- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.281
Peki sancin cikiyor mu her seferinde? İki haftada bir cagirmisti galiba seni dimiBen 28. Haftadan beri nst giriyorum her kontrolde
Nerden nereyeKizlar bugun benim 3.doktorumla ilk muayenem vardi. Ultrason ve nst sonucu anormal bir durum gormedi. Bebegin kilo durumundan dolayi 40.haftasini 18 agustos yerine 5 agustos olarak gosterdi cihaz. En az 2 hafta dursun dedi. Eee biz de dursun diyoruz da doktorlarin tatil programina denk geliyoruz. Hem ilk girdigimde hem de cikarken temmuz sonuna kadar buradasiniz di mi diye sordum. Tatil nedeniyle bir doktor daha degistirmek istemiyorum. Insallah acil bir durum olmazsa 2-2,5 hafta sonra vuslata ererim diye dusunuyorum.
30. Haftada sancim cikti canim. Ama duzensizdi. Sonrakilerde cikmadi çok şükür. 32. Haftadan itibariylede su azligi sebebiyle her hafta cagirmaya basladi artik.Peki sancin cikiyor mu her seferinde? İki haftada bir cagirmisti galiba seni dimi
Ay inşallah canim vaktinde gelsinlerde kuzucuklarimizzHepimiz arasında 1 hafta oynuyor arka arkaya doğacak galiba bebişlerimiz
İade yapamıyor musun ya da kırılanların yerine yenilerini yollasınlarHayattaki şanssızlığım yine döndü dolaştı beni buldu kızlarkızıma 40 tane hediyelik mum yaptırmıştım 12 tanesi yolda kırılmış paramızda çöpe gitti, çikolata kutumuz da sorunlu geldi neyse nasip böyleymiş
İade et canım olur mu öyle şeyHayattaki şanssızlığım yine döndü dolaştı beni buldu kızlarkızıma 40 tane hediyelik mum yaptırmıştım 12 tanesi yolda kırılmış paramızda çöpe gitti, çikolata kutumuz da sorunlu geldi neyse nasip böyleymiş
Ne dedi nurkeri doktorun? Neden alacakmış suruntuyu
Heyecan telefon görüşmeleri falan bide bu heyecanla Uzay ın son alınan kıyafetleri vardı onları ütüledim. Anca gelebildim . Sürüntü gizli bı enfeksiyon iltihap var mı onun içinmiş.. 34+6 günlüğüz 2520 Gr olmuşuz.. bı sıkıntımız da yok.. 28 temmuz da doğum günümüzNe dedi nurkeri doktorun? Neden alacakmış suruntuyu
Canımcığım nst kasıntıdan bağımsız bağlanan birşey aslında. Benim hiç kasıntı şikayetim yoktu bundan sonra gelmeden önce gir dedi.Aaa kasilman olmasa da nstye baglar mi ki? Bize de haber ver lütfenben 34+3 um kasildigimi düşünüyorum emin degilim dedim, baglamadi benimki
Ben de bu soruyu soruyorum kendime dönem dönembunlara bakınca normal geliyo işte ne güzel hepsi kendi hayatını kurmuş babası da evlenmiş falan, ama kendi ailemi düşününce asla kabullenemezmişim gibi hissediyorum
Bi dahaki bebişte 2. Trimesteri yaza denk getirmek istiyorum, enerjimin en yüksek olduğu zamanlarda bi güzel tatil de yaparım, sıcaklardan da çok etkilenmem. Kışın doğurmak hiç istemiyorum
ben de tam ayirt edemiyorum ama kendimce hissettigim sey şu, normal ittirince, hareketlenince hic rahatsiz olmuyorum, hareketleri cok hosuma gidiyor. Ama toplandi dedigim anlarda asiri rahatsız hissediyorum, bi salsın gevsesin istiyorum. Bende hissettirdiklerine gore anlamlandirmaya çalışıyorum
Kizlar bugun benim 3.doktorumla ilk muayenem vardi. Ultrason ve nst sonucu anormal bir durum gormedi. Bebegin kilo durumundan dolayi 40.haftasini 18 agustos yerine 5 agustos olarak gosterdi cihaz. En az 2 hafta dursun dedi. Eee biz de dursun diyoruz da doktorlarin tatil programina denk geliyoruz. Hem ilk girdigimde hem de cikarken temmuz sonuna kadar buradasiniz di mi diye sordum. Tatil nedeniyle bir doktor daha degistirmek istemiyorum. Insallah acil bir durum olmazsa 2-2,5 hafta sonra vuslata ererim diye dusunuyorum.
