2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlarr arastirmalarim sonucu depend veya hasta bezi degil, lohusa pedi almaya karar verdim e bebekte satiliyor. Baya yorum okudum. Bir paket lohusa pedi alip diger yedek paketimi normal gece pedlerinden alacagim.
Ben depend almayı düşünüyordum daha rahat olur diye ama simdi de sunu düşünüyorum sezeryandan sonra bacağımı kaldırıp giyebilir miyim bilemedim külot seklinde olduğu için. Ben de o pedleri gordum ebebkte ama kayar mi taşar mi çok rahatsız eder mi bilemedim. Yani neredeyse 1 yıla yakındır adet olmadığımız için ped takmadim. Bu sıcakta ped seklinde daha da rahatsız edici olur mu diye düşünüyorum. O yuzden depend ya da canped daha iyi dedim ama giyerken zor olur diyorum. Oyle iste bence fazla dusunuyorum

Gerçekten öyle hissediyor insan ama iş için diyorsun, oğluşu düşünüyorsun kolaylaşıyor sanırım biraz canım

Kizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
herkezde farkli bence ben 2/3 gun lohusa pedi/hasta pedi kulandim eve gecince normal always gece pedini kulandim

Yatınca geçen kasılmadan korkma bel ve kasık regl olacakmiş gibi şidetli ve geçmeyen ağri dogumun habercisi. Bu hadtalardan sonra kasilmalar çok norlam rahim hazirlik yapiyor

Kızlar hastane terliği olarak ne aldınız? Ben crocks alayım dedim ama geri pahalı geldi. Normalde de kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum. Önerdiğiniz var mı?

Benim bundan vardi yeni almadim cok rahat

Sağol canım benim kardeşim vefat etti malesef
Ah canım başın sağolsun çok üzüldüm . Rabbim sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum bende yakınlarda annemi kaybettim . Hayat işte bir yerden acı yaşarken bir yerden yeni hayat yeşeriyor . Ben de bebeğime sarılıp atlattım bu günleri . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o sana umut olsun

Eklentiler

• IMG_20230706_130720.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar hastane terliği olarak ne aldınız? Ben crocks alayım dedim ama geri pahalı geldi. Normalde de kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum. Önerdiğiniz var mı?
Cuma günü gelecek. Türkiye genelinde birçok şubesi olan bakkal. Bunu almayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20230706_130720.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 73
Kizlarr arastirmalarim sonucu depend veya hasta bezi degil, lohusa pedi almaya karar verdim e bebekte satiliyor. Baya yorum okudum. Bir paket lohusa pedi alip diger yedek paketimi normal gece pedlerinden alacagim.

Ben sezeryanlıyım şoktan depend almıştım çokta memnun kaldım

Normal bedenim s idi l beden almıştım

Kiz ever oğlana göre gebeliği biraz daha zor geçer denir bende oğlumda nasıl geçti o süreç hiç hatırlamıyorum bile ama kızlar sağolsun unutturmuyor kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…