- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.261
Canım sana ne oldu? En son yönetime ulaşmaya çalışıyordun bir baktım cezalı diyorKızlar 1 haftadır yoktum herkes iyi mi? Ben sıcaklardan bayılcak gibiyim
Benim hedefim daha netBi dahaki bebişte 2. Trimesteri yaza denk getirmek istiyorum, enerjimin en yüksek olduğu zamanlarda bi güzel tatil de yaparım, sıcaklardan da çok etkilenmem. Kışın doğurmak hiç istemiyorum
Evet canım fotomu paylaşmıştım silebilirmiyim diye sordum sildiler ama ceza vermişlerCanım sana ne oldu? En son yönetime ulaşmaya çalışıyordun bir baktım cezalı diyor
Ben daha iyiyim daha ağrılarım var sıcaklar yoruyor ama olsun az kaldı ya sabır çekiyorum
Aaa kasilman olmasa da nstye baglar mi ki? Bize de haber ver lütfenKizlar benim doktor nts i 34 haftada dedi bakalim cumartesi gidince bağlayacak mi
Hdjsjjs bugüne kadar duyduğum en garip ceza sebebiEvet canım fotomu paylaşmıştım silebilirmiyim diye sordum sildiler ama ceza vermişlerben yokken kimse doğum yapmadı dimi.
Ayyy kuzum Allah kurtarsın hepimizi sıcaklar fena bunalttı
Kışlık kıyafetlerden hiç hoşlanmıyorum ben ya bi de hamile göbüşle lahana gibi kat kat sarılmak çok sinirimi bozar, en fazla ilk trimesteri çekebilirim kışınBenim hedefim daha netagustosta hamile kalip nisanda dogurmak gibi yazin da bebegim 3-4 aylik olacak tatile gidicez
Aynen böyle hissediyorum ben de, toplandığı zaman canım yanıyor biraz rahatsız ediyor çok, ittirdiğinde tatlı tatlı hareket ediyo farklı farklı yerleri ittiriyo oynuyorum sürekli pozisyon değiştiriyoben de tam ayirt edemiyorum ama kendimce hissettigim sey şu, normal ittirince, hareketlenince hic rahatsiz olmuyorum, hareketleri cok hosuma gidiyor. Ama toplandi dedigim anlarda asiri rahatsız hissediyorum, bi salsın gevsesin istiyorum. Bende hissettirdiklerine gore anlamlandirmaya çalışıyorum
Gerçekten ceza aldığıma bende çok şaşırdımHdjsjjs bugüne kadar duyduğum en garip ceza sebebi
En güzel haber Kelebek döndü
Gerisi rutin şeyler. Amin canımcığım.
Gerçekten ceza aldığıma bende çok şaşırdımHdjsjjs bugüne kadar duyduğum en garip ceza sebebi
En güzel haber Kelebek döndü
Gerisi rutin şeyler. Amin canımcığım.
