2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Karisik isler canimben karari verrdim

Bende duruma göre esime aldiririm canim o zaman. Lohusa pediyle vs giderim baktm bas edemiyorum yakinda eczanelerde bile hasta bezi veya depend oluyor aldiririm. Suan o kdr seye para gidiyoki yetisemiyoruz

Ay sen bensin. Bende acik giyemem hic. Ayagim disarda olmasni sevmiyorum ev disinda. Hastanede de önü kapali terlik giyecegim. Takinti

Ay sen bensin. Bende acik giyemem hic. Ayagim disarda olmasni sevmiyorum ev disinda. Hastanede de önü kapali terlik giyecegim. Takinti
Biraz cinsim ya, tek olmadigimi bilmek icimi rahatlatti nst, muayene derken 2 haftadir mecburen terlik giyiyorum ama oncesinde kocaman ayaklarimi spora sigdirmaya calisiyordu esim, her seferinde bagla cöz, acidim su an adama

Günaydınn kızlarrrr sabahlari deli gibi aç uyaniyoruumm
6.ayimda ben geceleri cok acikiyordum cnm. Toplamda aldigim 15kilonun 7 kilosunu o ay aldim. Sekerinle ilgili bir duzensizlik olabilir mi. Simdi ekmek, tatli, makarna filan dikkat edince hic ögün disi ve gece acikmiyorum. Kilo da almiyorum 3 haftadir, hatta vermisim. Ama yine de sabah acligi, gece acligi gibi anormal degildir diye dusunuyorum.

Biraz cinsim ya, tek olmadigimi bilmek icimi rahatlatti nst, muayene derken 2 haftadir mecburen terlik giyiyorum ama oncesinde kocaman ayaklarimi spora sigdirmaya calisiyordu esim, her seferinde bagla cöz, acidim su an adama
Ben hala spora devam canim
Yok ben oldu bitti kahvalti hastasi bi insan oldgm icin hamilelikte ekstra sabah acikmam.artti ama aksam 6da yemegimi yerm.10 gibide yogrt yerim daha bisi yemem gece ondanda olabilir bide bu ara ne zmn yemek yemeye baslasam benimki hickirmaya basliyor hemen

Ayy vizeci ben bunu yeni öğrendim. Artık sezaryenden daha çok korkuyorum jdjdj çok acıtıyor diyorlar öyle mi
En cok acıtan şey gaz cnm o gazı çıkarana kadar canindan can gidiyor , tabi bu kişiden kişiye değişir ben bu sene kum torbasını çok duydum sanırım kum torbası koyuyorlar artık

Selam kızlar. Bugün bütün gün temizlik ve yemekle uğraştım, misafirlerimiz vardı. Daha yeni oturdum, bittim resmen. Belim çok ağrıdı, karnım kasılıp duruyor yarın bütün gün yatarım artık. Haftasonu da sıcak hava dalgası geliyormuş yine. İki günde inanılmaz ağırlaştığımı hissediyorum, nasıl dayancam ağustos sonuna kadar hiç bilmiyorum

Bugun ben de iyi degilim sicaktan mi bilmiyorum, oturdugum yerden kalkasim yok, iki adim yürüyeyim soluk solugayim. İlk defa böyle oluyorum. Randevumuz vardi bugun, cok sukur bebis iyi, suyun fazlaydi, azalmis, hatta yari yariya azalmis, korktum ama doktor normal dedi, hic anlamadim

Bebek cok hareket ediyor, sürekli bi toplanma hissi var, bu kasilma mi ayirt edemiyorum dedim. Nstye sokmadi sanci degildir o dedi ay bugun hic tatmin olamadim ben bu muayeneden

Toplanma bende de var, huni gibi dikleşiyo sürekli karnımın farklı kısımları, yatınca geçiyo ama ayaktaysam bi iş yapıyosam sürekli kasılıyo. Benim de hiç enerjim yok, sadece yatmak istiyorum

J josei89 kikelomo

Al benden de o kadar. Muhtemelen sıcaklar çarpıyor artık bizi. Ama evde olayım yatayım da istemiyorum. İşe gelip çalışmakta istemiyorum. Ödemimde arttı ekstra olarak. Ne yerdeyim ne gökteyim.

Kikom, kayınvaliden mi geldi evi kırklayacağım demiştin o misafir bu misafir mi? İyi gelmiştir ama değişiklik öyle düşünüyorum. Yorulmuşsun tabii ama olsun iki sohbet muhabbet güzel zaman geçmiştir.

Josei doktor normal dediyse bence hiç dert etme neticede güvendiğin bir doktor bu seferde kararlarına güven bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…