Heyecan telefon görüşmeleri falan bide bu heyecanla Uzay ın son alınan kıyafetleri vardı onları ütüledim. Anca gelebildim . Sürüntü gizli bı enfeksiyon iltihap var mı onun içinmiş.. 34+6 günlüğüz 2520 Gr olmuşuz.. bı sıkıntımız da yok.. 28 temmuz da doğum günümüz
İnstagramdan aldım canım bek sanmıyorum yaİade yapamıyor musun ya da kırılanların yerine yenilerini yollasınlar
Valla döncez falan dediler ama pek sanmıyorum canım ya bakalım inşallahİade et canım olur mu öyle şey
Yenisini göndermek zorundalar
Garip olmaz mı anlatılabilecek kelime yok gibi.. eşimle birbirimize bakakaldık.Kdjdj yok bacım bizlik şeyler değil uzaktan iyi hoşta başına gelince insanın üzebilir.belki küçük yaşta olabilir ama belirli bir yaştan sonra ben kabullenemem hdjdj
Kız oda belli olmuyor ki her hamilelik farklı belki ikincilerde hep çok iyi olucaz tek derdimiz sıcak olucak amin çok amin inşallah premmsesler gibi oluruz. Ben haziran gibi hamile kalıp mart gibi doğurmayı düşünüyorum
Kuzum sende o toplanma hissi neden olduğunu anlayamadığın için tedirginlik oluşturup rahatsızlık veriyor olabilir mi?
Tabii şimdi ben kendi toparlanmama göre yorumluyorum belki seninki ile aynı değildir yaşadığım şey ama ben benimkisini sıkıldı dönmeye çalışıyor yüzeye yaklaşıyor gibi yorumladığım için her hareketi bana güzel geliyor. Makat geliş miniğim. Daha dönmedi. Bazen yeminle kolu bacağı alttan çıkacakmış gibi hissediyorum hdhdj onu bile o kadar seviyorum ki. Sanırım hamileliğin tek özleyeceğim şeyi miniğimin hareketleri bunları özlememem mümkün değilmiş bunu anladım.
Allahıma şükürler olsun aklı selim bir doktora denk gelmişsin. İnşallah olmaz öyle farklı bir durum. Doktor içine sindi mi? Son dönemde içine sinen doktor bulmak biraz zorlu ama bulduysan ohh keyifle geçirirsin sürecini az kalmış zaten. 2 hafta sonra kucağında ayy çok heyecanlı
Yaa tarihin net olması çok garip bir his değil mibana tarihi verse uyuyamam yeminle heyecandan Gözün aydın canım.
Aynenn kuzuş bilmeme durumu rahatsiz ediyor. Ama ben de senin gibi yorumlucam artik, bu kendimi daha iyi hissettirecektirKuzum sende o toplanma hissi neden olduğunu anlayamadığın için tedirginlik oluşturup rahatsızlık veriyor olabilir mi?
Tabii şimdi ben kendi toparlanmama göre yorumluyorum belki seninki ile aynı değildir yaşadığım şey ama ben benimkisini sıkıldı dönmeye çalışıyor yüzeye yaklaşıyor gibi yorumladığım için her hareketi bana güzel geliyor. Makat geliş miniğim. Daha dönmedi. Bazen yeminle kolu bacağı alttan çıkacakmış gibi hissediyorum hdhdj onu bile o kadar seviyorum ki. Sanırım hamileliğin tek özleyeceğim şeyi miniğimin hareketleri bunları özlememem mümkün değilmiş bunu anladım.
Yaa hayirlisi olsunHeyecan telefon görüşmeleri falan bide bu heyecanla Uzay ın son alınan kıyafetleri vardı onları ütüledim. Anca gelebildim . Sürüntü gizli bı enfeksiyon iltihap var mı onun içinmiş.. 34+6 günlüğüz 2520 Gr olmuşuz.. bı sıkıntımız da yok.. 28 temmuz da doğum günümüz
İşte analıkkkGüç bela zar zor hamile kaldım zaten beş seneden sonrabu sıcakları hiç planlamamıştım yeter ki olsun dedik artık hangi mevsimde olursa olsun
Yapabiliyorsan erkenden yapıp cikcan anam aradan degilset bir seneki enerjini gelecek senede bulamıyorsun zor iş gebelik can taşımak şimdi binbir türlü şeyler çıkıyor baksana yok suyu az yok ikili risk o bu derken derken binbir türlü hastalık çeşitleri türedi eskiden ne güzeldi doğaldı herşey şimdi herşeyde bir katkı var organik diye beslendigimiz de bile varki bunlar da Bizim bünyemize dokuyor ve herşey zorlaşıyor eskiden ayak üstü atlatilan soğuk algınlığı şimdi yatak döşek yatırıyor zorla geçiyor oda ne diyim allah yardımcımız olsunAyy evet kiz annesi olmak zormus. Benim de ablamin 2 oglu var, 3.kiz oldu. Onun da kiza olan gebeligi epey zor gecmisti, yasi da benim gibi degildi, erken yol alanlardandi
Kesinlikleİşte analıkkkonlardan gelen her seye razıyız
Onu benim kuzenime de koymuşlar berbat bir şeydi diyo koyamamis bile kac kiloydu o kum torbasıda can yakıyor derdi zor vallaha sezeryanla. Sonra koymamış gobegide kalmış biraz galibaa yanlış hatırlamıyorsam öyle derdi banada sorarım kilosunu bi amaEn cok acıtan şey gaz cnm o gazı çıkarana kadar canindan can gidiyor , tabi bu kişiden kişiye değişir ben bu sene kum torbasını çok duydum sanırım kum torbası koyuyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?