2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
Can pedi beğenmeyenler çok olmuş öylr okudum depend daha çok tercih ediliyor. Migros'ta geçen indirim liydi. Benim bildiğimden bir aksilik olmazsa sezeryan da daha az kanama oluyormuş ama ben kanamadan ziyade ayy kaydı mı arkama geçti mi diye düşünmeden rahat pturayın diye tercih ettim ped ve iç çamaşırı kayabiliyor yatarken ama sezeryan da dik işlere denk gelir mi onuda bilmiyorum

Bende de var o ama genelde yürüdüğümde kendini yukarı çekiyor ve semsert oluyor karnım ciddi olduğunu düşünmüyorum sancının böyle karnın bolon gibi gerilip sonra azaldığını duydum asıl sancı kasılma buymuş ve sürekli belirli aralıklarla olması gerekiyor bizim yaşadığımız hareketlerimize göre çocuk tepki veriyor

Evet kasilma onlar canim. Rahim kendini doguma hazirliyor

Ay ne zor şu kararsizlik sagol fikrin icin cnm

Acaba benimki cahil cesareti mi ya hdjdj
Valla birinciyi kestiremiyorum daha napıcam. Kolay bı hamileleik geçiriyorum fakat düşündüğümde hayat benim olmaktan çıkıyor bu uzun bir süre de böyle olacak . Bu korkutucu geliyor bana .. sevgimi ilgimi verebileceğim ne varsa oğluma 2 ye bölmek istemiyorum bir sürü sebebim var ikinciyi yapmamak için.... Hele onu bi sarıp sarmalayayım..

Kizlarr arastirmalarim sonucu depend veya hasta bezi degil, lohusa pedi almaya karar verdim e bebekte satiliyor. Baya yorum okudum. Bir paket lohusa pedi alip diger yedek paketimi normal gece pedlerinden alacagim.
Lohusa pedi dedigimiz depend mi oluyor canım? Ben de hic arastirmadim henüz, burda ne yazarsaniz gidip alayim diyorum bide ona kafa yormak zor geliyor su an bana

Ayy biz de bugun daha musaitiz diye bugune aldik randevuyu ben de cok heyecanliyimmm insallah guzel sonuclarla geliriz ikimiz de

Biz videodan açıp izleyip kurmuştuk sonra kaldırdık sonra yatağı denemek için ben tekrar kurdurttum video var youtube da onunla kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…