- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.301
Valla döncez falan dediler ama pek sanmıyorum canım ya bakalım inşallg
Yaa çok can sıkıcı bir durum.. Parana mı yanasın hevesle bekleyişine miİnstagramdan aldım canım bek sanmıyorum ya
Teşekkür ederimYaa hayirlisi olsunresmen 3 hafta kalmis. Geri sayim basladi
Bence hiçte az değil bende fazla koymadım gereksiz görüyorum boşuna yük gibi geliyor bir aksilik olmazsa bir gün kalınıyor zaten☺ çok güzeller maşallah adıyla yaşasın ☺Kızlar ben hazırım bügün utuyu de bitirdimbu hazırladıklarım bebişin hastane çantasına koyacaklarım az gözükebilir çünkü azlar kendim içinde terlik 2/3 pijama hastane çıkışı için elbise falan koyacağım
Ben şimdi ayın 9 undan 15 kadar yalnız kalacağim belki o sirada gelmeye kalkırsa hiç hastanede kalmayabilirim doğumdan 5/6 saat sonra imza atar çikarim evde beni bekleyen 1yaş 11 aylik kızım var ailemin hepsi izinde 15 inden sonra damlayacaklar birde hastanede zaten bebegin tum ihtiyaçlarını karşılıyorlar ben sadece hastanedne çıkarmak için bir takım 1 takımda yedek koyacağim yeterli bencedeBence hiçte az değil bende fazla koymadım gereksiz görüyorum boşuna yük gibi geliyor bir aksilik olmazsa bir gün kalınıyor zaten☺ çok güzeller maşallah adıyla yaşasın ☺
Şey oluyor doğumdan sonra organlar yerine geldi etti derken aynı bebek hareketleri gibi hareketler oluyo bir an unutup elimi göbeğime götürüyordum ama bakıyordum kızım yatağında yatıyorduAy inşallah canim vaktinde gelsinlerde kuzucuklarimizzama bazen karnim sicaktan bunaltiyor beni siskinlik vs. Sonra diyorumki ayni bedende son günler hüzünleniuorum bi yandanda. Bu mucizevi duyguyu özleyecegim icimde tekmelemesi hickirmasi vs
Ben 28 haftalık girmeye başladım rutin oldugunu söylediler her yerde farkli bende once nst sonra doktorun yanina geciyorumNst konuşulmuş beni doktorum 34+6 gittiğimde soktu bundan sonra önce nst gir öyle gel dedi ama anladığım 34 sen sonra başlıyor benim gittiğim devlet
Yaa ne güzel anlatmissinn, ne kadar duygusalllŞey oluyor doğumdan sonra organlar yerine geldi etti derken aynı bebek hareketleri gibi hareketler oluyo bir an unutup elimi göbeğime götürüyordum ama bakıyordum kızım yatağında yatıyorduinsan alışınca onca ay gün yokluğu bi tuaf oluyor ilk zamanlarda bağırsak hareketi gaz hareketi bebek hssi veriyordu değişik birsey
Ayy maşallah kızında var ☺arkada evlat bırakmak daha zor diyorlar..Ben şimdi ayın 9 undan 15 kadar yalnız kalacağim belki o sirada gelmeye kalkırsa hiç hastanede kalmayabilirim doğumdan 5/6 saat sonra imza atar çikarim evde beni bekleyen 1yaş 11 aylik kızım var ailemin hepsi izinde 15 inden sonra damlayacaklar birde hastanede zaten bebegin tum ihtiyaçlarını karşılıyorlar ben sadece hastanedne çıkarmak için bir takım 1 takımda yedek koyacağim yeterli bencede
Tuzlu suyla gargara ve burundan cek,cok geçmiş olsunEvet kızlar korktuğum başıma geldi kızımdan bana geçti grip yanıyor genzim sağlık ocağına götürdüm kızımı kendimi de dedim ama ne fayda sana hiç birşey vermem dedi parol zorlanırsanumarım tez vakitte gider
Lidya-Eylul olsun canımİsim bulmak gercekten cok zor bir omur tasiyacak. Ben Lidya olsun istiyordum hatta cevrem lidya diye sesleniyordu ama esim istemedi Eylül olacak o yuzden
Bende öyle bide sürekli uykum geliyor,azcik uzmanıyım tlfonu elime alayim,kut diye gidiyorumSancidan ziyade batmalar oluyor benimde canim. Bide aşırı halsizlik var güçsüzlestim iyice. Son haftalar diye hatirlatiyorum kendime sürekli.
Ahududu yaprağı ne icin?kolay dogum icin mi?Eşin yapsın yalnız yapilacak birşey değil bence ama ben eşime söyleyince tovbeden geldiyapmaz yani olmadı ahududu yapragindan cay var ben onu aldım 37 h icmeye baslayacagim
Ayyy bayramin 3cu gunu Bursadaydik,bir gece orda kaldik teyzemlerde...Allah'ım eridim butun gece yatamadim,yatım odada vantilatör da bisey yaramadi,meger ben cennette yasiyormusum haberim yoktu,benim ev serin yaaaKızım bu bursaya noldu ya şimdiden kavruluyor ya
Maşallah seninki baya uzun boylu olucak canim,benimki 35-36 haftada 45cm ancakKızlar şimdi kontrolden çıktık. Bugün 31+5 olduk. Kilosu 1990 gr boyu 46 cm olmuş. Boyu 2 hafta önden gidiyorbizim için sürpriz olmadı ama yine de normalden çok şaşmaz umarım
Balkon demiri yalamak isterse kışın buz tuttu zaman yalasin,daha güzel dili dudağı demire yapisiyorSen tek çocuksun ve 4 çocuğa mı cesaret ettin sana helal olsun
Valla birşey diyeyim mi? Hormon mormon yüklenmez ise beynim devreden çıkmaz ise hiçte pimpirik, saçını süpürge eden, anayım ben ana modunda bir kadın olmayı düşünmüyorum. Yemedi mi abi? Yemesin elbet yicek. Çamurda mı oynamak istiyor oynasın abi makine var yıkar. Balkon demirini mı yalamak istiyor buyursun yalasın demek ki ona da ihtiyacı var hdjdj evmiş mutfakmış. Evladımla geçireceğim kısıtlı bir zamanım var benim onuda böyle birşeyleri abartıp büyüterek geçirmek hem ondan hem kendimden çalmak gibi geliyor.
