2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla döncez falan dediler ama pek sanmıyorum canım ya bakalım inşallg

İnstagramdan aldım canım bek sanmıyorum ya
Yaa çok can sıkıcı bir durum.. Parana mı yanasın hevesle bekleyişine mi üzüldüm.. ben kendim yaptım hediyeliklerimi. Kendim yaptiğım için mi bilmiyorum basit geliyo bana ama arkadaşlar çok beğendi

Kızlar ben hazırım bügün utuyu de bitirdim bu hazırladıklarım bebişin hastane çantasına koyacaklarım az gözükebilir çünkü azlar kendim içinde terlik 2/3 pijama hastane çıkışı için elbise falan koyacağım

Eklentiler

• 685763D5-C355-4A34-82FB-F11060F17101.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 116
  • EB715153-A7AF-4E7E-98CB-E598B6C43BA0.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 123
Bence hiçte az değil bende fazla koymadım gereksiz görüyorum boşuna yük gibi geliyor bir aksilik olmazsa bir gün kalınıyor zaten☺ çok güzeller maşallah adıyla yaşasın ☺

Bence hiçte az değil bende fazla koymadım gereksiz görüyorum boşuna yük gibi geliyor bir aksilik olmazsa bir gün kalınıyor zaten☺ çok güzeller maşallah adıyla yaşasın ☺
Ben şimdi ayın 9 undan 15 kadar yalnız kalacağim belki o sirada gelmeye kalkırsa hiç hastanede kalmayabilirim doğumdan 5/6 saat sonra imza atar çikarim evde beni bekleyen 1yaş 11 aylik kızım var ailemin hepsi izinde 15 inden sonra damlayacaklar birde hastanede zaten bebegin tum ihtiyaçlarını karşılıyorlar ben sadece hastanedne çıkarmak için bir takım 1 takımda yedek koyacağim yeterli bencede

Şey oluyor doğumdan sonra organlar yerine geldi etti derken aynı bebek hareketleri gibi hareketler oluyo bir an unutup elimi göbeğime götürüyordum ama bakıyordum kızım yatağında yatıyordu insan alışınca onca ay gün yokluğu bi tuaf oluyor ilk zamanlarda bağırsak hareketi gaz hareketi bebek hssi veriyordu değişik birsey

Nst konuşulmuş beni doktorum 34+6 gittiğimde soktu bundan sonra önce nst gir öyle gel dedi ama anladığım 34 sen sonra başlıyor benim gittiğim devlet
Ben 28 haftalık girmeye başladım rutin oldugunu söylediler her yerde farkli bende once nst sonra doktorun yanina geciyorum

Yaa ne güzel anlatmissinn, ne kadar duygusalll dünyanın en güzel şeyiyle dolu göbişler boş kalacak alismak zor olmali

Ayy maşallah kızında var ☺arkada evlat bırakmak daha zor diyorlar..
Evet bende tecrübeli lerden duyduğum çok eşyaya gerek yok bir gün sonra dönüyorsun diye bakalım birşey olursa acilinden temin edilir illaki ☺

Ahhhh kizlar ne cok konusmusssunuzöğleden bisey paylasmaya geldim,sayfalari okumaya ancak bitirebildim

Tuzlu suyla gargara ve burundan cek,cok geçmiş olsun

İsim bulmak gercekten cok zor bir omur tasiyacak. Ben Lidya olsun istiyordum hatta cevrem lidya diye sesleniyordu ama esim istemedi Eylül olacak o yuzden
Lidya-Eylul olsun canım olmaz mi??

Sancidan ziyade batmalar oluyor benimde canim. Bide aşırı halsizlik var güçsüzlestim iyice. Son haftalar diye hatirlatiyorum kendime sürekli.
Bende öyle bide sürekli uykum geliyor,azcik uzmanıyım tlfonu elime alayim,kut diye gidiyorum

Eşin yapsın yalnız yapilacak birşey değil bence ama ben eşime söyleyince tovbeden geldi yapmaz yani olmadı ahududu yapragindan cay var ben onu aldım 37 h icmeye baslayacagim
Ahududu yaprağı ne icin?kolay dogum icin mi?

