2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bi dahaki bebişte 2. Trimesteri yaza denk getirmek istiyorum, enerjimin en yüksek olduğu zamanlarda bi güzel tatil de yaparım, sıcaklardan da çok etkilenmem. Kışın doğurmak hiç istemiyorum
Benim hedefim daha net agustosta hamile kalip nisanda dogurmak gibi yazin da bebegim 3-4 aylik olacak tatile gidicez

Canım sana ne oldu? En son yönetime ulaşmaya çalışıyordun bir baktım cezalı diyor

Ben daha iyiyim daha ağrılarım var sıcaklar yoruyor ama olsun az kaldı ya sabır çekiyorum
Evet canım fotomu paylaşmıştım silebilirmiyim diye sordum sildiler ama ceza vermişler ben yokken kimse doğum yapmadı dimi.
Ayyy kuzum Allah kurtarsın hepimizi sıcaklar fena bunalttı

Evet canım fotomu paylaşmıştım silebilirmiyim diye sordum sildiler ama ceza vermişler ben yokken kimse doğum yapmadı dimi.
Ayyy kuzum Allah kurtarsın hepimizi sıcaklar fena bunalttı
Hdjsjjs bugüne kadar duyduğum en garip ceza sebebi

En güzel haber Kelebek döndü
Gerisi rutin şeyler. Amin canımcığım.

Benim hedefim daha net agustosta hamile kalip nisanda dogurmak gibi yazin da bebegim 3-4 aylik olacak tatile gidicez
Kışlık kıyafetlerden hiç hoşlanmıyorum ben ya bi de hamile göbüşle lahana gibi kat kat sarılmak çok sinirimi bozar, en fazla ilk trimesteri çekebilirim kışın

Aynen böyle hissediyorum ben de, toplandığı zaman canım yanıyor biraz rahatsız ediyor çok, ittirdiğinde tatlı tatlı hareket ediyo farklı farklı yerleri ittiriyo oynuyorum sürekli pozisyon değiştiriyo

Gerçekten ceza aldığıma bende çok şaşırdım
Ohhhhh çok şükür herkes iyi olsun bebişlerimize zamanında sağlıcakla kavuşalım inşallah

Gerçekten ceza aldığıma bende çok şaşırdım
Ohhhhh çok şükür herkes iyi olsun bebişlerimize zamanında sağlıcakla kavuşalım inşallah

Kizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
Ben ilk dogumumda hasta bezi goturmustum ama hic kullanmadim. Ameliyattan sonra hemsireler gelip gazli bez gibi bisey koyup sonra degistirmeye geliyorlardi. Alt pijamam giydirilmemisti yani. Ayaga kaldirildigimda da ped kullandim. Simdi ebebekten lohusa pedi aldim, masallah bebek bezi gibi bisey, fazlasiyla yeterli olur. Bir de normal kullandigimiz pedlerin gece olanlarindan aldim birkac paket.
Ayy vizeci ben bunu yeni öğrendim. Artık sezaryenden daha çok korkuyorum jdjdj çok acıtıyor diyorlar öyle mi
Cnm ben sezaryen oldum, kesinlikle karnima dokunmadilar. Oyle kan bosaltma diye birsey yasamadim. Yasayan kisinin baska ozel bir durumu olabilir. Sezaryende korkulacak tek sey, buz gibi ameliyathanede onlukle tirtir titrerken epidural yapilmasi, ki bir personel sana sarilarak sabit kalmana yardimci oluyor. Bir de sonrasinda ayaga kalkarak yurumek. Ilk yuruyus zor ve agrili, sonrasinda eve agri kesici veriliyor ama evde de yattigin ya da oturdugun zaman kalkarken keske yatmasaydim ya da oturmasaydim diyorsun. Gezinirken o kadar acimiyor ama kalkarken ve ilk adimlar fena.

Aaa kasilman olmasa da nstye baglar mi ki? Bize de haber ver lütfen ben 34+3 um kasildigimi düşünüyorum emin degilim dedim, baglamadi benimki
Devlet hastahanesinde 32 den sonra baslaniyor diye biliyorum bizim ki 34 dedi bakalm
Zorunlu bence kasılman olsa da olmasa da giriyoruz diye biliyorum

Bacım sen uzat ayaklarını dinlen herşeyin hazır zaten, kayıran allah bizi kayırsın jdjd
Canisi dinleniyorumda yattgm yerde sicaklaniyom ayak tabanlarim şiş ustune basinca agriyor. Simdi acile geldm. Yarin kontrolüm var. Doktor kan idrar tahlili istedi. Acilde yaptirayim yarin gotururum dedim. Sonuclar düsmüste baktm enfeksiyon cikti gene vucudumda. Idrae yolu muhtemelen. Bi kurtulamadm sundan.

Kizlar bugun benim 3.doktorumla ilk muayenem vardi. Ultrason ve nst sonucu anormal bir durum gormedi. Bebegin kilo durumundan dolayi 40.haftasini 18 agustos yerine 5 agustos olarak gosterdi cihaz. En az 2 hafta dursun dedi. Eee biz de dursun diyoruz da doktorlarin tatil programina denk geliyoruz. Hem ilk girdigimde hem de cikarken temmuz sonuna kadar buradasiniz di mi diye sordum. Tatil nedeniyle bir doktor daha degistirmek istemiyorum. Insallah acil bir durum olmazsa 2-2,5 hafta sonra vuslata ererim diye dusunuyorum.

Cnm ben konuyu kaçırdım sanırım bebeginde bir sorun yoksa neden 2 hafta sonra almak istiyorlar bir sıkıntı mı var
Benimde sezeryan 8 agustos bizim tarihimiz bebeğim 10 gün önden gidiyor ama doktor son adet tarihini baz alıyor

Kızlar 1 haftadır yoktum herkes iyi mi? Ben sıcaklardan bayılcak gibiyim

Kuzum genel durum hepimizi sıcaklar bunalttı, gebelik anlamında stabil durumda sayılırız,ikiz annemiz vardı bilirsin kelebeğimx geldi bilgi verdi bir yavrusunu kaybetmişti ama çok şükür oğlu Umut u hayata tutunmuş biraz daha toparlarsın inşallah eve çıkış haberlerini bekliyoruz, şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ayyyyy bilmiyordum allahım oğlunu bağışlasın allahım uzun ömürler versin inşallah inşallah canım sağa salim çıkarlar evlerine

Ayy çok şükür ya, iyi ki ilk ve 2. Doktorunu dinlemedin (bunu yazmak bile o kadar komik ki ) anormal bir durum görmemesine çok sevindim, bende sezeryan olacak olmama rağmen en az 38.haftayı doldursun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…