- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.181
Ben depend almayı düşünüyordum daha rahat olur diye ama simdi de sunu düşünüyorum sezeryandan sonra bacağımı kaldırıp giyebilir miyim bilemedim külot seklinde olduğu için. Ben de o pedleri gordum ebebkte ama kayar mi taşar mi çok rahatsız eder mi bilemedim. Yani neredeyse 1 yıla yakındır adet olmadığımız için ped takmadim. Bu sıcakta ped seklinde daha da rahatsız edici olur mu diye düşünüyorum. O yuzden depend ya da canped daha iyi dedim ama giyerken zor olur diyorum. Oyle isteKizlarr arastirmalarim sonucu depend veya hasta bezi degil, lohusa pedi almaya karar verdim e bebekte satiliyor. Baya yorum okudum. Bir paket lohusa pedi alip diger yedek paketimi normal gece pedlerinden alacagim.
Standartada razıyımBacım beklentilerin çok yüksek değil mi hdjdjdj
Hadi inşallahAyy biz de bugun daha musaitiz diye bugune aldik randevuyu ben de cok heyecanliyimmm insallah guzel sonuclarla geliriz ikimiz de
Kuzum sen Hatay'da değil miydin İskenderun a Süleyman beye geleceğini konuşmamış mıydık ben mi karıştırdımHangi doktor derken anlayamadımkadın doğum kontrolümüz vardı.
Bilemiyorum ki oğleden sonra gidiyorum bakalım doktora neler olucakAnestezide kan mi veririz acaba? Umarım sadece suruntudur enfeksiyona mi bakcak acaba?
Bizim aldığımız modelin videosu yoktu canımBiz videodan açıp izleyip kurmuştuk sonra kaldırdık sonra yatağı denemek için ben tekrar kurdurttumvideo var youtube da onunla kolay oluyor
Gerçekten öyle hissediyor insan ama iş için diyorsun, oğluşu düşünüyorsun kolaylaşıyor sanırım biraz canım@Feydayz03 C Cxxxxx
Kızlar allah dağına göre kar veriyor. Şu anlattığınız şekilde ben yalnız kalsam maddi, manevi çok etkilenir ve muhtemelen sert önlemler alırım. Çünkü çok kırılırım. Size yine maşallah hem o kadar işi tek başınıza yürütüyorsunuz, hem hamilelik kadar zorlu bir süreci yalnız götürüyorsunuz. Umarım bunca zaman böyle davramış olsalar bile doğuma yakın ve sonrasında kendilerini toplarlar.
A Acemianne42 canım ben önerdim kitapları ama o kitaplar bu konu için faydalı olmaz. Bu beyefendilerin durum biraz farklı. Mesela beşik yüzünden sinirlenen eşlerde ne bileyim yemek masasında telefonla oynayan eşlerde vs anlamlı doneler sunar ama bu durumlar o kitapların etki alanının dışında.
redappleee ne geliyorsa o damardan gelmiyor mu zaten güzel bir damar o aslında
Ben de takıldım orda canım üstelik ne olacağı belli değil dahaKizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
Başın sağ olsun canım Allah sabır versinSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
herkezde farkli bence ben 2/3 gun lohusa pedi/hasta pedi kulandim eve gecince normal always gece pedini kulandimKizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
Yatınca geçen kasılmadan korkma bel ve kasık regl olacakmiş gibi şidetli ve geçmeyen ağri dogumun habercisi. Bu hadtalardan sonra kasilmalar çok norlam rahim hazirlik yapiyorKızlar böyle evde iki gündür baya ayakta kaldım iş güç misafir derken..Oğluşum böyle sık sık farklı yerlere toplandı sürekli acaba bir yerini mi dayıyor poposunu falan diye düşündüm yine ama görümcem onlar kasılma oluyor işte dedi.Öyle olunca tedirgin oldum kasılma denilen şey bu mu oluyor acaba? Ay ilk gebelik olunca insan ne yaşadığını anlamıyor bile
Başın sağa olsun canım allah sabır versinSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Kızlar hastane terliği olarak ne aldınız? Ben crocks alayım dedim ama geri pahalı geldi. Normalde de kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum. Önerdiğiniz var mı?
Kızlar hastane terliği olarak ne aldınız? Ben crocks alayım dedim ama geri pahalı geldi. Normalde de kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum. Önerdiğiniz var mı?
Başıniz sağolsun Allah sabır versin.Sağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Ah canım başın sağolsun çok üzüldüm . Rabbim sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum bende yakınlarda annemi kaybettim . Hayat işte bir yerden acı yaşarken bir yerden yeni hayat yeşeriyor . Ben de bebeğime sarılıp atlattım bu günleri . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Bunu almayı düşünüyorum. Türkiye genelinde birçok şubesi olan bakkala cuma günü gelecek.
Cuma günü gelecek. Türkiye genelinde birçok şubesi olan bakkal.Kızlar hastane terliği olarak ne aldınız? Ben crocks alayım dedim ama geri pahalı geldi. Normalde de kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum. Önerdiğiniz var mı?
Kizlarr arastirmalarim sonucu depend veya hasta bezi degil, lohusa pedi almaya karar verdim e bebekte satiliyor. Baya yorum okudum. Bir paket lohusa pedi alip diger yedek paketimi normal gece pedlerinden alacagim.
Kiz ever oğlana göre gebeliği biraz daha zor geçer denir bende oğlumda nasıl geçti o süreç hiç hatırlamıyorum bile ama kızlar sağolsun unutturmuyor kendileriniDurduk yere yoldan cikardi bizi deValla 35ten once ailenizi tamamlayin. Benim bu gebeligim cok zor gecti. Sezaryen sonrasi da zor gececek orasi kesin. Biraz yasimla ilgili oldugunu dusunuyorum. Bi de kimle konussam kiz bebek oyle olur diyor Ben de zor olmasini bekliyordum ama bu kadarini tahmin etmemistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?