Kızım bu bursaya noldu ya şimdiden kavruluyor ya
Ayyy bayramin 3cu gunu Bursadaydik,bir gece orda kaldik teyzemlerde...Allah'ım eridim butun gece yatamadim,yatım odada vantilatör da bisey yaramadi,meger ben cennette yasiyormusum haberim yoktu,benim ev serin yaaa

Kızlar şimdi kontrolden çıktık. Bugün 31+5 olduk. Kilosu 1990 gr boyu 46 cm olmuş. Boyu 2 hafta önden gidiyor bizim için sürpriz olmadı ama yine de normalden çok şaşmaz umarım
Maşallah seninki baya uzun boylu olucak canim,benimki 35-36 haftada 45cm ancak

Balkon demiri yalamak isterse kışın buz tuttu zaman yalasin,daha güzel dili dudağı demire yapisiyor tecrübe konuşuyor

Selam kızlar doktordan geldim bebiskom 3370 Gr olmus 36 haftalıgiz ama 38 çıktık yine klasik 2 hafta öndeyiz. Haftaya kontrole gittiğimde sezaryen tarihini belirleyeceğiz
Maşallah canim bizde 35-36 haftadayiz ama 2600gr ciktik

Ayyy burcu cok güldüm Allah sabir versin sana ben sirf bunu yasamamak icin gardolap alirken 450tl kurulum parasi vermiştim

Sağol canım benim kardeşim vefat etti malesef

Sağol canım benim kardeşim vefat etti malesef
Cok üzücü, Allah'ım sabir versin sizlerebasiniz sağ olsun

Bende duruma göre esime aldiririm canim o zaman. Lohusa pediyle vs giderim baktm bas edemiyorum yakinda eczanelerde bile hasta bezi veya depend oluyor aldiririm. Suan o kdr seye para gidiyoki yetisemiyoruz
Gecen gun migrosta indirim vardi canim 83tlye aldim dependi

En cok acıtan şey gaz cnm o gazı çıkarana kadar canindan can gidiyor , tabi bu kişiden kişiye değişir ben bu sene kum torbasını çok duydum sanırım kum torbası koyuyorlar artık
Ben gaz icin cekirdek torbasini biliyorum,kendim visne çekirdeği torbasi yaptim

Instagrama o yuzden güvenemiyorum,nir kere yandim daha baska cesaret edemedim...cok geçmiş olsun

Bizimde bugun cicilerimiz geldi

Eklentiler

• 20230706_143632.webp
    128,4 KB · Görüntüleme: 93
Güç bela zar zor hamile kaldım zaten beş seneden sonra bu sıcakları hiç planlamamıştım yeter ki olsun dedik artık hangi mevsimde olursa olsun

Kuzu böyle zor hamile kalanlar 2.ye sürpriz şekilde hemen hamile kalıyorlar, çok denk geldim yıllarca uğraşıp tüp bebek ile zor hamile kalıpta sonrasında normal şekilde gebe kalan kişileri, istiyorsan rabbim sana da nasip etsin

Benimde hatırladığım bağırsak hareketlerini idi sanırım bebek hareketi gibi hissediyordum, içimizden çıkınca daha iyi anlayacağız ama cidden mucize ya nasıl oluyorda içimde bu büyüdü ve bu çıktı hissi

Kızlar şimdi ilk kim doğuracak yahu. Hani bayram geçince başlardık. Erken de gelmesinler tabii de heyecan yapıyorum git gide burada doğum hikayesi okumak için (dedi ve suyu geldi)

En doğru zamanı rabbim bilir ama ben en az 38. Hafta da olsun istiyorum ama bir yandan da birden suyum gelirse falan korkum oluştu bu gebelikte bir yandan da hastaneye gitmişim 6cm açıklık olmuş hemen doğumhaneye alıyoruz diyorlar beni ve 1 saate pıt doğurmak istiyorum

Ay ne güzel sezeryan sonrası normal doğum mu yapacaksın cnm
Benimde bu gebeliğimde erken gelecekmiş gibime geliyor çünkü hergün 14 kilo bir bebişleyim ilk gebeliğimde prenses gibiydim korona zamanı sancim bile olmadı bunda köle isaura yım

Kiz ķimin suyu geldi kaçırdım ben yoksa şaka mı anlamadim
Şaka canım ya. Söyleyip söyleyip suyum gelirse şimdi manasında
Evet canım hepsi zamanında gelsin inşallah. Benim doktor suyun geldikten sonra 72 saatin var dedi. Ama ben de şey istiyorum. Hastaneye bir gideyim 8 cm olmuş hissetmemişim sonra da iki itmede hopppp hoşgeldin bebek sonra da size yazayım. Nasip olur mu

Yaa sizin orası da daha pahalıymış canım Allah yardımcınız olsun çok şükür ki şok ayımız artık
Evet canım şu son zam olmasa yine iyiydi de napalım bebeklerimiz sağlıklı olsunda hallolur bi şekilde Sadece bu kadar fazla olmasına kızıyorum zam yapılırda bu kadar değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…