- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.161
Can pedi beğenmeyenler çok olmuş öylr okudum depend daha çok tercih ediliyor. Migros'ta geçen indirim liydi. Benim bildiğimden bir aksilik olmazsa sezeryan da daha az kanama oluyormuş ama ben kanamadan ziyade ayy kaydı mı arkama geçti mi diye düşünmeden rahat pturayın diye tercih ettim ped ve iç çamaşırı kayabiliyor yatarken ama sezeryan da dik işlere denk gelir mi onuda bilmiyorumKizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
Başınız sağ olsun Rabbim ailenize sabırlar versinSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Başın sağolsun canım…Sağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Bende de var o ama genelde yürüdüğümde kendini yukarı çekiyor ve semsert oluyor karnım ciddi olduğunu düşünmüyorum sancının böyle karnın bolon gibi gerilip sonra azaldığını duydum asıl sancı kasılma buymuş ve sürekli belirli aralıklarla olması gerekiyor bizim yaşadığımız hareketlerimize göre çocuk tepki veriyorKızlar böyle evde iki gündür baya ayakta kaldım iş güç misafir derken..Oğluşum böyle sık sık farklı yerlere toplandı sürekli acaba bir yerini mi dayıyor poposunu falan diye düşündüm yine ama görümcem onlar kasılma oluyor işte dedi.Öyle olunca tedirgin oldum kasılma denilen şey bu mu oluyor acaba? Ay ilk gebelik olunca insan ne yaşadığını anlamıyor bile
Evet kasilma onlar canim. Rahim kendini doguma hazirliyorKızlar böyle evde iki gündür baya ayakta kaldım iş güç misafir derken..Oğluşum böyle sık sık farklı yerlere toplandı sürekli acaba bir yerini mi dayıyor poposunu falan diye düşündüm yine ama görümcem onlar kasılma oluyor işte dedi.Öyle olunca tedirgin oldum kasılma denilen şey bu mu oluyor acaba? Ay ilk gebelik olunca insan ne yaşadığını anlamıyor bile
Başın sağolsun canım rabbim sabır versinSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Ay ne zor şu kararsizlikCan pedi beğenmeyenler çok olmuş öylr okudum depend daha çok tercih ediliyor. Migros'ta geçen indirim liydi. Benim bildiğimden bir aksilik olmazsa sezeryan da daha az kanama oluyormuş ama ben kanamadan ziyade ayy kaydı mı arkama geçti mi diye düşünmeden rahat pturayın diye tercih ettim ped ve iç çamaşırı kayabiliyor yatarken ama sezeryan da dik işlere denk gelir mi onuda bilmiyorum
Basin sagolsun canimm ne diyecegimi bilemedim sabir diliyorumSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Valla birinciyi kestiremiyorum daha napıcam. Kolay bı hamileleik geçiriyorum fakat düşündüğümde hayat benim olmaktan çıkıyor bu uzun bir süre de böyle olacak . Bu korkutucu geliyor bana .. sevgimi ilgimi verebileceğim ne varsa oğluma 2 ye bölmek istemiyorum bir sürü sebebim var ikinciyi yapmamak için.... Hele onu bi sarıp sarmalayayım..Acaba benimki cahil cesareti mi ya hdjdj
Dün kişisel sebeplerle kapatıyorum yazmış bir sorun yok sanırımMuymuyanne neden gitti kizlar bebekle ilgili kotu bir sey mi var kidun pek giremedim ama endiselendim de, bilgisi olan var mi
Hangi doktor derken anlayamadımMaşallah. Hangi doktora gittiniz?
İnsallah öyledir canim yaa en son sancilari da vardi sanki diye hatirladim ondan merak ettim galibaDün kişisel sebeplerle kapatıyorum yazmış bir sorun yok sanırım
Anestezide kan mi veririz acaba? Umarım sadece suruntudur enfeksiyona mi bakcak acaba?Benim Dr da 35. Haftada (cuma günü) çağırdı anestezi ye gidiceksin gün belirleriz sürüntü alıcam dedi .. sürüntü niye alınıyorki
Lohusa pedi dedigimiz depend mi oluyor canım? Ben de hic arastirmadim henüz, burda ne yazarsaniz gidip alayim diyorum bide ona kafa yormak zor geliyor su an banaKizlarr arastirmalarim sonucu depend veya hasta bezi degil, lohusa pedi almaya karar verdim e bebekte satiliyor. Baya yorum okudum. Bir paket lohusa pedi alip diger yedek paketimi normal gece pedlerinden alacagim.
Ayy biz de bugun daha musaitiz diye bugune aldik randevuyu ben de cok heyecanliyimmm insallah guzel sonuclarla geliriz ikimiz deGünaydınrandevumuz yarındı . Doktorumuz yarın ameliyatta olacağı için bugün gelebilirsiniz dediler .. biz kavuştaya gidiyoruz öğleden sonra... Ya Uzay ım ne kadar büyüdü acaba ... Gün yaklaştıkça anca heyecan başlıyor
Biz videodan açıp izleyip kurmuştuk sonra kaldırdık sonra yatağı denemek için ben tekrar kurdurttumYa çok basit birşey vardı kenarında ki demiri düzelmiyordu beşiğin
Meğerse ortayı tutup çekmek gerekiyormuş demiri düzeltmek için
Orayı anlamayamdığımız için yapamadı
Klavuzdada yazmıyodu
Yani ilk bakışta yapılacak bişey değil çoğu da yapamamış burda bir kaç arkadaş daha olmuştu kuramayan
Eşim çok beceriklidir normalde ama olmadı aceleye getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?