Ben ilk dogumumda hasta bezi goturmustum ama hic kullanmadim. Ameliyattan sonra hemsireler gelip gazli bez gibi bisey koyup sonra degistirmeye geliyorlardi. Alt pijamam giydirilmemisti yani. Ayaga kaldirildigimda da ped kullandim. Simdi ebebekten lohusa pedi aldim, masallah bebek bezi gibi bisey, fazlasiyla yeterli olur. Bir de normal kullandigimiz pedlerin gece olanlarindan aldim birkac paket.Kizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
Cnm ben sezaryen oldum, kesinlikle karnima dokunmadilar. Oyle kan bosaltma diye birsey yasamadim. Yasayan kisinin baska ozel bir durumu olabilir. Sezaryende korkulacak tek sey, buz gibi ameliyathanede onlukle tirtir titrerken epidural yapilmasi, ki bir personel sana sarilarak sabit kalmana yardimci oluyor. Bir de sonrasinda ayaga kalkarak yurumek. Ilk yuruyus zor ve agrili, sonrasinda eve agri kesici veriliyor ama evde de yattigin ya da oturdugun zaman kalkarken keske yatmasaydim ya da oturmasaydim diyorsun. Gezinirken o kadar acimiyor ama kalkarken ve ilk adimlar fena.Ayy vizeci ben bunu yeni öğrendim. Artık sezaryenden daha çok korkuyorum jdjdj çok acıtıyor diyorlar öyle mi
Devlet hastahanesinde 32 den sonra baslaniyor diye biliyorum bizim ki 34 dedi bakalmAaa kasilman olmasa da nstye baglar mi ki? Bize de haber ver lütfenben 34+3 um kasildigimi düşünüyorum emin degilim dedim, baglamadi benimki
Canisi dinleniyorumda yattgm yerde sicaklaniyom ayak tabanlarim şiş ustune basinca agriyor. Simdi acile geldm. Yarin kontrolüm var. Doktor kan idrar tahlili istedi. Acilde yaptirayim yarin gotururum dedim. Sonuclar düsmüste baktm enfeksiyon cikti gene vucudumda. Idrae yolu muhtemelen. Bi kurtulamadm sundan.Bacım sen uzat ayaklarını dinlen herşeyin hazır zaten, kayıran allah bizi kayırsın jdjd
Ben 28. Haftadan beri nst giriyorum her kontroldePeki nstye girdin mi hic, doktorun ne diyor bu kasilmalara canim? 34+3 üm nstler genelde ne zaman basliyor ki
Al bizdende o kadar hepimiz bayiliyoruz sicaktan canimKızlar 1 haftadır yoktum herkes iyi mi? Ben sıcaklardan bayılcak gibiyim
Cnm ben konuyu kaçırdım sanırım bebeginde bir sorun yoksa neden 2 hafta sonra almak istiyorlar bir sıkıntı mı varKizlar bugun benim 3.doktorumla ilk muayenem vardi. Ultrason ve nst sonucu anormal bir durum gormedi. Bebegin kilo durumundan dolayi 40.haftasini 18 agustos yerine 5 agustos olarak gosterdi cihaz. En az 2 hafta dursun dedi. Eee biz de dursun diyoruz da doktorlarin tatil programina denk geliyoruz. Hem ilk girdigimde hem de cikarken temmuz sonuna kadar buradasiniz di mi diye sordum. Tatil nedeniyle bir doktor daha degistirmek istemiyorum. Insallah acil bir durum olmazsa 2-2,5 hafta sonra vuslata ererim diye dusunuyorum.
Kızlar 1 haftadır yoktum herkes iyi mi? Ben sıcaklardan bayılcak gibiyim
Hepimiz arasında 1 hafta oynuyor arka arkaya doğacak galiba bebişlerimizAl bizdende o kadar hepimiz bayiliyoruz sicaktan canim
Ayyyyy bilmiyordum allahım oğlunu bağışlasın allahım uzun ömürler versin inşallahKuzum genel durum hepimizi sıcaklar bunalttı, gebelik anlamında stabil durumda sayılırız,ikiz annemiz vardı bilirsin kelebeğimx geldi bilgi verdi bir yavrusunu kaybetmişti ama çok şükür oğlu Umut u hayata tutunmuş biraz daha toparlarsın inşallah eve çıkış haberlerini bekliyoruz, şimdilik aklıma gelenler bunlar
Kizlar bugun benim 3.doktorumla ilk muayenem vardi. Ultrason ve nst sonucu anormal bir durum gormedi. Bebegin kilo durumundan dolayi 40.haftasini 18 agustos yerine 5 agustos olarak gosterdi cihaz. En az 2 hafta dursun dedi. Eee biz de dursun diyoruz da doktorlarin tatil programina denk geliyoruz. Hem ilk girdigimde hem de cikarken temmuz sonuna kadar buradasiniz di mi diye sordum. Tatil nedeniyle bir doktor daha degistirmek istemiyorum. Insallah acil bir durum olmazsa 2-2,5 hafta sonra vuslata ererim diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?