2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Nerden nereye ilk sen doguracaksin derken en sona bile kalacaksin bu gidişle

Peki sancin cikiyor mu her seferinde? İki haftada bir cagirmisti galiba seni dimi
30. Haftada sancim cikti canim. Ama duzensizdi. Sonrakilerde cikmadi çok şükür. 32. Haftadan itibariylede su azligi sebebiyle her hafta cagirmaya basladi artik.

Hepimiz arasında 1 hafta oynuyor arka arkaya doğacak galiba bebişlerimiz
Ay inşallah canim vaktinde gelsinlerde kuzucuklarimizz ama bazen karnim sicaktan bunaltiyor beni siskinlik vs. Sonra diyorumki ayni bedende son günler hüzünleniuorum bi yandanda. Bu mucizevi duyguyu özleyecegim icimde tekmelemesi hickirmasi vs

İade yapamıyor musun ya da kırılanların yerine yenilerini yollasınlar

İade et canım olur mu öyle şey
Yenisini göndermek zorundalar

Ne dedi nurkeri doktorun? Neden alacakmış suruntuyu

Ne dedi nurkeri doktorun? Neden alacakmış suruntuyu
Heyecan telefon görüşmeleri falan bide bu heyecanla Uzay ın son alınan kıyafetleri vardı onları ütüledim. Anca gelebildim . Sürüntü gizli bı enfeksiyon iltihap var mı onun içinmiş.. 34+6 günlüğüz 2520 Gr olmuşuz.. bı sıkıntımız da yok.. 28 temmuz da doğum günümüz

Aaa kasilman olmasa da nstye baglar mi ki? Bize de haber ver lütfen ben 34+3 um kasildigimi düşünüyorum emin degilim dedim, baglamadi benimki
Canımcığım nst kasıntıdan bağımsız bağlanan birşey aslında. Benim hiç kasıntı şikayetim yoktu bundan sonra gelmeden önce gir dedi.

Kdjdj yok bacım bizlik şeyler değil uzaktan iyi hoşta başına gelince insanın üzebilir. belki küçük yaşta olabilir ama belirli bir yaştan sonra ben kabullenemem hdjdj

Kız oda belli olmuyor ki her hamilelik farklı belki ikincilerde hep çok iyi olucaz tek derdimiz sıcak olucak amin çok amin inşallah premmsesler gibi oluruz. Ben haziran gibi hamile kalıp mart gibi doğurmayı düşünüyorum

Kuzum sende o toplanma hissi neden olduğunu anlayamadığın için tedirginlik oluşturup rahatsızlık veriyor olabilir mi?
Tabii şimdi ben kendi toparlanmama göre yorumluyorum belki seninki ile aynı değildir yaşadığım şey ama ben benimkisini sıkıldı dönmeye çalışıyor yüzeye yaklaşıyor gibi yorumladığım için her hareketi bana güzel geliyor. Makat geliş miniğim. Daha dönmedi. Bazen yeminle kolu bacağı alttan çıkacakmış gibi hissediyorum hdhdj onu bile o kadar seviyorum ki. Sanırım hamileliğin tek özleyeceğim şeyi miniğimin hareketleri bunları özlememem mümkün değilmiş bunu anladım.

Allahıma şükürler olsun aklı selim bir doktora denk gelmişsin. İnşallah olmaz öyle farklı bir durum. Doktor içine sindi mi? Son dönemde içine sinen doktor bulmak biraz zorlu ama bulduysan ohh keyifle geçirirsin sürecini az kalmış zaten. 2 hafta sonra kucağında ayy çok heyecanlı

Yaa tarihin net olması çok garip bir his değil mi bana tarihi verse uyuyamam yeminle heyecandan Gözün aydın canım.

Garip olmaz mı anlatılabilecek kelime yok gibi.. eşimle birbirimize bakakaldık. Değişik bir heyecan.. en güzel en uygun zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah..

Aynenn kuzuş bilmeme durumu rahatsiz ediyor. Ama ben de senin gibi yorumlucam artik, bu kendimi daha iyi hissettirecektir
Ahh ozlenmez mi hiccc tüm bu sicaklara ragmen, agirlasmama ragmen asla istemiyorum bebegimin icimden cikmasini, keske sonsuza kadar tek vücut kalabilsek. İlk günden beri bu hissiyatim degismedi benim

Yaa hayirlisi olsun resmen 3 hafta kalmis. Geri sayim basladi

Ayy evet kiz annesi olmak zormus. Benim de ablamin 2 oglu var, 3.kiz oldu. Onun da kiza olan gebeligi epey zor gecmisti, yasi da benim gibi degildi, erken yol alanlardandi
Yapabiliyorsan erkenden yapıp cikcan anam aradan degilset bir seneki enerjini gelecek senede bulamıyorsun zor iş gebelik can taşımak şimdi binbir türlü şeyler çıkıyor baksana yok suyu az yok ikili risk o bu derken derken binbir türlü hastalık çeşitleri türedi eskiden ne güzeldi doğaldı herşey şimdi herşeyde bir katkı var organik diye beslendigimiz de bile varki bunlar da Bizim bünyemize dokuyor ve herşey zorlaşıyor eskiden ayak üstü atlatilan soğuk algınlığı şimdi yatak döşek yatırıyor zorla geçiyor oda ne diyim allah yardımcımız olsun

En cok acıtan şey gaz cnm o gazı çıkarana kadar canindan can gidiyor , tabi bu kişiden kişiye değişir ben bu sene kum torbasını çok duydum sanırım kum torbası koyuyorlar artık
Onu benim kuzenime de koymuşlar berbat bir şeydi diyo koyamamis bile kac kiloydu o kum torbasıda can yakıyor derdi zor vallaha sezeryanla. Sonra koymamış gobegide kalmış biraz galibaa yanlış hatırlamıyorsam öyle derdi banada sorarım kilosunu bi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…