağrı oluyor belden bacaklara dökülen ilerledikçe şiddetleniyor tâbi biraz. Bende dun ağrıdan yatamadjm kalçam bende değildi gibi vajinam sızladı hep kontrolde sorucam artik kasilmalar olmadk diye gitmedim dra aksam ufak aciya dayanilirKızlar şuan dinlenme halindeyim uzanıyorum ama göbek deliğimin altından hafif bir ağrı vuruyor. Bayramdan beri bu zaman zaman oldu. Bazen sağ bazen sol tarafta. Randevuya haftaya gidecektik. 33+3 üm bugün. Bu haftalarda böyle ağrılar normal mi sizde de oluyor mu? Yoksa erken doğum haberçisi felan mı acaba, içime bir şüphe düştü
Yok o ben değilimKuzum sen Hatay'da değil miydin İskenderun a Süleyman beye geleceğini konuşmamış mıydık ben mi karıştırdım
Önümüzdeki hfta burası Cole dönecek sanirim bittim ben yhaKızım bu bursaya noldu ya şimdiden kavruluyor ya
Yaa şu vajina sızlamasını bende yaşıyorum ne gıcık birşey bide kenardaki kemikler yok mu onlar ayrılıyor gibi. Allahım yardımcımız olsun ya cidden zorlaşıyor.Vücut kendini artık doğuma hazırlıyor yavaş yavaş bu ağrılar onun icin dogum haberci olan şeyler kasilma bes dk bir karninjz toparlıyor ve bu süre bes dk da bire düşüyorsa o kasılmalar sancılar oluyor ve hafif bi ağrı oluyor belden bacaklara dökülen ilerledikçe şiddetleniyor tâbi biraz. Bende dun ağrıdan yatamadjm kalçam bende değildi gibi vajinam sızladı hep kontrolde sorucam artik kasilmalar olmadk diye gitmedim dra aksam ufak aciya dayanilir
Bacım ora çoktan dönmüştür ya buralar böyleyse antalyayı düşünemiyorum bile.Önümüzdeki hfta burası Cole dönecek sanirim bittim ben yha
Evet aksam ayağa kalkamadım kurbağa pozisyonundan yere pustum kaldim kalcam malcam derken. Aksam uc olmuş of of allah çektikçe benimki yatsana kari diyo yatabilsem iyi dedim agrim sızım başladı diyom. Durumene olursa olsun su iki uc hf içinde doğurmak istemiyorum esim baska köyde çalışıyor başkasıyla hastanede kalmak istemiyorum onun olması bana daha cok lazım çocuklar falan derken acil birşey olsa herkez koşup gelecek ama kocam baska yha nazım niyazim herşeyim oYaa şu vajina sızlamasını bende yaşıyorum ne gıcık birşey bide kenardaki kemikler yok mu onlar ayrılıyor gibi. Allahım yardımcımız olsun ya cidden zorlaşıyor.
Bacım ora çoktan dönmüştür ya buralar böyleyse antalyayı düşünemiyorum bile.
Klima bursada bile fayda etmiyor orası uuuf.
Bebeğin ve senin için sevindim canım direniyor bebeğin herşey icin ki sende elinden geleni yapıyorsun.. kardeşin içinde üzüldüm Allah rahmet eylesin rabbim sabırlar versinKuzum bayram öncesi Kendi imzamla eve çıktım çünkü yapılacak bişey kalmadı hastane de acil bişey olursa acile gel dediler hafta da bir kontrol e gidiyorum çok şükür herşey yolunda rahim ağzı kısalığı 4 mm e düşmüş pesser takili bekliyorum bakalımbebiş çok şükür 2100 gr oldu biraz içim rahatladı
Evet kasılma canım onlar bu haftalarda düzensiz oluyor ilerleyen zamanda belirli surede uzunlukta ve sıklıkta geliyor kasılmalarKızlar böyle evde iki gündür baya ayakta kaldım iş güç misafir derken..Oğluşum böyle sık sık farklı yerlere toplandı sürekli acaba bir yerini mi dayıyor poposunu falan diye düşündüm yine ama görümcem onlar kasılma oluyor işte dedi.Öyle olunca tedirgin oldum kasılma denilen şey bu mu oluyor acaba? Ay ilk gebelik olunca insan ne yaşadığını anlamıyor bile
Evde sık olusan kasılmalarımız nst zamanı çıkmıyor bile makinedeKızlar böyle evde iki gündür baya ayakta kaldım iş güç misafir derken..Oğluşum böyle sık sık farklı yerlere toplandı sürekli acaba bir yerini mi dayıyor poposunu falan diye düşündüm yine ama görümcem onlar kasılma oluyor işte dedi.Öyle olunca tedirgin oldum kasılma denilen şey bu mu oluyor acaba? Ay ilk gebelik olunca insan ne yaşadığını anlamıyor bile
Güzelmiş canımBenimki buDefacto Kadın Eva Çift Bant Tokalı Terlik T3404az21smFiyatı, Yorumları - Trendyol
Defacto Kadın Eva Çift Bant Tokalı Terlik T3404az21sm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güzelmiş canım güle güle giy. Ben beyaz bakcam galiba lohusa takımım var çünkü fotoda felan bütün dursun diyeEki Görüntüle 3268860
Benim bundan vardi yeni almadim cok rahat
Defaktomu canımBen bunu aldım çok aşırı rahat G gencbirkadin
Canım görümcem epidural sezaryen olmuş. Çok kanaması olmuş. Depend giymiş yetmemiş içine hastaneden ped alıp koymuş ekstra. O yüzden hazırlıklı ol bence. Ama yanından biri zorda kalırsan gidip alır nasıl olsa. Ben depend koyacağımKizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
Mavi takımin altına pembe cross giyeceğim somon gibiGüzelmiş canım güle güle giy. Ben beyaz bakcam galiba lohusa takımım var çünkü fotoda felan bütün dursun diye
Cnm hastahane de ayağa kalkmadan gelip gidip fazla kanı boşaltıyorlar karnına bastıra bastıra onun boşaltmamışlar mıCanım görümcem epidural sezaryen olmuş. Çok kanaması olmuş. Depend giymiş yetmemiş içine hastaneden ped alıp koymuş ekstra. O yüzden hazırlıklı ol bence. Ama yanından biri zorda kalırsan gidip alır nasıl olsa. Ben depend koyacağım
Kaç haftalıksin cnm senin görünmüyor takvimininEvde sık olusan kasılmalarımız nst zamanı çıkmıyor bile makinede
Ayy evet kiz annesi olmak zormus. Benim de ablamin 2 oglu var, 3.kiz oldu. Onun da kiza olan gebeligi epey zor gecmisti, yasi da benim gibi degildi, erken yol alanlardandiKiz ever oğlana göre gebeliği biraz daha zor geçer denir bende oğlumda nasıl geçti o süreç hiç hatırlamıyorum bile ama kızlar sağolsun unutturmuyor kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?