O yüzden rahat olurum gibi geliyor. İşin özü o çocuğu desteklemekte, bütünlenmesini sağlamakta bence. Böyle diyorum diye saldım çayıra mevlan kayıra yapıcam sanılmasın ama çokta sıkmadan hayato öğretmeye çalışcam jdjd. Hamilelik burnumdan geldi birde doğum sonrası öyle olmasın diye emek vereceğim.
Maşallah canimSelam kızlar doktordan geldimbebiskom 3370 Gr olmus 36 haftalıgiz ama 38 çıktık yine klasik 2 hafta öndeyiz. Haftaya kontrole gittiğimde sezaryen tarihini belirleyeceğiz
Ayyy burcu cok güldümBu adamlar niye böyle yabizim de kurulacak bir ürün geldi çeşitleri var. Kurulum videosu açtık yapcaz. Marka aynı ama açtığı videoda çeşidi farklı . Bizimki bu değil dedim. Bakıyorum dedi. İzledi. Dayanamadım bizimki böyle değil farklı farklı dedim. Yüzüme baktı ya sabır der gibi. Sustum en sonunda. En son şu hangi parça burdakilerden dedi ay çıldırcam bu bizimki değil diyorum haliyle o parça bizde yok dedim çekti gitti şimdi sinirle erkekler kapatılsın
Sağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Cok üzücü, Allah'ım sabir versin sizlereSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Gecen gun migrosta indirim vardi canim 83tlye aldim dependiBende duruma göre esime aldiririm canim o zaman. Lohusa pediyle vs giderim baktm bas edemiyorum yakinda eczanelerde bile hasta bezi veya depend oluyor aldiririm. Suan o kdr seye para gidiyoki yetisemiyoruz
Ben gaz icin cekirdek torbasini biliyorum,kendim visne çekirdeği torbasi yaptimEn cok acıtan şey gaz cnm o gazı çıkarana kadar canindan can gidiyor , tabi bu kişiden kişiye değişir ben bu sene kum torbasını çok duydum sanırım kum torbası koyuyorlar artık
Instagrama o yuzden güvenemiyorum,nir kere yandim daha baska cesaret edemedim...cok geçmiş olsunHayattaki şanssızlığım yine döndü dolaştı beni buldu kızlarkızıma 40 tane hediyelik mum yaptırmıştım 12 tanesi yolda kırılmış paramızda çöpe gitti, çikolata kutumuz da sorunlu geldi neyse nasip böyleymiş
Güç bela zar zor hamile kaldım zaten beş seneden sonrabu sıcakları hiç planlamamıştım yeter ki olsun dedik artık hangi mevsimde olursa olsun
Kiz ķimin suyu geldi kaçırdım ben yoksa şaka mı anlamadimKızlar şimdi ilk kim doğuracak yahu. Hani bayram geçince başlardık. Erken de gelmesinler tabii de heyecan yapıyorum git gide burada doğum hikayesi okumak için (dedi ve suyu geldi)
Şey oluyor doğumdan sonra organlar yerine geldi etti derken aynı bebek hareketleri gibi hareketler oluyo bir an unutup elimi göbeğime götürüyordum ama bakıyordum kızım yatağında yatıyorduinsan alışınca onca ay gün yokluğu bi tuaf oluyor ilk zamanlarda bağırsak hareketi gaz hareketi bebek hssi veriyordu değişik birsey
Kızlar şimdi ilk kim doğuracak yahu. Hani bayram geçince başlardık. Erken de gelmesinler tabii de heyecan yapıyorum git gide burada doğum hikayesi okumak için (dedi ve suyu geldi)
Ay ne güzel sezeryan sonrası normal doğum mu yapacaksın cnmEn doğru zamanı rabbim bilir ama ben en az 38. Hafta da olsun istiyorum ama bir yandan da birden suyum gelirse falan korkum oluştu bu gebelikte bir yandan da hastaneye gitmişim 6cm açıklık olmuş hemen doğumhaneye alıyoruz diyorlar beni ve 1 saate pıt doğurmak istiyorum
Şaka canım ya. Söyleyip söyleyip suyum gelirse şimdi manasındaKiz ķimin suyu geldi kaçırdım ben yoksa şaka mı anlamadim
Evet canım hepsi zamanında gelsin inşallah. Benim doktor suyun geldikten sonra 72 saatin var dedi. Ama ben de şey istiyorum. Hastaneye bir gideyim 8 cm olmuş hissetmemişim sonra da iki itmede hopppp hoşgeldin bebekEn doğru zamanı rabbim bilir ama ben en az 38. Hafta da olsun istiyorum ama bir yandan da birden suyum gelirse falan korkum oluştu bu gebelikte bir yandan da hastaneye gitmişim 6cm açıklık olmuş hemen doğumhaneye alıyoruz diyorlar beni ve 1 saate pıt doğurmak istiyorum
Evet canım şu son zam olmasa yine iyiydi de napalım bebeklerimiz sağlıklı olsunda hallolur bi şekildeYaa sizin orası da daha pahalıymış canım Allah yardımcınız olsun çok şükür ki şok ayımız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?