- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.221
YOk canim ikisi farkli seylerLohusa pedi dedigimiz depend mi oluyor canım? Ben de hic arastirmadim henüz, burda ne yazarsaniz gidip alayim diyorum bide ona kafa yormak zor geliyor su an bana
Karisik isler canimBen depend almayı düşünüyordum daha rahat olur diye ama simdi de sunu düşünüyorum sezeryandan sonra bacağımı kaldırıp giyebilir miyim bilemedim külot seklinde olduğu için. Ben de o pedleri gordum ebebkte ama kayar mi taşar mi çok rahatsız eder mi bilemedim. Yani neredeyse 1 yıla yakındır adet olmadığımız için ped takmadim. Bu sıcakta ped seklinde daha da rahatsız edici olur mu diye düşünüyorum. O yuzden depend ya da canped daha iyi dedim ama giyerken zor olur diyorum. Oyle istebence fazla dusunuyorum
Bende duruma göre esime aldiririm canim o zaman. Lohusa pediyle vs giderim baktm bas edemiyorum yakinda eczanelerde bile hasta bezi veya depend oluyor aldiririm. Suan o kdr seye para gidiyoki yetisemiyoruzCanım görümcem epidural sezaryen olmuş. Çok kanaması olmuş. Depend giymiş yetmemiş içine hastaneden ped alıp koymuş ekstra. O yüzden hazırlıklı ol bence. Ama yanından biri zorda kalırsan gidip alır nasıl olsa. Ben depend koyacağım
Ay sen bensin. Bende acik giyemem hic. Ayagim disarda olmasni sevmiyorum ev disinda. Hastanede de önü kapali terlik giyecegim. TakintiBen terlik seven ve kullanan biri degilim cnm. Crocks da sevmem. Acik ayakkabi da sevmem. Ben spor ayakkabiciyim cehennem sicaginda bileAy ben ciplak ayak sevmiyorum, hele erkeklerde hic katlanamiyorum terlikmis, sandaletmis. Esime de benim yanimda giyme derim hep Flodan asagidaki terligi almistim hastane icin, 1gun hastanede kaldigimda kullandim rahatti. Kalibi rahat, tam sisen ayaklarimiza uygun. Fiyati da iyi.
Biraz cinsim ya, tek olmadigimi bilmek icimi rahatlattiAy sen bensin. Bende acik giyemem hic. Ayagim disarda olmasni sevmiyorum ev disinda. Hastanede de önü kapali terlik giyecegim. Takinti
Cok uzuldum cnm ya, beklenmeyen genc olumler cok uzucu. Rabbim size sabir versin, mekani cennet olsun.Sağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
6.ayimda ben geceleri cok acikiyordum cnm. Toplamda aldigim 15kilonun 7 kilosunu o ay aldim. Sekerinle ilgili bir duzensizlik olabilir mi. Simdi ekmek, tatli, makarna filan dikkat edince hic ögün disi ve gece acikmiyorum. Kilo da almiyorum 3 haftadir, hatta vermisim. Ama yine de sabah acligi, gece acligi gibi anormal degildir diye dusunuyorum.Günaydınn kızlarrrrsabahlari deli gibi aç uyaniyoruumm
Ben hala spora devam canimBiraz cinsim ya, tek olmadigimi bilmek icimi rahatlattinst, muayene derken 2 haftadir mecburen terlik giyiyorum ama oncesinde kocaman ayaklarimi spora sigdirmaya calisiyordu esim, her seferinde bagla cöz, acidim su an adama
Yok ben oldu bitti kahvalti hastasi bi insan oldgm icin hamilelikte ekstra sabah acikmam.artti6.ayimda ben geceleri cok acikiyordum cnm. Toplamda aldigim 15kilonun 7 kilosunu o ay aldim. Sekerinle ilgili bir duzensizlik olabilir mi. Simdi ekmek, tatli, makarna filan dikkat edince hic ögün disi ve gece acikmiyorum. Kilo da almiyorum 3 haftadir, hatta vermisim. Ama yine de sabah acligi, gece acligi gibi anormal degildir diye dusunuyorum.
Ayy vizeci ben bunu yeni öğrendim. Artık sezaryenden daha çok korkuyorum jdjdj çok acıtıyor diyorlar öyle miCnm hastahane de ayağa kalkmadan gelip gidip fazla kanı boşaltıyorlar karnına bastıra bastıra onun boşaltmamışlar mı
Başınız sağolsun, yattığı yerde incinmesinSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Lc WaikikiDefaktomu canım
En cok acıtan şey gaz cnm o gazı çıkarana kadar canindan can gidiyor , tabi bu kişiden kişiye değişir ben bu sene kum torbasını çok duydum sanırım kum torbası koyuyorlar artıkAyy vizeci ben bunu yeni öğrendim. Artık sezaryenden daha çok korkuyorum jdjdj çok acıtıyor diyorlar öyle mi
Ayy bir de beni düşün aman dikkat edin grip olmayın tepe taklak oldum sıcakta hasta olmak hic güzel birşey değilmişYa bu sicaklar beni 2 gündür aşırı etkiliyor halsizlik cok fazla hicbisi yapasim yok
Toplanma bende de var, huni gibi dikleşiyo sürekli karnımın farklı kısımları, yatınca geçiyo ama ayaktaysam bi iş yapıyosam sürekli kasılıyo. Benim de hiç enerjim yok, sadece yatmak istiyorumBugun ben de iyi degilim sicaktan mi bilmiyorum, oturdugum yerden kalkasim yok, iki adim yürüyeyim soluk solugayim. İlk defa böyle oluyorum. Randevumuz vardi bugun, cok sukur bebis iyi, suyun fazlaydi, azalmis, hatta yari yariya azalmis, korktum ama doktor normal dedi, hic anlamadim
Bebek cok hareket ediyor, sürekli bi toplanma hissi var, bu kasilma mi ayirt edemiyorum dedim. Nstye sokmadisanci degildir o dedi ay bugun hic tatmin olamadim ben bu muayeneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?