2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vücut kendini artık doğuma hazırlıyor yavaş yavaş bu ağrılar onun icin dogum haberci olan şeyler kasilma bes dk bir karninjz toparlıyor ve bu süre bes dk da bire düşüyorsa o kasılmalar sancılar oluyor ve hafif bi ağrı oluyor belden bacaklara dökülen ilerledikçe şiddetleniyor tâbi biraz. Bende dun ağrıdan yatamadjm kalçam bende değildi gibi vajinam sızladı hep kontrolde sorucam artik kasilmalar olmadk diye gitmedim dra aksam ufak aciya dayanilir

Yaa şu vajina sızlamasını bende yaşıyorum ne gıcık birşey bide kenardaki kemikler yok mu onlar ayrılıyor gibi. Allahım yardımcımız olsun ya cidden zorlaşıyor.

Yaa şu vajina sızlamasını bende yaşıyorum ne gıcık birşey bide kenardaki kemikler yok mu onlar ayrılıyor gibi. Allahım yardımcımız olsun ya cidden zorlaşıyor.
Evet aksam ayağa kalkamadım kurbağa pozisyonundan yere pustum kaldim kalcam malcam derken. Aksam uc olmuş of of allah çektikçe benimki yatsana kari diyo yatabilsem iyi dedim agrim sızım başladı diyom. Durumene olursa olsun su iki uc hf içinde doğurmak istemiyorum esim baska köyde çalışıyor başkasıyla hastanede kalmak istemiyorum onun olması bana daha cok lazım çocuklar falan derken acil birşey olsa herkez koşup gelecek ama kocam baska yha nazım niyazim herşeyim o

Bebeğin ve senin için sevindim canım direniyor bebeğin herşey icin ki sende elinden geleni yapıyorsun.. kardeşin içinde üzüldüm Allah rahmet eylesin rabbim sabırlar versin

Evet kasılma canım onlar bu haftalarda düzensiz oluyor ilerleyen zamanda belirli surede uzunlukta ve sıklıkta geliyor kasılmalar

Evde sık olusan kasılmalarımız nst zamanı çıkmıyor bile makinede

Kizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
Canım görümcem epidural sezaryen olmuş. Çok kanaması olmuş. Depend giymiş yetmemiş içine hastaneden ped alıp koymuş ekstra. O yüzden hazırlıklı ol bence. Ama yanından biri zorda kalırsan gidip alır nasıl olsa. Ben depend koyacağım

Cnm hastahane de ayağa kalkmadan gelip gidip fazla kanı boşaltıyorlar karnına bastıra bastıra onun boşaltmamışlar mı

Kiz ever oğlana göre gebeliği biraz daha zor geçer denir bende oğlumda nasıl geçti o süreç hiç hatırlamıyorum bile ama kızlar sağolsun unutturmuyor kendilerini
Ayy evet kiz annesi olmak zormus. Benim de ablamin 2 oglu var, 3.kiz oldu. Onun da kiza olan gebeligi epey zor gecmisti, yasi da benim gibi degildi, erken yol alanlardandi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…